14 fordele og ulemper ved PayPal -virksomhedskontoen

Online transaktioner er vokset i popularitet siden 2000 til det punkt, hvor næsten alle med internettet har købt noget eller betalt en regning elektronisk. En PayPal -forretningskonto gør det muligt at udføre denne transaktion ved hjælp af digitale midler, så forretningsmidler holdes adskilt fra personlige midler. På den anden side kan det nogle gange være svært at prøve at få adgang til disse kontanter, fordi ikke alle forhandlere accepterer MasterCard, som er PayPals betalingskortprocessor. Her er nogle fordele og ulemper ved en PayPal -virksomhedskonto at tænke på.

Hvad er fordelene ved en PayPal -virksomhedskonto?

1. Du kan indsende dine fakturaer elektronisk.

Hvis du har en e -mail -adresse til en kunde, kan du sende en faktura for de leverede tjenester. Derefter kan kunden betale fakturaen direkte via sin e -mail, så du får de kontanter, du har brug for.

2. Knapperne kan installeres direkte på ethvert websted.

PayPal for Business tilbyder kopier og indsæt knapper, der linker direkte til din konto. Dette giver dig mulighed for hurtigt at tilbyde varer til salg uden at skulle kende koder.

3. PayPal -forretningskonti kan modtage betalinger fra næsten alle.

Freelancere drager fordel af PayPal, fordi det giver dem mulighed for at indsamle deres betalinger fra kunder via tredjepartswebsteder uden at skulle spore dem alene.

4. Du kan få adgang til alle dine økonomiske data med et enkelt klik.

Hvis du har brug for at kende den indkomst, du tjente i et kalenderår af skattemæssige årsager, er alt, hvad du skal gøre, at angive dine søgeparametre for den pågældende periode. Dine transaktioner vises på listen samt en oversigt over det samlede modtagne beløb.

5. Et PayPal -betalingskort får øjeblikkelig adgang til dine kontanter.

Du kan få adgang til din digitale konto via et betalingskort, der fungerer i de fleste pengeautomater og mange forhandlere. Når du foretager et debetkøb, modtager du også 1% kontant tilbage på det køb. PayPal giver dig automatisk en kontant betaling til din konto hver måned baseret på belønningens størrelse.

6. Alle kan bruge PayPal.

Du behøver ikke en konto for at bruge PayPal. Alle med et kreditkort kan betale med denne betalingsløsning.

7. Tilbagevendende betalinger er lette at konfigurere.

Du kan konfigurere abonnementsgebyrer for dine kunder via PayPal, så ugentlige eller månedlige gebyrer let kan fjernes fra en konto.

Hvad er ulemperne ved en PayPal -virksomhedskonto?

1. Små transaktioner kan have høje gebyrer.

Hvis du foretager en kreditkorttransaktion for $ 1 eller mindre, kan du ende med at betale et transaktionsgebyr på 20% eller mere. Alle transaktioner har et gebyr på 2,9%plus yderligere $ 0,30 afhængigt af det beløb, der er blevet sendt til dig.

2. Det kan tage op til 3 hverdage at få adgang til dine kontanter.

Hvis du vil have dine PayPal -kontanter til at gå ind på en traditionel checkkonto, kan det tage op til 72 arbejdstimer, før pengeoverførslen er fuldført. Du skal også først verificere din checkkonto, før denne proces fungerer, hvilket kan tage 1 til 2 hverdage mere.

3. Tilbagebetalingsgebyrer er ret høje.

Hvis en kunde klager over en transaktion og PayPal -regler til deres fordel, kan erhvervskunder ikke kun miste deres betaling og stadig skulle betale behandlingsgebyret, men der opkræves også et andet gebyr for tilbageførsel af transaktionen.

4. Din konto kan til enhver tid suspenderes.

Hvis du modtager en kontosuspension, kan dette medføre, at midlerne på din PayPal -konto bliver frosset. Nogle brugere kan tage måneder for at få adgang til disse kontanter igen, selvom de fuldt ud har overholdt forretningskontoens vilkår og betingelser.

5. Nogle kunder kan bare ikke lide at bruge PayPal.

Hvis PayPal er din eneste betalingsløsning, er det muligt at miste nogle kunder, simpelthen fordi de ikke ønsker at bruge denne processor til deres køb.

6. Beskyttelsespolitikker dækker ikke digitale genstande.

Selvom PayPal tilbyder en beskyttelsespolitik, der garanterer, at du modtager en vare i den stand, den blev beskrevet i, gælder dette ikke for digitale varer.

7. PayPal kundeservice kan nogle gange være svært at nå.

Hvis du har en kritisk situation, der kræver øjeblikkelig løsning, kan det nogle gange være uforudsigeligt at kunne finde en repræsentant, der kan hjælpe dig med det behov.

Brug af PayPal har mange fordele i et forretningsmæssigt perspektiv. Der er også nogle ulemper at være opmærksom på. Det er derfor, at disse fordele og ulemper ved en PayPal -virksomhedskonto er så vigtige at overveje.

Hvis du har en PayPal -virksomhedskonto, hvordan har din oplevelse været?