11 fordele og ulemper ved native apps

Hvis du overvejer at udvikle et program, som du kan kalde dit eget, har du et par muligheder for dig i dag. Der er web -apps, native apps og hybrid -apps, der alle er muligheder. Det er dog den native applikation, der ofte kommer til at tænke på, når nogen starter udviklingsprocessen. Er denne type applikation egnet til dig? Her er fordele og ulemper ved native apps at overveje.

Hvad er fordelene ved native applikationer?

1. De har et overlegent niveau af ydeevne.

Spil og andre interaktiver vælger den oprindelige tilgang, fordi de kræver lave latensniveauer. Dette gør det muligt selv regelmæssigt at bruge selv processorintensive applikationer med succes.

2. De tilbyder brugerne fuld funktionalitet.

Da en indbygget applikation fungerer på enhedens operativsystem, kan den udnytte de tilgængelige funktioner fuldt ud. Uanset om det er en adressebog, GPS -funktioner eller endda push -meddelelser, kan den native app blive noget, der problemfrit integreres i brugerens daglige rutiner.

3. De integreres let.

Native applikationer bliver straks en del af systemgrænsefladen for brugeren. Dette får appen til at føles som en del af enhedsoplevelsen, selvom det er brugeren, der i første omgang besluttede at downloade den fra appmarkedet.

4. De er lette at distribuere.

Brugere ved, hvor de skal hen, når de vil downloade et program. Mange enhedsfabrikanter samarbejder også med native applikationsudviklere for at inkludere specifikke applikationer til den første opstart af enheden. Det betyder, at indtægtsgenerering og distributionsmål er lette at nå, fordi adgangsbarrierer er blevet drastisk reduceret.

5. De tilbyder brugeren sikkerhed og beskyttelse.

Native apps skal generelt godkendes af app store, hvor de vil blive downloadet, før de kan tilbydes brugere. Det betyder, at de generelt testes grundigt, inden de tilbydes.

Hvad er ulemperne ved native apps?

1. Folk har “applikationstræthed”.

På en given dag er der omkring 3 millioner applikationer i de forskellige applikationsbutikker, der konkurrerer om brugerens opmærksomhed. Da den gennemsnitlige person kun interagerer med omkring to dusin applikationer om måneden, skal en ny native applikation have mere værdi end hvad en bruger allerede oplever for at blive inkluderet i deres personlige brugsprofil. Hvis denne værdi ikke opdages, droppes applikationen.

2. Indfødte applikationer har ekstra omkostninger, der ikke altid tages i betragtning.

For at en app store kan lette et salg, vil der blive opkrævet en salgskommission for hver download. I nogle tilfælde har denne kommission nået 30%. Det betyder, at en download på $ 1 gavner app -udvikleren $ 0,70. Ethvert køb i app har normalt også en provision, der også skal betales.

3. Du har brug for talent for at udvikle native applikationer.

Det er en betydelig tidsforpligtelse at udvikle en native applikation. Du bliver nødt til at oprette cross-platform support, inkorporere forskellige programmeringssprog og stå over for andre udfordringer. For at gøre dette skal du hente det talent, der kan udføre jobbet, og som generelt ikke vil være billigt.

4. Integrering af indhold i native applikationer er også tidskrævende.

Hvis du ikke bygger din API -grænseflade, har du meget arbejde at gøre for at udvikle din applikation. Mange synes, at dette faktisk er sværere at gøre end at oprette den egentlige applikation.

5. Omkostningerne ved at vedligeholde en native applikation har en tendens til at være højere.

Applikationer skal opdateres for at fungere med hardware- og operativsystemopdateringer. Omkostningerne ved at gøre dette kan være betydelige, især for native applikationer, der kører på flere platforme. Dette betyder også, at der kan være flere versioner af applikationen i brug, da ikke alle vil opdatere applikationen og skabe sit eget sæt unikke udfordringer.

6. Der er ingen garanti for, at en applikation bliver populær.

Indfødte applikationer skal satse på deres popularitet. Tests og undersøgelser kan bestemme markedsinteressen på et bestemt niveau, men der er forskel på at være interesseret i en app og købe eller downloade den.

Fordele og ulemper ved indfødte apps viser, at det kan være en fordelagtig og rentabel oplevelse, hvis de negative modsvares korrekt. Overvej disse nøglepunkter, og du kan træffe en bedre informeret beslutning om, hvorvidt native applikationsudvikling passer til dine behov.