21 fordele og ulemper ved mobilannoncering

Milliarder dollars bruges hvert år på mobilannoncering. Den største fordel ved at oprette en kampagne er klar: Den kan nå op til 3,5 milliarder mobilbrugere, og det tal fortsætter med at vokse. Den største ulempe er, at en kampagne skal balancere operatører, forbrugere og andre annoncører for at få en succesrig oplevelse.

Hvad er de andre fordele og ulemper ved mobilannoncering? Vi får at se.

Hvad er fordelene ved mobilannoncering?

1. Du når mennesker, hvor de er.

De fleste mobile enhedsbrugere har deres enheder med sig hele dagen. Nogle brugere har flere enheder. De bruges på arbejde og derhjemme. Det betyder, at en bruger normalt modtager en reklamemeddelelse kun få sekunder efter, at den er blevet sendt.

2. Indhold er generelt billigere at udvikle.

Fordi mobilenheder har begrænsede visningsområder for brugerne, reduceres mængden af ​​indhold, der kræves til annoncering, ofte. Dette gælder for tekstbaseret eller billedbaseret reklameindhold.

3. Brugersvar kan spores næsten øjeblikkeligt.

Da mobilannoncering ses så hurtigt, efter at den er blevet sendt ud, kan et mærke og en virksomhed begynde at spore effektiviteten af ​​denne kampagne næsten øjeblikkeligt. Dette gør det muligt for mobile marketingfolk bedre at forstå brugeradfærd, analysere tendenser hurtigt og foretage nødvendige ændringer hurtigere, så produkt- og servicekvaliteten kan forbedres.

4. Mobilt indhold deles ofte med andre.

Brugere af mobilenheder forbinder i dag ofte et brand og forretningsbudskab med sig selv. De ser mærket som en forlængelse af, hvem de er. Det betyder, at mange mobile annoncekampagner deles via sociale medier på en positiv måde, hvilket skaber potentiale for at opleve eksponeringsfordelene ved et budskab, der går viralt.

5. Brugere af mobilenheder er en meget forskelligartet gruppe.

Det betyder, at et mærke og en virksomhed endda kan nå fjerntliggende regioner i verden i dag for at få bedre brandeksponering. Du genererer muligvis ikke mersalg med det samme, men du kan oprette langsigtede relationer med brugere, der kan resultere i et salg på et senere tidspunkt.

6. De kan målrettes mod bestemte demografiske grupper.

Mobil annoncering kan bruge nuværende demografi til at målrette brugere specifikt mod bestemte grupper med et brandbesked. Takket være geolokaliseringsteknologier kan selv placeringsbaserede annoncer distribueres fra nationale eller internationale mærker for at få det delte budskab til at føles mere personligt og meningsfuldt.

7. Det er meget let at fokusere på din specifikke niche.

Det er vokset enormt i popularitet i løbet af det sidste årti, men alligevel forbliver de fleste nichekategorier intakte inden for mobilannoncering. Selvom et pizzeria ikke længere er en succes bare ved at annoncere i de generelle “pizza” eller “pizzeriaer” kategorier, kan de være mere specifikke (dvs. overdimensionerede pepperoni pizzaer) og stadig være ganske succesrige.

8. Mobil annoncering letter individuel deltagelse.

Takket være mikroblogs og andre muligheder for deling af links kan mærker og virksomheder interagere med brugerne på et individualiseret niveau som aldrig før. Dette gør det lettere at opbygge relationer og udvikle mærkeloyalitet over tid, samtidig med at reklamer deles regelmæssigt.

9. Mærker og virksomheder kan skabe alt-i-en-oplevelser.

Takket være de mobile betalingsteknologier, der er tilgængelige i dag, kan en mobilbruger se en annonce, klikke eller trykke på den og derefter betale med et køb på mindre end et minut. Dette tilfredsstiller forbrugerens behov for øjeblikkelig tilfredsstillelse og forkorter salgstragten til virksomheden samtidigt.

10. Der er flere reklamemetoder til rådighed for mærker og virksomheder.

Mobil annoncering kan være alt fra et sponsoreret tweet til en nyhedsfremme på Facebook eller en direkte annonce sendt til telefoner, der har abonneret på SMS -tekstannoncer. Google tilbyder endda en Click-to-Call-tjeneste, hvor brugerne kan klikke på en annonce for at ringe direkte til den angivne virksomhed. Det betyder, at du har mange flere muligheder for at generere resultater, end de mere traditionelle former for annoncering normalt tilbyder.

11. Nye teknologier ændrer konstant den mobile annonceringsoplevelse.

Bluetooth gør det muligt at oprette mobilreklame, når brugere passerer gennem bestemte produkter, centre eller endda døre. Det er blot et eksempel på, hvordan teknologien ændrer, hvordan mobilannoncering fungerer. Denne form for marketing har kun virkelig eksisteret siden 2007, så potentialet for hvad de næste 10 år kan bringe er enormt. Nu er det tid til at gå ind i stueetagen.

Hvad er ulemperne ved mobilannoncering?

1. Der er få muligheder for at rette fejl.

Fordi mobilannoncering praktisk talt er øjeblikkelig, er det svært at rette en fejl i marketingproduktet, før den modtages af modtagerne. Det betyder, at der skal gøres en større kvalitetssikring for at opdage og rette potentielle fejl, før de opdages. Selv med forbedrede fejlopdagelsesbestræbelser når nogle reklamer stadig brugere på en uønsket måde, og det kan skade brandets omdømme.

2. Mindre indhold betyder flere muligheder for brugers gæt.

Fordi hvert ord eller billede er så vigtigt for mobilannoncering på grund af rumlige begrænsninger, bruges færre annoncemateriale. Det betyder, at der er en større chance for, at indholdet vil blive fortolket forkert, simpelthen fordi der gives mindre generelle oplysninger til seeren af ​​annoncen.

3. Der er ingen generel standard for en mobil enhed.

Telefoner og tablets findes i forskellige former og størrelser. De kan bruge forskellige operativsystemer, browsere og processorer. Det betyder, at det er svært at vide, hvordan en mobilannonce vil se ud på hver enhed. Det kan være dyrt at oprette en kampagne, der er konsekvent og reagerer på alle disse variabler.

4. Selv med højere forbindelser er der stadig forventning om privatliv.

Brugere af mobilenheder kan dele flere oplysninger med andre end nogensinde før, men det betyder ikke, at de vil have en annoncør til at trænge ind i den delingsoplevelse. I stedet for at tvinge en annonce til en mobilbruger klarer mærker og virksomheder sig bedre, når de søger tilladelse til at vise annoncer fra hver bruger. Denne proces tager tid, selvom den skal automatiseres, og der er ingen garanti for succes.

5. Navigation kan være et problem.

Nogle brugere af mobilenheder kan ikke navigere på deres telefon eller tablet. Dette gælder selv for brugere af mobile enheder, der har touchskærme. Det betyder, at mange mobilannoncekampagner ender med meget få svar, simpelthen fordi indsatsen for at interagere med dem er for meget for mobilbrugeren.

6. En negativ oplevelse kan også deles hurtigt.

Gode ​​oplevelser kan gå viralt, men det kan dårlige brugeroplevelser også. Hvis nogen forsøger at betale efter at have klikket på en annonce og finder en prisfejl eller et andet problem, som de opfatter som negativt, kan det også hurtigt spredes med beviser til støtte for påstanden. Bare et par oplevelser som denne, der deles af brugere af mobilenheder, kan hurtigt forårsage en enorm hovedpine for et mærke og en virksomhed.

7. De data, der indsamles om brugeradfærd, kan ofte være vildledende.

Der er ingen reel måde at spore, hvorfor en bruger vil interagere med mobilannoncering, og en anden bruger ikke. Nogle gange skyldes en høj CTR simpelthen et højere end normalt antal utilsigtede klik. At gøre dit bedste for fremtidige produkter baseret på analyser indsamlet fra nogle kampagner kan give overraskende negative resultater, fordi der endnu ikke er nogen reelle forbrugerdatastandarder eller metrics at følge.

8. Mobil annoncering er virkelig en 24/7 oplevelse.

Mange mærker og virksomheder har simpelthen ikke infrastrukturen til at styre de kontakter, der opstår 24 timer i døgnet. Nogle brugere kan tænde deres mobilenhed, modtage annoncemeddelelsen og svare på den uden for det, der traditionelt ville have været betragtet som normale åbningstider. Hvis der opstår et serviceproblem med annonceengagementet, og ingen er til rådighed for at hjælpe, er det definitionen på et tabt salg.

9. Mange annoncer, der vises på mobile enheder, ignoreres simpelthen.

Når folk søger efter noget specifikt, vil de generelt have tunnelsyn på dette mål. Selvom annoncen ville gavne dem på en eller anden måde, vil de stadig ikke klikke på den, fordi de faktisk ikke kan se den. Tekstbeskeder kan slettes, e -mails kan sendes til spam -mapper, og push -meddelelser kan slettes.

10. Flere test er generelt påkrævet for at bestemme effektiviteten af ​​reklame.

På grund af den manglende plads i mobilannoncering kan et ord skabe eller bryde det potentiale, som en annonce har i dag. Det betyder, at forskellige sætninger, ord og farver skal testes for at afgøre, hvor effektiv hver besked er. Selvom omkostningerne ved indholdsudvikling har en tendens til at være lavere, er omkostningerne ved testning højere, og det betyder, at mange virksomheder og mærker simpelthen ignorerer test helt, hvilket kan gøre deres annoncering ineffektiv.

Fordele og ulemper ved mobilannoncering viser, at muligheder venter på alle mærker og virksomheder lige nu. Forudsat at der er en plan for de potentielle negative effekter, der kan forekomme, er mobilreklame generelt en positiv oplevelse, der stadig giver mulighed for et overraskende vækstniveau.