BigCommerce vs Shopify

Hvis du ønsker at bygge en omfattende e-handelsløsning til dit brand og din virksomhed, er der flere løsninger af høj kvalitet til rådighed i dag. To almindelige muligheder, der får stor kontrol, er BigCommerce og Shopify.

I BigCommerce vs Shopify -sammenligninger vil du opdage, at begge platforme tilbyder flere specifikke styrker og fordele, der kan skræddersyes til din virksomheds specifikke behov. Da hver giver en så god mulighed, er her en direkte sammenligning af nøglepunkter med, hvad de to platforme tilbyder, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

1. Værktøjer til e-handel

BigCommerce giver dig flere avancerede værktøjer, der følger direkte med dit abonnement på deres tjenester. Dette inkluderer en 3DCart -båndbreddeberegner, en forladt bilberegner og en beregning af ejeromkostninger. Brugere får også adgang til de forskellige butiksbygningsværktøjer, der er nødvendige for, at en e -handelsplatform kan være nyttig og lydhør over for forbipasserende besøgende, der handler.

BigCommerce tilbyder et af de mest omfattende værktøjssæt i branchen i dag uden behov for yderligere tjenester, tillæg eller gebyrer.

Shopify tilbyder et lignende sæt værktøjer, men du skal bruge dem via den eksterne applikation til platformen. Nogle brugere skal muligvis også have en opdateret plan for at få adgang til disse værktøjer, som de muligvis ikke kan betale for. Hvis der er en fordel her, er det Shopify Payments -værktøjet, der kan bruges. Dette giver dig mulighed for at bruge Shopify som din betalingsgateway i stedet for en anden tredjepart, så alle dine betalinger kan administreres fra dit eCommerce -dashboard. Transaktionsgebyrer gælder ikke, hvis brugerne også vælger denne mulighed.

2. Temaer og designs

BigCommerce giver ikke brugeradgang til noget tema eller design, når man skal se, hvilke designelementer der kan passe til dit brand. Du kan tilmelde dig en 15-dages prøveperiode, som giver dig adgang til de temaer og designs, der er tilgængelige, men som også kræver, at du aflyser din gratis prøveperiode, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten. Dens temaer er funktionelle og får arbejdet gjort, selvom layouterne føles lidt daterede, især med de 7 gratis muligheder. Der er premium temaer, der tilbyder et opdateret udseende, men de kan koste op til $ 200.

Shopify tilbyder omkring 175 temaer, men de er designet af professionelle designere, der er uafhængige af virksomheden. Dette giver hver enkelt et look, der føles unikt, selvom begrænsningen af ​​variation gør det muligt for et mærke at gengive et andet udseende ganske let. Dette gælder især for freelancere, der leder efter en hurtig løsning til at få deres produkter eller tjenester online. Nogle temaer er gratis, men premium -temaet kan koste omkring $ 200.

Begge platforme tilbyder temaer og designelementer, der reagerer på brugere af mobilenheder.

3. Kundeservice

BigCommerce tilbyder brugerstøtte gennem live chat, telefonsupport og e -mail support. Det er en nylig opdatering for virksomheden, der hjælper dem med at være mere konkurrencedygtige på dette centrale benchmark. Alle dine supportmuligheder er tilgængelige 24/7, og du kan spore fejlbilletter, der oprettes med en e -mailkontakt. Imidlertid har forskellige lande bestemte numre, der skal ringes op for at nå supportafdelingen, og kun 9 lande har et gratisnummer, som de kan ringe til.

Shopify tilbyder en komplet række kontaktmuligheder for kundesupport, hvis der er et problem med din e -handelsplatform. Du kan ringe direkte til Shopify for at få svar på et specifikt spørgsmål, åbne en live chatboks, hvis du ikke vil vente på den næste tilgængelige repræsentant eller sende dem en e -mail. Alle dine kundeservicemuligheder er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, inklusive helligdage.

4. Forståelse af markedet

En af de bedste grunde til at vælge en e-handelsplatform i dag er kontoudstilling og forståelse for det marked, det vil modtage. BigCommerce giver dig adgang til eksperter i din branche, der kender platformen til at hjælpe dig med at oprette og køre dit websted hurtigt. Denne oplevelse er ikke gratis. Eksperterne, der arbejder med BigCommerce, er i det væsentlige uafhængige entreprenører i virksomheden. De kan angive deres egne priser for de ydede tjenester.

Shopify giver brugerne adgang til hundredvis af kvalificerede eksperter, der kan hjælpe med at yde assistance, når der opstår problemer, mens de arbejder med e -handelsplatformen. Når der anmodes om hjælp, tildeler Shopify den ekspert, der er tættest på din geografiske placering, og tilbyder potentialet til at møde denne ekspert personligt for en-til-en-hjælp. Opsætningsoplevelsen er tilgængelig med en fast pris fra $ 500.

5. Udvidet funktionalitet

BigCommerce giver brugerne adgang til omkring 300 applikationer, så du kan udvide webstedets funktionalitet. Applikationerne dækker mange af de funktioner, der er nyttige til besøgende interaktioner eller til at forstå, hvad der sker med webstedet. Alt fra reklame til marketing til loyalitetsprogrammer er tilgængeligt på dit appmarked. Brugere kan vælge deres foretrukne programkategori eller vælge en fremhævet applikation fra hovedsiden.

Nogle af apps er begrænset til det valgte abonnementsniveau. Mange af dem er gratis, mens andre har engangsgebyrer eller månedlige gebyrer. Prisen går op til $ 499 pr. Måned på nogle appindstillinger.

Shopify tilbyder også adgang til applikationer via sin egen markedsplads. Du finder omkring 1.000 flere apps på dit marked sammenlignet med BigCommerce. Shopify tilbyder udvalgte apps i hver kategori på sin hjemmeside, hvilket gør det let at finde de udvidede tjenester, du muligvis har brug for til dit websted. Feeds på sociale medier, forsendelsesberegnere og e -mailmarketing er nogle af de bedste apps på markedet i øjeblikket.

Mange af apps på Shopify -markedspladsen er gratis, herunder mange af de udvalgte apps. Flere tilbyder også freemium -muligheder. De fleste apps på markedet er prissat til mindre end $ 100 pr. Måned, og mange kan bruges med enhver abonnementsplan. Der kan tilgås anmeldelser for hver app uden en Shopify -konto, så brugerne kan planlægge forud for deres platformstruktur.

6. Pris

BigCommerce giver brugerne adgang til fire forskellige planer. Standardplanen tilbyder en fuldt udstyret onlinebutik til $ 29,95 pr. Måned. Hvis du har brug for strømlinet konvertering og kundegruppestyring, så er Plus -planen den bedste løsning til $ 79,95 pr. Måned. For butikker, der kræver høj volumen sikkerhed og facetteret søgning, er Pro-planen tilgængelig for $ 249,95 pr. Måned. Enterprise-løsninger er også tilgængelige med tilpassede priser.

“Ring 1-877-368-9224 for lavere personlige priser end Shopify Plus,” står der på webstedet.

BigCommerce tilbyder 10% rabat til brugere, der årligt betaler deres abonnementsgebyrer. Braintree øger transaktionsbehandlingsgebyrer via PayPal, men Apple Pay og flere andre udbydere er tilgængelige, men med en højere transaktionsrate. Braintree -gebyrer varierer fra 2,2% til 2,9% pr. Transaktion med et ekstra gebyr på $ 0,30 (præcist fra april 2017).

Shopify giver også brugerne adgang til fire forskellige planer. Basic Shopify koster $ 29 per måned og tilbyder en fuldt udstyret butik. Shopifys hovedplan koster $ 79 pr. Måned og tilbyder ubegrænsede produkter med 5 personalekonti, svindelanalyse, gavekort og professionelle rapporter. Advanced Shopify koster $ 299 pr. Måned og inkluderer beregnede fragtpriser fra tredjeparter og en rapportgenerator.

Shopify Plus er en tilbudsbaseret service. Der er en ekstra plan kaldet Shopify Lite. Dette giver dig mulighed for at sælge produkter til mennesker via Messenger, Facebook og chatbokse. Du kan føje produkter til et aktuelt websted eller en blog, du måtte have, og acceptere kreditkortbetalinger på denne plan. Det koster $ 9 pr. Måned, men inkluderer ikke en separat butik.

Der er en detailpakke-tilføjelse til rådighed for hvert abonnement for $ 49 pr. Måned. Dette giver dig mulighed for at oprette personlige personalers PIN-koder, giver personlig hardware-integration til stregkodescannere, kasseapparater og kvitteringsprintere, samtidig med at du kan acceptere chip-, touch- og swipe-betalinger samt kreditkort. Gave eller kontanter.

Transaktioner er tilgængelige personligt eller online med Shopify. Kreditkortpriser spænder fra 2,4% + $ 0 til $ 2,9% + $ 0,30, afhængigt af den anvendte transaktionsmulighed. Hvis du bruger Shopify Payments, er der ingen ekstra gebyr for personlige transaktioner ved køb af kreditkort. Eksterne betalingsgateways er tilladt i Shopify, men for en ekstra procentdel, der spænder fra 0,5% i det avancerede abonnement til 2% i grundabonnementet.

BigCommerce vs Shopify: Hvilken er den rigtige for dig?

BigCommerce har en tendens til at tilbyde specifikke løsninger til dem, der har præcise behov for deres e-handelsplatforme. Der er yderligere fleksibilitet indbygget i platformen, men generelt set er det en løsning, der er bygget til en bestemt demografisk.

Shopify er mere en generel løsning. Dette tilføjer platformen fleksibilitet, men kan muligvis begrænse noget af den magt, det kan give for nogle virksomheder at handle.

Hver har særlige styrker, der gør dem levedygtige platforme. Se på dine behov og hvad hver enkelt kan levere, og du kan finde den bedste løsning til din online tilstedeværelse.