Sage 50 vs Quickbooks

Regnskabs- og finansieringssoftware kan gøre det let for virksomheder af enhver størrelse at holde deres bøger i balance. For freelancere og SMB’er er der ofte behov for at jonglere med forskellige roller i løbet af dagen. At have software, der kan hjælpe med at holde styr på alt fra AR / AP til lønninger og beholdninger, kan hjælpe med at spare tid, øge produktiviteten og opretholde lovgivningsmæssig overholdelse.

De to mest udbredte økonomi- og regnskabssoftwaremuligheder er Sage 50 og QuickBooks. I Sage 50 vs QuickBooks -debatten, skiller det ene program sig ud over det andet? Her er nogle af de vigtigste sammenligningspunkter.

Hvad er fordelene ved Sage 50?

Sage 50 er en forenklet version af, hvad Peach Tree plejede at være. Det giver grundlæggende regnskabsfunktioner, der er fælles for alle virksomheder, såsom fakturerapportering og udgiftssporing. Muligheder er også tilgængelige via Sage for at skalere op, efterhånden som din virksomhed vokser, så du kan imødekomme yderligere regnskabs- og finansielle behov, når de opstår.

Fordelene ved Sage 50 kan opsummeres i disse fire centrale punkter.

  • Tilbyder cloud-baseret projektledelse. Du kan uploade dine data til skyen og derefter have flere konti, der arbejder på de samme data på samme tid takket være det enkelte projekt og samarbejdsfunktioner, der er tilgængelige i Sage 50.
  • Du kan oprette skøn og fakturaer. Der er et ubegrænset antal fakturaer og skøn, der kan genereres gennem Sage 50. Disse elementer omfatter varemærket, hvilket gør det meget lettere for start-ups og SMV’er at etablere et ry.
  • Samarbejdspartnere kan trækkes fra. Hvis du er en enkeltmandsvirksomhed og ikke har brug for online samarbejde, kan du spare nogle penge ved at drage fordel af en lavere plan. Du får stadig den økonomi- og regnskabssoftware, du har brug for, men du skal ikke betale for funktioner eller tjenester, som din virksomhed ikke har brug for.
  • Mulighederne er skalerbare. Du kan til enhver tid ændre dit Sage 50 -abonnement, så din regnskabs- og økonomisoftware til enhver tid tilpasser sig dine behov.

Der er tre faser af Sage 50 -planerne, der er tilgængelige lige nu: Pro, Premium og Quantum. Pro tillader 1 bruger og starter ved $ 44,08 pr. Måned. Premium tillader flere brugere eller en enkelt bruger og starter ved $ 68,25 pr. Måned. Quantum er til regnskabsbehov på virksomhedsniveau, hvor branchespecifikke egenskaber er påkrævet. Der kræves mindst 3 brugere, og priserne starter ved $ 172,42 pr. Måned, men der kan opnås op til 40 brugerlicenser med Quantum -planen.

Hvad er fordelene ved QuickBooks?

QuickBooks har hjulpet enkeltpersoner og SMV’er med at holde styr på deres økonomi siden 1990’erne. De tilbyder en række regnskabs- og bogføringsværktøjer designet til at hjælpe med at spore økonomisk sundhed i realtid. Dette hjælper med at forenkle virksomhedsstyring.

Fordelene ved QuickBooks kan opsummeres i disse fire centrale punkter.

  • Det synkroniseres med bankkonti. QuickBooks kan synkroniseres med en bankkonto eller kreditkortkonto, så transaktioner kan finde sted inden for økonomi- og regnskabssoftware i realtid. Du kender altid den aktuelle tilstand af din økonomi.
  • Inkluderer sporing af indtægter og udgifter. Dette gør det muligt for mærker og virksomheder (eller enkeltpersoner) at overvåge udgiftsvaner for at se, om der kan foretages ændringer for at forbedre nettoindkomsten.
  • Tilbyder et komplet sæt regnskabsværktøjer. Fra lønstyring til overskudsstyring til budgetpoststyring er QuickBooks en 360-graders løsning for SMB’er, der forsøger at holde alle deres regnskabsmæssige behov internaliseret. Hvert værktøj er let at lære og kan bruges uafhængigt eller kan synkroniseres med andre værktøjer.
  • Det er skalerbart. Hvis du har brug for grundlæggende værktøjer, er der en plan for det. Hvis du har brug for enterprise-grade løsninger, er der også en plan for det. QuickBooks er meget let at skræddersy til dine specifikke behov.

QuickBooks fungerer med Intuit, og der tilbydes fire forskellige planer. Startplanen er velegnet til dem, der er selvstændige eller arbejder som selvstændige entreprenører. Denne plan koster $ 10 om måneden og hjælper dig med at holde styr på indkomsten, mens du organiserer udgifter. De andre 3 planer er velegnede til SMV’er: Simple Start, Essentials eller Plus.

Simple Start koster $ 15 pr. Måned og tillader sporing af moms og skøn over forsendelse. Essentials koster $ 30 pr. Måned og administrerer tyr og flere brugere. Plus -planen kan spore 1099 betalinger, beholdning og forbedre tidsstyring.

Med gratis forsøg og nedsatte månedlige priser til rådighed for nye brugere, tilbyder både Sage 50 og QuickBooks en vis økonomisk og regnskabsmæssig sundhed. Tag et kig på de funktioner, hver mulighed tilbyder for at afgøre, hvilken softwarepakke der passer til dig.