10 fordele og ulemper ved arbejdsundersøgelsen

Når du går på et college eller universitet i løbet af et semester, har du muligvis mulighed for at ansøge om et beskæftigelsesstudie. Et arbejdsstudie er et job på campus, der vil betale dig en konkurrencedygtig løn, men mindst halvdelen af ​​din løn går til din udestående undervisningsbalance. Fordele og ulemper ved arbejdsstudier bør analyseres fuldstændigt, før det afgøres, om det er den rigtige måde at håndtere din studiegæld på.

Hvad er fordelene ved arbejdsundersøgelsen?

1. Du kan begrænse din studielånegæld.

Med et arbejdsstudiejob kan din løn dække dine samlede undervisningsomkostninger. Dette kan reducere mængden af ​​lån, du kan få brug for til at dække din uddannelse. For arbejdsgivere, der tilbyder arbejdsstudier, kan statslige tilskud også være tilgængelige, hvilket reducerer omkostningerne ved at ansætte til denne type stillinger.

2. Du har en begrænset pulje af konkurrence.

Det er ikke altid let at få job i nogle samfund. Der kan være flere kandidater, der konkurrerer om det samme deltidsjob. Med jobstudier er konkurrencegruppen begrænset til studerende, der også kan være interesserede i stillingen. Hvis dit studieretning er nichespecifikt, er du muligvis den eneste kandidat på campus, der ønsker det job, hvilket gør det let at begynde at reducere din gæld.

3. Du kan muligvis bruge arbejdsstudiet til at erstatte et lån med høj rente.

Selvom lønnen for arbejdsstudier kan være noget lav i forhold til andre jobmuligheder, er det mere en form for økonomisk støtte end en reel beskæftigelsesmulighed. Du får ofte et årligt maksimum, der kan optjenes gennem arbejdsstudier, og det er ofte nok til at erstatte mindst et tillægslån med høj rente, der kan være påkrævet til din undervisning.

4. Du kan muligvis indstille dine egne timer.

Dit arbejdsstudieprogram vil arbejde med din klasseplan hvert semester, som tilbydes af institutionen. Dette gør det meget lettere at håndtere de skiftende klasseskemaer, du måtte have uden at bekymre dig om, hvad din arbejdsgiver måtte sige eller gøre, fordi du skal ændre din arbejdsplan.

5. Du kan altid anmode om flere timer eller mere hjælp.

Selvom din første pris ikke er, hvad du gerne vil have den til at være, kan du altid anmode om mere fra skolen. Alle anmodninger går via kontoret for økonomisk bistand.

6. Du kan arbejde et deltidsjob ved siden af ​​dit arbejdsstudie.

Selvom det er en omtrentlig tidsplan, kan du have et eksternt job og et arbejdsstudie på samme tid uden store konflikter.

Hvad er ulemperne ved arbejdsstudier?

1. Du er ikke garanteret en stilling i mange programmer.

Mange gymnasier og universiteter garanterer muligvis et studiejob som en del af optagelsesprocessen, men det faktiske modtagne arbejde er muligvis ikke garanteret. Du vil måske arbejde på elevavisen, men få tildelt et studiejob i rengøringsprogrammet. For at blive i programmet skal du muligvis acceptere jobbet og derefter vente på den ønskede åbning, før du kan overføre.

2. Lønninger er ofte ikke konkurrencedygtige med det traditionelle arbejdsmarked.

Der er en god chance for, at du tjener mindsteløn, når du er ansat i et arbejdsstudieprogram. Ikke alle job vil betale sig godt, selv i et samfund, men du kan blive bedt om at udføre nogle komplekse opgaver til en lavere lønsats end en anden, der er ansat i det samme job, men i den private sektor.

3. Timer er normalt begrænsede.

Du får ofte et bestemt antal timer, du kan arbejde under dit studiearbejde. Dette er muligvis ikke nok til at afbetale din studiegæld i løbet af et semester.

4. Indledende økonomiske belønninger er normalt lavere for nye indkommende studerende.

De fleste skoler begrænser antallet af timer, der er til rådighed i arbejdsstudier, til indkommende nyuddannede. Det skyldes, at skolen ønsker, at nye elever fokuserer på deres akademiske studier frem for deres beskæftigelse. Til gengæld kan dette gøre det svært for nogle elever at finde et program, der passer til deres behov.

Fordele og ulemper ved arbejdsundersøgelser viser, at det generelt er en positiv oplevelse, især for dem, der er tålmodige med processen. Det kan ikke betale sig godt, men det kan reducere studiegæld, og det er en fordel, der ikke kan ignoreres.