9 fordele og ulemper ved Yelp

For mange mennesker er det forhold, de har til Yelp, et, der kun kan beskrives som et kærligheds / had -forhold. Der er nogle fantastiske mennesker, der bruger Yelp og efterlader ærlige, autentiske anmeldelser, der virkelig kan fremme en virksomheds ry. Dette fører til et boost i organisk trafik og lokal mund til mund -reklame.

På den anden side kan den feedback, der præsenteres for brugerne, nogle gange se meget mangelfuld ud. Nogle anmeldelser, der stærkt vil anbefale et firma, vises ikke, men der vises flere negative anmeldelser, som måske ikke engang er autentiske. Der er flere fordele og ulemper ved Yelp, der også skal overvejes. Disse er de vigtigste punkter at overveje.

Hvad er fordelene ved Yelp?

1. Du når ud til folk, der er klar til at købe.

Et af de sidste trin, folk tager, når de forbereder sig på at købe noget, er at tage et kig på andre kunders oplevelser. Det betyder, at folk henvender sig til Yelp for at se, om værdien af ​​at handle med en bestemt virksomhed opfylder deres potentielle forventninger. Når anmeldelser generelt er positive, hjælper Yelp med at lukke aftalen for det pågældende firma.

2. Betalt annoncering på Yelp er et kæmpe plus.

Yelp viser normalt kun 1-2 annoncer pr. Søgning efter en forbruger. Det er endda forudsat, at der er reklame, der er målrettet mod de søgeord, der blev indtastet. For mange virksomheder, der konkurrerer om højtstående søgeord, tilbyder Yelp en måde at blive bemærket lokalt, som muligvis ikke er tilgængelig via andre betalte online marketingmuligheder.

3. Du kan fjerne konkurrerende profiler.

En af de største vanskeligheder, som virksomheder står over for på Yelp, er at placere konkurrencedygtige annoncer på deres egen profil. Yelp tillader, at disse annoncer fjernes, hvis virksomheden tilmelder sig det betalte program. Du kan også tilføje et diasshow og drage fordel af andre profilfordele for virkelig at få virksomheden til at skille sig ud med hensyn til kvalitet.

4. Du kan få kunderne til at anmode om tjenester direkte fra Yelp.

Den tid det tager for en kunde at vælge en restaurant og derefter rejse dertil, giver ham en række muligheder for at ændre mening. Online bestilling er mulig med Yelp til en simpel pris: kun 12,5% kommission og kreditkortbehandling for hver ordre. Din virksomhed gemmer alle tips og skatter, og dette system fungerer 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, med gratis live support.

5. Yelp får meget trafik.

Det nærmer sig regelmæssigt 150 millioner unikke besøgende om måneden. Det betyder, at webstedet kan give en masse eksponering til din virksomhed.

Hvad er ulemperne ved Yelp?

1. En betalt tilstedeværelse på Yelp kræver et langsigtet engagement.

Yelp ønsker generelt, at virksomhederne på sit websted forpligter sig til en 1-årig kontrakt. Selvom dette mere er en forventning end en politik, kan det være en vanskelig proces at vælge at fjerne en betalt tilstedeværelse inden de 12 måneder er slut.

2. Virksomheder skal betale for en forbedret fortegnelse for at kunne annoncere.

Forbedrede fortegnelser på Yelp er langt fra billige for nogle små virksomheder. Fra december 2016 anslås det, at omkostningerne ved at have en forbedret notering på Yelp er mindst $ 350, selvom officielle priser ikke offentliggøres. Du bliver bedt om at kontakte Yelp direkte, hvis du er interesseret i reklame og forbedrede fortegnelser.

3. Du har ingen kontrol over de revisioner, der er angivet.

Yelp giver virksomhedsejere mulighed for at svare på anmeldelser, der forbliver, men medmindre en anmeldelse overtræder webstedets servicevilkår, er der meget lidt en virksomhedsejer kan gøre for at fjerne anmeldelser, der kan synes at være falske. Selv med aktive svar kan negative oplysninger påvirke potentielle kunder på grund af det 5-stjernede ratingsystem, der bruges. Det kræver kun en negativ 1-stjernet anmeldelse for at imødegå talrige glødende anmeldelser.

4. En virksomhed indsamler anmeldelser, selvom der ikke er gjort krav på Yelp.

Du behøver ikke at have en aktiv Yelp -tilstedeværelse for at efterlade anmeldelser. Det betyder, at der kan være flere negative anmeldelser online, uden at virksomhedsejeren er opmærksom på det, og dette kan drastisk påvirke din indkomne indtægt over en lang periode.

Fordele og ulemper ved Yelp vil sandsynligvis altid være til debat. Fra dens filtrerede anmeldelser til dens annonceringsomkostninger er der mange ting, jeg ikke kan lide ved denne platform. Men med antallet af mennesker, der bruger det og mængden af ​​oplysninger, det indeholder, er det svært at ignorere potentialet i Yelp for enhver virksomhed.