9 fordele og ulemper ved at rejse på arbejde

Nogle mennesker elsker at rejse for erhvervslivet. Andre hader det med en passion og vil for enhver pris undgå det. Det kan være en fordelagtig proces, der hjælper med at oplære medarbejdere i en ny færdighed eller hjælper et team med at blive på samme side. Det kan også være en meget dyr oplevelse, der giver få reelle fordele.

Dette er de vigtigste fordele og ulemper ved at rejse på arbejde, som du bør overveje, før du planlægger din næste forretningsrejse.

Hvad er fordelene ved at rejse på arbejde?

1. At rejse giver et højere niveau af uafhængighed.

Mange arbejdere forlader deres chefer, når de finder et nyt job i stedet for at være utilfredse med de faktiske opgaver, de bliver bedt om at udføre. At rejse på arbejde giver medarbejderne en pause fra mikrostyring og andre stressende problemer, de har med deres chef eller deres omgivelser, hvilket giver dem den uafhængighed, de har brug for for at huske, hvorfor de elsker det, de laver.

2. Rejser skaber generelt længere uafbrudte tider derhjemme.

Selvom der er nogle undtagelser fra denne fordel, vil de fleste job, der kræver rejse, give arbejdstageren mulighed for at have længere tid, der forbliver uafbrudt hjemme efter hjemkomsten. Nogle gange kan dette give medarbejderne mere tid online med familie og venner, end hvis de arbejdede de regelmæssige vagter, der kræves af dem.

3. Der er fordele, der kan maksimeres.

Når du rejser på arbejde, kan du ofte høste fordelene ved belønninger på dine personlige konti, selvom virksomheden betaler for alt. Dette betyder, at du vil kunne akkumulere flyve miles, hotelbelønningspunkter, biludlejningsbelønninger og point fra forskellige andre programmer. Dette kan hjælpe med at supplere din indkomst på overraskende måder.

4. Hjælp en virksomhed med at være foran.

Ved at rejse på arbejde kan en virksomhed øge sin eksponering gennem den pågældende medarbejder. Dit brand bliver en afspejling af den medarbejders adfærd. Det er en rentabel måde at annoncere eller lukke et salg på, skabe uddannelsesmuligheder eller gå ind på et nyt marked.

Hvad er ulemperne ved at rejse på arbejde?

1. Tvinger folk til at bruge tid væk fra familie og venner.

Hvis du rejser på arbejde, bruger du tid på hoteller og restauranter i stedet for derhjemme. Du kan stadig tale med familie og venner i telefonen eller via videoopkald på Skype eller FaceTime, men det er ikke det samme som at være der personligt med nogen.

2. Omkostningerne ved at rejse til arbejde stiger hurtigt.

At støtte en arbejdstager på en forretningsrejse kan blive et dyrt forslag for en virksomhed. Ikke alene skal du betale for dine måltider, men der er også hotelomkostninger, uddannelsesomkostninger, mødeomkostninger, kilometerudgifter og andre diverse udgifter, der skal overvejes. Dette er ud over den løn og de ydelser, der udbetales til medarbejderen. Det kan være flere hundrede dollars om dagen under nogle omstændigheder.

3. Det er svært direkte at føre tilsyn med en rejsende medarbejder.

Selvom en arbejdstager rejser alene i en uge eller to på en forretningsrejse, bliver det lettere at overvåge den pågældende arbejdstager. Dette er sandt, når vejledere rejser. Der skal være en grad af tillid til den pågældende medarbejder, hvor de ønskede opgaver vil blive udført baseret på individuel indsats. Det kan være ret let at “fake it” når man rejser.

4. Læg en byrde på dem derhjemme.

Hvis du rejser meget og har en familie, så har den forælder, der bliver hjemme, en større byrde. Uden en bestræbelse på at fjerne denne byrde på et tidspunkt kan stress opbygge i forholdet til det punkt, at tingene kan brydes. Konstant rejse til arbejde kræver ofte at leje en husrens, en babysitter eller endda færdigretter, og det betyder ekstra omkostninger.

5. Ekstra fritid efter turen er ikke altid en god fordel.

En lang rejse kan være meget belastende for en person. Når du kommer hjem, er alt, hvad du vil gøre, at hvile. Det betyder, at selvom du er vendt tilbage, har du slet ikke vendt tilbage.

Fordele og ulemper ved at rejse på arbejde er ofte individualiseret af selve emnet. En person, der er single og elsker at rejse, vil elske at lave konstante forretningsrejser. Nogen med en familie derhjemme kan være en byrde. Ved at matche den rigtige medarbejder til den rigtige mulighed kan forretningsrejser være en fornøjelig oplevelse for alle.