8 fordele og ulemper ved tv -reklame

Siden opfindelsen af ​​fjernsyn har reklame været en pålidelig måde for virksomheder at få mærkeeksponering for nye produkter og tjenester. Den måde, reklamen er blevet leveret på, kan have ændret sig over tid, men resultaterne har slet ikke ændret sig. Mulige fald i fjernsynsreklamer er også forblevet nogenlunde konstant over tid.

Hvis du overvejer denne markedsføringsmetode, er her fordele og ulemper ved tv -annoncering, som du bør overveje, før du lukker en handel.

Hvad er fordelene ved tv -reklame?

1. Fjernsyn når ud til et stort publikum.

Sammenlignet med andre former for medier har fjernsyn en tendens til at nå ud til et meget bredere publikum. Du kan også opnå dette på meget kortere tid end andre metoder. Så længe din annonce er i stand til at tiltrække opmærksomheden hos dine målseere, kan den gøre et øjeblikkeligt og varigt indtryk.

2. Når den når frem til seerne, gør den det på det tidspunkt, hvor de er mest opmærksomme.

Tv -reklame fungerer, fordi folk fokuserer på det, de ser. De er opmærksomme på, hvad der er på den skærm. Ved at placere dit mærke, din service eller dit produkt der, kan du formidle et budskab med billeder, lyde og bevægelser, der kan efterlade en varig indflydelse.

3. Tv -reklame giver umiddelbar troværdighed.

Det fortæller seeren, at du er seriøs med, hvad du tilbyder. Det giver også seeren nogle videobevis for, at du kan tilbyde et overlegen produkt eller service i forhold til konkurrenterne. Du kan også målrette tv -annoncering mod bestemte tidspunkter, så dit produkt eller din service leveres, når seeren vil have det mest. Derfor får du pizza -reklamer ved middagstid!

4. Det giver en visuel personlighed til din virksomhed.

Den måde, dit budskab bliver præsenteret for offentligheden, er en måde at tilføre dit brand personlighed. Der har været flere mindeværdige nationale kampagner, der øjeblikkeligt får mærket bag annoncen frem. Ligesom AFLAC -and, Flo the Progressive Agent eller Geiko -gekkoen. Og hvem kan glemme Taco Bell Chihuahua?

Hvad er ulemperne ved tv -reklame?

1. Der er ingen garanti for, at der bliver set en tv -reklame.

Mange mennesker vælger at rejse sig i pauser for at tage sig af deres personlige behov. De kan gå til køleskabet for en drink, gå på toilettet eller skynde sig ud for at få deres mail. De vender derefter tilbage for at nyde det næste segment af deres show uden at have set eller hørt deres annonce. Der er ingen garantier for, at denne marketingindsats vil få besøgende.

2. Tv -reklame vil hurtigt forbruge dit budget.

Annoncen alene kan være ret dyr, især hvis du vil have din annonce til at blive vist i prime time. Du skal muligvis også budgettere med omkostningerne ved at skrive et script, betale folk for at handle i reklamen, redigere annoncen eller involvere et annoncebureau. Tv -reklamer er også mere effektive, når de gentages, hvilket betyder, at du skal reservere flere pladser.

3. Det er svært at rette fejl eller foretage ændringer.

Med andre former for reklame kan du rette trykte eller bogførte fejl med det samme. Med fjernsynsreklame sidder du fast med slutproduktet, medmindre du vil betale omkostningerne ved genindspilning og redigering af annoncen. Selv da kan du have flere annoncer i luften, før du kan få den korrigerede version i loop.

4. Målretning mod din primære målgruppe kan være uforudsigelig.

Hvis dit mærke og din virksomhed sælger babyprodukter, kan du spare nogle penge ved at annoncere i dagslys, når en forælder, der er hjemme hos hjemmet, højst sandsynligt vil se din annonce. Eller du kan overveje at køre annoncer i løbet af aftentimerne, når en forælder er vågen med sit barn for at fodre dem tidligt om morgenen. Faktum er, at der altid vil være mennesker, der ser din annonce, men ikke er en del af dit målmarked. Dit job er at minimere disse mennesker, så din annoncering kan maksimere dens indflydelse.

Fordele og ulemper ved fjernsynsreklamer viser, at det er en marketingmetode, der altid skal huskes på. Hvert mærke og virksomhed skal afveje fordele og ulemper for at afgøre, om det er det rigtige medium til deres behov. Nogle gange vil det være, men nogle gange er det måske ikke. Derfor er det så vigtigt at tænke over disse vigtige punkter.