8 fordele og ulemper ved produktudvikling

Evnen til at udvikle nye produkter [eller tjenester] kan hjælpe med at puste nyt liv i en virksomhed. Det har også potentiale til at være det sidste søm i en virksomheds kiste, hvis produktudviklingsprocessen ikke håndteres korrekt.

Den største fordel ved produktudvikling er, at det kan hjælpe et brand og en virksomhed med at forblive relevant for sin forbrugerbase. Ved konstant at stræbe efter at løse nye problemer, som forbrugerne står over for, skaber en organisation løbende mulighed for at generere indkomst.

Den største ulempe ved produktudvikling er, at ændrede forbrugerpræferencer kan gøre et værdifuldt produkt ubrugeligt. En organisation kan endda begynde at udvikle et produkt, der betragtes som værdifuldt, men mister det, før det kan kommercialiseres. Her er nogle af fordele og ulemper ved produktudvikling at tænke på.

Hvad er fordelene ved produktudvikling?

1. Skab en innovationskultur.

Nye ideer hjælper med at skabe nye produkter. Nye produkter hjælper med at generere nye indtægter. Den nye indkomst kan bruges til at fremme nye ideer. Dette er innovationskulturen. Hvert trin understøtter det næste trin for et brand og en virksomhed til at fange større markedsandele.

2. Hjælper med at drive et forslag med højere værdi.

Når produktudvikling er fokuseret på at imødekomme en forbrugers behov, skaber det et højere værditilbud for kerne demografien for et brand og virksomhed. Propositioner med højere værdi fører til flere tilbagevendende købere og positiv mund til mund -marketing, hvilket kan føre til højere indtægter.

3. Du kan udvikle et professionelt netværk.

Udviklingen af ​​innovative produkter vil tiltrække mennesker fra et mærke og en virksomheds industri, fordi de betragtes som en “banebrydende” organisation. Folk ønsker at være forbundet med innovatører og eksperter. Det betyder, at B2B- og B2C -netværkene i en organisation med fokus på positiv produktudvikling altid vil have mulighed for at vokse.

4. Forbrugerne vil være ivrige efter at prøve nye produkter.

Kan du huske linjerne af mennesker, der var ivrige efter at modtage den nyeste iPhone? Det er den holdning, forbrugerne har, når et brand og en virksomhed har ry for at udvikle et positivt produkt. De vil være villige til at prøve nye produkter, være de første til at købe og støtte din indsats, fordi dit fokus på innovation bliver dit fokus på innovation.

Hvad er ulemperne ved produktudvikling?

1. Det kan være let at stille urealistiske forventninger til et produkt.

Uden etablerede kvalitetsbenchmarks kan produktudviklingsprocessen skabe urealistiske fremtidige forventninger til et brand og virksomhed. Bare fordi en prototype fungerer efter hensigten, betyder det ikke, at den kan give en forventet værdi. Der skal være konsistente resultater for at opfylde forbrugerværdiforventninger, og der skal fastsættes præcise benchmarks for, at dette kan ske.

2. Produkter mislykkes uventet.

Selv med tusindvis af timers test er det muligt for et produkt at mislykkes uventet. Samsung Galaxy Note 7 batteriproblemer og den efterfølgende tilbagekaldelse er et eksempel på dette. Hvis et produkt ikke fungerer som forventet på det generelle marked, kan det forventede overskud blive til store uforudsete udgifter på meget kort tid.

3. Udenfor kilder kan ændre procedurer, hvilket kan forstyrre din produktudvikling.

Der er en række eksterne kilder, der er involveret i produktudviklingsprocessen, men er uden for et mærkes og en virksomheds direkte indflydelsessfære. Forsendelsesudbydere kan ændre leveringsdatoer. Offshore -producenter kan ændre procedurer. Fremstillingsmaterialer kan miste kvalitet. Alle disse kan påvirke det endelige produkt under udvikling.

4. Produkttest kan resultere i en mislykket idé.

Et mærke og en virksomhed kan lægge meget tid og kræfter i produktudviklingsprocessen, kun for at se en idé mislykkes, når den testes på et marked. Der vil altid være en risiko ved produktudvikling, fordi omkostningerne ved en mislykket idé skal absorberes. Hvis håbet om nye indtægter afhænger af et produkt under udvikling, sætter dette organisationen i fare for at mislykkes frem for at opleve produktfejl.

Fordele og ulemper ved produktudvikling viser, at denne proces kan være risikabel, men det giver også mærket og virksomheden mulighed for at opleve større succes. Når man nærmer sig metodisk, er innovative resultater ofte risikoen for fremtidig fiasko værd.

Hvordan har du tidligere henvendt dig til produktudvikling? Hvad var nogle af de fordele eller ulemper, som du bemærkede i den proces?