12 fordele og ulemper ved Gotomeeting

GoToMeeting er udviklet af Cintrix og er webkonferencessoftware som en servicemulighed, der giver dig mulighed for at afholde forretningsmøder online. Hvis du har mennesker, entreprenører eller kunder uden for din tidszone, gør GoToMeeting det let at kommunikere behov rundt om i verden på et øjeblik.

Hvis du leder efter forskellige SaaS -muligheder for webkonferencer og onlinemøder, er her fordele og ulemper ved GoToMeeting, som du bør være opmærksom på.

Liste over fordele ved GoToMeeting

1. Tillader brugere at have fuld kontrol over en deltagers team.

Hvis du har en i et møde, der kæmper for at følge med præsentationen eller informationen, har du mulighed for med GoToMeeting at overtage deres maskine. Du kan vise dem de nøjagtige oplysninger, de har spørgsmål om, hvilket gør overførsel af oplysninger meget lettere at gennemføre.

2. Du kan dele dokumenter i realtid.

Deling er en leg med GoToMeeting. Hvis du har dokumenter, som du skal dele med dit team, kan du få det til at ske med det samme med denne software. Samtidig har den de fleste af de funktioner, du finder med et produkt som Skype, herunder mulighed for plugins, der tilpasser dens service. Det inkluderer at have ansigt til ansigt videokontakt under mødet, hvis du ønsker det.

3. Alt du behøver er en dataforbindelse for at have et møde.

GoToMeeting -brugere kan være vært for et møde hvor som helst. Det eneste krav er, at der er en tilstrækkelig internet- eller dataforbindelse af høj kvalitet. Til gengæld kan du også få alle med datatilgang til at deltage i mødet, uanset hvor de er. Det gør det let for alle at deltage, fordi alt, hvad der kræves, er et simpelt link og adgang til GoToMeeting -mødesoftwaren.

4. Tillad store sammenkomster.

Med GoToMeeting kan du være vært for meget store møder, hvis du vil. Der er mulighed for op til 250 deltagere med denne SaaS -mulighed. Det gør det muligt at gøre dit møde til et webinar, en virksomhedsdækkende begivenhed eller et stort møde med dine kunder. På grund af denne fleksibilitet er dine mødemuligheder næsten ubegrænsede.

5. Du behøver ikke at deltage for at opleve mødet.

GoToMeeting giver brugerne mulighed for at optage deres møder, mens de sker. Du kan derefter dele mødet med andre, så oplysningerne får indflydelse nu og senere. Dette er en god mulighed for folk, der muligvis ikke også kan deltage i mødet i realtid, især hvis de har brug for at holde sig orienteret.

6. Der er mange tilgængelige integrationer.

GoToMeeting har arbejdet hårdt i årenes løb for at tilbyde mange integrationer, der er nyttige for at møde deltagere. Du kan integrere Zapier, Google Kalender og endda Chrome i softwaren for at maksimere din produktivitet. Samtidig får du fordelen ved at have et møde med nogen, selvom du er et fjerntliggende sted. Kirker bruger endda denne software til at tilbyde klasser og tjenester til hjemmebanen. Sådan alsidig er denne software.

Liste over ulemper ved GoToMeeting

1. Kræver en stabil internetforbindelse.

Hvis din internetudbyder kan lide at pinge dit modem ofte, fungerer GoToMeeting muligvis ikke så godt for dig, som du måske tror. Kræver en fejlfri dataforbindelse for at platformen kan fungere efter hensigten. Når der er huller i servicen, selvom de er midlertidige, er der ingen måde for platformen at komme sig. Det tvinger dig til at genstarte dit møde, hvilket kan være en rigtig hovedpine, hvis du har et stort antal deltagere.

2. Udstyrets kvalitet er vigtig.

GoToMeeting kræver også, at brugere og deltagere har opdateret it-udstyr eller mobile enheder for at være en del af mødeprocessen. Hvis du bruger en ældre maskine eller enhed, fungerer det højst sandsynligt ikke som forventet, forudsat at det overhovedet fungerer. Som en tommelfingerregel, hvis din computer er mere end 5 år gammel, skal den opdateres, før du kan drage fordel af de fordele, GoToMeeting tilbyder.

3. Det kan være svært at udføre opkaldsprocessen korrekt.

For det meste er det en ligetil proces at deltage i et møde med GoToMeeting. Hvis du allerede har appen, skal du bare klikke på et delt link, og du er færdig. Der er dog tidspunkter, hvor forbindelsen ikke opstår, og årsagerne er muligvis ikke kendte. En simpel fejl i routingsprocessen for at oprette forbindelse til mødet kan være nok til at afbryde hele processen.

4. Der er en omkostning for at få adgang til alle premiumfunktioner, du muligvis har brug for.

GoToMeeting tilbyder ikke en “altid gratis” plan. Startplanen, kaldet “Starter”, er prissat til $ 19 pr. Måned, hvilket inkluderer 20% rabat på køb af et årligt abonnement. Med Starter -planen har du kun tilladelse til 10 deltagere i dit møde. For at drage fordel af tegneværktøjerne, ubegrænset optagelse og mobilapps skal du bruge Pro -planen, der koster $ 29 pr. Måned og 150 deltagere.

Hvis du vælger månedlig fakturering, er startplanen $ 24 pr. Måned, og Pro -planen er $ 36 pr. Måned.

5. Chat -indstillingen er noget begrænset.

I modsætning til andre SaaS -muligheder for møder begrænser GoToMeeting chatfunktionen til at chatte inden for mødet. Det er ikke tilladt at oprette chatrum i din virksomhed for at hjælpe dine teams med at samarbejde, før de deltager i mødet. Tænk på GoToMeeting mere som et mødeværktøj end et samarbejdsværktøj i realtid, selvom du har mulighed for at dele dokumenter med andre i realtid.

6. Det kan tage meget båndbredde.

GoToMeeting kræver en minimum båndbredde på 1 Mbps, hvis du planlægger at bruge alle de funktioner, der er tilgængelige via SaaS -platformen. Selvom dette krav er minimalt for dem med bredbåndsforbindelser, har enkeltpersoner eller virksomheder, der muligvis er forbundet til et fjerntliggende DSL eller mobilt adgangspunkt, muligvis ikke tilstrækkelig tilgængelig båndbredde til at bruge tjenesten. Brug af skærmdeling eller computerlyd via VoIP kræver 0,04 Mbps pr. Tjeneste, hvilket er nyttigt for meget fjerntliggende deltagere, selvom det begrænser mængden af ​​information, der kan deles.

Disse fordele og ulemper ved GoToMeeting tilbyder en solid mulighed for virksomheder eller enkeltpersoner, der søger fjernmødesupport. Du har adgang til muligheder for video, lyd og skærmdeling. Det er let at bruge og integrere i din nuværende forretningspraksis. Selvom der er nogle begrænsninger for visse brugere, er det for det meste en enkel og ligetil service, der vil gøre dine møder mere produktive.