8 fordele og ulemper ved Magento

Hvis du vil have en freelance online forretning, skal du bruge en e-handelsplatform til at hjælpe dig med køb og salg. En af de største muligheder for dig i dag er Magento. Pakket med funktioner og med en masse fleksibilitet lige ud af kassen, er et af de unikke aspekter ved denne platform, at der er en community -version, der ikke kræver licens.

Mere end 100.000 websteder bruger denne platform, ligesom Fortune 500 -virksomheder. Kan det være det rigtige for dig? Her er et kig på fordele og ulemper ved Magento at overveje, inden du beslutter dig.

Fordelene ved Magento

1. Det er ekstremt let at bruge.

Mange e -handelsplatforme har en stejl indlæringskurve, der gør det svært at komme i gang på dag ét. Magento er anderledes. Funktionerne er velorganiserede og let tilgængelige fra et ret intuitivt navigationssystem. Du kan administrere flere butiksfacader fra din hovedskærm, og flere sprog og valutaer understøttes også. Det er endda designet til mobilbrugere.

2. Der er et bredt fællesskab af støtte.

Fordi den gratis version kræver brugersupport for at fortsætte driften, har mange af dem, der bruger Magento, udviklet nyttige plugins eller udvidelser, der kan hjælpe deres virksomhed med at vokse. Mange af udviklerne på dette område er også tilgængelige for supportproblemer, der kan opstå ved implementeringen af ​​denne e-handelsplatform. I betragtning af at community -versionen er gratis, ser mange små virksomheder værdien af ​​virksomhedens officielle kommercielle support til dette netværk af brugere.

3. Det er en yderst skalerbar løsning.

I modsætning til andre e -handelsplatforme er det ligegyldigt, hvor mange produkter du sælger, når du bruger Magento. Det kan håndtere 10 produkter så godt som det kan håndtere 1.000 produkter eller endda 10.000 produkter. Du kan hurtigt tilføje eller fjerne varer fra dine skabeloner, ændre layout og hvad du ellers skal gøre for at få dine varer til at appellere til din målkundedemografi.

4. Du kan tilpasse praktisk talt alt i Magento.

Skabelonarkitekturen for denne e -handelsplatform giver dig mulighed for at tilpasse stort set alt, hvad du ønsker. Dette giver dig mulighed for at oprette et websted, der opfylder dine nøjagtige specifikationer, så det ikke ligner en kopi af tusindvis af andre websteder. Softwaren er endda open source, så du kan udvikle den kodning, du har brug for til specifikke funktioner.

Ulemperne ved Magento

1. Det er en ganske stor platform at implementere.

Du har 200+ databasetabeller og 20.000+ filer på vej, selv når du implementerer den gratis community -version af Magento. Dette gør det svært for nybegyndere eller udviklere til at forstå, hvad den vigtigste softwarepakke rent faktisk laver. Det kan være let at bruge, men det vil tage noget tid at forstå, hvad du laver med denne platform.

2. Premiumversionerne af Magento er meget dyre.

Efter at have prøvet community -versionen af ​​Magento, har du besluttet, at det kan være det rigtige for dig, men du har brug for løbende support for at nå dine mål. Opgradering til Enterprise -versionen af ​​denne e -handelsplatform koster dig omkring $ 14.000 om året. Store virksomheder, der kræver Premium Enterprise -versionen af ​​denne platform, skal betale omkring $ 50.000 om året.

3. Du har sandsynligvis brug for en dedikeret server.

På grund af størrelsen på Magento skal en virksomhed generelt være vært for den på en dedikeret server, der kan konfigureres på stedet. I bedste tilfælde har du brug for en delt udbyder, der har specialiseret sig i hosting af Magento, og som vil koste ekstra. Hvis du bruger en normal delt hosting -platform, vil det bremse dit websted drastisk, og det kan koste dig flere potentielle salg. Af denne grund kan opstart, freelancere og andre små virksomheder søge andre steder efter en anden løsning.

4. Implementering tager længere tid, end du tror.

Den fleksibilitet, Magento tilbyder, er en klar fordel, men det kan også være en ulempe. Kompleksiteten ved et sådant fleksibelt system kræver, at udviklere bruger mere tid på det for at implementere et brugerdefineret system. Sammenlignet med andre e -handelsløsninger rangerer Magento konsekvent på eller nær toppen, når det kommer til fuld implementering.

Disse fordele og ulemper ved Magento viser os, at denne e -handelsplatform er værd at overveje, især da community -versionen er gratis. Tag et andet kig på det i dag, hvis du ønsker at vokse din virksomhed online, og du kan opleve, at det er den perfekte løsning til dine behov.