8 fordele og ulemper ved et B Corp

Når man opretter en virksomhed, er der generelt to typer virksomhedsstrukturer, der overvejes: S Corporation og C Corporation. En ny type organisation, B Corporation, gør det muligt at danne en virksomhed for at løse specifikke problemer, der er sociale eller i natur. miljø. Selvom ikke alle organisationer kvalificerer sig til denne klassificering, kan det være en effektiv måde at skabe et samlet mærke på. På den anden side er vurderingsprocessen mere omfattende, fordi virksomhedens sociale eller miljømæssige velfærdsmission skal verificeres. Her er nogle af de andre fordele og ulemper ved et B -selskab, du skal overveje, inden du indleverer dine vedtægter.

Fordelene ved et Corp B

1. Det er et effektivt marketingværktøj.

At have en B Corp -status er et marketingværktøj i sig selv. Det giver din organisation øjeblikkelig troværdighed, når det kommer til den sag, du forsøger at støtte. Mange virksomheder hævder at være “ved at være grønne” eller “støtte miljøet” gennem forskellige akkrediteringer, der måske eller måske ikke er virkelige. B Corporation -status lader forbrugerne vide, at du er seriøs med deres mission, og at du kan bakke dine påstande op med reelle beviser.

2. Den har indbyggede krav, der skal følges.

Når flere interessenter er involveret i en organisation, kan den interne debat om den bedste fremgangsmåde være stressende og tidskrævende. B Corp har indbyggede mekanismer, der hjælper med at diktere den retning, en virksomhed skal tage. Der er standarder, der skal overholdes. Tilfældige revisioner bruges endda til at sikre, at alle reglerne følges.

3. Der er mange måder at deltage på.

Folk, der støtter din organisations mission, kan ende med at få dine bidrag fradragsberettigede. Mange B -virksomheder kan kvalificere sig til 501c3 -status, fordi deres mission er at skabe eller opretholde en god sag inden for lokalsamfundet. Nogle B-virksomheder kan også opkræve årlige gebyrer, rejse midler til fundraising og andre nonprofit-aktiviteter, der inviterer investorer.

4. Der er et fællesskab med B -virksomheder, der deler ressourcer.

Der er adskillige medlemsressourcer, der er tilgængelige for et B -selskab, når de får lov til at danne. Corporation status tillader øjeblikkeligt netværk med lignende virksomhedsejere, der har lignende mål i deres egne lokalsamfund. Dette stipendium gør det muligt at dele på en gensidigt fordelagtig måde, som andre virksomheder måske ikke altid har.

Ulemper ved et selskab B

1. Det er kun så godt, som du gør det.

Hvis du kan bevare din B Corp -status ved at bestå de tilfældige revisioner og være gennemsigtig omkring din mission, kan du få en fordelagtig oplevelse med din B Corp. så vil tabet af din certificering blive sat i tvivl, og dit opbyggede netværk er dømt til at mislykkes.

2. Ansvar kan være en god ting, men det kan også være hovedpine.

Nogle beslutninger, som et B Corporation træffer, er vanskelige, og revisioner giver en tredjepartsdommer mulighed for at komme ind og sige, at du havde ret eller forkert. Nogle gange er du tvunget til at vælge mellem to svar, som nogen vil vurdere at være forkerte. Du tager muligvis det, du synes er den bedste beslutning for din organisation, kun for at få en revisor til at gå ind, sige, at du har taget den forkerte beslutning og begynde processen med at forsøge at fjerne din B Corporation -status.

3. Det er ikke en selskabsstatus, der er tilgængelig overalt.

Fordi Corporation B er så nyt, er det ikke en inkorporeringsmetode, der er tilladt i alle stater på nuværende tidspunkt. Det er nationalt anerkendt, men du bliver nødt til at tjekke med lokale statstjenestemænd, før du indsender dine vedtægter for at se, om det er tilgængeligt for dig. Det kan anbefales, at du først danner et S Corp og ansøger om 501c3 -status efter inkorporering, og derefter overgår til en B Corp -status, hvis den er tilgængelig lokalt.

4. Der er ingen selskabsskattefordele for staten.

Medmindre du har skattefritagelse knyttet til dit B Corporation, er din organisation stadig ansvarlig for at betale de samme skatter som enhver anden organisation. Der er ingen yderligere skattefordele forbundet med denne status.

Fordele og ulemper ved et B -selskab viser, at det kan være gavnligt for dem, der har en organisation, der er kvalificeret til en sådan struktur. Kvalifikationsprocessen kan være vanskelig, men det kan også være det værd. Kontroller, om du kan ansøge om denne status, mens du skriver dine vedtægter og derefter forbereder dig på at opfylde kravene, så du kan opleve alle fordelene ved at være et B Corporation.