8 fordele og ulemper ved at starte et bageri

Hvis du vil starte din egen virksomhed og brænder for at bage, lyder det at starte et bageri som en god idé. Det er en måde at gøre noget, du elsker, mens du tjener det, du føler virkelig er værd. Bagerier er også noget, som den brede offentlighed vil omfavne, fordi ideen om varmt, frisk brød og andre bagværk er noget, der forårsager sult. Og duften af ​​bagt brød?

Som med enhver forretningsvirksomhed er der også nogle risici, der også skal overvejes. Disse er de vigtigste punkter at overveje, når man tænker på fordele og ulemper ved at starte et bageri.

Fordelene ved at starte et bageri

1. Opbyg automatisk en loyal kundebase.

Hvis folk smager på dine bagværk og nyder dem, så vil du automatisk opbygge mærkeloyalitet. Hver gang kunden er i nærheden af ​​dit bageri og lugter, hvad du bager, banker de på din dør. Efterhånden som flere kunder prøver dit bageri, vil du være i stand til at etablere en base af lokale kunder, der vil besøge din forretning ofte, når de har brug for dine produkter.

2. Steder med høj trafik kan generere lette overskud.

Bagerier skaber en fristelse for folk som ingen anden virksomhed. Duften af ​​bagværk kan gøre alle sultne og stoppe med at kigge. Hvis du har et sted, der giver let adgang til gaden, god synlighed og et rimeligt lejemål, der kan hjælpe med at begrænse dine omkostninger, har du en chance for at slå oddsene for at få en succesrig forretning. Nye bagerier fejler 14 gange ud af 15.

3. Du kan muligvis starte et bageri derhjemme.

Selvom dit hjem stadig vil stå over for licenskrav og sundheds- og sikkerhedskontroller, er det muligt at oprette en catering eller leveringstjeneste med et hjemmebageri. Dette giver dig mulighed for at spare nogle penge på dine kapitalomkostninger, og at besparelser kan videregives til dine kunder.

4. Der er behov for specialbagerier.

Cøliaki og glutenintolerance er et voksende problem i den udviklede verden. Mange mennesker skal undgå glutenholdige produkter for enhver pris, og det betyder, at de ikke kan spise normalt brød. Den gennemsnitlige købmand kan maksimalt tilbyde et eller to brødvalg. Med et bageri kan du opfylde behovene i den lokale niche, f.eks. At servere glutenfrie produkter for at etablere et øjeblikkeligt forretningsforhold.

Ulemperne ved at starte et bageri

1. Du har flere overholdelsesniveauer, der konsekvent skal opfyldes.

Fordi du sælger fødevarer, vil der være regelmæssige sundheds- og sikkerhedskontroller i din virksomhed. Du skal have standard virksomhedslicens. Du skal muligvis også opkræve moms eller opfylde andre specifikke licensbehov i dit samfund. Specifikke certificeringer kan endda være påkrævet vedrørende dine færdigheder som bager. Ikke alle virksomheder står over for en sådan kontrol, så husk dette, inden du starter processen med at starte din forretningsplan.

2. Fortjenstmargener er normalt ret lave.

Når du overvejer arbejds- og nytteomkostningerne ved at bage dine foretrukne varer, er der en god chance for, at dine fortjenstmargener på nogle varer er mindre end 5%. I fødevareindustrien er en standardberegning for prisfastsættelse at fastsætte priser til 4 gange det, der viser sig at være din pris pr. Produkt. Hvis det koster dig $ 1,50 at lave et brød, betyder det, at du vil opkræve $ 6 pr. Brød, og det er ikke på budgettet for mange husstande i dag.

3. Omkostningerne ved ingredienser er høje, selvom de kan fås til engrospriser.

Se bare priserne på smør eller olivenolie i købmanden, og du får en idé om de ingrediensomkostninger, du står overfor. Du skal købe disse ingredienser, før bagværk sælges, hvilket betyder, at du har brug for kontanter til rådighed hver dag. Der er heller ingen garanti for, at du vil sælge alle dine bagværk hver dag, hvilket betyder, at du kan løbe tør for mange beholdninger uden indtægt og stadig har brug for kontanter for at betale mere.

4. Arbejdstiden er ikke altid så behagelig.

Lad os se det i øjnene: hvis du vil servere friskbagte varer til morgenpendlen, der starter kl. 6:30. M., Skal bage kl. 02:30 M. Det betyder, at du skal gå i seng aftenen før på et tidspunkt, hvor alle andre bruger tid sammen med familie og venner. Du kan ikke altid blande dejen natten før for visse produkter, så der er ingen vej uden om dette faktum.

Fordele og ulemper ved at starte et bageri viser, at det kan være et svært forslag at opnå succes. Den bedste løsning er at se, om dit samfund kan have gavn af at have et bageri. Det er din støtte, der vil holde dig i forretning. Hvis der ikke er stor efterspørgsel, kan risikoen være for stor. Ellers kan du opleve, at fordelene opvejer de involverede risici.