8 fordele og ulemper ved at handle i Kina

Nogle mennesker har haft stor succes med beslutningen om at handle med Kina. Selv når der findes succes, er der dog stadig en vis fare for at handle med verdens mest folkerige nation. Det ville være svært at beskrive mange handelsforbindelser med Kina som varme og venlige, men nogle gange kan det være den livline, som en lille virksomhed kan have brug for.

Overvejer du at handle med Kina? Inden vi gør det, har vi et par fordele og ulemper ved at tænke på bare for at sikre, at du tager den bedste beslutning lige nu.

Hvad er fordelene ved at handle med Kina?

1. Du kan tage dine forretningsmuligheder til det næste niveau.

Mange små virksomheder, især i USA, har svært ved at finde en producent, der passer til deres prisklasse eller kan håndtere det produkt, der skal laves. Ved at handle med Kina kan du finde den nødvendige fremstilling til en pris, du har råd til, så du kan blive i forretning herhjemme.

2. Du får mere variation til en lavere pris.

Kernen i hver forretningsplan er fokus på fortjenstmargener. Du skal tjene penge for at blive i virksomheden. Ved at handle med Kina har du mulighed for at udvide de produkter, du tilbyder, samtidig med at du holder dine prispunkter på de lave niveauer, du muligvis har brug for. Afhængigt af produktet kan omkostningerne reduceres med op til 80% i Kina.

3. Du får adgang til bedre serviceniveauer.

Selvfølgelig vil dette ikke være tilfældet for alle, men generelt, hvis du tager Kina alvorligt, vil de tage dig alvorligt. Det samme er ikke nødvendigvis sandt, hvis du leder efter indenlandsk fremstilling. Hvis dine ordreniveauer ikke er store nok til dem, betyder det ikke noget nok at få et svar. Disse problemer er også til stede i Kina, men med meget mindre forekomst for små virksomheder.

4. Modtag kopieringsmuligheder.

Små virksomheder kan spare meget tid takket være den omfattende produktionstilstedeværelse i Kina. Hvis du har et produkt at lave, er det meget sandsynligt, at en form for det produkt allerede bliver fremstillet et sted i Kina. Bare indsend dine dimensioner, og fremstillingsprocessen kan duplikeres ret hurtigt. Dette er en fordel, der er næsten 100% unik for den kinesiske fremstillingsindustri.

Hvad er ulemperne ved at handle med Kina?

1. Kvaliteten af ​​produkterne opfylder muligvis ikke dine standarder.

Virksomhedsejere bør foretage en grundig undersøgelse af fremstillingsprocesserne i Kina, før de underskriver aftaler. Faktum er, at ikke alle producenter vil lave produkter, der opfylder deres høje standarder. Selvom et produktionsforhold tidligere har været vellykket, kan der til enhver tid foretages ændringer af standarderne, som du ikke kan opdage, før du modtager din beholdning.

2. Kommunikation kan nogle gange være et problem.

Mange mennesker, der repræsenterer kinesiske forretningsinteresser, kan ganske godt tale andre sprog, især engelsk. Hvad de måske ikke gør, er at tilbyde dig et svar, hvis de tror, ​​at det svar, de vil give dig, er noget, du ikke vil høre. Mange små virksomheder har fundet det nødvendigt at samarbejde med en virksomhedsrepræsentant for at holde kommunikationslinjerne åbne.

3. Disse relationer kan ikke smedes online.

Små virksomheder antager en farlig antagelse, hvis de mener, at det kan betale sig at bestille online uden at kontrollere produktionsstedet. Hvis du ikke kan rejse til Kina, skal du betale en person, du har tillid til, for at foretage inspektionerne på dine vegne. Ansigt til ansigt relationer er den bedste måde at skabe et gensidigt rentabelt forhold på. Ellers kan du være i stand til at tage et tab. Når du dukker op, gør Kina et bedre stykke arbejde.

4. Svindel er overalt.

Små virksomheder bør kontrollere deres potentielle produktionspartners registreringer, før de foretager et køb. Du skal muligvis endda betale omkostningerne ved at få en lokal advokat til at undersøge produktionscentret på provinsens kontor. Alt for ofte er der ikke et firma i Kina, der selv har troet, at det kunne ses online. Selvom du finder et firma, er der en vis negativ stigmatisering, der hænger i luften, når du taler om at handle i udlandet i disse dage.

Fordele og ulemper ved at handle med Kina er ofte det værd, men du bør gøre din due diligence, før du underskriver en aftale eller sender penge. Uden tilstrækkelig undersøgelse kan du lide et uventet tab.