16 fordele og ulemper ved direkte marketing

Beviserne er i: meget målrettet markedsføring er stadig effektiv. Når du afbryder, hvad nogen gør for at præsentere dem for et klart og præcist budskab, påvirker det dem på en positiv måde, hvis de er interesserede i det, der bliver præsenteret. Nok er der en ulempe ved afbrydelse, der kan være foruroligende for begge parter, men de positive stemninger fra et stærkt værdiproposition tilsidesætter de negative følelser.

Fordele og ulemper ved direkte marketing vil altid være centreret om, hvor irriterende det er at modtage et telefonopkald, mens man spiser aftensmad eller modtager et dusin “spam” -meddelelser i postkassen, men der er mere ved denne proces end bare negative følelser. kan skabe. Disse er de vigtigste punkter at overveje.

Hvad er fordelene ved direkte marketing?

1. Direkte marketing giver dig muligheder.

Du er ikke begrænset til et specifikt format, når du beslutter dig for at bruge direkte marketing. Du kan vælge at kontakte folk via direct mail, over telefonen, via direct mail eller endda online. Du kan distribuere dør-til-dør-brochurer, eller du kan skrive e-mails til folk for at diskutere deres værditilbud. Når du har muligheder, har du muligheder.

2. Direkte marketing giver folk specifikke oplysninger om produkter.

Du kan præsentere en bestemt salgsmulighed på en måde, der gør det muligt for folk at tænke over det tilbudte værdi. Du giver dem den information, de har brug for for at træffe en meningsfuld beslutning i et miljø, der er behageligt for dem, f.eks. Dit hjem eller kontor.

3. Direkte marketing giver mulighed for at besvare spørgsmål.

Op til 90% af den forskning, en potentiel kunde skal gøre for at være fortrolig med et produkt, udføres på individuelt grundlag. De vil søge efter dig online, sammenligne dig med konkurrenterne og kontrollere dit omdømme. De sidste 10% kan rettes, når de kontakter dig ved hjælp af de direkte marketingoplysninger, du har sendt dem. Dette giver dig en meget mere produktiv metode til at oprette et salg.

4. Direkte marketing giver dig mulighed for at tage en personlig tilgang.

Intet etablerer bedre relationer end en ansigt til ansigt-samtale. Derfor har et smil og et håndtryk været så stærkt i erhvervslivet gennem årene. At skrive et personligt brev til nogen er måske ikke det samme som at give en hånds hånd, men slutresultatet kan være det samme, hvis du gør det rigtigt. Eller foretag et personligt telefonopkald. Eller lav en aftale med en potentiel klient for at diskutere, hvordan det du har kan løse deres problemer.

5. Direkte marketing er stadig overkommelig.

Hvis du prøver at booste en lokal virksomhed, kan du ikke slå, hvor overkommelig det er at lave direkte marketing. Hvor meget koster det at tage telefonen og ringe til nogen? Eller hvor meget ville det koste dig at udskrive nogle brochurer på din egen printer til at distribuere i hele kvarteret? Hvis du er en lille virksomhed, der ønsker at øge din markedsandel, er der meget få muligheder for at vise, hvordan du kan opfylde dine behov og tilfredsstille dine ønsker med en så lille investering.

6. Direkte marketing giver dig mulighed for at være præcis.

Med de korrekte metrics og centrale præstationsindikatorer på plads kan du med sikkerhed vide, hvor effektive dine direkte marketingkampagner er. Du ved, hvilke mennesker der påvirkes af dine aktiviteter, og hvordan de blev påvirket. Du kan evaluere svarene og tilpasse dig derefter. Meget få marketingstilarter giver dig den dybde af feedback, som direkte marketing kan give.

7. Direkte marketing eliminerer det problematiske medium.

Nogle gange kan du gøre alt rigtigt, men der er tredjeparter i blandingen, der ødelægger dit ry for dig. Direkte marketing eliminerer det besværlige medie ved at sætte dig i direkte kontakt med kundeemner, der i sidste ende kan blive dine kunder. Det betyder, at du har mere kontrol over det budskab, som hver enkelt modtager med din marketingindsats.

8. Direkte marketing giver dig mulighed for at gøre alt på egen hånd.

Du behøver ikke et stort team til at støtte dig til at komme i gang med direkte marketing. En person med en computer og en printer kan oprette marketingmateriale for at komme i kontakt med potentielle kunder. Med lidt til ingen omkostninger og kun mindre investeringer påkrævet, kan investeringsafkastet fra en direkte marketingindsats ende med at blive meget positivt, selvom svarprocenten er tilbøjelig til at være noget lav.

Hvad er ulemperne ved direkte marketing?

1. Direkte marketing kan målrette mange mennesker, der ikke har nogen interesse.

Mange virksomheder ender med at sende direkte marketingmuligheder til folk, der ikke er interesseret i, hvad der faktisk tilbydes. Når det er en e -mail, kaldes det spam. Når det er i postkassen, kaldes det affald. Når det kommer til dit budget, kaldes det spild af penge. Folk vil bare slette genstande, smide dem væk eller hænge dem på dig.

2. Direkte marketing er ofte uopfordret.

Denne form for marketing afbryder næsten altid potentielle kunder. Mange gange føler kunden, at oplevelsen er, som om han forsøger at overbevise dem om at købe noget, som de virkelig ikke ønsker. Tidligere var denne type marketing så påtrængende, at der blev oprettet logfiler, så folk kunne undgå at blive kontaktet af marketingfolk. Du får muligvis opmærksomhed fra en potentiel kunde, men hvis du ikke opretter et stærkt værditilbud, er der stor sandsynlighed for, at du har skabt en negativ oplevelse fra mødet.

3. Direkte marketing kan ofte virke meget rodet.

Dette gælder især for visse e -mails eller direkte mailindsatser, der foregår i dag. Det er som at se på en blog, der har fire kolonner. Du ved virkelig ikke, hvor du skal begynde at kigge først. Når det sker, vil den forvirring, der begynder i den potentielle kundes sind, få dem til at opgive den mulighed, der er blevet præsenteret for dem.

4. Direkte marketing har ofte meget lave svarprocenter.

Det er ikke usædvanligt, at svaringsfrekvensen for direkte marketing ligger mellem 1% og 3%. Det er imidlertid interessant, at dette har tendens til at være den samme konverteringsrate for nogle online marketingindsatser, men vi anser 3% online for at være positive og 3% direkte som negative. Sikkert, hvis kunderne ikke er interesserede, så vil de ikke være interesserede, og du har spildt tid og penge. Fra det perspektiv kan lave svarsatser være svære at acceptere.

5. Direkte marketing er tidskrævende.

Hvis du opretter en personlig besked til alle, du kontakter på en marketingliste, så vil det være en investering i tid. Selvom dette er en effektiv strategi at implementere, kan du finde på at skrive hundredvis af beskeder eller foretage tusindvis af telefonopkald. Tilføj den tid, det tager at opbygge tillid gennem disse metoder, og du har endnu mere tid til at investere.

6. Direkte marketing kan få negativitet til hurtigt at sprede sig.

Har du nogensinde bemærket, hvordan elendighed elsker selskab? Folk har en tendens til at dele negative oplevelser oftere, fordi de er uventede. Du kan gøre alt rigtigt og ikke få en positiv anmeldelse, fordi en kunde forventer, at du opfylder deres behov, og det gør du. I det øjeblik du ikke opfylder denne “forpligtelse”, deles den negative oplevelse. Så breder det sig, fordi andre begynder at tale om deres negative oplevelser. Fordi du afbryder mennesker med de fleste direkte marketingindsatser, kan den negativitet også forbedres.

7. Direkte marketing kræver meget tålmodighed og konsekvens.

Faktum er, at folk vil drage fordel af en god handel, hvis de får det, men så betaler de ikke de fulde omkostninger ved produktet senere af forskellige årsager. Du vil se, at mange potentielle udsigter ender med at være mennesker, der besluttede, at det du tilbød ikke var godt nok. Når det sker konsekvent, føler selv de bedste direkte marketingfolk nogle gange, at måske nu er det tid til at give op. Hvis du ikke er tålmodig eller har svært ved at finde konsistens i dit brandbudskab, er det muligvis ikke den markedsføringsstil, du skal bruge.

8. Direkte marketing kræver altid et varmt marked til at starte med.

For mange startups betyder det marketing til din familie og venner. Eventuelle nuværende kunder, du har, er også inkluderet i denne kombination. Håbet er, at disse mennesker bliver ambassadører for dit brand. Virkeligheden er, at altid at tale med dine vigtigste mennesker kan sætte dig i en meget ubehagelig position.

Afslutningsvis

Fordele og ulemper ved direkte marketing viser, at når du giver denne metode en chance for at lykkes, vil du ofte finde nye muligheder, der venter på dig på et tidspunkt i fremtiden. Der vil være ulemper at overvinde, måske mere end i andre markedsføringsbestræbelser, men det positive kan virkelig hjælpe dig med at forbedre dine tilgængelige forretningsmuligheder.

Hvad har du oplevet med direkte marketing? Vi vil meget gerne høre nogle af dine succeshistorier og råd til dem, der måske overvejer direkte marketing for første gang.