8 fordele og ulemper ved arveafgift

Det er blevet sagt, at personen med flest legetøj stadig dør. Hvad der sker med det legetøj, som faktisk er den rigdom, de har akkumuleret gennem årene, er genstand for megen debat. En arveafgift, undertiden kaldet ejendomsskat, kan anvendes på det samlede beløb, så regeringen stadig kan få en andel af bestanden, selv efter at din familie har udført en vidunderlig tjeneste til ære for dig.

I USA er arveafgiften en flad 40% på afgiftspligtige ejendomme, der ligger over undtagelsesniveauet på $ 5 millioner, der blev indekseret til inflation i 2011. Her er fordele og ulemper ved denne politik at overveje.

Fordelene ved arveafgift

1. Reducer niveauet for indkomstulighed.

Haves får mere end have-nots lige nu i manges øjne, men denne skat hjælper med at udjævne spillereglerne. Ved at fjerne et højt niveau af ejendomsformue og samtidig bevare størstedelen af ​​dollars over fritagelsesbeløbet kommer mere end 200 milliarder dollar ind i den amerikanske kasse. For at skaffe midler til sikkerhed, infrastruktur, sociale programmer og andre behov, der gavner alle.

2. Forøg velgørende donationer.

På grund af arveafgift donerer mange medlemmer af den velhavende klasse midler til velgørende formål som en måde at reducere deres samlede nettoværdi på. Dette hjælper med at reducere dine skatteforpligtelser efter døden, men finansierer de sociale programmer, som verden har brug for lige nu. Forestil dig, hvad der ville være sket, hvis mænd som Henry Ford eller Andrew Carnegie havde beholdt deres rigdom i stedet for at finansiere filantropiske bestræbelser.

3. Det belønner stadig succes.

Med medianindkomsten i USA lidt over $ 50K om året, er det bogstaveligt talt kun 1% af, hvad fritagelsen for denne skat er. Rent praktisk ville en ejendom til en værdi af $ 10 millioner have en potentiel skattepligt på $ 2 millioner på grund af de yderligere $ 5 millioner over fritagelsesniveauet. Det betyder, at succes stadig belønnes, selvom skatteniveauet er relativt højt til dette beløb, fordi arven stadig har en masse værdi at give videre til dine arvinger.

4. Der gælder særlige regler for visse brancher.

På grund af denne afgifts struktur er de fleste små virksomheder automatisk fritaget for at skulle betale den. Visse gårde og andre familievirksomheder kan imidlertid overstige dette niveau på 5 millioner dollars simpelthen gennem ejendomsaktiver, selvom der er minimal pengestrøm. For at undgå en unødvendig byrde for arvingerne er der visse særlige regler for visse virksomheder, især gårde, for at forhindre, at afgiften anvendes.

Ulemperne ved arveafgift

1. Nogle ser det som en form for indkomstfordeling.

Den amerikanske drøm har altid handlet om at stå op for dig selv for at gøre det bedst mulige liv for dig selv. Når du dør, bør disse succeser ikke dø sammen med dig, men det er i det væsentlige, hvad arveafgiften gør i nogle øjne. Regeringen tager en stor del af de penge, han tjente til sin familie, til at dele ud til andre, der ikke har oplevet de samme succesniveauer.

2. Det er dyrt at opnå en ordentlig vurdering af aktiver.

Selvom den opkræver milliarder hvert år, er arveafgiften mindre end 1% af den samlede indkomst hvert år. Omkostningerne ved at indbringe disse kontanter er også de højeste pr. Indbygger i forhold til andre skatteindtægter. Dette skyldes, at regeringen afholder store udgiftsniveauer i værdiansættelsen og opkrævningen af ​​de indtægter, den anser for skyldte.

3. Det kan tvinge familier til at sælge deres virksomheder.

Selvom lovene er designet til at forhindre så mange små virksomheder som muligt i at blive beskattet, er der altid nogle, der fejler hvert år. Omkring to dusin virksomheder ender med at blive solgt for deres aktiver, simpelthen fordi regeringen kræver, at denne skat skal betales. Det rejser et ubehageligt spørgsmål: Ville skatteindtægterne genereret af virksomheden, hvis den fik lov til at overleve, være større på lang sigt end de kortsigtede gevinster fra arveafgiften?

4. Reducer tilgængelig kapital.

Selvom en virksomhed kan overleve arveafgift, vil det skyldige beløb i høj grad begrænse mængden af ​​likvide kontanter, som arvingerne vil have til rådighed. Dette kan tvinge til en mulig konkurs eller få virksomheden til at mislykkes over tid på grund af skatteforpligtelser. I nogle tilfælde kan det endda siges, at en del af den beskattede indkomst allerede er blevet beskattet ved hjælp af andre metoder, hvilket skaber en situation, der kun er til gavn for regeringen.

Nogle mennesker elsker tanken om en arveafgift. Andre synes, det er på tide, at det ophæves en gang for alle. Fordele og ulemper ved denne skat viser, at hver fordel har en ulempe, der balancerer den. Hvad synes du om arveafgiften? Vil du gerne have, at det bliver ophævet? Eller tror du, at det er en vigtig indtægtskilde?