55 Begivenhedsbranche Statistik og tendenser

Begivenheder involverer indsamling af grupper af mennesker, der deler en fælles interesse. Du kan finde brancheplanlægningsmøder, være vært for udstillinger eller promovere en konvention for at nå specifikke mål. Denne proces kan omfatte hobbyer, underholdning eller nye forretningsmuligheder.

Der er i øjeblikket 250 kongrescentre, der opererer i USA. Den største af disse spillesteder er McCormick Place i Chicago, der tilbyder 2,6 millioner kvadratfod med plads til at bruge. En i Hannover, Tyskland, er endnu større med en bruttokapacitet på mere end 463.000 kvadratmeter.

Mere end 30% af de største konventioner og udstillinger, der blev arrangeret i USA, havde mere end 2.500 deltagere. Kun 6% havde færre end 200 deltagere. Selvom deltagelse i et arrangement kan være en væsentlig del af virksomhedskulturen, var den gennemsnitlige pris for at deltage i et messe eller en konference over $ 500. Særlige begivenheder og incitamentsarrangementer var i gennemsnit $ 100 mere.

Vigtig statistik fra eventbranchen

# 1. Jobvækstrater for eventsindustrien, herunder møde- og eventarrangører, forventes at vokse med 11 % i USA frem til 2026. Det kan sammenlignes med en samlet jobvækst på 7 % for det amerikanske arbejdsmarked. (Bureau of Labor Statistics)

# 2. Begivenhedsindustrien holder mere end 5.200 møder hver dag, hvilket betyder, at amerikanerne deltager i 1,9 millioner møder i løbet af året. Dette tal inkluderer grupper på 10 eller flere, der mødes i mindst 4 timer på et kontraheret sted. (Katalysator)

# 3. Møder og begivenheder repræsenterer mere end 325 milliarder dollars i direkte udgifter hvert år i USA. Omkring en tredjedel af dette beløb kommer fra rejsebehov for at deltage i disse arrangementer. (Katalysator)

# 4. Mere end 2,5 millioner mennesker modtager direkte eller indirekte beskæftigelse på grund af eventsindustrien hvert år. Når inducerede job er inkluderet i dette tal, når det samlede antal næsten 6 millioner job. (Katalysator)

# 5. Næsten 100 milliarder dollars i lønninger kommer fra begivenhedsindustrien hvert år, hvilket betyder, at denne sektor er større end BNP i mere end 140 lande. (Katalysator)

# 6. Over 40% af virksomhedernes planlæggere forventer, at deres møde- og eventbudget stiger i løbet af de næste 12 måneder. Selvom der er et ønske om at reducere mængden af ​​rejser, der kræves for at deltage i et arrangement, ser onlinemøder, videokonferencer og telefonmøder en øget interesse. (Katalysator)

# 7. For hver dollar, der bruges på et møde ansigt til ansigt med 10 eller flere personer, der er vært for eventindustrien, bruges yderligere $ 1,60 nedstrøms. (Katalysator)

# 8. Mere end 250 millioner mennesker deltog i mindst et møde i 2016. 98% af føderale medarbejdere siger, at det er vigtigt at have konferencer, personlige begivenheder og møder for at fremme deres karriere. (Møder er forretninger)

# 9. 96% af små og mellemstore virksomheder siger, at det at have et personligt møde er den tid og de økonomiske investeringer, der kræves for at have det, værd. (Møder er forretninger)

# 10. 91% af små virksomhedsejere siger, at det at forbinde ansigt til ansigt med kunder forbedrer deres evne til at drive deres forretning. Dette resultat er også en af ​​hovedårsagerne til, at SMV deltager i eller præsenterer på konferencer. (Møder er forretninger)

# 11. 81% af små virksomhedsejere siger, at de prioriterer branchemesser og konferencer som en måde at udvide deres muligheder. (Møder er forretninger)

# 12. 75% af små virksomhedsejere siger, at de prioriterer B2B- og B2C -netværk højt, hvilket kun kan ske gennem møder. (APCO Insight)

# 13. 9% af de udstillinger og møder, der arrangeres i USA, giver deres værtsdestination en økonomisk værdi på mere end $ 10 millioner. (Statista)

# 14. Californien har de fleste kongrescentre i USA med 20 separate destinationer, men arrangementer og møder kan afholdes på hoteller og andre spillesteder. I alt opererer i øjeblikket 155 mødehoteller i Dallas / Ft. Området værd alene. (Statista)

#femten. Andelen af ​​værelsesnætter, der blev genereret af forretnings- og virksomhedsmøder i USA, udgjorde 44% i 2017. (Statista)

#seksten. Kun 9,6% af SMV -ejere siger, at de deltager i messer regelmæssigt på grund af de fordele, de ser fra eventindustrien. (Statista)

# 17. 93% af senior virksomhedsledere og ledere siger, at møder ansigt til ansigt forbedrer deres evne til at lukke en aftale. Denne sats er højere end telefonopkald eller e -mails. (Katalysator)

# 18. 39% af professionelle i eventindustrien siger, at det mest afgørende element i et live -møde er at engagere deltagerne på en eller anden måde. Derfor indeholder mere end 40% af de nordamerikanske og 28% europæiske websteder specifikke oplysninger om inklusions- og mangfoldighedspolitikker. (Event manager blog)

# 19. Den gennemsnitlige begivenhed genererer næsten $ 1.300 i forbrug pr. Deltager. Det betyder, at 6 millioner internationale deltagere genererer $ 38 milliarder om året til industrien, hvilket repræsenterer mere end 11% af det samlede beløb for sektoren. (Oxford økonomi)

# 20. 73% af konferencerne arrangeret af eventindustrien inkluderer en kollaborativ workshop på deres dagsorden. Halvdelen af ​​alle messer inkluderer også denne funktion. (Event manager blog)

# 21. 40% af spillestederne i Tyskland, der ledes af eventindustrien, har en form for bæredygtighedsstyring, og 90% af de professionelle siger, at dette element er “meget vigtigt” eller “vigtigt” som et mål, der skal nås. (Event manager blog)

# 22. Deltagere ved internationale arrangementer brugte 26% mere på rekreation og underholdning, 24% på almindelige indkøb og 22% mere på rejser end dem, der deltog i møder i deres egen stat eller land. (Oxford økonomi)

# 23. Mere end halvdelen af ​​de britiske begivenhedsjob har haft vægt på overholdelse af lovgivningen i 2018. (Event Manager Blog)

# 24. 85% af eventplanlæggere siger, at de er optimistiske med hensyn til fremtiden for deres branche fra et globalt perspektiv. (Event manager blog)

# 25. 89% af arrangørerne siger, at de elsker deres job og deres plads i branchen. Kun 2% af de mennesker, der forbliver aktive, siger, at de ikke kan lide det, de lever af. (Event manager blog)

# 26. 47% af eventplanlæggere siger, at flere kunder ville hjælpe dem med at fremme deres karriere mere effektivt, hvilket er lig med antallet af mennesker, der siger, at det ville være nyttigt at understrege et bedre personligt brand. (Event manager blog)

# 27. Konferencer og messer er den mest almindelige form for begivenheder i Nordamerika, der tegner sig for 23% af branchens aktiviteter hvert år. De er 20% af de arrangementer, der arrangeres i Europa, 17% i Asien-Stillehavsområdet og 10% i Central- og Sydamerika. (Globale møder og arrangementer)

# 28. 53% af dem, der deltager i arrangementet, deltager i forretnings- og virksomhedsmøder. 18% siger, at de deltager i stævner uden udstillingsgulv. Kun 6% har været til et incitamentsmøde i de sidste 12 måneder. (Oxford økonomi)

# 29. 41% af eventskabere siger, at de brugte mere i 2018 end året før. Det meste af deres udvidede budget gik til sociale medier og e -mail -kanaler, hvor 91% af folk tjekkede deres indbakke hver dag. (Eventbrite)

# 30. 45% af billetsalget til branchebegivenheder tilskrives direkte marketingindsats via e -mail. Det er derfor, 78% af planlæggere / skabere siger, at e -mail er deres mest effektive taktik. (Eventbrite)

# 31. 87% af hændelsesskabere siger, at de brugte augmented reality i 2018, hvor en lignende procentdel overvejer virtual reality som en mulighed. (Eventbrite)

# 32. 96% af begivenhederne sender live video på et tidspunkt under konferencen, messen eller mødet. To tredjedele af seerne er mere tilbøjelige til at købe en billet, næste gang de har mulighed for at deltage efter at have set en livevideo fra dit hjem eller din virksomhed. (Eventbrite)

# 33. De største udfordringer for dem, der arrangerer B2B -begivenheder, er at finde ud af, hvordan man når nye deltagere (90%), sikrer sponsorer (90%) og finder talere, der har nok branding til at tiltrække et publikum. (American Express)

# 34. 72% af professionelle i eventindustrien siger, at de kan arbejde på et årligt budget på $ 30.000 eller mindre om året. 38% bruger mindre end $ 1.000 pr. Begivenhed. (American Express)

# 35. 43% af et begivenhedsbudget går til marketing- og salgsfremmende indsats i USA. Talent og talere repræsenterer 32%af omkostningerne, mens trykte materialer (29%) og spillesteder (18%) også er nøglefaktorer, der skal overvejes. (American Express)

# 36. Billetsalget til begivenhedsbranchen tegner sig for 60% til 100% af omsætningen genereret på 48% af spillestederne. (Eventbrite)

# 37. 98% af deltagerne siger, at de føler sig mere inkluderet i at foretage et køb efter at have oplevet en begivenhed personligt. (EventTrack)

# 38. 77% af branchens fagfolk siger, at de bruger eksperimentel marketing som en måde at vedtage de reklamestrategier, der er nødvendige, når de arrangerer begivenheder. (EventTrack)

# 39. 48% af de mennesker, der deltager i arrangementer og møder, siger regelmæssigt, at deres ansigt-til-ansigt-interaktioner er mere værdifulde i dag end i 2015 (Exhibition Industry Research Center).

# 40. 75% af virksomhederne med et begivenhedsbudget på mindst 50 millioner dollars siger, at de forventer at se et ROI-forhold på 5 til 1 for deres oplevelsesprogrammer og live events. (EMI)

# 41. Begivenhedsteknologier kan hjælpe med at øge fremmødet med op til 20%. Der er også produktivitetsgevinster at overveje (27%), mens et fald på op til 30% i omkostninger er muligt. (Markedsføring af forretningsarrangementer)

# 42. Organisationer på virksomhedsniveau bruger interne eventarrangører til at styre deres interaktioner med branchen 73% af tiden, mens de bruger tredjepartsbureauer til at opfylde deres forpligtelser i 38% af deres møder eller begivenheder. (Marketing diagrammer)

# 43. I en undersøgelse blandt mere end 700 virksomhedsledere sagde 93%, at deres organisation prioriterer at organisere arrangementer. 57% vurderede dette træk som en “høj prioritet” for deres arbejdsgiver. 85% sagde også, at der er en begivenhedssponsoritetsprioritet at overveje. (Harvard Business Review)

# 44. Den globale forretningsbegivenhedsindustri understøtter mere end 2,5 milliarder dollars i det samlede forretningssalg (produktion) hvert år. (Events Council)

# 45. Deltagerne går til virksomhedsarrangementer for at netværke (82%) oftere end af anden grund. Læring rangerer 71% som højeste prioritet, mens underholdning ligger på tredjepladsen med 38%. (Event Marketing Blog)

# 46. Den gennemsnitlige deltager til en amerikansk begivenhed vil tage 21 billeder under en live session for at dele på sociale medier. (Eventmarketer)

# 47. 38% af begivenhedsdeltagerne vil besøge en virksomheds websted efter at have haft en live -oplevelse. Derefter vil 32% købe de produkter eller tjenester, de ser, mens 30% straks vil bære eller bruge mærkevarer, f.eks. En pen eller en T-shirt. (Eventmarketer)

# 48. 78% af amerikanerne siger, at de ville være kunder for livet, hvis et firma inviterede dem til at være VIP ved en kommende begivenhed. Dette tal stiger til 88%, når kun Millennials bliver stillet dette spørgsmål. (Eventmarketer)

# 49. 90% af de indkøb, der sker i eventindustrien, er baseret på følelsesmæssige reaktioner. 74% af deltagerne siger, at de har et mere positionelt syn på et mærke, produkt eller service, der promoveres ved deres arrangement, mens 65% siger, at oplevelsen hjælper dem med bedre at forstå dit produkt. (P2Pi)

# 50. 88% af professionelle i eventindustrien bruger KPI’er og data fra konventioner, møder, messer og mere til at træffe fremtidige marketingbeslutninger. (Freeman Data Benchmark Survey)

# 51. 80% af bureauer, der overgår deres virksomheds mål, siger, at de planlægger at øge deres budget til live events i de næste 12 måneder. (Uendelige begivenheder)

# 52. Mindre end halvdelen af ​​marketingfolk, der arbejder i eventindustrien, har en standardiseret proces, der hjælper dem med at måle sponsorering af begivenheder. (Marketinglærere)

# 53. 51% af professionelle i eventindustrien siger, at deres største udfordring med at bruge sociale medier som en marketingmulighed er at bruge platformen effektivt. (Uendelige begivenheder)

# 54. 34% af de amerikanske eventdeltagere siger, at de lægger deres oplevelser ud på et møde, en konference eller lignende destination på sociale medier på deres personlige og professionelle profiler. (EMI)

# 55. 90% af branchens adoptere af eventteknologi siger, at de anser sig selv i en god position for fremtidig succes. Kun 65% af ikke-adoptere føler det på samme måde. (Harvard Business Review)

Begivenheder Industri Trender og analyse

Selvom nye teknologier gør det lettere end nogensinde fjernt at afholde møder eller begivenheder, oplever denne industri en stigende interesse. Flere mennesker og mærker foretrækker liveoplevelser frem for skærmbaserede muligheder, hvilket betyder, at der kan være flere publikumsforbindelser.

Det betyder ikke, at teknologien ikke spiller en rolle i denne branche. Mere end 52% af eventprofessionelle siger, at de er mere interesserede i teknologi nu end sidste år. Konferencer og messer er altid en primær kilde til information, når købere ønsker at undersøge produkter eller tjenester.

Nu hvor vi har lært, hvad det er at blive informeret via onlineforbindelser, har vi lært, at værdien af ​​menneskelig kontakt undertiden er uvurderlig. Medmindre økonomien tager en drejning, som den gjorde i 2007 med en langvarig recession, skulle eventindustrien have en CAGR på op til 11%. Nogle sektorer oplever måske ikke så meget vækst, men selv disse områder vil se en stigning fra 3% til 6%.