41 Statistik og tendenser i hundeplejebranchen

Omkring halvdelen af ​​husstandene i USA har et kæledyr, hvilket betyder, at hundeplejebranchen har adgang til næsten 80 millioner husstande. Der er mere end 300 millioner kæledyr, der modtager pleje hvert år, hvor hunde er det mest ikoniske medlem af familien. Højindkomsthusstande tegner sig for omkring 60% af de samlede udgifter, denne sektor ser hvert år, på trods af at 65% af mennesker har mindst et kæledyr derhjemme.

Indtægter i den samlede kæledyrsindustri tilføjer op til omkring 75 milliarder dollar hvert år, hvor vækstraten stadig er på et konstant gennemsnit mellem 4% og 5% hvert år siden 2015. Denne sektor har oplevet 20 års på hinanden følgende vækst siden 2018, selv som beskæftigelse i industrien voksede Det forventes at falde med 11% inden 2024.

Hundepleje og boarding tegner sig for omkring 15% af den samlede omsætning, som dyrepasserbranchen hvert år oplever, når boarding og andre tjenester samles i dette tal. Efterhånden som humaniseringstendenser fortsætter, og bestræbelserne på at levere premium -tjenester fortsætter med at vokse, bør de samlede udgifter fortsat stige. Forbrugerne brugte kun 17 milliarder dollars på deres kæledyr i 1994.

Vigtig statistik fra hundeplejebranchen

# 1. Kæledyrspleje og pleje i USA genererer hvert år 9 milliarder dollar i omsætning med næsten 124.000 aktive virksomheder i branchen. (IBIS World)

# 2. Industriens gennemsnitlige årlige vækstrate for den 5-årige periode 2014-2019 var 6,2%. (IBIS World)

# 3. Mere end 218.000 mennesker er beskæftiget i dyrepleje- og logiindustrien i USA takket være tilgængeligheden af ​​et større udvalg af tjenester til forbrugerne. (IBIS World)

# 4. Den gennemsnitlige vækstrate for virksomheder inden for hundeplejesegmentet er 8% i det samlede antal aktive virksomheder, der er til stede i USA hvert år. (Bureau of Labor Statistics)

# 5. Hunde, der bor med familier i den 45-54 demografiske befolkning, ser størst kærlighed, og kæledyrsforældre bruger i gennemsnit 44,50 dollar på plejeydelser og hjemmehjælpemidler om året. Dette tal er betydeligt højere end kategorien 35-44 ($ 29.04) eller demografien på 55-64 ($ 26.72). (SBDCNet)

# 6. Hundeplejeydelser er prissat betydeligt højere i de midtatlantiske stater end nogen steder i USA, med en komplet plejepakke inklusive ører, negle, pleje og et frakkebad, som ikke er belagt med $ 59,50. Det nationale gennemsnit for denne service er $ 51. Upper Midwest har den laveste pris på $ 42,25 pr. Service. (SBDCNet)

# 7. De oprindelige omkostninger ved en hundeplejevirksomhed i USA er relativt lave og spænder fra $ 50.000 til $ 60.000 afhængigt af din fysiske placering. (SBDCNet)

# 8. 60 millioner husstande i USA har mindst en hund, der deler sin plads med mennesker, og mere end 90 millioner dyr kræver pleje hele året. Kun ferskvandsfisk og katte er mere populære i USA. (American Pet Products Association)

# 9. Selvstændige hundefrisører har potentiale til at tjene op til $ 30 i timen fra deres virksomhed, hvilket genererer indtjening på op til $ 100.000 før udgifter og skatter. Ellers er branchens medianindkomst for alle arbejdere mindre end $ 10 i timen. (Bureau of Labor Statistics)

# 10. De fleste hundefrisører lærer handlen ved at gå på en plejeskole, og nogle stater kræver specifikke retningslinjer for at opnå licenser eller certificeringer. Nogle programmer kan afsluttes på bare en måned, men gennemsnittet tager omkring 5 måneder at gennemføre. (Chronicle of San Francisco)

# 11. De fleste hundeplejere modtager on-the-job uddannelse efter at have opnået deres certifikat eller licens, men nogle stater kan kræve en 6-10 ugers læreplads, før de tillader nogen at arbejde med kun en hund. (Chronicle of San Francisco)

# 12. De fleste hundeplejere arbejder på en kombination af provision og løn, med cirka 50% af den samlede plejepris forbundet med deres indkomst. Tips er ikke inkluderet i løntal, som kan være så lave som $ 8,73 i timen i de nederste 10% i USA. (Balancen)

# 13. Nogle stater kræver, at kurser giver mere end 600 timers praktisk erfaring, før de certificerer eller autoriserer en medarbejder. (Balancen)

# 14. Kun 16% af hundeejere, der tager deres kæledyr til en groomer for tjenester, bruger de korrekte sikkerhedsbegrænsninger for dyret. 60% af bilisterne siger, at deres kæledyr har distraheret dem, når han er passager i deres køretøj. (Dyreudstyr)

#femten. 52% af bilisterne indrømmer at have klappet deres hund, mens de sidder bag rattet, og 17% siger, at de lader deres kæledyr sidde på skødet, mens de kører. (Dyreudstyr)

#seksten. 13% af bilisterne indrømmer at give deres hunde godbidder eller mad, mens de kører, og yderligere 4% indrømmer at have leget med deres kæledyr. (Dyreudstyr)

# 17. 60% af dyreejere siger, at de tror, ​​at deres kæledyr er medlemmer af familien. (American Veterinary Medical Association)

# 18. En professionel trimmer kan have brug for at vide, hvad standardsnitten er for op til 300 anerkendte racer. (American Association of Veterinary Medicine)

# 19. En aftale med en hundefrisør kan vare alt fra 90 minutter til fire timer, afhængigt af omfanget af det arbejde, der skal udføres. (Anden bølge medier)

# 20. Den gennemsnitlige uafhængige butik, der ikke er forbundet med en franchise eller en stor butik, vil i gennemsnit se 17-20 hunde om dagen til aftaler. (Anden bølge medier)

# 21. De gennemsnitlige omkostninger for en lille hund i det første år af ejerskabet er $ 1.314 i USA, med en mellemstor hund på $ 1.580 og store drenge og piger, der har brug for $ 1.843 for vedligeholdelse. (ASPCA)

# 22. Amerikanerne bruger hvert år omkring 50% af det anbefalede beløb for deres kæledyr, og den gennemsnitlige husstand bruger omkring $ 500 pr. År pr. Kæledyr. Det repræsenterer omkring 1% af dine samlede udgifter for året. (Bureau of Labor Statistics)

# 23. Der er sket en stigning på 73% i antallet af håndkøbsvarer til håndkøb, såsom personlige plejeartikler og tandpasta til kæledyr, siden 2000. (Wall Street Journal)

# 24. I 2011 brugte amerikanerne mere på deres kæledyr end på alkohol, fastnet, herretøj og børnetøj. (Bureau of Labor Statistics)

# 25. Kæledyrspleje og logi i Canada tilføjer 548 millioner dollars til den globale omsætning. Det er et segment, der har oplevet en årlig vækst på 4,2% i gennemsnit siden 2014, hvilket giver beskæftigelsesmuligheder til mere end 7.200 mennesker. (IBIS World)

# 26. Siden 1988 har der været en stigning på 12% i antallet af husstande, der har bragt et kæledyr ind i deres familie. Ejerraten er mere end tredoblet siden 1970’erne. (American Pet Products Association)

# 27. 36% af hundeejerne i USA rapporterer, at de giver deres kæledyr en fødselsdagsgave hvert år. (Kæledyrs sikkerhed)

# 28. Medmindre en hund kommer ind i noget snavset eller ildelugtende, er det kun et bad, der er nødvendigt hver 2.-4. måned. At give dem for ofte kan fjerne pelsens naturlige olier og tørre huden ud. Shampooer til mennesker er ofte for hårde at bruge til plejeformål. (Society for the Protection of Animals)

# 29. Hunde har brug for løbende hjemmepleje efter en professionel session for at bevare deres udseende. De fleste dyreejere skal børste deres pels hver anden dag, uanset længden. Denne proces hjælper med at fjerne måtterne fra håret og hjælper med at fælde sæsonpelsen. (Society for the Protection of Animals)

# 30. En hunds negle bør kontrolleres og trimmes hver 14. dag. Hvis de kan høres klikke på jorden, så er det tid til en session hos frisøren. Hvis dyreejere gør dette arbejde derhjemme, vil de gerne afskære den del af krogen, der udvikler sig over tid. (Society for the Protection of Animals)

# 31. De fleste hunde har brug for deres ører renset en gang om ugen. Nogle racer har brug for hjælp til dette job hver 1-2 dage på grund af, hvordan øret folder sig. Brug af en vatrondel eller gasbind med en dyrlæge-godkendt ørerensning kan give fremragende resultater. Hvis du ikke har disse ting, er en babyserviet en effektiv erstatning. (Society for the Protection of Animals)

# 32. Hunde kan lide af de samme tandproblemer som mennesker, så de bør rense deres tænder 2-3 gange om ugen. Groomers kan levere denne service som en del af deres plejepakke, men kæledyrsejere bliver nødt til at lave nogle sessioner derhjemme for at maksimere deres hvalpes helbred. (Society for the Protection of Animals)

# 33. Nogle racer har særlige krav til pleje, som groomers skal overveje, f.eks. Newfoundland, der har vævede fødder og en vandtæt frakke. (Pet Finder)

# 34. Hundeplejecertificering kan koste mellem $ 25 og $ 125 for hver test, der udføres, og den sidste test koster $ 2.500. (International Society of Canine Cosmetologists)

# 35. Studerende betaler $ 5.000 for grundlæggende lektioner og mere end $ 6.500 for mere avancerede plejeteknikker på nogle faciliteter (American Academy of Pet Grooming)

# 36. 41% af hundeejere vil bruge Internettet til at foretage et forudgående køb af plejetjenester, der er tilgængelige i deres samfund. (Denver Post)

# 37. Den gennemsnitlige mobile hundefrisør rapporterer at arbejde med seks hunde om dagen, i gennemsnit $ 65 pr. Aftale. Det betyder, at selvstændige på dette område kan tjene op til $ 390 pr. Dag før udgifter. (TRUICO)

# 38. De fleste mobile groomers vil blive inden for en radius af 20 miles fra deres hjemmebase for at begrænse deres rejseudgifter. (Pet Business Magazine)

# 39. De gennemsnitlige omkostninger ved udskiftning af et stykke plejeudstyr i en varevogn beregnet til mobilt arbejde er mellem $ 500 og $ 1.000. (Pet Business Magazine)

# 40. Hundeplejere, der inkluderer kæledyrsfotosessioner som en del af deres servicepakke, kan øge deres indkomst med et gennemsnit på $ 150 pr. Aftale. (Pet Business Magazine)

# 41. Det globale mobilkæledyrspleje-marked ser en gennemsnitlig vækstrate, der er 1-2 procentpoint højere end den samlede hundeplejeindustri. (Købers rapport)

Tendenser og analyse af hundeplejebranchen

Hundeplejebranchen har oplevet eksplosiv vækst rundt om i verden i de sidste fem år. Det er en af ​​de bedste tjenester at tilbyde som kæledyrsejer og slutter sig til veterinære tjenester, gourmetgodbidder og legetøj som en prioritet for pleje. Derfor forventes dette marked at vokse med omkring 5% om året frem til mindst 2025.

Væksten i nogle områder i USA kan nå 11%, især når der er betydelige lommer med husstande med høj indkomst.

Fortjeneste i andre lande kan være betydeligt højere. Amerikanerne kan bruge 620 milliarder dollars på deres kæledyr, men australierne bruger 600 millioner dollars på hundepleje i en branche, der oplevede en vækst på 42% mellem 2013 og 2016. Gennemsnitlig omsætning pr. Kunde er $ 150, for at hunde ser bedst ud.

Grooming er kommet til at tage mere end bare et snit, en vask og en sløjfe eller tørklæde om halsen. Industrien omdannes til luksusbutikker og saloner, der leverer et væld af detailprodukter og -tjenester. Store hundeejere ser denne service som mere praktisk og effektiv i kampen om renlighed sammenlignet med indsatsen herhjemme. Med stigningen i mobil kæledyrspleje kan selv hunde, der lever med ældre ejere, der ikke kan forlade hjemmet, modtage pleje og opmærksomhed.