50 statistikker, tendenser og analyse af håndværksølindustrien

Håndværksølindustrien tilbyder en værdi på 26 milliarder dollar i USA, men alligevel er det et område i økonomien, der tilbyder uudnyttet potentiale. Det er et af de hurtigste voksende segmenter inden for drikkevareindustrien i dag. Forbrugerinteressen har været utrolig. Vækstraterne i salg, jobmuligheder og den samlede mængde øl, der produceres, har været i tocifrede procenter siden 2010.

På et tidspunkt, hvor den samlede ølindustri oplevede et fald på 1% i salget i 2017, oplevede håndværksølindustrien en vækst på 5%. 70% af mængden produceret af de bryggerier, der er aktive for industrien, leverer regionalt salg i USA. 22% af organisationen er klassificeret som mikrobryggerier. Cirka 6% er bryggerier, mens 1% angiver sig selv som en kontraktbryggeriorganisation.

I 2017 blev der produceret mere end 196 millioner tønder øl til salg i USA. Denne mængde var et fald på 1,2% i forhold til året før. Håndværksølindustrien oplevede også en stigning på 5% i volumen og producerede 24,8 millioner tønder øl.

Der er fire forskellige markedssegmenter i håndværksølindustrien: mikrobryggerier, bryggerier, kontaktorbryggerier og regionale håndværkere. Homebrewers er undertiden også grupperet med disse data.

Essential Craft Beer Industry Statistics

# 1. Californien havde den højeste produktion til håndværksølindustrien og 2016, med en samlet indvirkning på 7,3 milliarder dollar. Pennsylvania sluttede på andenpladsen for året og ramte 5,8 milliarder dollar. De blev efterfulgt af Texas (4,5 millioner dollars), New York (3,4 millioner dollars) eller Florida (3,1 millioner dollars). (Messinghanen)

# 2. Det generelle ølmarked i USA er 111,4 milliarder dollars værd. Selvom håndværksølsegmentet har en deltagelse på 12,7% af den samlede mængde i landet, repræsenterer det mere end 20% af det samlede salg i dollars, der blev opnået i 2017. (Association of Brewers)

Statistik for det amerikanske håndværk ølindustri efter markedsstørrelse

# 3. Dollarvæksten i håndværksølproduktsalget i USA var 8% i 2017 (Brewers Association).

# 4. 2017, I området var næsten 1.000 nye bryggeriåbninger, der fandt sted i USA, var der også 165 lukninger. Dette tal repræsenterer at lukningsrate på 2.6%, hvilket er at stigning på 42% i forhold til 2016, da 116 håndværksbryggerier lukkede dørene. (Chicago Tribune)

# 5. Voksne i USA forbruger i gennemsnit 26.9 gallons øl hvert år. (Ølgrossisternes Landsforening)

# 6. Omkring hvert fjerde registrerede bryggeri i USA er opført som et bryggeri. Det betyder, at de produkter, de skaber til forbrugerne, er beregnet til direkte salg, der finder sted på deres faciliteter. Det gennemsnitlige bryggeri med denne rating vil producere omkring 1.000 tønder øl hvert år. (Kontor for skatter og handel med alkohol og tobak)

# 7. 95 % af de bryggerier, der opererer i USA i dag, producerer mindre end 15.000 tønder øl hvert år. Det klassificerer driften som et mikrobryggeri, hvis 75 % eller mere af den øl, virksomheden producerer, sælges off-site. (Kontoret for afgifter og alkohol- og tobakshandel)

# 8. Omkring 40 % af salget, der finder sted hvert år for håndværksølindustrien, sker i månederne juni, juli eller august. (Nielsen)

# 9. Næsten 90% af voksne 21 år og ældre i USA bor inden for 16 miles fra mindst ét ​​bryggeri. De fleste af disse aktiviteter kvalificerer sig som en håndværksølproducent. (Bryggerforeningen)

# 10. Der er i øjeblikket mere end 700 håndværksbryggerier, der opererer i Californien, hvilket gør det til den største kilde til produkter til industrien i dag. (Statista)

Statistik over håndværksølindustrien ved supermarkeder og butikker, hvor kunderne handler

# 11. Den mest populære variant af håndværksøl, der i øjeblikket producerer i branchen, er India Pale Ale, eller IPA, der hvert år indbringer over i milliard dollars og salg. (Statista)

# 12. Fra tre bedste håndværksølmærker i USA i 2017 var Sierra Nevada, Samuel Adams og Blue Moon. Fra mærker med den højeste salgsvækst var Deschutes, Lagunitas og Goose Island. (Statista)

# 13. Der er over 135.000 medarbejdere, der i øjeblikket arbejder i små bryggerier, der støtter håndværksølindustrien i USA. Det var en stigning på 6.000 stillinger i forhold til året før. (Statista)

# 14. Vermont er den amerikanske stat med det højeste antal håndværksbryggerier pr. indbygger, med 11,5 i drift i øjeblikket. (Statista)

#femten. 14 % af amerikanerne siger, at de drikker mindst én øl om ugen. 57 % af Millennials, der betragter sig selv som øldrikkere, siger, at de drikker en håndværksøl på en ugentlig basis. (Statista)

#seksten. Colorado er den tredjestørste leverandør af håndværksølprodukter i USA. Der er i øjeblikket 348 operationelle håndværksbryggerier, hvilket genererer en økonomisk effekt på 3,03 milliarder dollars hvert år. Der produceres mere end 1,5 millioner tønder håndværksøl der hvert år. (Bryggerforeningen)

# 17. 6 % af voksne over 21 siger, at de drikker mindst én øl om dagen. (Statista)

# 18. 1 ud af 4 øl-drikkende husstande vil inkludere deres yndlingsdrik i deres feriemåltidsplaner, især under Thanksgiving og jul. (Statista)

# 19. 1 ud af 5 husstande siger, at de kan lide at inkludere en øl som en drink, når de tilbereder et hjemmelavet måltid til at indtage. (Statista)

# 20. Der er mere end 4.000 forskellige bryggere i USA, der har truffet beslutningen om at vedtage det uafhængige håndværksbrygger segl. Dette tal repræsenterer omkring 85 % af den mængde, som håndværksølindustrien producerer hvert år på alle salgsniveauer, fra lokalt til nationalt. (Bryggerforeningen)

Statistik over håndværksølindustrien efter de vigtigste egenskaber

# 21. Kun 5 % af de aktive bryggerier, der passer til definitionen af ​​en ølproducent, geninvesterer ikke deres skattebesparelser fra de seneste lovændringer i deres forretning. De fleste forsøger at ansætte nye medarbejdere, købe udstyr for at udvide deres produktlinje eller forbedre de fordele, der er til rådighed for deres medarbejdere. Nogle øger endda mængden af ​​penge, de giver til velgørenhed. (Bryggerforeningen)

# 22. Der var næsten 400 IPA-bidrag i 2018 under Great American Beer Festival®, hvilket gør det til en af ​​de mest populære kategorier i konkurrencen. (Bryggerforeningen)

# 23. 80 % af bryggerierne på listen over de 50 bedste ølproducenter i USA kvalificerer sig som en del af håndværksølindustrien. (Bryggerforeningen)

# 24. De tre bedste nye håndværksbryggerier i form af samlet dollarsalg i 2016 kom alle fra Texas. Austin Beer Works, Live Oak Brewing Company og Eighth Wonder Brewery tjente tilsammen mere end $1,2 millioner i salg af deres produkter. (magasinudkast)

# 25. Halvdelen af ​​voksne øldrikkere i USA siger, at de træffer deres købsbeslutninger baseret på kvaliteten af ​​de produkter, der er tilgængelige for dem, snarere end på prisen alene. (magasinudkast)

# 26. Siden 2014 er håndværksølproduktionen i USA steget med det samlede salg med 5,7%. I hele 2018 er antallet af virksomheder, der er aktive i branchen, vokset med 14,1%, mens antallet af jobmuligheder er steget med 9,2%. (IBIS World)

# 27 Hver af de 50 stater i USA og godt 25% af de 3.143 amter i landet har mindst et driftsbryggeri, der understøtter sommerhusindustrien. (US Census Bureau)

# 28. I Loudoun County, som ligger cirka 30 miles uden for Washington, DC, havde 10 af de 12 bryggerier, der var i drift i 2016, åbnet deres dør siden 2012. (US Census Bureau USA)

# 29. Af de 2.802 håndværksbryggerier, der var registreret i County Business Patterns -program i 2016, havde mere end 2.600 49 eller færre ansatte. (US Census Bureau)

# 30. Ikke en enkelt stat i USA oplevede et fald i det samlede antal bryggerier, der var i drift mellem 2012-2016. (US Census Bureau)

# 31. Siden 2016 er det samlede antal bryggerier, der i øjeblikket opererer i Californien, fordoblet. (US Census Bureau)

# 32. Clark County, Washington, oplevede den største samlede stigning i håndværksbryggerier i 2016, hvor 13 forskellige virksomheder åbnede deres døre for at starte produktionsaktiviteter. Adams County, Colorado, blev nummer to med 6, uafgjort med Will County, Illinois, Hampshire County, Massachusetts eller Monmouth County, New Jersey. (US Census Bureau)

# 33. Selvom forholdet af bryggerier og jobmuligheder fortsat stiger i USA, falder de gennemsnitlige lønninger for arbejdere i denne industri. Den gennemsnitlige medarbejder tjente $ 969 pr. Uge i 2016 mod 1.293 $ om ugen i 2006. (Bureau of Labor Statistics)

# 34. Håndværksølindustrien, i kombination med makrobryggerier, var ansvarlig for mere end 50% af de beskæftigelsesmuligheder, der blev opnået i drikkevareproduktionsområdet i USA mellem 2010-2016. (Bureau of Labor Statistics)

# 35. 25% af ledige job i drikkevareindustrien involverer håndværksøl eller beskæftigelse i makrobryggerier. (Bureau of Labor Statistics)

# 36. Ca. 240 millioner amerikanere er i dag lovlig at drikke, hvilket repræsenterer et potentielt mærket på 73% af alle mennesker. Omkring 36% af disse voksne siger, at de aldrig drikker alkohol. (Ølgrossisternes Landsforening)

# 37. 83% af den øl, amerikanerne drikker hvert år, kommer fra et nationalt bryggeri. (USA Department of Commerce)

# 38. I 2014 kunne håndværksølindustrien have sit første år, hvor den havde en økonomisk effekt på mere end en milliard dollars. (Small Business Development Center)

# 39. Det gennemsnitlige håndværksbryggeri i USA beskæftiger omkring 2 arbejdere, hvilket genererer en omsætning på cirka 1,4 millioner dollars om året. (IBIS World)

# 40. Selvom de sydøstlige stater repræsenterer 25% af befolkningen i USA, beslutter kun 15% af håndværksbryggerierne at åbne deres døre i denne region. (Small Business Development Center)

# 41. I 2018 sagde omkring 40% af forbrugerne, at de drak håndværksøl hvert år, og 68% af kunderne var mænd. Kun 14% af kunderne i branchen identificerer sig med en racemæssig eller etnisk minoritet, hvilket betyder, at der er mange muligheder for at ekspandere til forskellige demografiske grupper. (Bryggeriforening)

# 42. 65% af husstandene i USA siger, at de støtter tanken om at have et håndværksbryggeri i deres kvarter. (Formiddagskonsultation)

# 43. Kun 46% af mennesker siger, at de støtter forlængelse af skattelettelser for håndværksbryggeriindustrien ud over 2019, når det er planlagt til slutningen. (Ølinstituttet)

# 44. 38% af de mennesker, der er aktive i håndværksølindustrien, sagde, at aluminiumstarifferne implementerede af Trump -administrationen vil have en negativ indvirkning på deres forretning. 13% af branchens fagfolk mind, at taksterne for Kina og Canada virkelig kunne gavne deres forretning. (Ølinstituttet)

# 45. 74% af fagfolkene i håndværksølindustrien siger, at de går ind for at offentliggøre ernærings- og kalorieoplysninger for deres produkter. (Ølinstituttet)

# 46. 47% af forbrugerne, der identificerer sig som håndværksdrikkere, siger, at de foretrækker i sprød, afbalanceret og ren øl mellem malt- og humlesmag. (Nielsen)

# 47. Amerikansk pilsner, hvedeøl, kolsch og blond ale tegnede sig for 40% af håndværksølindustriens vækstmængde i 2018 (Brewers Association).

# 48. Da de blev spurgt, hvilken type alkoholbaseret drink de foretrak, sagde 40% af forbrugerne i 2017, at øl var deres første valg. Vin har konsekvent været nummer to siden 2002. (Nielsen)

# 49. Håndværk, i bryggeriindustri i USA, bidrog med mere end 76 milliarder dollars økonomisk effekt til den amerikanske økonomi i 2017. Dette tal repræsenterer direkte og indirekte beskæftigelsesmuligheder for mere end 500.000 mennesker. Grossister, detailhandlere og bryggerier er sammen med disse data. (Bryggeriforening)

# 50. De fem producerende stater inden for håndværksølindustrien udgjorde mere end 27 milliarder dollars i 2017 (Brewers Association).

Craft Beer Industry Trends og analyse

Selvom interessen for håndværksølindustrien langt fra falmer, kan vækstmulighederne for startups allerede have toppet. Med tusinder af nye bryggerier, der opererer i USA og rundt om i verden, bliver markedet stadig mere overfyldt med flere produkter i alle økonomier. Selvom mætning stadig kan være langt væk, er det uundgåeligt, at der vil være et stigende tilbagetrækningsniveau, der opstår, når industrien modnes.

Mængden af ​​opbremsning, håndværksindustrien oplever, vil sandsynligvis afhænge af, hvor mange forbrugere beslutter sig for at skifte fra et makrobryggeri til produkter, der produceres af virksomheder, der kan overleve. Der er allerede et kraftigt fald for de største drikkevareproducenter i branchen, hvilket betyder, at de mest etablerede navne og produkter af højeste kvalitet har mulighed for at fortsætte med at vokse med en imposrende hastighed.

Industrielle Bryggerier Har Allerede Bemærket Denne Tendens. Anheuser-Busch InBev købte Goose Island i 2011 for cirka $ 39 millioner, hvilket var den første af mange lignende opkøb. Store virksomheder har mange måder at komme ind på markedet frem for udelukkende at stole på at forbrugere.

Selv da forventer vi stadig et 5-årigt vækstmønster på gennemsnitligt 4% årligt frem til 2024 med potentiale til også at udvide denne indflydelse gennem en 10-årig prognose. Forbrugerne beder om bedre produkter med flere smagsmuligheder i dag, hvilket betyder, at håndværksølindustrien er i den perfekte position til at udnytte denne trend.