47 HVAC Industristatistik og tendenser

Varme-, ventilations- og airconditionindustrien (HVAC) giver komfort i omgivelserne. Den anvender termiske manipulationer gennem opvarmnings- og køleprocesser og leverer filtreringsteknologi, der forbedrer luftkvaliteten. Nogle agenturer i denne industri leverer også køletjenester.

Regionale klimaændringer bestemmer efterspørgslen efter varme- eller køletjenester. Nye energieffektivitetsstandarder har givet industrien et løft gennem behovet for at udskifte forældede installationer. Automatisering er en vigtig faktor for nutidens leverandører, og teknologiske fremskridt spiller en vigtig rolle i de produkter, der tilbydes og driften generelt.

Carrier Corporation er en dominerende spiller på det amerikanske marked med en andel på 17% af forretningen. Med den forventede vækst i den amerikanske bolig -HVAC -industri forventet at nå 5% hvert år, er det nu det perfekte tidspunkt at lære bedre navne at kende som Ferguson, Daikin og Carrier.

Kritisk HVAC -branchestatistik

# 1. Efterspørgslen efter HVAC -udstyr i USA beløber sig til 20,4 milliarder dollar om året. Elektronisk aktivmarkedsvækst stiger med 5% inden for branchen. (Statista)

# 2. Den forventede globale markedsstørrelse for HVAC -industrien er $ 208,6 milliarder, med mere end halvdelen af ​​dette beløb placeret i Asien. Værdien af ​​det asiatiske marked ligger i øjeblikket på $ 114,36 milliarder. (Statista)

# 3. Mere end 151 millioner HVAC -enheder er hvert år en del af branchens markedsvolumen på verdensplan. (Statista)

# 4. Cirka 53 millioner klimaanlæg sælges hvert år i Kina. (Statista)

# 5. 91% af husstandene i Japan har mindst én klimaanlæg eller et centraliseret system installeret for at gøre indeklimaet mere behageligt. (Statista)

# 6. Den nuværende størrelse på markedet for klimaanlæg i USA er værdiansat til $ 15,4 mia. Mere end 103 millioner boliger i USA har klimaanlæg installeret. (Statista)

# 7. Over 1,2 millioner mennesker har direkte beskæftigelsesmuligheder i den amerikanske HVAC -industri, hvilket afspejler en stigning på 5% i forhold til 2017 -tallene. (HVAC i dag)

# 8. Nye ordrer til producenterne gennem oktober 2018 blev vurderet til 47,3 mia. Dollars, hvilket var den største total, der nogensinde er registreret af branchen. Det er en stigning på 65% i totalerne på årsbasis. (HVAC i dag)

# 9. Enfamiliehjem starter i USA udgjorde 888.000 i november 2018, hvilket repræsenterer en stigning på 3,9% i år-til-år-tal. (HVAC i dag)

# 10. Følelser i branchen er ikke høje, da hjemmebyggerstemning falder med 24,3% i 2018 -tal fra det foregående år. Det er det kraftigste fald på årsbasis i næsten et årti. (Landsforeningen af ​​husbyggere)

# 11. 45% af VVS -medarbejdere siger, at de foretrækker tekstbeskeder frem for e -mail, når virksomheder skal kommunikere med dem. (Elegant tekst)

# 12. Mere end 14 millioner husstande i USA bruger Internet of Things -teknologi med deres HVAC -systemer. (Titan Service)

# 13. 61% af Millennials og 46% af Baby Boomers siger, at de er villige til at betale mere for deres HVAC -udstyr, hvis det betyder, at deres hjem kan blive grønnere. (Titan Service)

# 14. 78% af de yngre forbrugere i HVAC -industrien siger, at de forventer, at deres kundeservicemedarbejder har deres kontaktoplysninger og købshistorik til rådighed for at diskutere. (Salgsstyrke)

#femten. Geotermiske varmepumper repræsenterer i øjeblikket omkring 1% af det nuværende HVAC -marked i USA. Cirka 50.000 nye enheder installeres hvert år i hjem og virksomheder i hele USA. (US Department of Energy)

#seksten. Medianlønnen for mekanikere og installatører i HVAC -industrien er $ 47.610 om året, hvilket svarer til $ 22,89 i timen i USA. (Bureau of Labor Statistics)

# 17. Jobudsigterne for HVAC -installatører og mekanikere er på 13%, hvilket indikerer, at det er meget hurtigere end gennemsnittet i USA. Det er også to procentpoint lavere end hvad regeringen rapporterede i 2016. (Bureau of Labor Statistics)

# 18. Cirka 46.000 mennesker angiver i øjeblikket deres erhverv som HVAC -installatør eller mekaniker i USA. (Bureau of Labor Statistics)

# 19. Når HVAC -systemer modtager regelmæssig inspektion og vedligeholdelse, kan de vare 15 år eller mere. Årlige rengøring bør være en del af fremgangsmåden, sammen med udskiftning af rem og ventilator efter behov. (Trendstatistik)

# 20. 6% af elforbruget i USA går direkte til HVAC -systemer i hjem og virksomheder. (Trendstatistik)

# 21. 90% af mennesker, der bruger sociale netværk, gør det konstant fra en mobilenhed. HVAC -virksomheder, der kan komme ind på dette marketingområde inden for de næste 12 til 24 måneder, er dem, der vil opleve de højeste succesniveauer i fremtiden. (Trendstatistik)

# 22. Effektivitetsvurderinger er variable i USA på grund af vejrforholdene. Sydstater har et gennemsnit på 80% effektivitetskrav, mens nordlige stater ofte kræver en rating på 90% eller højere. (US Department of Energy)

# 23. Ikke-kondenserende ovne skal have en effektivitet på 78% i USA. Mobilhomeenheder skal have en AFUE på mindst 75%. Retssager indebærer at tilbageholde, hvad der er eller ikke er nødvendigt på nogle områder, så forbrugere bør samarbejde med deres HVAC -entreprenører for at forstå, hvad de har brug for. (Angies liste)

# 24. Kondenserende ovne er typisk vurderet til 10% højere i deres effektivitetsvurderinger end deres ikke-kondenserende modstykker. Selvom disse systemer er dyrere i forvejen, kan der være betydelige besparelser i brændstofomkostninger i løbet af produktets levetid. (Angies liste)

# 25. Forbrugere, der sænker deres termostater en grad i otte timer, kan skære deres elregninger med 1%. Det betyder, at nogen i det kolde nord kan spare 10% ved at sænke deres hjemmetemperatur fra 75 ° F til 65 ° F.I det varmere syd ville ændring fra 72 ° F til 82 ° F opnå det samme resultat. (Comfort Pro)

# 26. Mere end 40% af energiforbruget i USA går til indendørs opvarmningsbehov. Dette skyldes, at en varmelegeme generelt kører oftere og skal fungere mere end en klimaanlæg. (Comfort Pro)

# 27. Amerikanerne bruger mere end 99 milliarder BTU hvert år til deres HVAC -behov. (Comfort Pro)

# 28. Den mest effektive ovn, der er tilgængelig i øjeblikket, kan spare husejere cirka 20% mere energi, hvilket reducerer strømudgifterne. Air Ease # A97DSMV -serien koster omkring $ 1.000 om året at betjene. (Comfort Pro)

# 29. USA modtager omkring 2,2 millioner forsendelser af ovne hvert år. Selvom der ikke er data om antallet, der installeres årligt, menes tallene at være relativt konsistente. (Comfort Pro)

# 30. 98% af de ovne, der er installeret i USA, bruger naturgas. Kun 2% er olieovne, og disse oplysninger omfatter ikke elektrisk udstyr, der ikke kræver begge muligheder. (Comfort Pro)

# 31. 84% af husene i USA har en eller anden form for aircondition installeret, hvilket gør dette element i HVAC -industrien til det mest indbringende i verden i dag. Det er mere almindeligt, at boliger har aircondition end en garage, spisestue eller opvaskemaskine. (Warner Service)

# 32. 42% af boligejerne siger, at de tilkalder en professionel HVAC -leverandør for rutinemæssig vedligeholdelse af deres udstyr. Klimaanlæg, der får professionel pleje, kan vare op til 40% længere. (Warner Service)

# 33. Luftforhold frigiver hvert år cirka 100 millioner tons kuldioxid i atmosfæren, hvilket svarer til cirka to tons pr. Husstand. (Warner Service)

# 34. Installation af en programmerbar termostat kan spare den gennemsnitlige husejer omkring $ 180 om året i USA. De fleste husstande bruger omkring $ 300 hvert år på deres køle- og airconditionbehov. (Rede)

# 35. Installationsfejl, der opstår i HVAC -industrien, repræsenterer op til 30% reduktion i effektiviteten. En tilgang til hele huset til at reducere energiforbruget kan også reducere omkostningerne med hele 30%. (US Department of Energy)

# 36. Korrekt forsegling og isolering af luftkanaler i et hjem kan reducere varme- og køleomkostninger for strukturen med så meget som 20%. (US Department of Energy)

# 37. Den samlede omsætning for HVAC -industrien i USA nåede $ 97 milliarder i 2019, hvor mere end 112.000 virksomheder deltog i vedligeholdelses- og installationsaktiviteter. (IBIS World)

# 38. Den gennemsnitlige person vil bruge 90% af deres tid indendørs hver dag. Estimater af luftkvalitet i USA tyder på, at luften i hjem og virksomheder er op til fem gange mere snavset end udenfor. (EPA)

# 39. Estimater tyder på, at mere end 4 millioner mennesker dør for tidligt hvert år på grund af indvirkningen af ​​indendørs luftforurening på deres helbred. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 40. De mest almindelige kilder til indendørs luftforurening er skimmelsvamp, pollen og kæledyrsskæl. Gipsvægsdampe eller -maling og husholdningsrensere kan også være generende. Nogle strukturer kan også beskæftige sig med formaldehyd, passiv røg og kulilte. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 41. At holde indendørs luftfugtighed mellem 30% og 50% kan reducere påvirkningen af ​​forurenende stoffer i hjemmet. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 42. Boliger, der opvarmes med elektricitet, kan spare op til 40% af den elektricitet, der bruges, når du installerer et kanalfrit system. (US Department of Energy)

# 43. Kanaløse HVAC -systemer kan spare 45% i omkostninger sammenlignet med propanvarme og 29% i forhold til olieovne. Nogle producenter, som Mitsubishi og Fujitsu, siger, at de kan spare mere end 40% i gennemsnit i forhold til centralluft. (US Department of Energy)

# 44. Kanalfrie HVAC -systemer er en af ​​de mest støjsvage muligheder, husejere kan vælge i dag, hvor de fleste systemer kører mellem 19 og 23 decibel. (US Department of Energy)

# 45. De gennemsnitlige omkostninger ved en reparation af et HVAC -system i USA er $ 375. Almindelige problemer, der er løst, omfatter beskidte blæsere, beskidte spoler, lave kølevæskeniveauer og mekaniske nedbrud. (Statista)

# 46. De gennemsnitlige detailomkostninger for et centralt luftsystem vurderet til 20 SEER er 5.100 $. De fleste boliger har et 15 SEER -system eller mindre med priser, der kan være så lave som $ 3.600 på nogle markeder. (Statista)

# 47. Husejere betaler omkring $ 1 om dagen for at betjene deres HVAC -systemer, når aktiviteterne er gennemsnitlige i løbet af året. (Statista)

HVAC -branchens tendenser og analyse

88% af respondenterne i HVAC -industrien svarede på en AHR Expo og ASHRAE Journal undersøgelse for at sige, at de havde et “godt” eller “fremragende” år i 2019. 43% af respondenterne i den undersøgelse rapporterede vækst op til 10% for agenturet , med yderligere 23%, der angiver, at de forventer, at væksten overstiger 10%. Selvom disse tal virker høje, afspejler de faktisk begyndelsen på voksende pessimisme inden for branchen.

Efterhånden som automatisering og nye teknologier fortsætter med at udvikle sig, har færre bygninger brug for opgraderinger. Med nye byggeprojekter på modne markeder befinder HVAC -udbydere sig i et mønster af reparation, inspektion og vedligeholdelse frem for mere rentabelt installationsarbejde.

Denne tendens vil fortsætte i løbet af den næste femårige prognoseperiode, medmindre nye teknologier skaber behov for opdateret regeringsregulering. Indtægterne vil fortsat vokse 2-4% uden ny udvikling, men virksomheder med tilstedeværelse i Asien vil sandsynligvis se størstedelen af ​​den indtjening, der er tilgængelig i HVAC-industrien.