49 Statistik, tendenser og analyse af højteknologisk industri

Den højteknologiske industri har ændret kurs til at blive en resultatbaseret markedsplads. Når en virksomhed tager en digital-centreret tilgang, kan den konkurrere med styrken i sin virksomhedsteknologi. Det betyder, at virksomheden kan skabe nye effektiviteter uden at ofre sin smidighed. Derfor bliver investeringer gennem denne industri uadskillelige fra virksomhedens strategi.

Denne hurtige udvikling mod at opnå resultater for flere industrier skaber nogle unikke udfordringer. Virksomheder bør stoppe med at bruge modeord og jargon, så alle kan forstå de udfordringer og problemer, de står over for. Dagene med massemail og hurtig skalerbarhed er for længst forbi. Alle forventer personlig behandling i dag, og det er derfor, den højteknologiske industri har det, der virker som ubegrænset potentiale.

Den højteknologiske industri giver høje koncentrationer af arbejdere inden for videnskab, teknologi, teknik og matematik. Disse erhverv repræsenterer 6,1% af lønnede job i USA. Det er især højere end 7,4% for dem, der producerer varer i stedet for 5,9% for dem, der leverer tjenester.

Vigtig statistik fra den højteknologiske industri

# 1. Erhvervs- og virksomhedsledelse er ansvarlig for mere end 2,2 millioner job og $ 635,5 milliarder i produktion for at lede alle højteknologiske industrier i USA. Kabelteleoperatører bidrager med yderligere 366 milliarder dollar, mens computersystemer og design beløber sig til 355 milliarder dollar. (Bureau of Labor Statistics)

# 2. Lederstillinger i STEM-relaterede højteknologiske industrier giver en medianløn på $ 131.410 i USA, hvilket er cirka $ 40.000 højere end lignende stillinger uden for denne betegnelse. Hver belægning giver en præmie på mindst 14,3%, når der er højteknologiske betegnelser. (Bureau of Labor Statistics)

# 3. Højteknologiske industrier tegner sig for 9,9% af den samlede lønnet beskæftigelse i USA hvert år. Siden 1996 har denne andel været konstant inden for en boble mellem 9,2% og 10,1%, selv under to bemærkelsesværdige recessioner. (Bureau of Labor Statistics)

# 4. Cirka 14,5 millioner job er tilgængelige i USA på grund af de aktiviteter, der genereres af nutidens højteknologiske industri. (Bureau of Labor Statistics)

# 5. Cirka 2,4 millioner mennesker er beskæftiget i Europa gennem højteknologisk fremstilling, hvilket repræsenterer 1,1% af den samlede beskæftigelse. (Eurostat).

# 6. Irland fører an i Europa for udviklingen af ​​den højteknologiske industri med 2,8% af stillingerne i denne kategori. Litauen, Letland og Cypern har færrest muligheder med 0,4%. (Eurostat)

# 7. Selvom højteknologiske og produktionsstillinger faldt mellem 2008 og 2018, faldt førstnævnte kun 0,4%, mens sidstnævnte oplevede et fald på 0,8%. Vidensintensive stillinger som et undersegment gav en gevinst på 1,8% på samme tid. (Eurostat)

# 8. Af de 35 lande, der blev observeret i Europa mellem 2008 og 2018, oplevede 18 af dem beskæftigelse faldende i højteknologisk fremstilling. Finland oplevede det største fald med 4,5%, efterfulgt af Portugal med 3,6%. (Eurostat)

# 9. Litauen havde den højeste vækst i job inden for højteknologisk industri med 4,5%, efterfulgt af Rumænien med 4,3%, Østrig (2,3%) og Slovenien (2,3%). (Eurostat)

# 10. Cirka 1 ud af 3 fuldtidsstillinger i den højteknologiske industri besættes af en kvinde. Flere kvinder er involveret i højteknologisk fremstilling i Europa sammenlignet med standardfremstilling. (Eurostat)

# 11. Mere end 50% af de ansatte i højteknologisk fremstilling var kvinder i Kroatien, Cypern, Letland, Polen, Portugal, Estland og Bulgarien. (Eurostat)

# 12. Cirka 83% af den amerikanske højteknologiske industri beskæftigelse er i en tjenesteydelsesindustri, som er en all-time high. (Bureau of Labor Statistics)

# 13. Højteknologiske virksomheder genererede omkring 10% af deres data uden for skyen eller datacenter i 2019. Det beløb kunne nå 75% inden 2026. (Deloitte)

# 14. 45% af de data, der genereres af tingenes internet, vil blive gemt, behandlet, analyseret og brugt nær eller ved kanten af ​​virksomhedsnetværk. (Deloitte)

#femten. 51% af højteknologiske virksomheder siger, at de øgede deres investeringer i kunstig intelligens i 2019 med mindst 10%. (Deloitte)

#seksten. 86% af forbrugerne siger, at de oplever større personlig loyalitet over for virksomheder, der har en etisk tilgang, men 93% foretrækker organisationer, der siger, at de har et ansvar for at få etisk indflydelse på samfundet. (Edelman)

# 17. 72% af virksomhederne siger, at de ikke har formået at skabe en kultur, der inkorporerer data på en meningsfuld måde, hvilket er tæt på 69%, der rapporterer en manglende evne til at oprette datadrevne organisationer. 53% af virksomhederne rapporterer, at de ikke bruger data som et materielt aktiv på nuværende tidspunkt. (Deloitte)

# 18. Højteknologiske industrier i USA leverede omkring 10% af alle beskæftigelsesmuligheder, men var ansvarlige for 18% af den samlede produktion i 2016. (Bureau of Labor Statistics)

# 19. Beskæftigelsen inden for datalogi og ingeniørprogrammer vokser med det dobbelte af landsgennemsnittet. (EEOC)

# 20. Højteknologisk industri beskæftiger en højere andel af kaukasiske / hvide (63,5% til 68,5%), asiatiske (5,8% til 14%) og mandlige (52% til 64%) arbejdere sammenlignet med den generelle sammensætning af private industri i USA. Stat. (EEOC)

# 21. Hvide er overrepræsenteret i kategorien “executive” i højteknologisk industri med cirka 15 procentpoint end i kategorien “professionel”. (EEOC)

# 22. Hispanic -arbejdere repræsenterer 7,5% af ingeniør- og arkitekturstillinger og 7,9% af livs-, fysik- og samfundsforskere. (EEOC)

# 23. Cirka halvdelen af ​​de dygtige kvinder, der arbejder i højteknologiske industrier, ender med at afslutte deres job. I 2013 var kun 1 ud af 4 it -job besat af kvinder, hvilket er et fald fra 35% i 1990. (EEOC)

# 24. Næsten 70% af kvinderne i højteknologiske industrier siger, at de gentagne gange skal bevise sig selv, fordi deres erfaring stilles spørgsmålstegn ved og deres succes diskonteres. (EEOC)

# 25. 53% af kvinderne siger, at de modtog en modreaktion fra deres kolleger eller vejledere, fordi de var afgørende eller frittalende. Minoritetskvinder betragtes ofte af deres mandlige kolleger som “vrede”, hvis de nægter at indrette sig efter stereotyper. (EEOC)

# 26. Næsten 70% af kvinderne siger, at det at få børn fik folk til at stille spørgsmålstegn ved deres kompetence og engagement i deres karriere. (EEOC)

# 27. Tyrkiet oplevede en stigning på næsten 6% i den gennemsnitlige årlige vækstrate for videnintensive stillinger fra 2008 til 2017. Malta var det eneste andet land, der opnåede en vækstrate på mere end 4%. (Eurostat)

# 28. Grækenland, Holland, Bulgarien, Letland og Italien oplevede fald i deres tilgængelighed af videnstunge stillinger i højteknologisk industri. (Eurostat)

# 29. Den amerikanske digitale økonomi voksede med en gennemsnitlig årlig rente på 5,6% mellem 2006 og 2016, hvilket repræsenterer 6,5% af BNP i nuværende dollars. (Kontor for økonomisk analyse)

# 30. Samlede udgifter til forsknings- og udviklingsprojekter i højteknologisk industri steg fra 268,6 milliarder dollar i 2000 til næsten 500 milliarder dollars i 2015. De fleste af de interne udgifter til disse tal stammer fra USA og Kina., Og latte har øget sine investeringer betydeligt siden 2000 (Brookings)

# 31. IT -udgifter til software, infrastruktur og tjenester steg til $ 3,7 billioner i 2018, og tallene for 2019 forventes at nå $ 3,8 billioner. (Gartner)

# 32. Den højteknologiske IT-industrikomponent voksede fra en årlig merværdi på $ 835 milliarder i 2008 til $ 1,48 billioner i 2017, hvilket repræsenterer en stigning på 77%. Industri -servicesektorens produktionssegment voksede med 20% i samme periode. (Gartner)

# 33. Washington, DC, har det højeste beskæftigelsesniveau i den højteknologiske industri i USA med 14,4%. Washington State havde 13,6%af sine positioner i denne betegnelse, mens Massachusetts (13,1%), Virginia (12,3%) og Colorado (12%) havde stærke positioner. Landsgennemsnittet er godt 10%. (SSTI)

# 34. Michigan har 26% af sit beskæftigelsesgrundlag inden for højteknologiske sektorer, hvilket fører landet i en samlet beskæftigelsessektor. I tre stater (Hawaii, Wyoming og Nevada) tegner de sig for mindre end 10% af al beskæftigelse. (SSTI)

# 35. South Dakota, Hawaii, Wyoming og Arkansas har kun 4% af deres samlede beskæftigelse i alle højteknologiske industrier. (SSTI)

# 36. Over 30% af Millennials siger, at de har et budget eller en godkendelsesmyndighed til køb af virksomhedsteknologi på $ 10.000 eller mere. Kun 27% af Gen X -medlemmer og 23% af Baby Boomers rapporterer at have lignende autoritet. (Arketi Group)

# 37. Baby Boomers har større sandsynlighed for at stole på brancheanalytikere for at få råd om et køb af højteknologisk industri (50%) end Baby Boomers (38%). (Arketi Group)

# 38. Gen X -medlemmer siger, at de foretrækker sælgerwebsteder eller peer -anbefalinger, når de vurderer teknologikøb. (Arketi Group)

# 39. Den bedste digitale kapacitet i 2016 var at bruge data til at informere marketing, planlægning og beslutningstagning. (Adobe)

# 40. B2B digitale ledere kan generere op til fem gange mere omsætningsvækst end deres ikke-højteknologiske jævnaldrende. (McKinsey)

# 41. B2B-højteknologiske segment tildeler årligt omkring 15% af sit samlede budget til marketingopgaver. (Deloitte)

# 42. 80% af B2B -teknologimarkedsførere siger, at skrivefærdigheder er “meget” eller “ekstremt” vigtige. Content marketing færdigheder kom ind på 78%, mens digitale medier og dataanalyse kom på henholdsvis 77%. (Spiceworks)

# 43. 60% af højteknologiske branchemarkedsførere vurderer konkurrencen i deres rum til 8 eller højere på en skala fra 1 til 10. (Ovum)

# 44. 36% af højteknologiske marketingfolk sagde, at de havde en dokumenteret content marketing-strategi, hvilket er en stigning på 33% i forhold til de indsamlede tal i 2015 (Content Marketing Institute).

# 45. 62% af højteknologiske B2B-marketingfolk siger, at det er deres største udfordring at producere engagerende indhold. (Institut for indholdsmarkedsføring)

# 46. Antallet af MarTech -udbydere er gået fra omkring 150 i 2011 til næsten 4.000 på dette tidspunkt. (Brinker)

# 47. Ca. 7 mennesker er involveret i den gennemsnitlige købsbeslutning i et B2B-højteknologisk industribureau. (CEB)

# 48. Højteknologisk udstyr med oprindelse i Holland bruges hvert år i 90% af alle siliciumchips, der produceres globalt. ASML er verdens førende leverandør af litografimaskiner til halvlederindustrien. (Holland handler og investerer)

# 49. Medicinsk udstyr, apparatfremstilling og instrumenter oplevede en stigning på 11,8% i Kinas højteknologiske industri i 2018. Fremstillingsværditilvæksten steg mere end 6% fra år til år, 1,7 point procent mere end nogen anden industrivirksomhed. (National Statistics Office)

Højteknologiske branchetrends og -analyser

Beskæftigelsestendenser for den højteknologiske industri forventes at fortsætte det samme forløb, som de har fulgt siden 1990’erne. Andelen af ​​beskæftigelse, der leverer tjenester, kan nå 87% inden 2030, med produktion tæt på 75% pr. Første gang. Selvom beskæftigelsen inden for produktion af varer sandsynligvis vil falde, bør teknologiske opgraderinger holde produktionsniveauet lig med eller højere end dem, der blev opnået i 2019.

Familietemaer vil fortsat være til stede i den højteknologiske industri, efterhånden som den vokser. De største gevinster kan være i XaaS-sektoren (all-as-a-service), da kunstig intelligens, maskinlæring og edge computing fortsat vokser i takt med virksomhedernes prioriteter.

80% af virksomhederne i den højteknologiske industri siger, at deres AI-investeringer skabte en ROI på 10% eller mere. Med endnu flere data tilgængelige via tingenes internet kan disse satser stige endnu mere end dine prognoser i det næste årti.