47 Statistik, tendenser og analyse af den økologiske industri

Grøn industripolitik er strategiske regeringsaktioner, der søger at fremskynde væksten og udviklingen af ​​vedvarende energi og bæredygtige produkter. Målet med denne indsats er at fremme overgangen til en lavemissionsøkonomi. Regeringens indgreb er ofte nødvendige, fordi virksomheder i denne branche står over for højere omkostninger og unikke risici inden for en fri markedsstruktur, hvilket reducerer deres umiddelbare kommercielle levedygtighed.

Den grønne industri bruger ofte tilskud som en måde at drive vækst og innovation på. Selvom der kun var tilskud på 39 milliarder dollar i 2007, kunne dette tal nå op på 250 milliarder dollar i 2035. Det Internationale Energiagentur og Verdenshandelsorganisationen anerkender værdien af ​​disse investeringer, men det er muligvis ikke en bæredygtig tilgang.

Regeringer opfordrer grøn industri fra et forbrugerperspektiv til at opmuntre til overgang fra fossile brændstoffer. Plug-in hybrider og elbiler i Belgien betaler ikke et registreringsgebyr, mens virksomheder med nulemissionskøretøjer får en fradragsberettigelse på 120%.

Interessant grøn industri statistik

# 1. For hver stigning i procentpoint i en branches grønne intensitet, hvilket afspejler andelen af ​​beskæftigelse i grønne job, er de årlige beskæftigelsesfrekvenser 0,03% højere. (Brookings)

# 2. Stater, der har højere niveauer af grøn intensitet, klarer sig generelt bedre under økonomiske nedture end dem, der ikke gør grøn industri til en topprioritet. (Brookings)

# 3. Selvom fremstilling tegner sig for mere end 10% af den samlede private beskæftigelse, tegner den sig også for en femtedel af de nuværende grønne jobmuligheder, der findes. (Brookings)

# 4. Cirka 50% af de jobmuligheder, der findes i vandindustrien, betragtes som grønne job. (Brookings)

# 5. Arbejdere behøver ikke at have en universitetsuddannelse for at blive involveret i den grønne industri. For hver stigning på 1% i grøn intensitet er der en stigning på 0,28% i andelen af ​​job inden for en bestemt branche, som medarbejdere besidder uden en fireårig grad. (Brookings)

# 6. Vedvarende energikilder tegner sig for 11,5 billioner BTU -forbrug i USA, hvilket kun var 11% af det samlede energiforbrug i 2018. Biomasse og vandkraft tegner sig for 67,8% af de bæredygtige ressourcer, vi forbruger. (University of Michigan)

# 7. Vedvarende energi tegnede sig for 18% af energiforbruget i EU i 2018, mens andelen af ​​energi, der bruges til transportaktiviteter, nåede 8% for første gang. (Eurostat)

# 8. Sverige er det eneste land i Europa, der producerer mere end 50% af sin energi fra vedvarende energikilder. Letland og Finland er de eneste to andre lande, der overskrider tærsklen på 40%. (Eurostat)

# 9. Forbrug af vedvarende energi i Europa mere end fordoblet mellem 2004 og 2018 (Eurostat).

# 10. Kun 7% af verdens lavindkomsthusstande har adgang til rene teknologier og madlavningsbrændstoffer. (Verdensbank)

# 11. Verden producerede omkring 5,9 terawatts vedvarende energi i 2016, hvilket er op til seks gange det, der var tilgængeligt i 1960’erne. Vandkraft er den dominerende form for vedvarende energi globalt og repræsenterer cirka 70% af det, vi forbruger. (Vores verden inden for data)

# 12. Vind- og solenergi modtog 47% af investeringen, hvilket tilsammen repræsenterede 94% af den globale finansiering til grøn industristeknologi. Det er en markant ændring fra 2006, hvor bioenergi modtog 36% af de tilgængelige investeringsfonde. (Vores verden inden for data)

# 13. Vedvarende energikilder tegnede sig for omkring 17% af elproduktionen i USA i 2018. (Energy Information Administration)

# 14. USA producerede 293 milliarder kilowatt vandkraft, 273 milliarder kilowatt vindkraft og 64 milliarder kilowatt solkraft i 2018 (Energy Information Administration).

#femten. Selvom vandkraftproduktionen faldt 6% fra det 50-årige gennemsnit i 2018, var vind-, sol-, biomasse- og geotermisk produktion på deres højeste niveauer nogensinde registreret. (Energi informationsstyring)

#seksten. Bolig-, erhvervs- og industrisektoren producerer omkring 4% af den elektricitet, amerikanerne bruger hvert år. (Energi informationsstyring)

# 17. Beskæftigelsen i solcelleanlægget steg med næsten 11% og i termosektoren med mere end 18% mellem 2003 og 3010. (Institut for økonomisk politik)

# 18. USA tilbyder i øjeblikket 3,1 millioner grønne job, hvoraf 73% er i den private sektor. Staten og føderale regeringer er ansvarlige for 12% af den samlede sum, mens den lokale regering yder yderligere 476,00 job. (Institut for økonomisk politik)

# 19. Ud af de 461.000 job, der leveres af fremstillingssektoren, modtager den grønne industri 372.000 byggejobs, 349.00 i professionelle tjenester og 319.000 i administrative tjenester. (Institut for økonomisk politik)

# 20. Den grønne intensitet af job i den private økonomi i USA er stærkest inden for offentlige tjenester med 11,9%. Byggeriet følger på andenpladsen med 6,8%. Derefter er der transport og opbevaring (6,2%), professionelle tjenester (4,7%) og administrative tjenester (4,3%). (Institut for økonomisk politik)

# 21. Størrelsen på det grønne byggemarked i USA er 81 milliarder dollars. Antallet af LEED -certificerede projekter startet i landet steg fra 296 i 2006 til mere end 67.000 i 2018. (Statista)

# 22. Omsætningen fra det amerikanske uddannelsesmarked for grønne indkøb for 2018 nåede mere end $ 759 millioner, hvor dette segment af økonomien havde en andel på 17% af designmarkedet. (Statista)

# 23. Mere end 96.000 LEED -certificerede projekter er i øjeblikket under udvikling i næsten 170 lande og territorier. (Statista)

# 24. 71% af de grønne renoveringer, der anmodes om i USA, indebærer et ønske om at reducere energiforbruget. (Statista)

# 25. 65% af byggefagfolk siger, at lavere driftsomkostninger er en af ​​de væsentlige fordele ved den grønne industri, mens 57% siger, at den følelse af fællesskab, som denne tilgang tager, er en topprioritet. (Statista)

# 26. 35% siger, at ønsket om at reducere vandforbruget er en af ​​de bedste miljømæssige årsager til at udvikle grønne bygninger. (Statista)

# 27. 44% af byggefagfolk og entreprenører siger, at det er kundernes krav, der driver den grønne industri i dag. (Statista)

# 28. Vermont er den stat med den højeste grønne intensitet for job i den private sektor, med et tal på 3,9%. Kun tre andre stater når 3% af deres samlede beløb: Pennsylvania, Washington og Colorado. (Institut for økonomisk politik)

# 29. Staterne med den mindste mængde af grønne industriaktiviteter er Nevada på 1,3%, Florida på 1,4%og Oklahoma på 1,4%. Arizona og West Virginia er også på listen med 1,5%. Det betyder, at de fire øverste stater har mere end to gange intensiteten af ​​grønt i forhold til de fem nederste stater. (Institut for økonomisk politik)

# 30. Maine, South Carolina, Connecticut og Massachusetts har alle grønne ratings for nyttejob, der går op til 50%. (Institut for økonomisk politik)

# 31. 8% af fremstillingsjobs i Vermont er vurderet i den grønne industri, hvilket er det dobbelte af den nationale sats i USA. (Institut for økonomisk politik)

# 32. 71% af verdens befolkning, i alt 5,3 milliarder mennesker, brugte en sikkert administreret drikkevandservice i 2017. Det betyder, at den var placeret på deres lokaler, tilgængelig når det var nødvendigt, og fri for forurening. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 33. 90% af verdens befolkning har adgang til en grundlæggende drikkevandstjeneste, der giver en forbedret ressource på en 15-minutters envejstur hjemmefra. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 34. Forurenet vand kan overføre mange sygdomme, der bidrager til omkring 500.000 dødsfald hvert år. Med cirka halvdelen af ​​verdens befolkning, der forventes at bo i et vandspændt område i 2025, har den grønne industri talrige muligheder for vækst. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 35. 22% af sundhedsfaciliteterne i mindre udviklede lande har ikke vandservice. 21% af dem har ikke en sanitetstjeneste, og et lignende antal har ikke affaldshåndtering. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 36. Omkring 7% af kunstvandet jord i udviklingslande bruger spildevand til kunstvanding. Selvom denne praksis kan udgøre sundhedsrisici, hvis den gøres forkert, kan den økologiske industri sikkert styre tilgangen til at forbedre fødevareproduktionshastighederne. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 37. Den grønne industri er den stærkeste sag for lønstigning i USA. Nationalindkomstniveauet fra 1979 til 2008 steg med et gennemsnit på $ 10.400 pr. Person, men al denne indtjening gik til top 10%. De nederste 90% af lønmodtagerne så lønningerne. (Institut for økonomisk politik)

# 38. Jern- og stålværker har de mest betydningsfulde niveauer af grøn intensitet i USA, hvor mere end 50% af de ledige stillinger kvalificerer sig til denne status. Fremstillingen af ​​rullende jernbanemateriale ligger på andenpladsen med 48,8%. Andre bidragydere på højt niveau omfatter apparatfremstilling (34,3%), HVAC-fremstilling (32,4%) og papir-, papirmasse- og papfabrikker (27,3%). (Institut for økonomisk politik)

# 39. Den grønne økonomi i 2016 genererede mere end $ 1,3 billioner i omsætning i USA. Omsætningen genereret globalt af denne industri kan beløbe sig til $ 7,87 billioner. (Stue)

# 40. USA tegner sig for 16,5% af den grønne industri, hvilket gør det til det største segment på markedet globalt. (Stue)

# 41. Cirka 10 gange flere mennesker er ansat i den grønne industri og dens forsyningskæder end dem, der har job i fossilindustrien, på trods af at omkring 650 milliarder dollars i årlige tilskud går til ikke-vedvarende brændstoffer. (Stue)

# 42. Mellem 2013-2016 tilføjede grøn industri i USA 1,5 millioner fuldtidsjob, mens job i kulminedrift faldt med mere end 37.000 job. (Stue)

# 43. Cirka 102 millioner mennesker i Afrika syd for Sahara bruger overfladevand til at opfylde deres nuværende behov, hvilket er den farligste løsning. Eksponering for usikkert vand, dårlig hygiejne og utilstrækkelig sanitet er en af ​​hovedårsagerne til kolera og en række farlige infektioner. (Vandprojektet)

# 44. Piger dropper ofte skolen i puberteten, fordi mere end 50% af folkeskolerne i udviklingslandene ikke har adgang til sanitet eller vandfaciliteter. (Vandprojektet)

# 45. Næsten 20% af dødsfald for børn under 5 år på verdensplan skyldes en vandrelateret sygdom. (Vandprojektet)

# 46. Investering i rent vand gennem den grønne økonomi kan give små børn over hele verden mere end 413 millioner dage med sundhed. Afrika syd for Sahara mister omkring 40 milliarder timer om året af produktivitet på grund af behovet for at opsamle vand. (Vandprojektet)

# 47. Når en kvindes læsefærdighed stiger med 10%, kan hele et lands økonomi vokse med så meget som 0,3%. (Vandprojektet)

Grøn branchetrends og analyse

LEED -certificering er et af de mest populære grønne bygningscertificeringsprogrammer, der findes i verden i dag. Det blev udviklet af Green Building Council for at give ejere og operatører en ramme til at identificere og implementere målbare og praktiske grønne brancheløsninger. Det fokuserer på design, konstruktion, drift og vedligeholdelsesbehov for at skabe et positivt miljøimage.

LEED fokuserer på bæredygtige steder, vandeffektivitet, materialer, indendørs miljøkvalitet og energiforbrug. Arbejdere i disse fuldtidsindstillinger har produktivitetsgevinster, bedre jobfastholdelsesfrekvens og færre sygedage.

Målet med den grønne industri er at holde folk væk fra at bruge fossile brændstoffer. Byer som Atlanta oplever en imponerende vækst i andelen af ​​bygninger, der modtager Energy Star-certificering. Fortsat vedtagelse af grønne byggeprincipper vil skabe mange muligheder for industrien for at opnå årlige vækstrater på 7% eller mere i løbet af den næste periode. 10-årig prognose .

Det skal bemærkes, at Bureau of Labor Statistics ikke har sporet data om den grønne økonomi siden 2013 på grund af erklærede budgetnedskæringer.