44 EMS -branchestatistik, tendenser og analyse

Industrien til elektronikproduktionstjenester (EMS) omfatter virksomheder, der designer, fremstiller, distribuerer og reparerer elektroniske komponenter og samlinger til OEM’er. Fordi mange af nutidens forbrugerelektronik fremstilles i Kina på grund af omkostningsfordele og materialetilgængelighed, er en betydelig del af EMS -industrien placeret i Sydøstasien.

Denne branche er relativt ny og tager fart i slutningen af ​​1970’erne takket være etableringen af ​​Solectron. Før denne innovative virksomhed blev det meste af verdens elektronikproduktion styret gennem store produktkørsler ved hjælp af interne samlingsteknikker. Ved at tilbyde mere fleksibilitet var der færre spørgsmål om menneskelige ressourcer, hvilket gav SMV’er råd til begrænsede løb. Det skabte muligheder for at reagere på pludselige stigninger i efterspørgslen uden at skabe højere omkostningsværdier.

Der er i øjeblikket fire niveauer tilgængelige i EMS -industrien, hvor virksomheder er segmenteret efter omsætning. Tier 1 -virksomheder tjener mere end $ 5 milliarder, mens Tier 2 -organisationer skal tjene mindst $ 500 millioner. Organisationer får en Tier 3 -rating, når de tjener mindst $ 100 millioner, og Tier 4 dækker alle, der tjener mindre end det.

Væsentlig EMS -branchestatistik

# 1. Det samlede tilgængelige nordamerikanske elektronikmonteringsmarked i 2017 blev vurderet til $ 294 mia. Mere end 72% af overskuddet kom fra OEM interne monteringsmuligheder. (Global CPI)

# 2. Salgsvæksten for nordamerikanske EMS -branchedeltagere er steget hvert år siden 2014 og nåede en stigning på 10,5% i 2017. Antallet af restordrer som en procentdel af salget er også vokset støt i løbet af denne tid. (Global CPI)

# 3. 37% af det samlede salg på det nordamerikanske marked var i elektronikindustrien, hvilket gør det til det største lodrette marked for branchens deltagere for året. (Global CPI)

# 4. Tyskland har også oplevet en imponerende udvidelse af sin EMS -industri i de seneste år og opnået en vækstrate på 12,2%, når monetære tal beregnes i amerikanske dollars. Alle andre virksomheder, der er involveret i denne branche, offentliggjorde tocifrede vækstrater i 2017. (in4ma)

# 5. Beskæftigelsen i den tyske sektor af EMS -industrien voksede med 4,2%, med omkring 1.400 nye job forventet i 2018. (in4ma)

# 6. Ordreindgangen steg 22% for EMS -branchen i 2018, hvilket var betydeligt højere end den vækst på 11%, der oplevedes i 2017. Indtægter, der repræsenterer en B2B -faktor, kom til et forhold på 1,22, hvilket genererede en akkumulering af dækning på 209 arbejdsdage . (in4ma)

# 7. Cirka 10% af de aktive virksomheder i Tyskland rapporterede et fald i omsætningen i forhold til det foregående år, hovedsageligt på grund af tildelingsproblemer, de havde med nogle specifikke komponenter. (in4ma)

# 8. Bookinger var mindre end omsætningen i Schweiz på 0,90, hvilket skabte en reduktion i ordrebogen for sin EMS -industri. Virksomhederne opnåede stadig en vækstrate på 10,5%med en stigning i omsætningen på 11,7%. Beskæftigelsen voksede endda mere end 11% i 2018 efter et fald på 3,6% året før. (in4ma)

# 9. Globale EMS -virksomheder som Jabil, Flex og Foxconn genererer mere end 30% af EMS -omsætningen, der produceres i Europa hvert år. (in4ma)

# 10. EMS -omsætningsvæksten i Østrig lå på 2,6% i 2018, hvor kun 11 virksomheder tegnede sig for 50% af årets overskud. Selvom denne vækst var minimal i forhold til resten af ​​Europa, udvidede den sig i forhold til det foregående års rekordniveau for indtjening. Ordrer modtaget oversteg omsætningen med 15%. (in4ma)

# 11. Rekruttering i Østrig til EMS-industrien var også fortsat stærk, med 5,6% flere muligheder på fuld tid i forhold til året før. (in4ma)

# 12. Et automatiseringsboom i EMS -industrien har efterladt en stigning på 30% i antallet af solgte industrielle robotenheder for at følge med i produktionskravene. I dag er der mere end 2 millioner robotter, der arbejder i branchen, med mere end 381.000 solgte i de sidste 12 måneder. (International Federation of Robotics)

# 13. Vægten på automatisering inden for EMS -industrien betyder, at yderligere 2 millioner robotter kan blive solgt i løbet af de næste 24 måneder. (International Federation of Robotics)

# 14. Producenter bidrog med mere end $ 2,38 billioner til den amerikanske økonomi i de sidste 12 måneder, inklusive omsætning genereret af EMS -industrien. For hver dollar, virksomheder bruger på fremstillingsprocesser, tilføjes yderligere $ 1,82 til den samlede værdi af nationaløkonomien. (National Association of Manufacturers)

#femten. De fleste producenter i USA er meget små. Der var næsten 250.000 aktive virksomheder i dette rum, inklusive tal fra EMS -industrien, men kun 3.837 blev betragtet som store. 75% af bureauerne beskæftiger mindre end 20 personer. (National Association of Manufacturers)

#seksten. 8,5% af amerikanske arbejdere er beskæftiget i den amerikanske fremstillingssektor. Siden 2009 har virksomheder ansat mere end 1,3 millioner arbejdere, og to tredjedele af dem er ansat til produktion af varige varer som f.eks. Elektronik. (National Association of Manufacturers)

# 17. Producenter i USA tilbyder en af ​​de højeste procenter af arbejdstagere, der kvalificerer sig til arbejdsgiver-tilbudte sundhedsmæssige fordele. 92% af medarbejderne er berettigede til ydelser i 2018, hvilket er meget højere end gennemsnittet på 79%, når man ser på alle brancher. Cirka 82% af de berettigede medarbejdere bruger de planer, der er tilgængelige for dem. (Kaiser Family Foundation)

# 18. Gennemsnitslønnen for en produktionsmedarbejder i USA er mere end $ 84.000 om året, selvom dette tal afspejler fordele ud over lønsedlen. Ikke-landbrugsarbejdere arbejder i gennemsnit omkring $ 66.000 om året. De fleste arbejdere tjener omkring $ 27 i timen. (National Association of Manufacturers)

# 19. Eksporten fra den amerikanske fremstillingssektor er firedoblet i de sidste tre årtier. I 1990 blev $ 329,5 milliarder værd for fremstillede varer sendt til verden. I 2018 var det lige under 1,4 billioner dollars, selvom der var en stærkere dollar. (US Department of Commerce)

# 20. Udenlandske direkte investeringer i Amerikas fremstillingssektorer toppede $ 1.6 billioner, hvilket satte en rekord for 2017 for et samlet beløb. (National Association of Manufacturers)

# 21. Indtægterne fra fremstilling af printkort og elektroniske komponenter i USA overstiger 40 milliarder dollars om året. (Skabelsesteknologi)

# 22. Det globale EMS -marked er nu ansvarligt for næsten 40% af alle samleopgaver, der opstår. Der var rekord 225 millioner placeringer på University of Vancouver. (Skabelsesteknologi)

# 23. I øjeblikket er der nogle SMT -maskiner, der opererer i EMS -industrien, der kan placere mere end 136.000 komponenter på en time. En Siemens SMT -linje kan lægge en komponent så lille som 0,4 mm x 0,2 mm på en plade, som er så lille, at du skulle have et mikroskop for at se processen. (Skabelsesteknologi)

# 24. Produktionsfaciliteter, der udfører PCB -inspektion eller omarbejde, skal have mindst 1.000 lumen lysstyrke med deres belysning for at sikre, at kvalitetskontrol udføres præcist. LED -belysning er den foretrukne mulighed, da pærerne holder længere og genererer mindre varme ved at skabe de nødvendige lysniveauer. (Skabelsesteknologi)

# 25. Foxconn laver mere end 540.000 iPhones til Apple hver dag som en del af sit arbejde i EMS -industrien. (Skabelsesteknologi)

# 26. 40% af omkostningerne til køretøjskomponenter i 2015 var direkte relateret til elektronikken, der var en del af fremstillingsprocessen. (Skabelsesteknologi)

# 27. Den forventede værdi af den globale EMS -industri i 2019 er $ 621 milliarder, hvilket er mere end $ 160 milliarder mere end den var i 2014. (Creation Technology)

# 28. Kvinder udgør omkring 27% af de fuldtidsansatte, du kan finde i EMS-branchen i dag. (Skabelsesteknologi)

# 29. Op til 80% af produktionsomkostningerne for virksomheder, der er aktive i EMS -industrien hvert år, stammer fra beslutninger, der er truffet under designfasen af ​​et projekt. (Skabelsesteknologi)

# 30. Mere end 30% af de elektroniske produktionsproduktionsaktiviteter, der finder sted i Mexico, tilhører informationsteknologiindustrien. Der er fabrikker, der laver hukommelseschips, CPU’er, netværks switches, computere og routere. Yderligere 30% involverer forbrugerelektronik, og der er faciliteter, der producerer LCD -paneler, printkort og kommunikationsudstyr. (NAPS International)

# 31. Selvom det samlede BNP i Mexico vokser langsomt, vokser teknologien, der produceres i landet med en årlig hastighed på 20%. En afmatning i EMS -sektoren forventes først i mindst 2026. Denne imponerende cyklus har gjort landet til den sjette største teknologiproducent i verden i dag. (NAPS International)

# 32. Mere end $ 70 mia. I teknologiske produkter eksporteres hvert år til USA, hvilket kun er det næststørste i Kina i det beløb, amerikanerne køber. (NAPS International)

# 33. Mexicansk arbejdskraft i EMS -industrien koster omkring 20% ​​mindre, end den gør i dag i Kina, selvom den for 15 år siden var 58% mere end sin konkurrent i Asien. Når du tilføjer, at du også er uddannet og uddannet, giver det et nyttigt og moderne produktionsmiljø. (NAPS International)

# 34. FN rangerede for nylig Mexico som det sjette bedste sted i verden for udenlandske direkte investeringer, med stor vægt på EMS -industrien i landet. (NAPS International)

# 35. Tilknyttede virksomheder til udenlandske multinationale virksomheder beskæftigede næsten 2,5 millioner fremstillingsarbejdere i USA i 2016. Det repræsenterer omkring 20% ​​af den samlede beskæftigelse i denne sektor. Computer- og elektronikprodukter modtog et løft på 152.900 stillinger. (National Association of Manufacturers)

# 36. 64% af private forsknings- og udviklingsaktiviteter, der forekommer i USA, stammer fra producenter. Selvom lægemidler tegner sig for mere end 30% af alle indtægter brugt på dette område, bidrog computere og elektronik også betydeligt. (National Association of Manufacturers)

# 37. Mere end 30% af den energi, USA forbruger hvert år, går direkte til fremstillingsprocesser. Dette tal repræsenterer omkring 32,3 billioner BTU’er energi. (National Association of Manufacturers)

# 38. Næsten 70% af producenterne i USA er struktureret som en gennemgående enhed. Når enkeltmandsvirksomheder og partnerskaber tilføjes til S-Corps, stiger dette tal til 83,4%. (HSV kamera)

# 39. Næsten 50% af eksporten af ​​forarbejdede varer i USA gik til lande, der har en frihandelsaftale. Mere end 674 milliarder dollar i varer blev sendt til disse nationer i 2014, hvilket repræsenterer 48,1% af det samlede marked for året. (HSV kamera)

# 40. Mellem 2000 og 2013 blev verdenshandelen med fremstillede varer mere end fordoblet fra $ 4,8 billioner til $ 12,2 billioner. Ca. 34% af de globale forretningsmuligheder omfatter produkter, der kan omfatte produkter fra EMS -sektoren. (HSV kamera)

# 41. Hvis fremstilling i USA alene blev klassificeret som en nation, så ville det være den niende største økonomi i verden. (HSV kamera)

# 42. En af de største udfordringer for den amerikanske EMS -industri er, at bureauer står over for en omkostningsbyrde på 20% i forhold til deres globale konkurrenter. Det betyder, at omkostningerne ved hvert indenlandsk produkt er højere, hvilket sætter virksomheder i en reel ulempe, når de prøver at sælge til udlandet. (Fremstillingsinstituttet)

# 43. Mellem 2005-2010 steg det samlede beløb i statslige og lokale skatter betalt af EMS-producenter med 31%. (Fremstillingsinstituttet)

# 44. Afkastningsgraden for fremstillingssektoren i USA var i gennemsnit 12,5% mellem 1980 og 2011, selvom der var kraftige fald i egenkapitalforrentningen i 1992 og 2001 (The Manufacturing Institute).

EMS Industry Trends and Analysis

De iboende økonomiske fordele ved offshoring eller outsourcing er forskellige for hvert selskab i EMS -industrien. Det er heller ikke nægtet, at fremstilling gennem disse muligheder har oplevet en støt opadgående tendens i de sidste 20 år. Der er klare fordele at overveje med reducerede omkostninger, lavere lønomkostninger, produktionseffektivitet og hurtigere produktintroduktioner.

Derfor vil vi fortsat se en stigende interesse fra OEM’er, der ønsker at samarbejde med EMS -branchedeltagere om at fortsætte produktudviklingscyklusser.

Der er tre nøgletendenser, der fortsat vil drive investeringerne i de kommende år: outsourcing af produktdesign, produktionsintegration og udvikling af strategiske partnerskaber. Industriens mål er at skabe en one-stop-shop for kunderne, fordi design, teknik og produktionskompetencer er tilgængelige med denne indsats.

De virksomheder, der påtager sig outsourcing og bliver mere lydhøre over for deres tjenester, er dem, der vil få størst succes i den fremtidige EMS -industri. Intern produktion vil ikke forsvinde helt, men det vil være dem, der bruger big data og danner strategiske partnerskaber, der har potentialet til størst succes.