45 Statistik og tendenser i kødindustrien

Nylige rapporter, der tyder på, at hvidt kød og fjerkræprodukter er lige så farligt som rødt kød, har bidraget til problemer i kødindustrien i USA i 2019. Denne industri er et økonomisk kraftcenter for landet og udgør den vigtigste sektor landbrug for amerikanske arbejdere. Der er omkring 500.000 mennesker, der er direkte ansat i emballering eller forarbejdning af kød og fjerkræ, og deres samlede løn beløber sig til 19 milliarder dollar om året.

Hvis du tilføjer leverandører og distributører til fagfolkene i kødindustrien, stiger det tal til mere end 6,2 millioner arbejdspladser. Industrien genererer også 864 milliarder dollars i årlige indtægter, hvilket repræsenterer cirka 6% af USA’s årlige BNP.

Interessant statistik fra kødindustrien

# 1. Amerikas kødindustri behandler omkring 9 milliarder kyllinger om året. Der er yderligere 33 millioner kvæg, 239 millioner kalkuner og 2,3 millioner får og lam, der hvert år kommer ind i fødekæden takket være landmænd, forarbejdningsvirksomheder og pakkere. (Meat Institute of North America)

# 2. Amerikas kødvirksomheder producerer omkring 25 milliarder pund oksekød hvert år gennem disse aktiviteter. Der er yderligere 23 milliarder pund svinekød til rådighed, 6 milliarder pund kalkun og 286 millioner pund lam, fårekød eller oksekød. (NBC News)

# 3. Kødindustrien i USA producerer også mere end 38 milliarder pund kylling til globalt forbrug hvert år. (Meat Institute of North America)

# 4. Selvom kødforbruget i USA er begyndt at se nogle fald pr. Indbygger, forbruger den gennemsnitlige amerikaner stadig mere end 270 pund industriprodukter hvert år. Det eneste andet land, der spiser mere, er Luxembourg. (NBC News)

# 5. Det samlede forbrug af oksekød i USA beløb sig til 24,1 milliarder pund i det sidste år. (NBC News)

# 6. Amerikanerne spiser mere end 70 pund rødt kødprodukter hvert år, hvilket længe har været højere end anbefalet på grund af de risici, der menes at være forbundet med dette animalske protein og udviklingen af ​​kræft. Det anbefalede USDA -beløb til forbrug er kun 3,3 ounces om dagen. (NBC News)

# 7. Folk, der spiser i gennemsnit ¼ pund rødt kød om dagen øger deres risiko for at udvikle tyktarmskræft med 17% i løbet af deres levetid. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 8. Hvert år eksporteres i gennemsnit 1,2 millioner tons oksekød fra USA i gennemsnit, hvilket giver omkring 7 milliarder dollars i samlet omsætning til kødindustrien. De vigtigste udenlandske markeder for industrien er normalt Japan, Kina, Canada og Mexico. (U.S. Meat Export Federation)

# 9. Mere end 127.000 amerikanere har fuldtidsbeskæftigelse på grund af kødforarbejdningsindustrien i USA og tjener i alt 400 millioner dollars i løn hver måned. (Bureau of Labor Statistics)

# 10. Cirka 60% af de svinekødsprodukter, landmænd producerer hvert år, omdannes til forarbejdede produkter som hotdogs og bacon. Ca. 25% af disse varer sendes til eksportmarkedet til salg. (National Council of Pork Producers)

# 11. Der var 835 føderalt inspicerede kvægslagterier i USA i 2018. Yderligere 3.700 planter forarbejdede røde kødprodukter, men slagtede ikke dyrene. Yderligere 3.000 føderalt inspicerede fjerkræslagterier og forarbejdningsanlæg er også tilgængelige for kødindustrien. (Meat Institute of North America)

# 12. Der er 29 forskellige stykker oksekød, seks forskellige stykker svinekød og flere stykker fjerkræ, der er slankere og har færre kalorier end en 3 ounce portion laks. (Meat Institute of North America)

# 13. Spise en 3-ounce servering af magert kød giver omkring 200 kalorier og alle ni essentielle aminosyrer til generel sundhed og vækst. Det er en glimrende kilde til magnesium, zink, jern, selen, niacin og alle andre B-serier. (Meat Institute of North America)

# 14. Kødindustrien i USA tegner sig for mere end $ 1 billion i den samlede økonomiske produktion hvert år. Medarbejdere, der arbejder i forarbejdnings- eller pakkerier, tjener generelt omkring $ 15 pr. Time plus fordele. (Meat Institute of North America)

#femten. Der produceres 142 millioner tons kød i Asien, som er ansvarlig for cirka en tredjedel af de 330,5 millioner tons, som den globale kødindustri hvert år stiller til rådighed for markedet. (Statista)

#seksten. 38% af forarbejdet kød fra et globalt perspektiv er kyllingeprodukter, hvilket gør det til det mest populære animalske protein i verden. Rødt kød, som inkluderer svinekød, tilbyder en andel på 33%. (Statista)

# 17. Den højeste indkomst fra kødprodukter og pølser kommer fra USA, der genererer næsten det dobbelte af, hvad Kina, som er det næststørste kødmarked i verden, kan producere årligt. (Meat Institute of North America)

# 18. Den gennemsnitlige person forbruger omkring 35 kilo kødprodukter om året. 82% af andelen af ​​dyreindkomst kommer fra Tyson verden over. Selvom de er kendt for kyllingeprodukter, er deres største salgssegment faktisk oksekød. (Statista)

# 19. Kina sælger cirka 76 milliarder dollars hotdogs og kødprodukter hvert år. Industriproduktionen er steget 15 gange i Asien siden 1961. (Statista)

# 20. USA er den største producent af bøffelkød og oksekød i verden i dag og genererer cirka 12 millioner tons om året. Den samlede produktion af kvægkød er mere end fordoblet siden 1960’erne og nåede op på 68 millioner tons i 2014. (Our World in Data)

# 21. Amerikanerne bruger mindre af deres disponible indkomst på mad end noget andet land i verden og bruger 6,4% på shopping. Singapore ligger på andenpladsen med 6,7%, mens Storbritannien er tredje med 8,2%. (World Economic Forum)

# 22. Den gennemsnitlige årlige udsalgspris for Choice -oksekød i USA steg fra $ 3,32 pr. Pund i 2002 til 6,29 dollar pr. Pund i 2015. Det har ført til en tilsvarende detailværdi for den amerikanske kødindustri på $ 105 milliarder.. (US Department of Agriculture)

# 23. Kommerciel slagtning og husdyrbeholdninger i USA i 2015 var 28,7 millioner dyr, hvilket er den laveste sats i mere end et årti. I 2003 var det 35,4 millioner (US Department of Agriculture)

# 24. Cirka to millioner kvæghoveder handles hvert år mellem Canada og USA. Med undtagelse af 2004, hvor der kun blev bidraget med 135 kvæg fra nord for grænsen, er forholdet i gennemsnit 50/50 fordelt på kødudvekslinger. (US Department of Agriculture)

# 25. Der er omkring 880 millioner mennesker klassificeret som landdistrikter og i ekstrem fattigdom, der tjener hvad der svarer til $ 1 om dagen eller mindre. 70% af disse husstande er helt eller delvist afhængige af husdyr af hensyn til deres fødevaresikkerhed og levebrød. (Worldwatch Institute)

# 26. Omkring 16% af kvinders dødsfald, sammen med 11% af mænds dødsfald, kunne undgås, hvis der var et fald i mængden af ​​rødt kød, de indtager til den mindst mulige mængde. (Worldwatch Institute)

# 27. Husdyrbrug står for 40% af verdens metan og 65% af lattergasemissionerne, der forekommer hvert år. Når alle drivhusgasser overvejes, er kødindustrien ansvarlig for cirka en femtedel af de samlede emissioner, der frigives til atmosfæren. (Worldwatch Institute)

# 28. 23% af verdens vandforbrug går direkte til landbrugsindustrien for at hjælpe med at opdrætte husdyr. Det svarer til at have 1,15 liter drikkevand til hver person på planeten hver dag. (Worldwatch Institute)

# 29. 75% af de antibiotika, der gives til dyr, absorberes ikke af deres kroppe, hvilket betyder, at de udskilles i deres affald. Når denne gylle derefter spredes over afgrøder eller marker for at tilskynde til højere produktionsniveauer, er der potentiale for, at stofferne kan komme ind i menneskekroppen. (Worldwatch Institute)

# 30. For at lave en gennemsnitlig kvart pund hamburger i USA kræver det 6,7 pund korn og foder, 52,8 gallon drikkevand, 74 kvadratfod jord og 1.036 BTU’er til fødevareproduktion. (Journal of Animal Science)

# 31. Fordi videnskabsmænd og landmænd bruger selektive avlsmetoder med husdyr, er der mere kød tilgængeligt i dag end i 1970’erne, selvom det samlede lager i USA er faldet med 15 millioner dyr. I 1970 var den gennemsnitlige vægt af slagtet kvæg omkring 600 pund, men i 2009 var den 784 pund (US Department of Agriculture)

# 32. I 1909 var det samlede kødforbrug i USA kun 9,8 milliarder pund, et tal, der forblev konstant indtil 1930’erne. I 2012 var det 52,2 milliarder pund. (US Department of Agriculture)

# 33. To hektar regnskovsjord ryddes hvert minut for at opdrætte husdyr eller de afgrøder, der er nødvendige for at fodre dem i gennemsnit hvert år. Der er 35.000 miles af floder i USA, der er forurenet af animalsk affald. Det tager fem gange mere jord at producere animalsk protein, end det gør for at skabe en tilsvarende mængde plantebaseret protein. (PETA)

# 34. Hvis sundhedsudgifter, subsidier og miljøskader var inkluderet i prisen på en Big Mac i USA, ville forbrugerne betale $ 13 for sandwich. Den amerikanske regering bruger 38 milliarder dollar på at subsidiere kødindustrien (og mejeriindustrien) hvert år, men bruger kun 17 millioner dollars på at subsidiere frugt og grøntsager. (PETA)

# 35. Næsten 70% af de amerikanske landmænd har ikke modtaget et eneste direkte tilskud fra deres regering, på trods af at der er mere end 100 milliarder dollar i midler til rådighed for landbrugssektoren. De fleste af disse penge går til kun fem virksomheder i USA og et i Brasilien. (PETA)

# 36. Siden 2014 er kvægbesætningen ekspanderet med 12%, selvom nogle produktionstal er lave for kødindustrien. Virksomhederne producerede stadig 47,7 milliarder pund fjerkræ i 2017, hvilket bidrog til at øge kødproduktionen med 3,8%, det største spring i mere end 20 år. (Wall Street Journal)

# 37. Sanderson Farms sagde, at det solgte rekord 4,2 milliarder pund fjerkræprodukter i 2017. Det følger af Hormel Foods, der siger, at det opnåede sin højeste årlige fortjenstmargen, og at Tyson ramte en rekordindtjening pr. Aktie samme år. (Wall Street Journal)

# 38. Øget kødforsyning lægger yderligere pres på processorer i branchen, hvor fortjenstmargenerne falder, da nye anlæg kæmper efter ledige lagre. Tyrkiets priser i 2018 nåede deres laveste niveauer i syv år. (Wall Street Journal)

# 39. I de sidste 50 år er verdens kødproduktion steget fra 84 millioner tons til mere end 330 millioner tons i 2017. Denne produktion af mælk, æg og kød har forårsaget et tab af kalorier dyrket på marker, der kunne fodre 3,5 milliarder flere mennesker . på vores planet. (Globalt landbrug)

# 40. I øjeblikket forvaltes 1,47 milliarder kvæghoveder på et hvilket som helst tidspunkt i verden, et tal der er steget med 44% siden 1966. Yderligere 981 millioner svin og svin forvaltes også sammen med 22,7 milliarder kyllinger.. (Globalt landbrug)

# 41. De fem største kød- og mejeriselskaber i verden er i dag ansvarlige for årlige drivhusgasemissioner på mere end 578 tons, hvilket er mere end ExxonMobil (577 Mt), Shell (508 Mt) eller BP (448 Mt). Når de 20 bedste virksomheder kombineres, overstiger de 933 tons de samlede emissioner fra flere lande, herunder Canada og Tyskland. (FAO)

# 42. 60% af verdens landbrugsjord bruges til produktion af oksekød, men dette kødprodukt repræsenterer omkring 2% af de kalorier, som folk indtager i verden. (IATP)

# 43. Kødpakningsindustrien i USA håndterer omkring 4 svin og svin for hvert forarbejdet kvæg, hvilket giver mere end 113 millioner hoveder, der hvert år kan omdannes til forskellige produkter. (Cornell University)

# 44. Hvis kun kødprodukter overvejes til det gennemsnitlige amerikanske husholdningsbudget, går kun 1,6% af en families skønsmæssige udgifter til animalsk protein. (Markedet fungerer)

# 45. Der har været et fald på 45% i tilfælde af E. coli -sygdom i kødindustrien siden 2000 sammen med reduktioner i andre fødevarebårne sygdomme. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

Tendenser og analyse af kødindustrien

Verdens kødproduktion er steget hurtigt i løbet af de sidste fem årtier. Siden 1960’erne er produktionsniveauet firedoblet for de fleste animalske proteiner. Selvom Asien stadig tegner sig for omkring 45% af de samlede produkter, der er tilgængelige i industrien i dag, bidrager Europa og Nordamerika stadig med henholdsvis 19% og 15% til den samlede industri.

Vi har også set fjerkrækødsprodukter stige hurtigt i samme periode med en 12-faldig stigning, hvor USA også er verdens største producent i de fleste år. I 2014 producerede USA 20 millioner pund fjerkræ mod 18 millioner pund i Kina og 13 millioner pund i Brasilien.

Eksportværdierne for nogle kødprodukter nåede rekordniveauer i 2017, så kødindustrien er altid i defensiv, når rapporter om de potentielle farer ved overspisning rammer medierne. Den anbefalede mængde er 5,7 ounces pr. Person i alt, men mænd (4,8 ounces) og kvinder (3,13 ounces) spiser faktisk mindre end nødvendigt ifølge NHANES -oplysninger.

Der kan være ændringer i forbrugsmønstre, men kød bliver en luksusvare, når indkomstniveauet stiger. Da udviklingslandene langsomt begynder at revolutionere sine industrier, vil animalske proteiner fortsat holde et højt efterspørgsel. FAO forventede, at verdens kødproduktion ville være mindst 16% højere i 2025 end i 2015.