40 Statistik, tendenser og analyse af den biomedicinske industri

Den biomedicinske industri bruger levende organismer eller biologiske systemer til at udvikle sine produkter. De fleste af de varer, der falder ind under denne paraply, tilhører segmentet biofarmaceutiske lægemidler i industrien. Europa og USA er de vigtigste regioner, hvor forskning og udvikling finder sted, med mere end 700 offentlige virksomheder, der opererer inden for dette område. Der er også mere end 200.000 ansatte i disse regioner, der genererer mere end $ 140 milliarder i årlige indtægter.

Amerikanske virksomheder er den primære driver for den biomedicinske industri og tegner sig for 112 milliarder dollar af de 140 milliarder dollars i omsætning, der hvert år tjenes. Den nuværende markedsværdi for det amerikanske marked er over $ 700 mia. San Francisco -regionen har den højeste koncentration af virksomheder i dette segment, og USA er hjemsted for 60% af verdens førende virksomheder, der producerer bioteknologi.

Kræftlægemidler udgør det største segment af biofarmaceutisk forskning og udviklingsarbejde, der findes i dag. Der er landbrugs- og energisegmenter i denne industri, der også bringer indkomst til det generelle marked.

Vigtig statistik fra den biomedicinske industri

# 1. Den samlede økonomiske indvirkning af biofarmaceutisk industri i USA er $ 1,3 billioner, når alle produktionsfaktorer tages i betragtning. Dette tal repræsenterer 4% af landets samlede BNP. (Vælg USA)

# 2. Biomedicinske brancheagenturer understøtter mere end 4,7 millioner job i USA direkte eller indirekte. Biofarmaka er de største bidragydere til dette tal og tegner sig for mere end 800.000 job. (Vælg USA)

# 3. Der er anslået 100.000 OTC -lægemidler, der markedsføres og sælges gennem forskellige forretninger, lige fra dagligvarebutikker til apoteker. Med en aldrende befolkning og en tendens til selvmedicinering forventes dette segment at fortsætte med at vokse. (US Department of Commerce)

# 4. Der var 22 nye lægemidler godkendt af FDA’s Center for Drug Evaluation i 2016, og derefter fem yderligere produkter, der modtog godkendelse uden CDER -betegnelsen. 36% af godkendelserne var førsteklasses lægemidler det år, hvilket repræsenterede en helt ny måde at behandle visse sygdomme på. (US Department of Commerce)

# 5. Mere end 40% af de nye lægemidler i den nuværende biomedicinske linje har potentiale til at være præcisionsmedicin. Omkring 1 ud af 4, der modtog FDA -godkendelse i 2016 i enhver egenskab, havde denne betegnelse. (US Department of Commerce)

# 6. Food and Drug Administration har i øjeblikket mere end 500 aktive undersøgelser, der involverer nye lægemiddelapplikationer, der involverer genterapiprodukter. Mere end 100 ansøgninger blev indsendt i det sidste år. (US Department of Commerce)

# 7. Selvom godkendelsesprocessen for nye biomedicinske produkter er vellykket, fritager det ikke producenten for sit ansvar for ikke at skade. Fra 2012 til 2015 betalte Pfizer næsten 1 milliard dollar i bøder på grund af de skadelige virkninger af de varer, de bragte på markedet. (Statista)

# 8. Den biomedicinske industri bruger næsten 3 milliarder dollar om året på at markedsføre sine forbrugerprodukter. Agenturer på dette marked bruger i gennemsnit næsten 13 millioner dollars om året på at forbedre mærkegenkendelse. Næsten 6 milliarder dollar i medieudgifter fandt sted i 2016 gennem denne industri. (Statista)

# 9. Næsten 12 milliarder dollar i forsknings- og udviklingsinvesteringer kommer hvert år uden for USA til den biomedicinske industri. De fleste af disse fonde er gennem direkte partnerskaber eller udenlandske direkte investeringer. (Statista)

# 10. Mere end 271 milliarder dollars i detailsalget forekommer hvert år på amerikanske apoteker for at understøtte denne industris indtægtsprofil. (Statista)

# 11. Amerikanske producenter i den biomedicinske industri eksporterer produkter til en værdi af mere end $ 50 milliarder hvert år. Det repræsenterer cirka 25% af bruttoproduktionsniveauet for farmaceutisk præparat, der hvert år produceres i dette segment. (Statista)

# 12. Mere end 450 milliarder dollars af udgifter sker indenlands på det amerikanske marked for den biomedicinske industri. Cirka 75% af pengene kommer fra mærkenavn og proprietære lægemidler, som forbrugerne ikke har andet valg end at købe på grund af lovens struktur på dette område på nuværende tidspunkt. (Statista)

# 13. Engangs bioforarbejdningssæt er den primære mulighed, der bruges af biomedicinske producenter i dag og tegner sig for 90% af aktiviteterne i denne branche. Mere end 80% af de aktive virksomheder bruger bioreaktorer til engangsbrug som en del af deres produktudviklingsproces. (PharmTech)

# 14. Der er over 200 biomedicinske produkter i øjeblikket i kliniske forsøg i øjeblikket, hvilket repræsenterer cirka 40% af de nye udviklingsmuligheder, som denne industri har skabt i det sidste årti. Alle disse nye klasser af lægemidler har potentiale til at give sygdomsspecifik lindring på grund af deres formulering. (PharmTech)

#femten. Omkring 10% af branchens ledere siger, at der er alvorlige flaskehalsproblemer i den biomedicinske industri lige nu, og yderligere 45% ser det som et potentielt problem, der muligvis skal løses i fremtiden. (PharmTech)

#seksten. Næsten 20% af nutidens biomedicinske fagfolk siger, at produktivitet og produktionseffektivitet er de to mest kritiske driftsområder, der kræver forbedring, hvis industrien skal se fremtidig vækst. (PharmTech)

# 17. Der er over 1.000 biogenerika og biosimilarer i forskellige stadier af forskning og udvikling i denne branche lige nu. Ca. 10% af disse produkter befinder sig i det kliniske forsøgsfase af deres udvikling. (PharmTech)

# 18. Siden introduktionen af ​​den biomedicinske industri i dens moderne termer, er dødsraten for kræft faldet med mere end 20 % på kun to årtier. 80% af forbedringerne i denne statistik tilskrives direkte de forskellige behandlingsmuligheder, som aktive bureauer producerer til forbrugerne hver dag. (Pharmaceutical Research and Manufacturers of America)

# 19. Roches andel af markedet for receptpligtig medicin ud fra et bioteknologisk perspektiv lå på 15,4 % i 2018, hvilket gør dem til en af ​​verdens førende inden for biomedicin i dette segment. (Statista)

# 20. Gilead Sciences producerede en nettoomsætning på $ 21,77 milliarder i 2018, og dets førende produkt baseret på omsætning var Genvoya. Det er en kombination af fire lægemidler, der inkluderer en HIV-1 integrase-kædeoverførselshæmmer, to HIV-1-nukleosidanalog revers transkriptasehæmmere og en CYP3A-hæmmer. (Statista)

# 21. Den biomedicinske industri har været i stand til at bringe hepatitis C-helbredelsesgraden fra 50% over en 48-ugers behandlingsperiode til 90% med en otte ugers biomedicinsk mulighed på bare 5 års forskning og udvikling. (Farmaceutisk forskning og producenter i Amerika)

# 22. De 15 bedst sælgende biomedicinske produkter i verden har i dag et årligt salg på mere end 2 milliarder dollars hver. Humira ordineres ofte til behandling af kroniske smerteproblemer på grund af dets immunsuppressive virkning. Det er nyttigt til plakpsoriasis, ulcerøs colitis, Crohns sygdom, leddegigt og forskellige andre tilstande. Dette enkeltprodukt genererer mere end 10 milliarder dollars i omsætning til industrien hvert år. (Farmaceutisk forskning og producenter i Amerika)

# 23. Der er over 1.500 biomolekyler, der gennemgår forskellige stadier af kliniske forsøg på dette tidspunkt. Succesraten stiger også, da antallet af patenter på dette område er vokset med 25% siden 1995. (McKinsey)

# 24. Dødsfald fra alle former for hiv og aids er faldet med næsten 90% siden introduktionen af ​​nye behandlingskoncepter fra den biomedicinske industri. Ved at bruge HAART som eksempel lever næsten 900.000 mennesker stadig i dag på grund af de fremskridt, der er sket i branchen. (Farmaceutisk forskning og producenter i Amerika)

# 25. Pfizer har oplevet en næsten 30% stigning i omsætningen siden begyndelsen af ​​det 21. århundrede, især på grund af sine investeringer i forskning og udvikling inden for det biomedicinske område. (Farmaceutisk forskning og producenter i Amerika)

# 26. Andre virksomheder i den biomedicinske sektor, såsom Merck og Novartis, har oplevet mindst en 10% stigning i deres indtægter siden 2000 på grund af de fremskridt, de også har gjort. (Farmaceutisk forskning og producenter i Amerika)

# 27. I alt er der mere end 500 nye lægemidler, der er på markedet i dag, de fleste af dem udviklet i de sidste 20 år, der er specifikt godkendt til brug på grund af investeringer i forskning og udvikling, der sker i den biomedicinske sektor på dette tidspunkt. (Farmaceutisk forskning og producenter i Amerika)

# 28. Sjældne sygdomsbehandlinger er en prioritet for den biomedicinske industri, især med løftet om, at genterapier potentielt vil vende nogle af de mest udfordrende sygdomme, som menneskeheden kender. Der er i øjeblikket mere end 400 nye produkter på et eller andet udviklingsstadium lige nu. (Farmaceutisk forskning og producenter i Amerika)

# 29. Den globale biomedicinske industri arbejder i øjeblikket på mere end 7.000 nye produkter, der en dag kunne blive kommercialiseret. 70% af disse varer er førsteklasses lægemidler, der ville repræsentere en helt ny måde at behandle sygdomme, lidelser og lidelser på. (Farmaceutisk forskning og producenter i Amerika)

# 30. 30% af de nye lægemidler i USA, der er i kliniske forsøg eller afventer endelig godkendelse af FDA, er biologiske stoffer fremstillet af denne industri. Det er gode nyheder for forbrugerne, da biosimilarer er op til 30% billigere på detailniveau end deres referenceprodukter. (US Department of Commerce)

# 31. Hvis du skulle tage et aspirin lige nu, ville du have et lægemiddelmolekyle, der giver dig 21 behandlingsatomer. Det gennemsnitlige antal atomer i et biomedicinsk molekyle kan indeholde mere end 25.000 behandlingsatomer. (Farmaceutisk forskning og producenter i Amerika)

# 32. Omkostningerne ved at udvikle et succesfuldt lægemiddel i den biomedicinske industri kan overstige 2,6 milliarder dollars. I 1970’erne nærmede det tal sig 170 millioner dollars. De fleste virksomheder oplever investeringstab i forskning og udvikling på grund af de høje fejlfrekvenser, der opstår. (IFPMA)

# 33. Fase III -investeringer i forskning og udvikling havde den største andel for den biomedicinske industri i 2014, hvilket repræsenterede 28,7% af de penge, der blev brugt på nye produkter. Prækliniske og førmenneskelige forsøg tog en andel på 21% af investeringerne, mens cirka 17% gik til fase IV-emner. (IFPMA)

# 34. Sammenlignet med andre højteknologiske industrier i verden i dag er de årlige udgifter til lægemidler alene i den biomedicinske industri 5,5 gange så store som luftfarts- eller forsvarsindustrien. Det er også fem gange højere end for den kemiske industri og næsten det dobbelte af computersoftware- og serviceindustrien. (IFPMA)

# 35. Intensiteten af ​​forskning og udvikling af forskningsvirksomheder i den biomedicinske industri repræsenterer 17,1% af de midler, der er afsat til nye områder i USA, 13,3% i EU og 13,3% også i Japan. Ingen anden erhvervssektor har så høje intensitetsniveauer. (IFPMA)

# 36. 34 nye antibakterielle forbindelser udvikles, hvoraf 19 repræsenterer store eller små molekylbehandlinger. De øvrige 15 varer er vacciner. (IFPMA)

# 37. Der er mere end 35 antiretrovirale behandlinger for hiv og aids, der er udviklet af den biomedicinske industri i løbet af de sidste 20 år, så læger kan tage kontrol over epidemien. (IFPMA)

# 38. Vacciner produceret af den biomedicinske industri hvert år redder liv for mindst 2,5 millioner børn. Immuniseringskampagner rettet mod mæslinger har reduceret antallet af dødsfald i Afrika med op til 92% i nogle samfund. (IFPMA)

# 39. Den biomedicinske industri har i øjeblikket 510 nye varer i gang med det formål at behandle psykiske lidelser. Der er 563 nye produkter på forsknings- og udviklingsstadiet til kardiovaskulære behov. Yderligere 2.000 genstande til kræftbehandlinger er også under udvikling. (IFPMA)

# 40. Mellem 2005-2014 blev 293 lægemidler godkendt, der tilbød nyt håb til patienter med en sygdom, der er svært at behandle. For hver dollar, der bruges på receptpligtig medicin i USA, spares $ 2 i hospitalsudgifter. Når du ser på hver $ 1, der bruges på børnevaccinationer, sparer du $ 10,20 i behandlingsomkostninger. (IFPMA)

Tendenser og analyse af den biomedicinske industri

Den biomedicinske industri kan være relativt ny for verdensøkonomien, men den har en umiddelbar og gavnlig indvirkning på mange måder. Det vil hurtigt blive den vigtigste indtægtsgenerator for medicinalindustrien, hvilket giver os adgang til nye produkter og supportideer og hjælper os alle med at leve et lykkeligere og mere behageligt liv.

Der er flere spørgsmål, som den biomedicinske industri fortsat vil stå over for i de næste 5-10 år, efterspørgslen efter flere produkter stiger. Mange af genterapierne og biofarmaka har vist minimale langsigtede fordele på dette stadie af forsknings- og udviklingsprocessen. For hvert nyt succesfuldt produkt, der kommer på markedet, stopper nogle agenturer yderligere 9 projekter, fordi de ikke lykkes.

I løbet af de næste 10 år sætter optimistiske prognoser den biomedicinske industris omsætningsvækst på 10%. Det kan være tættere på 7,5%, når man ser på den typiske kliniske forsøgssvigt. Det kan være så lavt som 3% i denne prognoseperiode, hvis der er mere end gennemsnittet afvisninger med de produkter, der i øjeblikket evalueres.

Der er meget få industrier i verden, der har magten til at ændre livets resultater lige så meget som den biomedicinske industri. I de kommende år vil vi se, hvor stærkt dette segment af økonomien bliver.