36 Reklameprodukter Industristatistik, tendenser og analyse

Reklameproduktindustrien er unik, fordi den ikke laver de varer, den sælger. Aktive virksomheder vil købe magneter, kalendere, krus, T-shirts og en lang række andre produkter, der derefter tilpasses til at opfylde kundens reklame- eller marketingbehov. Det er som at have et visitkort, der promotorer en virksomhed, men leverer budskabet om et brugbart produkt.

Siden 2013 rapporterer IBIS World, at industriens omsætning er steget med en gennemsnitlig årlig hastighed på 2,4%. I 2018 oplevede salgsfremmende produktindustri i vækst på 3,5%. Selvom en periode af aktive virksomheder i USA er vokset med 0,7% siden 2013 til cirka 37.000 virksomheder, tilbyder der tjenester, er jobmuligheder faldet med 0,2% til cirka 131.000 stillinger.

På grund af reklameproduktindustrien kan reklame- og marketingmeddelelser, der er skabt af mærker, fortsat lidt videre efter den første eksponering. 88% af mennesker kan huske annoncøren specifikt efter at have sat en artikel om et industriprodukt. 47% af dem, der modtager en af ​​disse varer, siger, at de har opbevaret den i mindst 12 måneder.

Mærker køber varer fra denne branche for at give deres fremtidige kunder. Det er muligvis det eneste sæt produkter, hvor den reklame, du tilbyder til folk, er noget, de vil takke dig for.

Vigtig statistik fra reklameproduktindustrien

# 1. Reklameproduktindustrien er i øjeblikket 23,3 milliarder dollars værd. Dette beløb satte at industrirekord for den samlede salgsvolumen, højere end den tidligere rekord i 2016 med mere end $ 2 mia. (International Association of Promotion Products)

# 2. Wearables er den mest populære produktkategori til salgsfremmende produkter i dag. 35,8% af alt salg involverer i denne kategori med 28% tøj. Drinkware ligger på andenpladsen med 8,4% af produktsalget. Skrivning af artikler følger med 6,6%, efterfulgt af rejse (6,3%), teknologi (5,6%) og bilprodukter (3,5%). (International Association of Promotion Products)

Reklameprodukter Industristatistik efter samlet markedsstørrelse

# 3. Kommercielle tjenester er de vigtigste købere af salgsfremmende produkter hvert år. Hovedanvendelsen af ​​branchens produkter er at fremme mærkegenkendelse, produktbevidsthed og etablere en virksomhedsidentitet. (International Association of Promotion Products)

# 4. I øjeblikket er der mere end 40.000 virksomheder, der er aktive inden for salgsfremmende produkter. Denne industri leverer cirka 500.000 job i USA. (International Association of Promotion Products)

# 5. 70% af mærkerne siger, at de finder salgsfremmende produkter “altid” eller “for det meste” effektive, når de forsøger at nå marketingmål som organisation. (International Association of Promotion Products)

# 6. 89% af forbrugerne hævder at have modtaget et salgsfremmende produkt i løbet af de sidste seks måneder. Det førte til, at 79% af dem undersøgte mærket efter at have modtaget en vare, mens 83% rapporterede, at kontakter øgede sandsynligheden for, at de ville handle med mærket, der tilbyder varer fra denne branche. (International Association of Promotion Products)

# 7. 90% af de mennesker, der modtager et salgsfremmende produkt, siger, at de kan huske mærket, når de finder det igen. (International Association of Promotion Products)

# 8. 80% af de mennesker, der modtog salgsfremmende produkter i de sidste seks måneder, sagde, at de huskede de beskeder, som mærket tilbød, mens yderligere 70% sagde, at de kunne huske den opfordring til handling, der blev givet til dem. Millennials mindede mere om sociale medier, mens Gen Xers huskede retningslinjer til handling eller udsagn med endelige instruktioner. (International Association of Promotion Products)

# 9. 80% af mennesker ex op til 10 salgsfremmende produkter på en gang. 53% sagde, at de bruger deres salgsfremmende produkt mindst en gang om ugen. (Klog verden)

# 10. 60% af forbrugerne, der modtog salgsfremmende produkter, siger, at de ser dem i op til 24 måneder. (Klog verden)

Reklameprodukter Industristatistik om T-shirts, kopper og tasker

# 11. Kun 20% af mennesker vil tage et salgsfremmende produkt, ved ikke at ønske, og smide det væk med det samme. Selv når varen er uønsket, er den gennemsnitlige holdbarhed af en vare i denne industri 6,6 måneder. (Klog verden)

# 12. 91% af forbrugerne hævder at have mindst et salgsfremmende produkt i deres køkken til enhver tid. I anden 74% siger, at der er mindst en reklameartikel i deres arbejdsområde. (Klog verden)

# 13. To tredjedele af forbrugere, der modtager salgsfremmende varer fra branchen, siger, at de sender varerne videre til en anden, når de ikke vil beholde dem. (Klog verden)

# 14. På spørgsmålet om, hvorfor de beholder salgsfremmende produkter, var de tre bedste svar, at produkterne var sjove, funktionelle og moderne. (International Association of Promotion Products)

#femten. 82% af mennesker siger, at deres indtryk af et mærke bliver mere gunstigt, når de modtager et salgsfremmende produkt som en reklameindsats. Derfor betragtes denne form for marketing ofte som den mest effektive måde at drive handling på tværs af generationer og enheder. (International Association of Promotion Products)

#seksten. 41% af forbrugerne, der modtager salgsfremmende varer fra et mærke, de er interesserede i at arbejde med, vil beholde dem i op til 5 år. 18% af forbrugerne opbevarer salgsfremmende produkter i mere end 11 år. (International Association of Promotion Products)

# 17. Tasker er den mest populære vare, der distribueres i salgsfremmende produktindustrien, fordi de leverer cirka 6.000 visninger, hver gang en modtager bruger dem. 31 % af forbrugerne i USA ejer mindst én reklamepose. (Verdensmæssigt)

# 18. Skriveredskaber og tasker er de billigste varer at producere i salgsfremmende produkter til en pris på kun en tiendedel af en krone pr. (Verdensmæssigt)

# 19. Krus med et logo er mere effektive til reklame- og marketingformål end tv- eller radioreklamer. 57 % af forbrugerne siger, at de kan huske de budskaber, der tilbydes i reklameproduktet, sammenlignet med 32 %, der siger, at de husker, hvad der står i medierne. (Verdensmæssigt)

# 20. 15% af befolkningen i Midtvesten udøve mindst ét ​​stykke overtøj fra reklameproduktindustrien, hvilket er den højeste procentdel i nogen region i USA for denne mulighed. (Klog verden)

Global statistik over salgsfremmende produkter

# 21. 77% af forbrugerne siger, at hovedårsagen til, at de bevarer et salgsfremmende produkt, holder de ikke støtter det mærke, der gav dem det, er, at vare viste sig nyttigt på eller anden måde. (Klog verden)

# 22. 59% af ansatte, der modtager salgsfremmende produkter, der afspejler deres arbejdsgivere mærke og budskaber, har et mere gunstigt indtryk af deres arbejdsplads, når en vare bliver leveret til dem. (Fuldt promoveret franchise)

# 23. 85% af reklamemodtagere vil i sidste ende handle med annoncøren, hvilket betyder, at 17 ud af 20 mennesker på et tidspunkt vil blive kunder på grund af bestræbelser på at distribuere brancheelementer. (Fuldt promoveret franchise)

# 24. Tilføjelse af salgsfremmende produkter til medieannoncemixet gør effektiviteten af ​​hver kampagne op til 44% bedre på grund af den ændrede holdning, en forbruger oplever, når de modtager en vare, fra kan have på. (Klog verden)

# 25. Salgsfremmende produkter, der tilbydes af mærker, der arbejder med denne industri, kan genereres til 500% flere henvisninger fra tilfredse kunder sammenlignet med et appelbrev, der er sendt af organisationen alene. (Klog verden)

# 26. Op til 15% af voksne under 35 år siger, at de går ud af deres måde at undgå traditionelle reklametjenester. (Microsoft)

# 27. Mere end 61% af fra kalendere, folk bruger derhjemme, sammen med 76% af den samme vare i en virksomhed, kommer fra salgsfremmende produkter. (International Association of Promotion Products)

# 28. Selvom 77% af amerikanerne siger, at de har på smartphone, har 50% af dem aldrig brugt kalenderfunktionen på deres mobilenhed. Disse forbrugere vil fortsat bruge kalenderen på deres skrivebord eller væg til at organisere deres plads. (International Association of Promotion Products)

# 29. Of 50 største salgsfremmende produktdistributører genererede mere end $ 5 millioner i omsætning i 2017, fra $ 500 millioner et tidligere år. (Promo Marketing Magazine)

# 30. Der er 22 stater og i canadisk provins, der har mindst i af de 50 største distributører af salgsfremmende produkter. Ohio har flest, med seks firmaer på listen over 2017. (Promo Marketing Magazine)

# 31. Det amerikanske Midtvesten har flest virksomheder i branchens top 50, med 42% af aktive virksomheder noteret. Til sammenligning har kun tre stater i Vesten en distributør som industriens vigtigste indtægtskilde. (Promo Marketing Magazine)

# 32. Fra 50 største salgsfremmende produktdistributører i Nordamerika beskæftiger mere end 15.000 mennesker, og Taylor Communications er ansvarlig for 1/3 af det beløb. 32 virksomheder, der vises på denne liste, beskæftigede mindst 100 mennesker i 2017. (Promo Marketing Magazine)

# 33. 48% af forbrugerne siger, at de gerne vil modtage salgsfremmende produkter fra mærker oftere. (Klog verden)

# 34. 69% af forbrugerne siger, at de ville købe en reklameartikel på egen hånd uden at blive spurgt, om de mener, at varen ville være nyttig for dem på nogen måde. (Klog verden)

# 35. Reklameproduktindustrien skifter også til sociale medier ved at skabe målrettede hashtag -marketingmuligheder med deres artikler for at udvide forbrugernes rækkevidde. Mere end 43 millioner indlæg på Instagram bruger søgen efter #Adidas, mens #Nike har 69 millioner indlæg. Næsten alle varer har mærketøj på billedet. (Promo Marketing Magazine)

# 36. Den globale reklameproduktindustri har i øjeblikket mere end 40.000 distributører og 7.150 leverandører, der tilbyder produkter og tjenester. USA har den største andel af denne industri med cirka 25.000 aktive virksomheder, efterfulgt af Europa med omkring 12.000. Canada ligger på tredjepladsen med 7.200. (Bic)

Analyse og tendenser inden for salgsfremmende produkter

Der er ingen tvivl om det: Verden er ved at blive et meget mindre sted. Det er lettere end nogensinde for en virksomhed at finde kunder internationalt.

Det betyder, at den gennemsnitlige forbruger modtager flere mærkebeskeder hver dag i 2019 end muligvis på noget andet tidspunkt i historien. Potentielle kunder absorber mere end 2000 forskellige beskeder. Hvis du vil have indflydelse på nogen, skal du få dit brand -budskab til at hæve sig over al den hvide støj, som folk hører hver dag. Det skal blive interessant som brand og virksomhed light nu for at være relevant.

Det er derfor, reklameproduktindustrien fortsætter med at vokse støt i USA og rundt om i verden. Det er en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder for organisatorer at komme i kontakt med potentielle kunder. Når de tilbyder noget, der er nyttigt gratis, er der stor chance for, at personen en dag bliver kunde.

Fremtiden for forretningsloot vil fortsætte med at udvikle sig, efterhånden som teknologierne fortsætter med at udvikle sig. Præference for bærbare enheder vil blive til smart teknologi, der kan hjælpe med at overvåge en persons vitale tegn. Flere artikler vil forsøge at få forbindelse til forbrugere, der bruger deres mobile enheder til at interagere og shoppe online. Virtual reality og augmented reality er uudnyttede ressourcer, hvor tidlige brugere kunne skabe et varigt indtryk på forbrugerne.

I løbet af den næste 5-årige periode til 2024 bør den opadgående tendens til dette segment fortsætte. Selvom det ikke er en recessionsikker sektor, er en CAGR på 3% en rimelig præstationsforventning for reklameproduktindustrien.