20 Hårforlængelser Industristatistik og tendenser

En persons hår er et af de mest kritiske elementer, der er ansvarlige for selvopfattelsen af ​​skønhed. Denne kendsgerning gælder for både mænd og kvinder. Når en person ikke har den frisure, de ønsker, kan det føre til et potentielt fald i deres selvværd.

Kvinder er særligt følsomme over for denne del af deres eget image. Når en kvinde mister sit hår, kan hun bruge uendelige timer på at skjule problemet som en måde at bevare sit selvværd på. Det er her, hårforlængelsesindustrien kan blive ekstremt værdifuld.

I 2011 blev mere end 16.000 tons forskellige hårprodukter eksporteret, fra menneskehår til uld, til fremstilling af parykker og hårforlængelser. Det var cirka 4.000 tons mere end året før. Den samlede værdi af industriens eksport er cirka 1 milliard dollar årligt. Importen tilbyder nogenlunde det samme beløb til industrien.

Væsentlig statistik om hårforlængelsesindustrien

# 1. Den globale hårforlængelsesindustri forventes at nå en markedsværdi på $ 10 milliarder inden 2023. Dette resultat ville resultere i en 9% CAGR for industrien. (Forskning og markeder)

# 2. Samlet omsætning for hårforlængelsesindustrien i USA nåede $ 346 millioner i 2017. Der var mere end 1.000 aktive virksomheder i branchen i løbet af året. (IBIS World)

Hårforlængelser Branchestatistik efter størrelse og generel markedsprognose

# 3. Hårforlængelsesindustrien beskæftiger i øjeblikket omkring 3.000 mennesker i USA. (IBIS World)

# 4. Kina eksporterer mere hår til oprettelsen af ​​extensions og parykker end noget andet land i verden. De afsendte mere end 7.000 tons til markedet i 2011, hvilket svarer til mere end $ 56 millioner. (Markedsføring i sidste trin)

# 5. Indien er verdens førende med hensyn til den samlede værdi i eksporten af ​​hårprodukter til extensions og parykker. De sendte cirka 2.000 tons produkt til eksportmarkedet for en pris på 220 millioner dollars i 2011. (Final Step Marketing)

# 6. USA sender cirka 3.300 tons produkt, som hårforlængelsesindustrien bruger til at skabe nyttige varer hvert år. Denne handling resulterer i en værdi på $ 14,7 millioner for industrien. (Markedsføring i sidste trin)

# 7. 34% af kvinderne siger, at de regelmæssigt bærer hårforlængelser som en del af deres skønhedsbehandling. 87% af dem, der sagde, at de brugte industriprodukter, nægter at fortælle andre om deres livsstilsvalg. (Markedsføring i sidste trin)

# 8. 76% af kvinderne siger, at de bærer hårforlængelser, fordi det tilføjer værdi til deres udseende. (Markedsføring i sidste trin)

# 9. Fra 2006 til 2010 oplevede hårlængder med store længder 70% vækst i hårforlængelsesindustrien. I 2010 og 2011 var der en stigning på 28,5% i antallet af saloner i USA, der tilbyder parykudvidelser eller -tjenester. (Professional Beauty Association)

# 10. Menneskehårets forsyningskæde rundt om i verden vokser med en utrolig hastighed på 40% hvert år. (Markedsføring i sidste trin)

Hårforlængelsesindustri Statistik om syntetiske og menneskelige produkter

# 11. Kvinder i USA holder generelt deres extensions på plads i 4 måneder, før produktet kræver yderligere behandlinger, fordi håret tørrer ud. (Markedsføring i sidste trin)

# 12. Kina tredobler sin import af indisk hår til 1,1 kilo i 2011. I 2009 bestilte de kun 800 pund (Final Step Marketing).

# 13. Den gennemsnitlige årsløn for en person, der arbejder i hårforlængelsesindustrien i USA, er cirka $ 23.000. Muligheder inden for sektoren forventes at vokse med en hastighed over gennemsnittet på 13% gennem mindst 2027. (Bureau of Labor Statistics)

# 14. Interessen for hair extensions i Storbritannien er tredoblet siden 2005. Begejstring for parykker på dette marked er faldet lidt i samme periode. (Markedsføring i sidste trin)

#femten. Omkring 90% af verdens befolkning har en mørk brun farve. Det betyder, at det er en udfordring for hårforlængelsesindustrien at modtage blondt hår, der ser naturligt ud. Sjældenheden dikterer ofte prisen. (Markedsføring i sidste trin)

#seksten. Cirka 90 milliarder dollar bruges på verdensplan til hårplejeprodukter rundt om i verden. Disse indtægter omfatter produkter, der hjælper med at reducere tørhed, giver rensning og nærer hår på flere måder. Shampoo, balsam, farvestoffer og spray kombineres med hår for at skabe dette nummer. (Statista)

# 17. 81% af kvinderne siger, at de er tilfredse med resultaterne af deres hårforlængelser og farvearbejde efter at have set deres refleksion for første gang. (National Institutes of Health)

# 18. 72% af mændene og kvinderne siger, at de køber produkter fra industrien, fordi det hjælper dem med at bevare deres generelle ensartede udseende. (National Institutes of Health)

# 19. Kun 2% af mennesker i USA anser udseendet af deres hårforlængelser eller paryk for at være permanent. 49% siger, at deres udseende er semi-permanent, mens 40% beskriver deres investering som en midlertidig forbedring af deres selvværd. (National Institutes of Health)

# 20. 62% af mennesker i USA siger, at de fik en bivirkning, herunder hovedpine efter at have modtaget hårfarve, mens de forbedrede deres udseende. 38% rapporterede problemer med kløende hovedbund. En tredjedel af dem, der modtager hårforlængelse eller farvestoffer, siger, at de har mistet noget af deres naturlige hår på grund af de tjenester, de har modtaget. (National Institutes of Health)

Trends og analyser af hårforlængelser

Hårforlængelsesindustrien vil fortsætte med at vokse med en imponerende hastighed i de næste fem år. Forvent, at den globale industri vil nå den målsatte årlige vækstrate (CAGR) på 9%, som forskellige brancheanalytikere håber er mulig. Hvis indkomstniveauet fortsat stiger i USA, Indien og Kina, kan denne vækstrate fordobles på nogle markeder.

Selv kvinder, der ikke har råd til menneskehår til deres extensions, vil søge kunstige alternativer for at hjælpe dem med at fuldføre den stil, de ønsker. Selvom avancerede udbydere stadig kan opkræve mere end $ 4.000 for en fuld service, er der rabatvirksomheder, der er aktive i branchen, der tilbyder et komplet sæt udvidelser til mindre end $ 100.

Der er også flere online -udbydere, der er villige til at tilbyde brugerdefinerede produkter til forbrugere, når de leverer tilpassede målinger. Den fulde effekt af denne servicemulighed er endnu ikke kendt på grund af hvor ny den er, men den kan bidrage betydeligt til den samlede omsætning, industrien genererer hvert år.

Markedet for menneskehår vokser meget hurtigt. Medmindre skønhedspræferencer ændrer sig hurtigt i det næste årti, ser hårforlængelsesindustrien ud til at fortsætte med at bygge videre på dens succes.