21 Chicago Meat Industry Statistik og tendenser

Der findes en betydelig koncentration i kødindustrien i dag, når man ser på de amerikanske landbrugssektorer. De fire største pakkere tegner sig for cirka 80% af den samlede industriomsætning i USA hvert år. Næsten 800.000 mennesker er i øjeblikket ansat på landsplan.

Chicago har længe været i centrum for kødindustrien i USA, med åbningen af ​​Union Stock Yard for offentligheden i 1865. Dette øjeblik efter afslutningen af ​​borgerkrigen blev en af ​​de første gange, amerikanerne begyndte at omfavne begrebet industrialiserede landbrugsprodukter.

Samlebåndsteknikker blev brugt i byen til at forarbejde kød længe før bilarbejdere fulgte den samme proces. I begyndelsen af ​​1800 -tallet besøgte mere end 500.000 mennesker korralerne, fordi de var blevet en turistattraktion for byen. Selv pakkerierne oplevede et højt trafikniveau på grund af den store skala på 450 hektar store område.

Selv i 1950’erne tog skolerne i Chicago folkeskoleelever for at se præsentationer af slagtning af grise og kødpakning.

Vigtig Chicago statistik over kødindustrien

# 1. Kødemballageindustrien i USA er den største landbrugssektor i landet med et salg af fjerkræ og kødprodukter på over 100 milliarder dollars om året. (Bureau of Labor Statistics)

# 2. Der er cirka 500.000 mennesker ansat i kødemballagebranchen i USA hvert år. Den gennemsnitlige timeløn for industriarbejdere er omkring $ 12 pr. Time. (Bureau of Labor Statistics)

# 3. Unionens repræsentation inden for kødemballageindustrien faldt fra næsten 80% i 1980’erne til mindre end 50% i dag. (PBS)

# 4. Andelen af ​​spanske kødprocessorer er steget fra mindre end 10% i 1980 til cirka 30% i 2000. (PBS)

# 5. Der er cirka 200 virksomheder i staten Illinois, der er ansvarlige for kødemballageaktiviteter i dag. Disse organisationer genererede 12 milliarder dollars i omsætning i 2017. (IBIS World)

# 6. Cirka 18.000 mennesker er beskæftiget i staten Illinois af kødindustrien i en vis kapacitet. Mulighederne er faldet med 0,4% årligt siden 2013. (IBIS World)

# 7. Selvom omsætningen er vokset 2,2% for Chicago -kødindustrien siden 2013, er antallet af virksomheder, der er aktive i denne sektor, faldet 4,1% i samme periode. (IBIS World)

# 8. Der er over 40.000 kvægbrug i staten Illinois, der hvert år hjælper med at støtte Chicagos oksekødsindustri. Clinton og Greene amter er de to største landbrugssektorer i staten, der producerer fødevarer hvert år. (University of Illinois)

# 9. Af de 40.000 kvægbrug i øjeblikket i staten Illinois er 15.000 ko- og kalvevirksomheder. Yderligere 5.000 af dem involverer fodret kvæg, der typisk går til Chicago -kødindustrien til forarbejdning. (University of Illinois)

# 10. Selvom Chicagos kødindustri var afhængig af sin svineforarbejdningskapacitet, er der kun 3.400 operationer i staten, der leverer dyr til forarbejdning i dag. (University of Illinois)

# 11. Cirka halvdelen af ​​de kødforarbejdningsfaciliteter, der er aktive i Illinois, ligger i byen Chicago. Tal for 2004 viser, at der var 104 behandlingsfaciliteter i Cook County, der leverede produkter til forbrugere i hele Midtvesten. (University of Illinois)

# 12. DuPage County, som omfatter nogle af Chicago -forstæderne såsom Wheaton og Naperville, har fem aktive kødforarbejdningsanlæg, der leverer fødevarer til området. (University of Illinois)

# 13. Skade- og sygdomsraten i Chicagos kødindustri er 2,5 gange så stor som for alle industrier i USA. Alvorlige skader opstår med en hastighed tre gange landsgennemsnittet. (Bureau of Labor Statistics)

# 14. 64% af de dyr, der forarbejdes af Chicagos kødindustri, stammer inden for en radius af 75 km fra pakkeriet. (US Department of Agriculture)

#femten. Omkring halvdelen af ​​de kvæg, der forarbejdes af kødindustrien i USA, stammer fra store gårde eller kommercielle landbrugsvirksomheder, når de største forarbejdningsfaciliteter i landet bruges. (US Department of Agriculture)

#seksten. Den gennemsnitlige person i USA vil spise mere end 70 kilo røde kødprodukter hvert år og yderligere 54 kilo fjerkræprodukter. Langt de fleste af disse varer gik gennem Chicago -kødindustrien til forarbejdning, inden de nåede bordet. (NBC News)

# 17. Illinois er sammen med Texas, Iowa, Kansas og Nebraska ansvarlige for 78% af kommerciel produktion af rødt kød i USA. (Cornell University)

# 18. Siden 1990’erne er svinekødsproduktionen steget med 60%. Med Chicagos kødindustri i spidsen blev mere end 24.500.000.000 pund forarbejdet i USA i 2015 (Cornell University).

# 19. Fjerkræproducenter i staten Illinois leverer 1,4 millioner æg på markedet hvert år, ud over de animalske produkter, de sender gennem Chicago -kødindustrien. (FarmCentric)

# 20. Den gennemsnitlige Illinois -landmand kan fodre 156 mennesker på grund af hans landbrugsjord og kreaturopdræt. Yderligere 1,8 millioner pund mælk kommer også fra staten. (FarmCentric)

# 21. Illinois rangerer i øjeblikket syvende i USA for det samlede landbrugssalg. (FarmCentric)

Chicago Meat Industry Trends and Analysis

I begyndelsen af ​​det 20. århundrede var en ud af tre arbejdere i kødindustrien baseret i Chicago. Når det ville tage faglærte arbejdere mere end otte timer at forberede et dyr uden for byen for at spise, var byens kødindustri i stand til at gøre det samme arbejde på cirka en halv time. Det var en af ​​hovedårsagerne til, at det blev en turistattraktion for området. Folk kunne ikke tro, hvor hurtigt dyr blev forarbejdet til mad.

Branchen er lidt anderledes i dag. Regeringens tilsyn og hyppige sundhedsinspektioner skaber et miljø, hvor fødevarer, der kommer på markedet, generelt er sikre. Virksomheder i denne branche bruger mere automatisering end nogensinde, hvilket bringer nogle job i fare. Et højt konsolideringsniveau finder også sted i Chicagos kødindustri, hvilket skaber mindre forretninger for lokale landmænd at bruge, når de behandler deres produkter.

Kødindustrien har længe været en integreret del af Chicagos økonomiske eksistens. Der er intet, der tyder på, at denne tilstand vil ændre sig i det næste årti. Virksomheder vil fortsat opleve en vækst på 1% til 2% i løbet af denne tid, selvom det samlede antal jobmuligheder kan falde betydeligt.