34 Nutraceutisk industri statistik og tendenser

Nutraceutika defineres som et fødevareprodukt, der indeholder et sundt tilsætningsstof. Derfor ville en person ved at indtage fødevaren få en form for medicinsk fordel.

Udtrykket “nutraceutisk” kommer fra en kombination af ordene “næringsstof” og “farmaceutisk”. Det blev først brugt i 1989 og er nu vokset til en blomstrende industri. Segmenter inden for denne industri omfatter medicinske fødevarer, funktionelle fødevarer, funktionelle drikkevarer og kosttilskud.

Vigtig statistik fra nutraceutisk industri

# 1. Det globale nutraceutiske marked forventes at nå en samlet værdi på $ 285 milliarder inden år 2022. I 2016 var den samlede markedsværdi $ 198,7 millioner. Hvis dette kan opnås, ville industrien opleve en gennemsnitlig CAGR på 7,5%. (Forskning og markeder)

# 2. Funktionelle drikkevarer forventes at fortsætte med at lede branchen. I 2016 blev dette segment af den nutraceutiske industri værdiansat til $ 71,5 mia. I 2022 forventes segmentet at nå en værdi på 105,5 milliarder dollar, hvilket ville være en CAGR på 8,1%. (Forskning og markeder)

Global Nutraceutisk industri statistik

# 3. Funktionelle fødevarer er også fortsat en vigtig del af den nutraceutiske industri. I 2016 genererede det 64,6 milliarder dollars i omsætning. I 2022 forventes dette branchesegment at nå 92,3 milliarder dollar i omsætning. (Forskning og markeder)

# 4. Private label -vitaminer tegner sig for mere end $ 310 millioner i salg på det amerikanske marked hvert år. For et varemærke multivitamin er Centrum Silver det mest populære produkt, der sælges i USA, til 181,3 millioner dollars i 2016. Bausch og Lomb Preservision og Airborne er de eneste to andre multivitaminmærker, der har opnået 9 salgstal. I 2016. (Statista )

# 5. Centrum er den førende multivitaminleverandør i USA. Produceret af Pfizer, når alle Centrum -mærker kombineres, genererer de mere end 275 millioner dollars i årligt salg. (Statista)

# 6. Det menes, at 47% af Japans befolkning regelmæssigt deltager i næringsindustrien. (Mordors intelligens)

# 7. 60% af mennesker under 40 år er interesseret i nutraceutiske industriprodukter som en måde at øge deres proteinindtag. (Mordors intelligens)

# 8. Den gennemsnitlige forbruger over 60 år er uvidende om de sundhedsmæssige fordele, som funktionelle fødevarer og funktionelle drikkevarer kan give. (Mordors intelligens)

# 9. 75% af den geografiske fordeling af M&A inden for nutraceutisk industri sker i Nordamerika. Yderligere 16% forekommer i Europa. (Bourne -partnere)

# 10. 70% af verdens befolkning på 1 milliard mennesker over 60 år i 2022 vil bo i regioner, hvor mærker har skubbet anti-aging og anti-aging produkter til større branchens synlighed. (Bourne -partnere)

Global Nutraceutisk industri statistik

# 11. Det globale nutraceutiske marked kan nå op på mere end 310 milliarder dollar inden 2022 på grund af stigninger i sundhedsudgifter. Højere medicinske omkostninger oversætter ofte til højere niveauer af selvdiagnose, mere forebyggende pleje og selvmedicinering. (Bourne -partnere)

# 12. Hjertesundhedssektoren i nutraceutisk industri forventes at nå $ 15,2 milliarder i omsætning ved udgangen af ​​2018. Dette blev drevet af en CAGR på 15% i Asien -regionen og Peaceful. (Bourne -partnere)

# 13. Det globale probiotiske marked forventes at nå mere end 39 milliarder dollar inden udgangen af ​​2018 med øget tilgængelighed i yoghurt, kosttilskud og andre funktionelle fødevarer. (Bourne -partnere)

# 14. I 2030 forventes 13% af verdens befolkning at være over 65 år. Da den disponible indkomstsats fortsat stiger, især i Asien og Stillehavsområdet, vil nutraceutisk industri gribe muligheden for at udvide sin markedsandel på nøglemarkeder. (Bourne -partnere)

#femten. I USA oplyste 74% af amerikanerne, at udtrykket “naturligt” for dem svarer til sundere madvalg. Det betyder, at ingredienser inden for nutraceutisk industri forventes at nå mere end 30 milliarder dollars i salg inden 2022. (Bourne Partners)

#seksten. Mellem 2012-2014 steg antallet af voksne, der indtog nutraceutiske produkter, fra 72% til 78%. På samme tid faldt voksne, der tog et vitamin- eller mineraltilskud, fra 72% til 64%. (Gallup)

# 17. I 2017 havde det amerikanske marked en andel på 39% af indtægterne fra nutraceutisk industri, hvilket gjorde det til den ubestridte globale leder inden for det samlede salg. (EU-Japan Center)

# 18. I 2000 var den europæiske investering i nye nutraceutiske produkter 0,8%. I 2014 nåede investeringsrenterne for første gang 1% af den samlede indkomst. (EU-Japan Center)

# 19. Det nutraceutiske marked i Europa blev vurderet til 35 milliarder dollar i 2010. Det forventes at vokse hurtigere (6,5% årligt) end det amerikanske marked (5,8% årligt). (EU-Japan Center)

# 20. Selvom Indien kun tegner sig for 2% af de 24% markedsandel, som nutraceutisk industri nyder i Asien og Stillehavsområdet, har det en af ​​de hurtigste vækstrater i verden. Mellem 2006 og 2012 var den gennemsnitlige årlige vækstrate i Indien 19,1%. (EU-Japan Center)

Nutraceutisk industri statistikprognose

# 21. Funktionelle fødevareingredienser forventes at nå en samlet værdi på 2,5 milliarder dollar inden 2022. Nordamerika forventes at have den største andel af dette segment, selvom de voksende muligheder i dette segment for Kina, Brasilien og Italien kan ændre sig lidt indkomstdemografi. (EU-Japan Center)

# 22. Fytonæringsmarkedet for næringsindustrien forventes at vokse med en årlig hastighed på 7,2% i den næste 5-årige prognoseperiode. Dette ville bringe det til en samlet værdi på $ 4,6 mia. (EU-Japan Center)

# 23. Prebiotiske ingredienser forventes at have en samlet markedsværdi på 5,5 milliarder dollar globalt, med et ekspanderende marked fundet i foderindustrien. (EU-Japan Center)

# 24. Kun 1% af de direkte beskæftigelsesmuligheder, der findes inden for næringsmiddelindustrien, involverer forskning og udvikling. I medicinalindustrien involverer 1 ud af 3 direkte beskæftigelsesmuligheder forskning og udvikling. (EU-Japan Center)

# 25. De mest populære funktionelle fødevarer, der sælges af den nutraceutiske industri, er yoghurt. Mere end 76% af forbrugerne køber yoghurtprodukter. Morgenmadsprodukter er på andenpladsen med 75,9%, mens smør og smør udgør 74% af forbrugsvanerne. (EU-Japan Center)

# 26. 1 ud af 3 mennesker spiser regelmæssigt et funktionelt fødevareprodukt, der indeholder probiotika. 1 ud af 5 mennesker spiser også regelmæssigt funktionelle drikkevarer, der indeholder probiotika. (EU-Japan Center)

# 27. 4 ud af 5 forbrugere i den udviklede verden mener, at de modtager alle deres daglige ernæringsbehov fra deres sædvanlige spisevaner, på trods af at 43% af forbrugerne er interesserede i de potentielle sundhedsmæssige fordele ved madfunktionelle. (EU-Japan Center)

# 28. 45% af forbrugerne i den udviklede verden siger, at de “aldrig” eller “sjældent” indtager funktionelle fødevarer eller drikkevarer, fordi de føler, at deres normale kost tilstrækkeligt vil opfylde deres kostbehov. (EU-Japan Center)

# 29. Apoteker har den største detailandel i nutraceutisk salg globalt og tegner sig for 39% af al omsætning. De efterfølges af dagligvarebutikker, der har en markedsandel på 31%. Online salg eller postordre tegner sig kun for 6% af den samlede industriomsætning. (EU-Japan Center)

# 30. I USA forventes kæledyrsnæringsstoffer at bidrage med yderligere 1,6 milliarder dollar i årlig omsætning. Omkring halvdelen af ​​denne indkomst ville komme fra hesteejere. (Pakket fakta)

# 31. Fælles sundhedsstøtte er det største segment af kæledyrsnæringsmiddelmarkedet og tegner sig for 39% af de produkter, industrien sælger årligt. (TechNavio)

# 32. Med introduktionen af ​​nutraceutika til den generelle befolkning i Indien er underernæringsgraden i nationen faldet fra 17% i 2008 til 15% i 2016. (World Food India)

# 33. Kosttilskud forventes at tegne sig for 22% af det nutraceutiske marked. Funktionelle drikkevarer forventes at fortsætte med at føre markedsandele frem til 2019 med 48%. (TechNavio)

# 34. Cargill er det førende nutraceutiske funktionelle fødevaremærke i Indien og tegner sig for 20% af det samlede salg. Amway er Indiens førende kosttilskudsmærke med en markedsandel på 12%. (World Food India)

Nutraceutisk industriens tendenser og prognoser

I udviklingslandene når dødeligheden næsten 40% i nogle nationer på grund af ernæringsrelaterede problemer. Dette viser, at nutraceutisk industri ikke bare er vigtig, med et stort niveau af potentiel vækst, der venter på det. Visse nationer, ligesom Indien, kan se vækstniveauer inden for denne industri nå 16% årligt i de næste 5 år.

Det europæiske marked er modent for den nutraceutiske industri, mens det amerikanske marked har nået et avanceret niveau med hensyn til markedssortiment, mærke og produktindtrængning.

Siden 2010 har denne industri oplevet stærke niveauer af global vækst. En del af dette blev drevet af, at forbrugere vendte tilbage til branchen efter at have afbrudt forbindelserne til den i 2007-2009 som en personlig besparelsesindsats. Forudsat at produkter forbliver overkommelige for modne industrimarkeder og adgang forbedres i udviklingslandene, bør hvert segment se en fortsat stærk vækst i løbet af de næste 5 og 10 års prognoseperioder.

I 2014 nåede amerikanske sundhedsudgifter $ 3 billioner. Det har en negativ indvirkning på familiebudgetterne. Disse familier vil lede efter alternativer til en overkommelig pris, der holder dem ude af lægekontoret. Et af de bedste svar, du finder, er de funktionelle produkter, der tilbydes af nutraceutisk industri.