33 Statistik, tendenser og analyse af træskærerindustrien

Træskærerindustrien er en af ​​de ældste i verden i dag. Træ blev historisk brugt til at skabe dekorative sværdhåndtag, bygge værktøjer og udtrykke sin kunstneriske side. Mange ældgamle samfund brugte deres træskærer til at skabe statuer af religiøse figurer, beskrive ærede figurers liv eller lave brugbare produkter.

Træ kan hugges med en række forskellige værktøjer, såsom en mejsel eller kniv. Moderne udskærere kan bruge elektriske apparater til at skabe færdige genstande.

Der er tre elementer i træskærerindustrien at overveje med disse statistikker: hobbyfolk, håndværkere og fagfolk. Hver artikel fokuserer på en unik vare i denne branche, der understøtter din samlede indkomstprofil.

Selvom træskæring har tendens til at være en kunstnerisk forfølgelse, er der praktiske grunde til at skabe redskaber, skåle og andre dagligdagsartikler fra mediet. Træ er mere antibakterielt end menneskeskabte genstande, det ridser ikke belægningen af ​​non-stick køkkengrej, og simple mineralolier tager sig af produktet.

Væsentlig statistik over træskærerindustrien

# 1. Der er i øjeblikket 2.500 arkitektoniske tømrer- og træbearbejdningsvirksomheder, der opererer i USA. Omkring 50% af dem er medlemmer af Architectural Woodwork Institute. (Træbearbejdningsnation)

# 2. For butikker, der hvert år producerer $ 250.000 eller mindre i omsætning, er 46% enkeltpersoners aktiviteter. Yderligere 49% af disse virksomheder beskæftiger kun to eller tre personer. Til sammenligning beskæftiger virksomheder op til $ 500.000 $ 2-7 arbejdere. (Træbearbejdningsnation)

# 3. 33% af detailhandlere, der er involveret i træskærerindustrien, planlægger på en eller anden måde at indarbejde mere arkitektonisk tømrerarbejde i deres produktlinjer. (Træbearbejdningsnation)

# 4. 51% af snedkerforretningerne i forbindelse med industrien er udstyret med CNC -maskiner. (Træbearbejdningsnation)

# 5. Der er mere end 460 kvalitetscertificerede arkitektoniske tømrere, der i øjeblikket er ansat i USA. (Træbearbejdningsnation)

# 6. Den nuværende værdi af træskærerindustrien (når den inkorporerer alle former for træbearbejdning) er $ 17 mia. Årlig vækst på 2,3% er opnået i gennemsnit for de sidste 5 år. (IBIS World)

# 7. Der er i øjeblikket omkring 8.600 virksomheder tilknyttet træindustrien, hvilket giver omkring 70.000 jobmuligheder, der dækker flere forskellige sektorer. (IBIS World)

# 8. Fremstilling af træprodukter er en industri til en værdi af 8 milliarder dollar i USA. Fra 2013 til 2018 oplevede branchen årlige vækstrater på i gennemsnit 4,5%. (IBIS World)

# 9. Mere end 7.300 virksomheder er i øjeblikket engageret i træproduktionsprocessen og giver mere end 38.000 direkte beskæftigelsesmuligheder, der bidrager til de lokale økonomier. Antallet af virksomheder voksede med 3,3% for branchen, mens antallet af jobmuligheder steg med 5,3%. (IBIS World)

# 10. Canada er verdens største leverandør af skovprodukter og bidrager med 17,1 milliarder dollar til sin nationale økonomi alene i eksportværdi. 47% af de træprodukter, Canada tilbyder, er nåletræ, avispapir eller kraftmasse. Mere end 31 milliarder kg træ forarbejdes til emner, der hvert år hugges eller bruges til forskellige formål. USA leverer 19,5 milliarder kg forarbejdet træ, mens Sverige tilbyder 18,5 milliarder kg. (Verdensatlas)

# 11. I USA tjener træskærere en gennemsnitlig løn på $ 49.000 om året, hvilket svarer til næsten $ 24 i timen. De er klassificeret i kategorien “håndværkere og plastikartister”, der i alt tilbyder 53.400 job. (Bureau of Labor Statistics)

# 12. Efterspørgslen efter træskærere i USA forventes at vokse 6% frem til 2026, hvilket er omtrent gennemsnittet for alle industrier i landet. Det betyder, at der er en chance for, at yderligere 3.100 træskærere finder arbejde i de næste par år.

# 13. Kunstværker i alle dens former genererer mere end 700 milliarder dollar i økonomisk støtte til USA’s økonomi hvert år. Det er 4,3% af BNP. (AftrArt)

# 14. Hvis alle jobmuligheder inden for kunsten (ikke kun træskærere) tælles, er der 4,3 millioner job til rådighed for kreative jobsøgende. (AftrArt)

#femten. Kunstnere er 3,5 gange mere tilbøjelige til at være selvstændige i forhold til den gennemsnitlige medarbejder. (AftrArt)

#seksten. Kandidater med kunstneriske grader (herunder træskærere) har en 82% arbejdsglædeprocent efter mere end 5 års erhvervserfaring. Nyuddannede, der arbejder deres første job, er stadig 75% af tiden tilfredse med deres arbejdssituation. (Research Snap)

# 17. 85% af amerikanerne mener, at kreative job, som træskæring, hjælper med at øge økonomien. (AftrArt)

# 18. 59% af mennesker ser positiv vækst på kunstmarkedet, herunder træskæring, hvilket betyder flere indtægter for hver kunstner, der arbejder. (AftrArt)

# 19. Mere end 53 milliarder dollars i lønningsløn genereres hvert år fra brugen af ​​skovprodukter i USA. Set fra et fremstillingssynspunkt er træbearbejdningsmuligheder en af ​​de største jobmuligheder, der findes i dag. (Statista)

# 20. USA producerer mere end 41 milliarder kubikfod træ, der bruges til en række forskellige projekter, herunder udskæringsmuligheder. (Statista)

# 21. I udviklingslandene bringer træskærerindustrien en betydelig indkomst til husholdningerne. Indonesien eksporterer i øjeblikket mere end $ 100 millioner i udskæringer hvert år. (Center for International Forestry Research)

# 22. Træskæringsindustrien i Indien leverer en omsætning på 65 millioner dollars til den lokale økonomi hvert år. I Saharanpur er der 50.000 mennesker ansat som træskærer. (Center for International Forestry Research)

# 23. Mere end 60.000 mennesker arbejder som træskærer i Kenya og skaber indkomst nok til at støtte mere end 300.000 afhængige hvert år. (Center for International Forestry Research)

# 24. Træskæringsmuligheder i Sydafrika giver op til 80% af de kontanter, der er til rådighed for familier på landet. (Center for International Forestry Research)

# 25. I de tætbefolkede regioner i Mexico kan amatør træskærere tjene op til $ 2.500 om året for deres kunstneriske bestræbelser. (Center for International Forestry Research)

# 26. Træskæringsindustrien i Kenya tilføjer mere værdi til skovprodukter end når emnerne bruges som brændstof, træ eller støtteposter. (Center for International Forestry Research)

# 27. Når Damar bruges i Indonesien til træ, sælger det for $ 120 pr. Kubikmeter. Når træet hugges i skeer, stiger værdien til $ 300 pr. Kubikmeter. (Center for International Forestry Research)

# 28. I Sydafrika er værdien af ​​Pterocarpus angolensis kun $ 1 pr. Kilogram, indtil den er hugget. Når nogen først sætter deres kunstneriske stempel på træet, er værdien $ 7 pr. Kilogram. (Center for International Forestry Research)

# 29. Masseproducerede træredskaber, der er maskinskårne, kan købes for under $ 10 for et komplet sæt skeer, gafler og spatler. En enkelt håndskåret ske kan dog prissættes til $ 10 pr. (Williams Sonoma)

# 30. Selvom kun 5% af verdens befolkning er bosat i USA, er landet ansvarligt for at forbruge 28% af den industrielle produktion af træ, der skabes hvert år. (US Department of Agriculture)

# 31. USA ejer 10% af Jordens samlede nationale træindustri, men 96% af amerikansk forbrug af industrielle træprodukter stammer fra en forsyning, der ligger inden for amerikanske grænser. (US Department of Agriculture)

# 32. I 2012 var der 766 millioner hektar skovareal tilgængelig i USA, hvilket repræsenterer en tredjedel af det samlede tilgængelige areal. Selvom befolkningsniveauet er tredoblet siden 1910, har dette tal været relativt konstant, selv vokset i nogle år. (US Department of Agriculture)

# 33. Af de samlede tilgængelige skovarealer er kun 10% klassificeret som reserveret jord. De reserverede arealer er tredoblet siden 1959, hvilket har været med til at vedligeholde de kommercielle skovhugstområder, der gør produkterne tilgængelige for træskærerindustrien. (US Department of Agriculture)

Træskærerindustriens tendenser og analyse

Det vigtigste vækstområde, der forventes for træskærere i den næste 5-årige periode, er industriens møbelsegment. I 2016 voksede det amerikanske møbelmarked med 4,5%, hvilket gav det en samlet værdi på $ 114 mia. Forbrugerudgifterne voksede 2,9% inden for dette segment, på trods af at de globale udgifter kun voksede 2,5%.

Der er skiftende tendenser i boligejerskab og unikke træprodukter, der kan have flere negative virkninger på branchen. I 2016 lejede for eksempel hver tredje familie deres hus. Det er den højeste sats siden 1965, og stigende boligpriser, stigende studiegæld og forsinkelser i at blive gift eller starte familier har bidraget til færre produktmuligheder.

Folk i dag leder efter møbler til en overkommelig pris. Træ udskæring er en førsteklasses service, som nutidens forbrugere kæmper for at retfærdiggøre som en udgift. Hvis du har 500 dollar ekstra, vil den gennemsnitlige person købe dagligvarer, købe en underholdningsmulighed eller betale gæld ned i stedet for at gå efter noget udsmykkede udskæringer.

Det tvinger træskærerindustrien til at træffe en vanskelig beslutning. Fokuserer du på præcisionshåndværk og håndværksarbejde? Eller fokuserer de på grundlæggende træbearbejdningsevner for at holde omkostninger og indkomststrøm nede?