19 Singapore Hospitality Industry Statistik og tendenser

Singapores regering arbejder tæt sammen med sin gæstfrihedsindustri for at skabe en strategisk tilpasning til branchen som helhed. Ved at matche turismebudskabet, regeringens støtte og hotelindustriens opsøgende indsats er der et højere niveau af konkurrenceevne i denne branche end andre i landet. Det forretningsvenlige lovgivningsmiljø tilskynder også til vækst og giver forskellige beskæftigelsesmuligheder, som ellers ikke ville være tilgængelige.

Singapores hotelindustri bestod af 420 medlemmer i 2017, en stigning på 7 hoteller fra det foregående år og 22 flere i forhold til 2015. Der er i øjeblikket mere end 67.000 værelser til rådighed for branchen, hvilket repræsenterer en stigning på 3.200 med I forhold til det foregående år . 3.300 ekstra værelser er i øjeblikket i gang med at blive leveret, efterhånden som nye udviklings- eller ombygningsprojekter finder sted.

Efterhånden som flere besøgende kommer til at udforske Singapore, bevæger flere muligheder sig væk fra hotelbranchen.

Vigtig statistik fra hotelbranchen i Singapore

# 1. I 2017 tilbød Singapores hotelindustri maksimalt 21,1 millioner værelsesnætter, i gennemsnit 1,75 millioner om måneden. Det var en stigning på 5,5% fra året før. (Singapore Tourism Board)

# 2. Lejebetalinger i 2017 udgjorde 17,06 millioner for hotelbranchen, hvilket afspejler en stigning på 7,6% i forhold til det foregående år. Juli var branchens bedste måned med 1,53 millioner registrerede huslejer betalt. (Singapore Tourism Board)

# 3. Den gennemsnitlige belægningsgrad for Singapores hotelindustri var 84,5% i 2017. Med undtagelse af december (79,4%) var der hver måned en belægningsgrad på 80% eller mere. I juli var belægningsgraden 91,5%. (Singapore Tourism Board)

# 4. Samlet værelseindtægt udgjorde 3,69 milliarder dollar for industrien i 2017, hvilket repræsenterer en stigning på 3,9% i forhold til året før. Industrien har i gennemsnit cirka 300 millioner dollars i omsætning om måneden. (Singapore Tourism Board)

# 5. Standardgennemsnitsprisen (ARR) for branchen var 215,50 $ i 2017, hvilket er et fald på 3,4% fra året før. Disponibel indkomst pr. Værelse var 182,20 $, 1,7% mindre end året før. (Singapore Tourism Board)

# 6. Singapore er rangeret 37. i verden for størrelsen på sit marked og samlede indtjening. Brugerpenetration inden for segmentet udgjorde 22,5% i 2018, og der forventes en stigning på 25,4% inden 2022. (Statista)

# 7. Singapores turismetal forventes at nå 18,1 millioner mennesker, en stigning på mere end 700.000 mennesker betjent fra året før. (Singapore Tourism Board)

# 8. Hotelbranchen i Singapore glæder sig over omkring 40,5% af overnatninger i landet. Vandrerhjem, små lejligheder og lignende muligheder, som er registreret i den generelle indkomststatistik for industrien, repræsenterer resten af ​​branchen. (Hotelstyring – Questex)

# 9. Singapore er på tredjepladsen i verden efter indkomstindekset pr. Indbygger og hjælper hvert år med at støtte mere end 60 millioner overnatninger i gæstfrihedsindustrien. (Gæstfrihedsnetværk)

# 10. 11 af de 18 foreslåede projekter, der er i udviklings- eller anlægsfasen, forventes at være i den 5-stjernede sektor. Halvdelen af ​​de resterende projekter forventes at være fire-stjernede faciliteter. (Gæstfrihedsnetværk)

# 11. Det nyligt åbnede Concorde Hotel tilbyder 407 luksuriøse værelser og suiter efter sit ombygningsprojekt. (Gæstfrihedsnetværk)

# 12. I løbet af første halvår af 2017 solgte hoteller i Singapore 0,6% færre værelsesnætter end i samme periode i 2016 (Singapore Tourism Board).

# 13. Airbnbs omkostningsfordel i Singapore gør det svært for hotelbranchen at forblive priskonkurrencedygtig. Lejligheder, der er angivet på stedet, starter ved S $ 55 pr. Nat, mens hotelpriser generelt starter ved S $ 150 pr. Nat. (E27)

# 14. I 2017 brugte turister 28% mere i Singapore i forhold til samme periode sidste år. På grund af en stigning på 5% i lagerbeholdningen fik faldende værelsespriser industrien til at tabe mere end 5% i den samlede omsætning pr. Værelse. (Strædetider)

#femten. Orchard Hotel sagde, at det oplevede en stigning på 50% i antallet af kinesiske rejsende, der overnattede på dets faciliteter, sammen med en stigning på 30% i indonesiske rejsende. (Strædetider)

#seksten. På Royal Plaza of Scotts steg belægningsgraden med 4% fra 2016 -tallene, og 80% af dens gæster registrerede sig som forretningsrejsende. (Strædetider)

# 17. 60% af hotellets søgninger foretaget af turister, der involverer hotelindustrien i Singapore, involverer faciliteter, der har en 4- eller 5 -stjerneklassificering. (Strædetider)

# 18. Mere end $ 355 milliarder dollars i ejendomsaftaler blev foretaget globalt sidste år, og hotelindustriens investeringsgrupper i Singapore hjalp med at drive transaktionsvolumen. (Ernst og Young)

# 19. 17,5% af den globale hotelbranches udstedende kapital stammer fra Singapore og placerer den på tredjepladsen i verden. Kun Kina (27,4%) og Japan (21,6%) investerede mere kapital. De fem største investorer er alle i Asien og Stillehavsområdet. (Ernst og Young)

Singapore Hospitality Industry Trends and Analysis

Selvom Singapores hotelbranche ved første øjekast ser robust ud, tyder dataene på, at der er problemer, der skal løses. I august 2012 toppede branchen på 224,85 $ med sin ARR. Siden da har ejerne oplevet to års statisk ydeevne efterfulgt af tre års fald. Indtægterne er reduceret med mere end 11% fra maksimumssatsen, selvom antallet af betjente kunder fortsat er steget.

Delvise tal frigivet for 2018 tyder på, at den samlede lokalomsætning kan stige med 8,5% i løbet af året, selvom standard ARR kun kan stige med 1,6%.

I løbet af den næste 5-årige periode forventer branchen at genvinde en større andel af indtægterne fra turismedollere. Med stigende lønninger i Kina og Indien, der tilsammen tegner sig for 36% af branchens indgangsmarkeder, er der håb om, at indtægtstallene vil vende om de på hinanden følgende år med den seneste tilbagegang. Et løft for rejsende fra andre regioner, herunder Storbritannien og USA, kan også tilbyde nye indtægter at overveje.

I betragtning af at den nationale økonomi forventes at vokse mere end 3%, hvilket er det dobbelte af den oprindelige prognose, forventes nye lokale muligheder at dukke op. Terminal T4 i Changi lufthavn har nu kapacitet til at transportere 16 millioner passagerer om året. Det kan tage et par år at få skibet rigtigt, men Singapores hotelindustri ser ud til at komme videre.