31 Statistik, tendenser og analyse af brilleindustrien

Luxottica er Amerikas førende optiske forhandler inden for brilleindustrien. Mærket driver i øjeblikket mere end 4.600 butikker og genererer hvert år omkring 2,5 milliarder dollars i detailsalget. De er det største selskab i verden, der er ansvarlige for de bedste mærker som Oakley, Ray-Ban og Versace. Dets globale salg udgjorde $ 8,8 mia. Hvert år.

Selvom der er et skub fra brilleindustrien til at begynde at sælge produkter online, involverer langt størstedelen af ​​det aktive forretningssalg stadig den forældede proces. Forbrugerne skal besøge deres øjenlæge, modtage en recept og derefter starte indkøbsprocessen. Selv med rammer solgt direkte af din læge, tager denne industri meget længere tid at overgå online end de fleste andre typer produkter.

Opskrifter er en betydelig hindring for denne industri. Selvom der kan opnås information om syn på andre måder, er en måling kaldet “pupilleafstand” nødvendig for korrekt polering af brilleglas. Uden disse oplysninger ville det være næsten umuligt at lave et par funktionelle briller.

På trods af disse udfordringer vokser brilleindustrien fortsat i forskellige segmenter.

Vigtig statistik fra brilleindustrien

# 1. Det samlede øjenplejemarked i USA er i øjeblikket værdiansat til $ 34,45 mia. Værdien af ​​det globale brillemarked i 2017 var næsten 115 milliarder dollar. (Statista)

# 2. 5,7 millioner enheder Plano solbriller blev solgt online i USA, hvilket genererede mere end $ 218 millioner i salg for året. (Statista)

Amerikansk brilleindustri statistik efter markedsstørrelse

# 3. Markedet for detailhandel med linser inden for brilleindustrien udgør hvert år 10,4 milliarder dollar, mens kontaktlinser genererede yderligere 4,02 milliarder dollar i salg til industrien. (Statista)

# 4. Forbrugerne vil i gennemsnit bruge $ 125 for deres brillestel, hvis de køber deres briller i USA. (Statista)

# 5. Cirka 17% af de kontaktlinser, der sælges hvert år, stammer fra et online køb. (Statista)

# 6. Cirka 217 millioner mennesker har en synshandicap, der kvalificerer dem til en eller anden form for moderate til svære korrigerende korrigerende linser verden over. En af de vigtigste årsager til øgede synsproblemer skyldes computer vision syndrom, som ændrer omdrejningspunktet for en persons øjne. (Mordors intelligens)

# 7. De gennemsnitlige omkostninger ved rammer fremstillet af Luxottica er $ 25 fra et produktionsmæssigt synspunkt, men de bedste mærker kan opkræve mere end $ 500 på detailniveau for det endelige produkt. (Forbes)

# 8. Detailhandel med brillerammer i USA udgjorde 9,7 milliarder dollars i 2016 i tillæg til de 10 milliarder dollars, der genereres af linser, der indsættes i disse stel. (Statista)

# 9. Solbriller tegner sig for omkring 10% af den omsætning, som øjenplejeforhandlere genererer hvert år. Den gennemsnitlige person vil bruge mindre end $ 20 på et par solbriller, mere end $ 100 mindre end hvad de betaler for et par receptpligtige briller. (Chronicle of San Francisco)

# 10. Luxottica tjener 64 cent af bruttoavancen for hver dollar, den bruger på at lave sine rammer, med en nettooverskud på 52 cent for hver dollar. (Wall Street Journal)

Frame Eyewear Industry Statistics efter markedsstørrelse

# 11. Der er Luxottica -muligheder for engrosdistribution af brilleprodukter i over 150 forskellige lande, med et gennemsnit på kun 1 distributør eller datterselskab pr. Land for deres netværk. (Cornell University)

# 12. Luxottica driver i øjeblikket 700 franchiser, der ikke tælles med i deres detailadresse, men deres indtægtstal bidrager til deres annoncerede økonomi. (Cornell University)

# 13. I 2017 blev 8 millioner par receptpligtige briller solgt online, hvilket repræsenterer cirka 4% af det samlede marked for dette segment. (Forbes)

# 14. Næsten 50% af onlineglasmarkedet domineres af et lidt kendt firma ved navn Zenni Optical, der genererer 176 millioner dollars i omsætning som et privat selskab, der aldrig har skaffet ekstern kapital til at understøtte sine forretningsfunktioner. De har solgt mere end 20 millioner par glas siden deres begyndelse. (Forbes)

#femten. Cirka 10% af brillen, der udføres af receptpligtige briller, indebærer en ændring af en recept eller en justering af rammen, efter at kunden allerede har brugt produktet i nogen tid. (Forbes)

#seksten. Costco, Walmart og Refac Optical Group kontrollerer i øjeblikket næsten 45% af de optiske butikker, der findes i USA. 39% af disse lokationer ejes af Luxottica, mens National Vision driver 8,2% af de aktive websteder. (Cornell University)

# 17. Modemærker tegner sig for 35% af detailsalget, der genereres af brilleindustrien hvert år. Det sætter premiumsegmentet i denne industri til en værdi, der falder knap 13 milliarder dollar hvert år. (Modevirksomhed)

# 18. Safilo ejer licenser til nogle af nutidens topmodemærker og beskæftiger over 150 designere til at tilbyde over 3.000 forskellige brilleindstillinger, der er nye på markedet hvert år. De arbejder gennem et netværk med mere end 90.000 forskellige engrosleverandører. (Modevirksomhed)

# 19. Mere end 500 millioner mennesker bruger produkter fremstillet af Luxottica hvert år rundt om i verden. (Forbes)

# 20. Cirka 188 millioner mennesker i USA bruger i øjeblikket visionprodukter regelmæssigt. 91% af voksne over 55 bruger en eller anden slags briller til at korrigere deres syn. (Visionrådet)

Linser Brilleindustri efter markedsstørrelse

# 21. 67% af kvinderne og 61% af mændene i USA bruger i øjeblikket briller af en eller anden art. Mennesker, der bor i husstande med en HHI større end $ 60, har tre procentpoint større sandsynlighed for at bruge dem end dem, der bor i en mere fattig husstand. (Visionrådet)

# 22. 46% af den amerikanske voksne befolkning havde en øjenundersøgelse sidste år, hvilket repræsenterede næsten 114 millioner aftaler, der genererede omkring 6 milliarder dollar i omsætning. (Visionrådet)

# 23. 57% af forbrugerne siger, at der ikke vil være nogen ændring i den fremtidige brug af brilleprodukter eller tilbehør i de næste 12 måneder. Omkring 21% af forbrugerne siger, at de vil bruge lidt flere varer, mens 7,4% mener, at de vil bruge betydeligt flere tjenester inden for branchen. (Visionrådet)

# 24. 32% af den indkomst, som små virksomheder i denne industri tjener, kommer fra salg af rammer. Yderligere 29% kommer fra receptpligtige linser eller linsebehandlinger. Øjenundersøgelser tegner sig for cirka 17% af SMB -branchens indtægter. (IBIS World)

# 25. Ca. 90% af alle arbejdere, der regelmæssigt bruger computere, bærbare computere, tablets eller smartphones til deres opgaver, vil kræve brilleindustristjenester på grund af deres tilstand. Det svarer til procentdelen af ​​voksne 55 og ældre, der også har brug for korrigerende linser. (IBIS World)

# 26. I øjeblikket besidder omkring 80.000 medarbejdere en fuldtidsstilling (eller tilsvarende) i den amerikanske brilleindustri, jobvæksten i de næste fem år forventes at være omkring 2%. (IBIS World)

# 27. 41% af detailsalget i brilleindustrien kommer fra forbrugere over 55 år. Yderligere 28% af salget kommer fra kunder mellem 15 og 34 år. Børn på 14 år og derunder repræsenterer kun 5% af indkomstmulighederne for industrien. (IBIS World)

# 28. Kunder i aldersgruppen 35-54 tegner sig for 26% af detailsalget genereret af brilleindustrien i USA. (IBIS World)

# 29. New York State tilbyder det største antal detailforretninger til brilleindustrien, hvilket repræsenterer mere end 10% af de samlede placeringer. Californien ligger på andenpladsen med 8,8% af industrien, efterfulgt af Florida med 8,7% af webstederne. (IBIS World)

# 30. Cirka 50% af de virksomheder, der er aktive inden for brilleindustrien, beskæftiger færre end 20 mennesker, og den typiske SMV beskæftiger cirka fem. (IBIS World)

# 31. 39,5% af de omkostninger, der administreres af brilleindustrien, involverer indkøb, næsten 50% mindre end gennemsnittet for alle industrier i alle sektorer. Lønninger, husleje og forsyningsselskaber er de største udgifter til ikke-indkøb for den gennemsnitlige virksomhed.

Eyewear Industry Trends and Analysis

Brilleindustrien tilbyder styrke på tre specifikke fronter: høje meromkostninger på stærke mærker, større adgang til sundhedsydelser og bedre indkøbsmetoder for forbrugere. Selvom der er flere vejspærringer i vejen for, at en forbruger køber briller, ser industrien fortsat et stabilt vækstmønster på i gennemsnit omkring 5% om året.

Det er en interessant industri, fordi den tilbyder moden markedsstabilitet med nye markedsmuligheder. Selvom Luxottica i øjeblikket har en dominerende del af produktionsvirksomheden, er der mange muligheder for en disruptor at blive involveret. Online salgssegmentet er et perfekt eksempel på dette, idet Warby Parker er et kendt mærke, men størstedelen af ​​salget går til en ukendt leverandør.

Bedre adgang til information vil hjælpe forbrugerne med at foretage flere køb online. Efterhånden som Millennials fortsætter med at ældes i løbet af det næste årti, vil en stigning i nye forretninger begynde at sive ned til øjenlæger, brilleproducenter og linsefremstillere. Forvent en reel kraft til at fortsætte denne industri for nu, medmindre en form for innovation gør produkterne forældede.