29 Statistik, tendenser og analyse af den bærbare teknologiindustri

Bærbar teknologi er en industri, der producerer teknologiske genstande, der er beregnet til at blive båret. Disse enheder er normalt udstyret med smarte sensorer, der derefter er forbundet til internettet for at oprette en dataudveksling. Det er en relativt ny industri siden de første Bluetooth -headset blev solgt i 2000. Siden da er mere end 325 millioner bærbare enheder blevet aktiveret på verdensplan.

I 2022 kunne der være mere end 830 millioner aktive enheder på grund af denne industri. Smarte ure er det vigtigste produkt, som forbrugere køber af teknologiproducenter, og tegner sig for 52% af det globale marked. Der er også cirka 80 millioner forsendelser af bærbare enheder på indgangsniveau over hele verden at overveje, sammen med yderligere 119 millioner i armbåndsteknologi at overveje.

Selvom der er praktiske anvendelser for den gennemsnitlige person at nyde at bruge bærbare teknologier, har ideer fra denne industri været brugt af militære og medicinske fagfolk i flere årtier. Førende leverandører på dette område omfatter Apple, Lenovo, Garmin, Samsung og Pebble. Fitbit har haft en markedsandel på 45% for sit segment i 2014, men disruptors har fået det tal til at falde til 20%.

Vigtig statistik fra den bærbare teknologiindustri

# 1. Omsætningen i det bærbare segment udgjorde $ 3,09 milliarder i 2018, hvilket repræsenterer en stigning på 5,3% i forhold til året før på det amerikanske marked. Der er i øjeblikket 38,8 millioner mennesker, der har købt. Mindst et produkt fremstillet af industrien i løbet af de sidste 12 år måneder, hvilket repræsenterer en stigning på 1,1% i forhold til året før. (Statista)

# 2. Brugerpenetrationsgraden for det amerikanske marked for bærbare enheder var 11,8% i 2018, et tal, der forventes at falde i løbet af de næste fem år, efterhånden som nuværende forbrugere forventes at købe. Flere produkter. (Statista)

Bærbar teknologiindustri Statistik efter markedsstørrelse og prognose

# 3. Forbrugere, der beslutter sig for at købe bærbar teknologi, bruger typisk $ 79,75 på den vare, de køber. (Statista)

# 4. Kina fik 4,5 milliarder dollars i omsætning til den globale bærbare teknologiindustri i 2018. (Statista)

# 5. Forbrugerne er dobbelt så tilbøjelige til at være opmærksomme på Apple Watch og dets funktioner i forhold til konkurrerende produkter i det segment af den bærbare teknologiindustri. (CCS Insights)

# 6. I 2017 blev mere end 16 millioner Apple -ure solgt fra dets ekspanderende produktlinjer på dette område, hvilket er et tal, der repræsenterer en vækst på 60% af salget opnået i 2016. (CCS Insights)

# 7. Børnes wearables er et lukrativt marked i Kina, hvor der blev solgt mere end 25 millioner enheder i 2017. Den tendens er ikke nået til USA, hvor der kun blev solgt 1 million produkter til forældre til specifikt brug. Af deres børn. (CCS Insights)

# 8. Lovgivningsmæssige spørgsmål og bekymringer om privatlivets fred om datagenerering i brug i Europa reducerede markedet for børns bærbare enheder der til kun et par tusinde solgte enheder i 2017. (CCS Insights)

# 9. Færre end 5 millioner enheder blev sendt til den Google-producerede Android Wear-platform i 2017, hvilket indikerer, at mærket skifter til mere populære produktlinjer som Google Home og dets Pixel-smartphones frem for at blive ved med at dele sin bærbare enhed. (Forbes)

# 10. Den samlede ASP for branchens smartwatch -kategori nåede $ 223,25 i 2017. Dette tal forventes at falde til $ 214,99, fordi højere mængder vil føre til mindre reduktioner i komponent- og fremstillingsomkostninger. Den gennemsnitlige salgspris for kategorien er drevet af Apple, der har et indgangsniveau på $ 269. (Gartner)

Wearable Tech Industry Statistikprognose efter enhedstype

# 11. Bluetooth -komponenter er fortsat et vigtigt segment for den bærbare teknologiindustri og tegner sig for 48% af alle produkter, der blev solgt i 2017. Mere end 206 millioner af disse komponenter forventes at blive solgt i 2022 takket være en ændring i brugen af trådløse enheder (f.eks. AirPods). med mobile produkter i stedet for et kabelforbundet stik. (Gartner)

# 12. Smartwatch -forsendelser forventes at udgøre i alt 74 millioner enheder i 2019 med en samlet stigning på tværs af alle produkter med 25,8% i forhold til året før. (Gartner)

# 13. Den bærbare tech-industri solgte 19 millioner hovedmonterede displayenheder i 2017, hvilket gør den til den tredjestørste kategori bag smartwatches og armbånd. (Gartner)

# 14. Kun 4,12 millioner forsendelser af smart on-the-go-tøj blev produceret i 2017, hvilket gør det til et lille, men voksende segment for industrien at overveje, da dets andet segment fortsætter modningsprocessen. (Gartner)

#femten. 40% af brugerne, der køber produkter fra den bærbare teknologiindustri, siger, at de føler sig nøgne, når de ikke bruger deres enhed. 1 ud af 4 forbrugere indrømmer, at de selv sover med produktet hele natten. (Ericsson)

#seksten. 70% af bærbare enhedsbrugere opfatter, at industriproducenter er “meget seriøse” med at beskytte deres data. Brugere stoler mere på deres mærker med disse oplysninger, end de gør forsikringsselskaber, internetudbydere og endda læger. (Ericsson)

# 17. 43% af brugbare enhedsbrugere siger, at de tror, ​​at smartphones en dag vil blive erstattet af teknologier, der tilbydes af industrien. 40% af dem, der ejer et smartwatch, siger, at de allerede bruger mindre tid på deres telefoner og behandler det mere som en sekundær skærm. (Ericsson)

# 18. 60% af smartphone -brugere siger, at de mener, at bærbar teknologi vil have mange anvendelsesmuligheder ud over kategorien sundhed og velvære inden 2022. (Ericsson)

# 19. 25% af de mennesker, der siger, at de har købt en bærbar enhed i de sidste 90 dage, har ikke opfyldt deres forventninger med produktet. (Ericsson)

# 20. 74% af mennesker mener, at brugen af ​​flere sensorer og wearables vil lette interaktionen med elementerne omkring dem. Mere end 30% af brancheforbrugerne forventer i dag at bruge mindst fem produkter inden udgangen af ​​2022. (Ericsson)

Bærbar teknologiindustri Statistik efter antal brugere i USA

# 21. Selvom kvinder er mere tilbøjelige til at eje fitness trackere, når de overvejer et produkt fra den bærbare teknologiindustri, er 63% af smartwatch -ejere i øjeblikket mænd. (Ericsson)

# 22. 83% af smartphone -brugere i dag siger, at de forventer, at bærbar teknologi tilbyder en eller anden form for uafhængig forbindelse. 40% af husejerne siger, at de foretrækker mobil eller Wi-Fi som deres primære mulighed med indbyggede funktioner. (Ericsson)

# 23. 32% af forbrugerne, der køber bærbar teknologi, bruger den af ​​kliniske og sundhedsmæssige årsager, herunder fitness. 24% siger, at de bruger enhederne, fordi det er en teknologisk innovation. Kun 13% af brugerne siger, at de bruger enheden til deres oplevelser, såsom betaling, sikkerhedsovervågning eller automatisk forbindelse. (Vægt)

# 24. Populariteten af ​​fitnessbands og smartwatches i Storbritannien steg med 18% i 2017, hvilket førte til salg på over 4 millioner enheder for første gang. Smart ure steg 23% i denne periode. (Mintel)

# 25. Ejerskabet til smarte ure i Storbritannien i 2014 var kun 2% af den samlede befolkning. Det niveau nåede 9% i 2017, mens ejerskabet til fitnessbånd steg til 16%. (Mintel)

# 26. 1 ud af 3 mennesker siger, at de generelle fordele ved at bruge bærbar teknologi vil forbedre deres liv på en eller anden måde. (Mintel)

# 27. Cirka 20% af de mennesker, der er interesseret i at købe en bærbar enhed i de næste 12 måneder, er interesserede i, hvordan det kan hjælpe dem med at få adgang til smart home -teknologier. (Mintel)

# 28. 38% af forældre med børn under 16 år siger, at de er interesserede i bærbar teknologi, fordi det kan hjælpe dem med at spore og overvåge deres børn, herunder søvn og lokalitetsovervågning. (Mintel)

# 29. Omkring 30% af forbrugerne siger, at de støtter ideen om at efterlade en smartphone derhjemme, hvis deres smartwatch kunne tilbyde den samme funktionalitet, herunder beskeder, opkald, musik og dataadgang. 40% af befolkningen i demografien 25-34 år støtter denne mulighed, som fører alle andre aldersbaserede kategorier. (Mintel)

Tendenser og analyse af den bærbare teknologiindustri

Selvom der var nogle mennesker, der var hurtige til at mærke Apple Watch som en fiasko, da den først blev introduceret til den bærbare teknologiindustri, ændrede de 1 milliard dollars i omsætning, den tjente pr. Kvartal fra sit første salg, mange sind. Se efter fortsat konkurrence om at udvikle sig inden for ur- og fitness -trackersegmenterne, da de fortsat indtager mindst halvdelen af ​​det samlede marked gennem 2029.

I den næste 10-årige periode kan wearables-markedet i Kina tredobles, hvad det i øjeblikket er i USA. Vesteuropa bør se et lignende niveau af forbrugerinteresse i forhold til det amerikanske marked.

De fleste produkter, der er fremstillet til den bærbare teknologiindustri, vil opleve langsom og stabil fortjeneste, når den næste generation af hvert produkt kommer på markedet. Der kan være nogle fejl undervejs (tænk Google Glass), men du vil se fortsat interesse og brugerpenetration fra et globalt perspektiv. Den eneste disruptor for dette felt er bærbare kameraer, f.eks. GoPro, som kan udvide sig eller trække sig sammen baseret på styrken af ​​det overordnede økonomiske billede og forbrugernes interesse i udendørs aktiviteter.

Dem med bred distribution, storstilet produktion og et stærkt mærke vil se den mest betydningsfulde succes i de næste ti år.