21 Snackindustristatistik og tendenser

Snackindustrien spiller en vigtig rolle i kosten for de fleste amerikanere og dem, der følger den standard vestlige kost. Disse elementer er integreret i mange menneskers daglige rutine, hvilket skaber en værdifuld industri for dem, der fremstiller fødevarer.

Salt snack i USA udgjorde $ 27 milliarder i 2017, hvilket gør det til den mest populære snackkategori for amerikanere. Det overbærende snack-segment steg også 3,4% for året, hvilket gør det til et af de mest indtjenende områder i snackindustrien i dag.

Selvom denne industri er yderst konkurrencedygtig, dominerer PepsiCo takket være sit brand over hele verden. Dette firma er måske kendt for at skabe læskedrikke, men det har også en salgsværdi i kategorien salte snacks, der er 10 gange større end det næststørste mærke. Tostitos, Doritos og Lay er inkluderet i virksomhedsfamilien.

Kun 4% af amerikanerne siger, at de aldrig snack i løbet af dagen.

Vigtig statistik fra snackindustrien

# 1. Den mest almindelige snackadfærd i Amerika indebærer at spise tre måltider om dagen med et par mellemmåltider. 86% af forbrugerne siger, at de regelmæssigt køber salte snacks for at imødekomme dette behov. (Statista)

# 2. 64% af amerikanerne siger, at de køber varer fra snackindustrien til dessert. Hershey Company er den største leverandør af chokolade slik i snackstørrelse i USA. (Statista)

# 3. Mere end 185 millioner dollars bruges på Skittles hvert år, og yderligere 171 millioner dollars bruges på Reeses slik i snackstørrelse. (Statista)

# 4. Nabisco solgte mere end 674 millioner dollars i Oreo -cookies i 2017. (Statista)

# 5. Snackproduktion i USA er vokset til et marked på 42 milliarder dollars. Siden 2014 har denne industri vokset med en gennemsnitlig årlig hastighed på 1,4%. (IBIS World)

# 6. Der er omkring 3.700 aktive virksomheder i USA involveret i snackproduktionsprocessen. Disse virksomheder giver beskæftigelsesmuligheder til cirka 62.000 mennesker. (IBIS World)

# 7. Selvom antallet af virksomheder dedikeret til produktion af snacks er steget med 4,6%, er antallet af jobmuligheder i dette segment kun vokset med 2%. (IBIS World)

# 8. Antallet af mennesker, der indtager fem eller flere snacks om dagen, steg fra 11,5% i 2016 til 14,2% i 2017 (IRI Snack Survey).

# 9. 23% af forbrugerne siger, at de snacker tidligt om morgenen, en stigning på tre procentpoint fra 2016. (IRI Snack Survey)

# 10. Snacking midt på dagen er stadig det mest populære tidspunkt at prøve mad fra denne industri, og 2/3 af mennesker siger, at de har mindst én vare. 58% af forbrugerne siger, at de har en snack om natten, mens 45% siger, at de har en snack om natten. (IRI Snack Survey)

# 11. Chokolade dækket kringler havde de højeste enhedssalgspriser i 2017, med en stigning på 9% på grund af varer med højere pris og et udvidet vederlagssæt. Frugttærter gav en gevinst på 7%. 4% kiks fulgte, 3% oliven og derefter 3% granola barer også. (IRI Market Advantage)

# 12. Popcorn-salg på varer, der er prissat over $ 9,09, oplevede en stigning på 1,068% i 2017. Varer i intervallet $ 6,06- $ 7,06 oplevede en stigning på 187%, mens varer prissat mindre end $ 1 steg 63% . De fleste snacks i denne kategori kostede mellem $ 3 og $ 4, hvilket også oplevede en stigning på 14%. (IRI Market Advantage)

# 13. Sunde snacks i kategorien macrosnack oplevede et fald på 2,2% i interessen i 2017, mens de overbærende makrosnacks oplevede en stigning på 2,5% i salget. (IRI Market Advantage)

# 14. Det globale marked for sunde snacks var 21,1 milliarder dollars værd i 2016. Frugt-, nødde- og frøsnacks tegner sig for cirka 25% af markedsandelen i denne kategori. (Verden af ​​emballage)

#femten. 24% af de snacks, der indtages hver dag, fandt sted under et hovedmåltid. Det er tre procentpoint mere end i 2012, når man sporer amerikanske forbrugeres holdninger og adfærd. (NPD)

#seksten. Restauranter og madforretninger reagerer på 12 milliarder snackbesøg hvert år. Snacks kan erstatte et måltid, når nogen er væk hjemmefra, hvilket normalt er frokost. 48% af de madbesøg, der forekommer hver dag, finder sted under frokosttid. (NPD)

# 17. 6% af alt dagligvaresalg kan tilskrives chokoladevarer. 59% af kategorierne i den samlede fødevare- og drikkevareindustri indeholder også chokolade. (IRI Market Advantage)

# 18. 42% af forbrugerne besøger et sted med begrænset service eller ekspresservice som en måde at tilfredsstille deres snackbehov. 11% siger, at de besøgte ham mindst tre gange om ugen. Begge kategorier er steget med mindst tre procentpoint siden 2015 (IRI Market Advantage).

# 19. De eneste kanaler, der ikke så vækst i snackfoodindustrien, var klubbutikker, der faldt med 1,1%, og apoteker, der faldt med 0,4%. Online salget steg 15% for snacks i 2017. Dagligvarebutikker havde også en stærk gevinst på 3,9%. (IRI Market Advantage)

# 20. Proteinsnacks er en stor shoppingfaktor i snackindustrien i dag. Denne kategori stiger med 6,6% fra det foregående år, hvor nogle produkter oplevede en omsætningsvækst på 582% i 2017 (IRI Market Advantage).

# 21. 40% af mennesker siger, at en af ​​de måder, de forsøgte at tage sig af deres generelle helbred på, er ved at være opmærksom på deres snackingvaner sammen med motion og kostændringer. (IRI Market Advantage)

Snackindustriens tendenser og analyse

Selvom forbrugerne foretrækker salte snacks, når de forsøger at tilfredsstille et trang, er der nogle ændringer i snackindustrien, der viser, at folk forsøger at skifte til sundere spisevaner.

Den eneste serveringstrend, der findes i denne industri, vil fortsætte med at vokse, så forbrugerne kan prøve forskellige fødevarer, samtidig med at kalorietallet holdes lavt. At have genlukkelige beholdere gør det muligt at snacke på farten uden at ødelægge madens friskhed. Denne tendens vil også bidrage til at øge salget i tasker med lynlås.

Snackfoodindustrien vil også se en markant stigning i antallet af SKU’er, butikkerne skal have for at imødekomme den brede vifte af forbrugerpræferencer, der udvikler sig lige nu. Når udvidelse af lagerbeholdningen kombineres med yderligere emballageartikler, herunder enkeltbetjente produkter, kommer leverandører, der støtter denne industri, under pres for at levere resultater.

Snackindustrien forventes at vokse 3-5% i løbet af de næste 5 år, og overbærende snacks vil være en konsekvent drivkraft for omsætningen, især i præmiekategorien over $ 9.