20 Irriterende branchestatistik og tendenser

Irriterende stoffer skaber et mønster af lokal inflammation på huden, der ofte omtales som dermatitis. Denne tilstand opstår, når kroppen forsøger at reagere på en lokal skade på bestemte væv. Det kan forekomme når som helst, men hvis det sker for et individ, mens de arbejder, så kaldes det en erhvervsirriterende.

Alvorlig dermatitis eller kontakt med kemikalier kan forårsage, at huden flager, blærer eller stiger. Symptomer opstår ikke altid på samme tid, og de forekommer heller ikke i alle tilfælde. Alt, der er irriterende for huden, såsom syrer, baser eller endda opløsningsmidler, der opløser fedtstoffer, kvalificeres som et irriterende industriproduceret produkt.

På trods af hvad produkter kan gøre ved denne hud, er disse irritanter en del af den samlede kemiske industri i verden i dag, hvilket er en af ​​de mest essentielle, der er aktive i dag. Værdien af ​​kemisk produktion i USA, herunder lægemidler, var mere end $ 765 milliarder i 2017. Værditilvæksten til den amerikanske økonomi var mere end $ 354 milliarder.

Interessant irriterende branchestatistik

# 1. De kemiske industrier i USA er blandt verdens førende inden for produktion af irritanter og kemikalier. DowDuPont er det største selskab af sin art i verden, kun efter BASF i Tyskland med en omsætning på 53,5 milliarder dollars hvert år. (Statista)

# 2. USA ligger nummer to (bag Tyskland) i eksporten af ​​kemikalier. Eksportværdien i 2017 var $ 130 milliarder, og industrien sendte de fleste produkter til Asien-Stillehavsområdet. (Statista)

# 3. Der er også høje niveauer af irritation og kemisk import til USA, med mere end 93 milliarder dollars i produkter købt for at imødekomme branchens behov i løbet af året. (Statista)

# 4. Cirka 811.000 mennesker er i øjeblikket ansat i amerikanske kemiske og irriterende virksomheder, hvilket er betydeligt mindre end i 1990’erne, hvor mere end 1 million mennesker blev betalt i industrien. (Statista)

# 5. Den gennemsnitlige timeløn for en person, der arbejder i den kemiske og irriterende industri i USA, er $ 23,47 pr. Time, og den gennemsnitlige arbejdstager bruger 42,6 timer om ugen. (Statista)

# 6. Cirka 91 milliarder dollar blev brugt på forskning og udvikling i den kemiske industri i 2016, hvilket betyder, at tallet næsten er fordoblet fra beløbet brugt på F&U i 2010. Det gør USA. I verdens førende inden for udvikling af nye kemiske enheder, herunder irriterende stoffer. og lægemidler. (Statista)

# 7. Den globale kemiske industri havde et kraftigt fald i omsætningen for 2017 og faldt fra $ 5,19 billioner i 2016 til $ 4,25 billioner i 2017. Det er dog stadig meget højere end hvad industrien opnåede. I 2012, da den genererede $ 1,78 mia. (Statista)

# 8. BRICS -landene i verden (Brasilien, Rusland, Indien, Kina og Sydafrika) tegner sig for mere end 44% af verdens kemiske salg hvert år. Når dette segment kombineres med USA og Europa, genererer de cirka 75% af alt salg af irritanter, kemikalier og lignende produkter. (CEFIC)

# 9. Alene gennem salget dominerer Kina hvert år den kemiske og irriterende industri og er ansvarlig for cirka 1,5 milliarder dollars alene. Europa ligger på andenpladsen med cirka 745 milliarder dollar, mens USA ligger på tredjepladsen. (CEFIC)

# 10. I øjeblikket er 12 af de 30 bedste producenter af kemikalier og irriterende stoffer i verden baseret i Europa, mens fem af dem er i USA. (CEFIC)

# 11. 27,4% af irriterende stoffer og kemikalier, der sælges i Europa, er specialprodukter, herunder plantebeskyttelsesmidler, maling, blæk og hjælpestoffer fra industrien. 26,9% af salget er relateret til petrokemikalier, efterfulgt af 20,5%, som er polymerer. (CEFIC)

# 12. Mere end 80% af kemikalier og irriterende stoffer, der købes i Europa hvert år, genereres af kun 7 EU-28-medlemsstater. Tyskland står alene for omkring 29% af alt salg, og Frankrig ligger på andenpladsen med 13,6% af markedet. (CEFIC)

# 13. Næsten to tredjedele af indkøbte irritanter og kemikalier bruges i industrisektoren, hvor gummi og plast fører an med 13,9% af det samlede salg. (CEFIC)

# 14. Arbejdsløsheden i den kemiske og irriterende sektor i USA er kun 3,3% fra december 2018. Mere end 843.000 ansatte er i øjeblikket involveret i skabelsen af ​​kemikalier i USA på en eller anden måde. (Bureau of Labor Statistics)

#femten. Gennemsnitslønnen for en person, der arbejder i en kemirelateret stilling i branchen, tjener en gennemsnitlig løn på cirka $ 80.000 om året. (Bureau of Labor Statistics)

#seksten. Mere end 95% af alle fremstillede produkter i verden i dag afhænger af den kemi, som irriterende industri producerer hvert år. (Canadian Chemical Industry Association)

# 17. Mere end 87.000 job er tilgængelige direkte i Canada hvert år gennem kemisk produktion sammen med yderligere 525.000 indirekte job. (Canadian Chemical Industry Association)

# 18. Mere end $ 53 milliarder dollars i canadiske produktforsendelser fandt sted for den globale irriterende industri i 2016 (Chemical Industry Association of Canada).

# 19. Kemisk, irriterende og petrokemisk industri tegner sig for 10% af verdens samlede energibehov hvert år og producerer mere end 7% af de kendte drivhusgasser, der årligt frigives. Mere end 80% af disse emissioner kommer fra råstofindvinding eller fremstillingsproces. (Canadian Chemical Industry Association)

# 20. I Canada tegner den irriterende industri på alle sine områder sig kun 2% af drivhusgasbeholdningen.

Irriterende branchetrends og analyser

Værdien af ​​verdens kemiske produktion stiger, og den samlede produktion voksede med 84% mellem 2000 og 2010, da producenter i vækstøkonomier øgede deres produktion. Kina har bidraget væsentligt til denne vækst, da de er ansvarlige for omkring 65% af den samlede stigning. Det betyder, at verdens udviklede økonomier vil nå en samlet værdi i produktionen af ​​irritanter og kemikalier på cirka $ 2,6 billioner.

Fremvoksende økonomier vil bidrage med yderligere 3,1 billioner dollars i den globale kemiske produktion årligt, et niveau, der kunne nås i 2022. Når det sker, vil det være første gang, at dette segment overstiger indtægterne fra Nordamerika, Europa og Japan.

Det, der holder denne industri tilbage fra sit fulde potentiale, er manglen på en dygtig arbejdsstyrke. Kun 7% af arbejderne i Kina, der er involveret i produktion af kemikalier og irritanter, har modtaget en videregående uddannelse. Arbejdere i USA betragtes som meget dygtige med en hastighed på 45%.

Da lønningerne stiger rundt om i verden i stort set alle større og voksende producenter af kemikalier og irriterende stoffer, er irritationsindustrien klar til at fortsætte med at producere de nødvendige produkter, som mennesker rundt om i verden har brug for.