29 Statistik og tendenser for Japans gæstfrihedsindustri

Japans hotelindustri er et af de hurtigst voksende segmenter i verden i dag. Tokyo vil modtage yderligere 30.000 værelser inden udgangen af ​​2022. Selv med den stigning i tilgængelig indkvartering fortsætter en forventet mangel på 3.500 værelser.

Med byer som Kyoto overnatter kun 41% af de rejsende på grund af mangel på indkvartering. Det betyder, at en by som Osaka overtager, hvor 90% af pendlerne overnattede i 2014.

Den samlede omsætning, som Japans hotelindustri tjener, overstiger 5,5 milliarder dollar om året med en gennemsnitlig årlig vækstrate på mere end 5%. Brugerpenetration i branchen er 18%, med en gennemsnitlig samlet omsætning pr. Bruger på mere end $ 245. Det rangerer branchen som den fjerde største af sin art i verden.

Det samlede antal ledige hotelværelser i Japans otte større byer forventes at nå 330.000 ved udgangen af ​​2022. Hvis dette tal nås, vil den samlede tilgængelighed stige 32% fra 2016 -hoteltalene.

Denne stigning i interessen kommer, da Japan forbereder sig på at være vært for OL i 2022. Kan disse vækststendenser udelukkende stige på grund af international konkurrence? Hvad kan der ske med branchen, efter legene afsluttes i 2022?

Vigtig statistik fra Japans hotelbranche

# 1. RevPAR for de otte største byer i Japan steg med hele 30% i 2016 i forhold til det foregående år takket være en stigning i antallet af turistbesøg. 47% flere mennesker besøgte Japan i 2016 og nåede i alt 28,6 millioner mennesker. (Hotelbestyrelse)

# 2. Belægningsgraden i Japan steg 3,2% fra 2015 -tallene til at overstige 90% for hele branchen. Den gennemsnitlige daglige indtjening i de otte større byer steg samtidigt med 26,4. (Hotelbestyrelse)

Japan Hospitality Industry Statistik efter markedsstørrelse

# 3. RevPAR og ADR’er er steget henholdsvis 4% og 6% hvert år i de sidste fem år gennem 2017 for Japans hotelbranche. (Standard livsinvesteringer)

# 4. De samlede udgifter til udenlandske turister i Japan steg 17,8% i 2017, i alt 4,4 billioner yen for året. (Savills World Research)

# 5. Antallet af udenlandske besøgende til Tokyo steg 3,6% i 2017, men det var Osaka med en stigning på 18% fra år til år, hvilket hjalp med at drive hotelbranchen til nye højder. (Savills World Research)

# 6. Hotellets belægningsgrad er steget med mere end fem procentpoint siden 2012 for Japans hotelindustri, fordi efterspørgslen har overskredet tilgængeligt udbud. (Savills World Research)

# 7. Under en undersøgelse fra 2012 blandt hotelejere og lokationer var 40% af hotellerne, der tilbyder værelser, over 30 år gamle. 43% af ryokanen i industrien var ældre end fem årtier. (Savills World Research)

# 8. 15% af fritidsturisterne sammen med 12% af alle rejsende drager fordel af minpaku -tjenester, mens de bor på et japansk hotel. Det betyder, at omkring 3,6 millioner bruger private overnatningsmuligheder, når de rejser til Japan. (Savills World Research)

# 9. Rejsende, der bor i private hjem, når de besøger Japan, bliver næsten to dage længere end andre besøgende, men de bruger også omkring 17% mindre på deres indkvarteringsbehov. (Savills World Research)

# 10. 85% af Japans hotelindustri -understøttede minpaku -steder er ikke registreret hos regeringen. (Savills World Research)

Japan Hotelbranchestatistik efter gennemsnitlig natpris

# 11. Omkring 4.000 luksushotelværelser er i øjeblikket tilgængelige i Tokyo. Dens belægningsgrad modellerer industrien generelt og når 81%. (HVS)

# 12. Sydkoreanere driver antallet af ikke-japanske rejsende, der opholder sig i Beppu, og hjælper byen med at se en stigning på 130% i antallet af modtagne reservationer. (Japan Times)

# 13. Suginoi Hotel and Resort, der tilbyder 647 værelser, har opretholdt en belægningsgrad på 100% i fire på hinanden følgende år. (Japan Times)

# 14. Fra 2011 til 2015 voksede indgående turismepriser i Japan med 33% hvert år, hvilket gør det til en af ​​de hurtigste vækstrater i verden. Værdiforringelsen af ​​den japanske yen kombineret med Kinas økonomiske vækst hjalp med at brænde denne mulighed. Nogle unikke ændringer i deregulering af flyselskaber og lempelse af visum styrker også tallene. (McKinsey)

#femten. 48% af turisterne, der hvert år besøger Japan, beslutter at blive i Tokyo, Osaka eller Kyoto. Selv med de ekstra lokaler i 2022 tyder vækstsimuleringer på, at landet kan stå over for en mangel på 50% i disse byer og et 30% overløb i lufthavnskapacitet. (McKinsey)

#seksten. 72% af de internationale turister, der hvert år besøger Japan, kommer fra Østasien. Når hele det asiatiske kontinent er inkluderet i rejsetallene, kommer 84% af alle turister fra øst frem for vest. (McKinsey)

# 17. Kun 40% af de vestlige rejsende, der tænker på at besøge Japan, vil faktisk tage turen, men 60% af dem, der overvejer at rejse til Thailand, vil købe rejsearrangementer. (McKinsey)

# 18. Japans lokale regioner absorberer 30% mindre udgifter om dagen fra rejsende i forhold til byområder understøttet af hotelbranchen. (McKinsey)

# 19. Fuji -bjerget er det største turistaktiv, de rejsende er klar over, når de planlægger en rejse til Japan, og 53% siger, at de ved det. 29% af befolkningen siger, at de kender Okinawa, mens 22% siger, at de har hørt om Kyoto -området. (McKinsey)

# 20. Det mest betydningsfulde potentiale for turismens vækst forekommer i Oirase -kløften. Kun 1% af de adspurgte rejsende under planlægningen af ​​en rejse til Japan sagde, at de havde hørt om stedet, men 34% udtrykte interesse for at besøge, når aktivets appel blev forklaret for dem. (McKinsey)

Japan Hotelbranchestatistik efter Tokyo -belægningsgrad

# 21. Transaktionsmængderne lå på 270 milliarder yen i 2017, 33% mindre end året før, på trods af flere store investeringer inden for branchen. (Savills World Research)

# 22. Forventede kapitaliseringsrater for budgethoteller beliggende i førsteklasses Tokyo -lokationer komprimeret med 0,2 procentpoint til 4,5%, hvilket afspejler et stærkere ønske om opkøb inden for Japans hotelindustri.. (Savills World Research)

# 23. De samlede omkostninger ved logi -projekter inden for Japans hotelindustri nåede 900 milliarder yen i 2017, hvilket tredobler mængden, som industrien oplevede i 2015. (Savills World Research)

# 24. Starten på hotelbyggeriet nåede et højdepunkt på 18 år i 2016 for Japans hotelindustri på i alt 1,96 millioner kvadratmeter. (HospitalityNet)

# 25. Osaka anslår, at op til 1/3 af dets ledige værelser hver nat kan være gennem ulovlige operationer udført af kvasi-hotel-funktioner, der køres i beboelseshuse. (HospitalityNet)

# 26. Som en region oplever Asien-Stillehavs-hoteller (inklusive Japan) en mellemstor vækst i den globale hotelindustri på 3,5%. Afrika fører an med 13,4% vækst i denne sektor, efterfulgt af Canada med 10%, Mexico med 6,4% og Europa med 5,6%. (STR)

# 27. Cirka 2,6 millioner mennesker besøger Japan hver måned fra udlandet. I modsætning til andre lande er der ingen sæsonmæssige variationer, som industrien oplever, selvom april og juli har en tendens til at se stigninger i besøgetrafikken i forhold til de andre måneder. (JTB Tourism Research and Consulting)

# 28. Cirka 144.000 mennesker besøger Japan fra USA hver måned. Det sætter USA på en femteplads med hensyn til turismens oprindelse. Kina sender omkring 715.000 besøgende, efterfulgt af Korea (571.000), Taiwan (379.000) og Hong Kong (169.500). (JTB Tourism Research and Consulting)

# 29. Selv med den seneste recession i den kinesiske økonomi steg antallet af turister, der besøger Japan fra landet, med 7,8% i de månedlige tal for 2018 sammenlignet med tallene for 2017. (Turismeforskning og rådgivning fra JTB)

Japan Hospitality Industry Trends og analyse

Ved udgangen af ​​2022 forventer lageret af hoteller i Japan en stigning på næsten 30%. Opførelsen af ​​omkring 80.000 værelser i de otte hovedbyer i landet skulle være færdig inden da. Kombineret med branchens fortsatte stærke præstationer kan antallet af indgående turister, der kæmper om disse værelser, overstige 40 millioner for første gang i de næste fem år.

Hvis de nuværende væksttendenser vedvarer gennem 2030, kan op til 60 millioner mennesker om året besøge øen.

Den eneste omstændighed, der i øjeblikket holder den japanske hotelindustri tilbage, er den generelle tilgængelighed af værelser. Med høje kapacitetsniveauer på landsplan, gennemsnitlig daglig omsætning, der stiger på kryds og tværs, og stærke præstationer på overnatninger, ser du frem til nye stilarter og lokaler for at differentiere tilbud og tilføje endnu flere branchemuligheder.

Der er ringe risiko for overforbrug inden for branchen. Konkurrencen skal intensiveres med feriestedhoteller og begrænsede serviceaftaler, da rejsende søger bestemte oplevelser under deres ophold. Omkring halvdelen af ​​de nye hoteller vil kun rumme forretningsrejsende. Selv med ferieudlejning, Airbnb-lignende tjenester og væksten i billige hostels forventes denne industri fortsat at være verdensførende inden for sit område.