23 Statistik, tendenser og analyse i pool- og spaindustrien

Fra 1991 begyndte boligmarkedet i swimmingpools i USA en 14-årig vækstrække. I slutningen af ​​dette momentum steg antallet af nye poolinstallationer fra 97.000 om året til 176.000 om året. Omkring 40% af de puljer, der i øjeblikket er i brug i USA, blev bygget i denne periode.

Den varme forretningsrekke stoppede i 2006. I 2009 oplevede branchen et tab på 70% i den samlede beholdning og nåede kun 54.000 installerede pools. Disse tal svarer til tabene i boligbranchen (74%). Da 60% af de nye puljer er knyttet til nye byggemuligheder, er de to markeder dybt forbundet med hinanden.

Nogle forbrugere skiftede til kurbade og boblebad for at undgå omkostninger ved en indbygget pool. Der er omkring 5,8 millioner spabade i USA, hvilket repræsenterer cirka 5% af de samlede husstande og 2% af befolkningen i landet. Som med svømmebassiner aftog interessen for boblebad og kurbade efter 2006 og faldt til under 50% fra 2010 til 2017.

Da økonomien endelig oplever et pludseligt opsving for middelklassen i 2018, kunne pool- og spa -industrien være klar til en rebound?

Imponerende statistik fra pool- og spa -industrien

# 1. Siden recessionårens afslutning i 2009 er poolen til indendørs pool vokset med 13%. Konstruktionstallene er endnu ikke vendt tilbage til de niveauer, der blev set i 1991. Sidste gang industrien var på det nuværende konstruktionsniveau (61.000 puljer om året) var i 1982. (Aqua Magazine)

2. 2. 48% af SOI -hot tub -forhandlerne rapporterede at have solgt svømmehaller i 2016, og 59% rapporterede at have solgt i 2017. (Aqua Magazine)

Pool- og spaindustriens statistik efter markedsstørrelse

# 3. 46% af kunderne, der køber pools eller kurbade i USA, er mere bekymrede over prisen. Dette efterfølges af en dæmper for appel (16), muligheder for hydroterapi (7%) og LED -lamper (7%). (Aqua Magazine)

# 4. 76% af pool- og spa -forhandlere sælger bærbare kurbade, og to ud af tre siger, at deres salg steg i 2016. Det var en stigning på 8% i forhold til sidste års tal. (Aqua Magazine)

# 5. 20% af branchens detailhandlere sagde, at deres salg forblev det samme i det forløbne år med bærbare kurbade på grund af stor konkurrence og internetsalg. (Aqua Magazine)

# 6. For de 13% af detailhandlerne, der sagde, at deres salg faldt i løbet af de sidste 12 måneder, fik personalespørgsmål skylden som hovedårsagen. (Aqua Magazine)

# 7. 41% af bærbare spa -forhandlere siger, at deres gennemsnitlige kunde bruger mellem $ 5.000 og $ 7.000 på et produkt. 21% bruger mellem $ 4.000 og $ 5.000 på deres nye spabad, mens 10% bruger mellem $ 3.000 og $ 4.000 på det. (Aqua Magazine)

# 8. Der er omkring 10,4 millioner boliger i øjeblikket i brug i USA. Fællesskaber har også investeret i 309.000 ekstra offentlige svømmebassiner til deres brug. Californien har flest svømmebassiner med anslået 1,1 millioner i brug i øjeblikket. (Granen)

# 9. Cirka 7,3 millioner boblebad kører i øjeblikket i USA lige nu. (Granen)

# 10. Der har været mindst 80 rekreative vandrelaterede sygdomsoverførselsudbrud i USA, der påvirker mere end 1.300 mennesker på grund af brugen af ​​swimmingpools eller kurbade. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

Pool- og spaindustriens statistik efter ejerens alder

# 11. Cirka 4.600 mennesker går hvert år ind på hospitalets skadestuer for kemikalierelaterede skader fra pool- eller spabrug. De mest almindelige skader, der blev behandlet, omfattede forgiftning, eksponering for dampe og dermatitis. 50% af disse skader opstår under privat brug af et industriprodukt. (Granen)

# 12. 36% af 7-17-årige rapporterer at svømme mindst seks gange om året. 15% af voksne falder også ind i denne frekvenskategori. (US Census Bureau)

# 13. Mere end 10% af rutinemæssige poolinspektioner, der udføres årligt i USA, finder en overtrædelse af desinfektionsniveau. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 14. 56% af kurbade brugt i USA overtræder lokale miljømæssige sundhedsforskrifter. Efter inspektion lukkes 11% af kurbadene straks på grund af deres potentiale for skader. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

#femten. Drukning er den største årsag til utilsigtet død i verden i dag, med mere end 370.000 globale hændelser rapporteret hvert år. Cirka 3.500 mennesker dør hvert år af drukning i USA. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

#seksten. For børn i alderen 1 til 4 år er drukning den største årsag til utilsigtet død i USA. Cirka 390 børn drukner hvert år, mens de bruger pools og kurbade. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 17. 47% af puljer i brug i dag i USA er puljer over jorden. (Svømmeuniversitet)

# 18. 85% af svømmehaller i USA bruger klor til at desinficere deres vand. Yderligere 12% er saltvandsbassiner. (Svømmeuniversitet)

# 19. 35% af mennesker hopper først i en pool uden at gå i bad, mens yderligere 17% af mennesker (inklusive voksne) indrømmer at tisse i poolen, mens de svømmer. (Svømmeuniversitet)

# 20. 65% af amerikanerne siger, at de ikke kan svømme. (Svømmeuniversitet)

Pool- og spaindustri statistik efter metal vs stof vs harpiks

# 21. De månedlige omkostninger ved poolkemikalier til at opretholde tilstrækkeligt rent vandstand til afføring i boliger er $ 87,50. Cirka 1 million dollar i timen bruges på konstruktion, vedligeholdelse eller rengøring af svømmebassiner i USA. (Svømmeuniversitet)

# 22. 38% af de indbyggede pools i USA har mindst et dykkerbræt. (Svømmeuniversitet)

# 23. Metalliske materialer bruges oftest til opførelse af svømmebassiner over jorden i storbyområder. Mere end 64% af disse pools i Chicago er bygget med metaller. (Statista)

Tendenser og analyse af pool- og spaindustrien

Pool- og spaindustrien står i øjeblikket over for flere udfordringer, der skal løses i løbet af de næste fem år, for at den kan fortsætte sine seneste væksttendenser. Kun 8% af befolkningen i en nylig undersøgelse af H2Insider sagde, at de var “meget interesserede” i at eje et spa. Yderligere 19% af de adspurgte sagde, at de var “noget interesserede” i branchen.

Disse tal matcher nøje det nuværende antal pool- og spa -ejere i USA lige nu. Dette indikerer, at niveauet for uopfyldt efterspørgsel efter industrien er meget lavt.

For at stimulere væksten skal branchen finde måder at supplere efterspørgslen inden for demografien for sine nuværende ejere, samtidig med at den skaber mere interesse for sine fremtidige kundesegmenter ved at tilbyde innovative og overkommelige produkter.

De nuværende gennemsnitlige omkostninger til at installere en 32 fod ved 16 fod i jorden pool er næsten $ 22.000. Selv en 19-fods diameter over jorden pulje sælger for mere end $ 6.200.

Med kurbade prissat på samme tidspunkt som overjordiske pools, vil de, der er mest bekymrede for prisen, sandsynligvis styre uden om branchen. Først når økonomien kan opretholde sine styrkeniveauer, vil flere kunder begynde at nærme sig tanken om at have en pool eller spa igen.