12 Statistik, tendenser og analyse af den håndlavede sæbeindustri

Håndlavet sæbe er et nichesegment i den samlede globale sæbeindustri. Bar sæbe, kropsvask og lignende produkter udgør en væsentlig del af det samlede salg. Undersøgelser offentliggjort af ekspertmarkedsundersøgelser viser, at værdien af ​​den globale sæbeindustri i øjeblikket er 18 milliarder dollar, med en stigning på 24 milliarder dollars forventet i 2022.

Sæbefremstilling er blevet en måde at tjene ekstra indkomst på for mange husstande i USA. Det giver en lav barriereindgang i forhold til andre hurtigtgående varer og varer, sælger til en fast udsalgspris og er ofte en recession-bevis industri.

Folk vender sig til håndlavet sæbe over flydende produkter af forskellige årsager. For nogle er der følsomhed eller allergi over for de dufte, der bruges i produkter til kropsvask. Der er også interesse for, at disse varer er lavet i hånden. Solgt i butikker, online fora og endda dør-til-dør, kan håndlavet sæbe genfinde sine rødder i de næste ti år for at blive den dominerende kraft på det globale sæbemarked.

Fascinerende statistik fra den håndlavede sæbeindustri

# 1. Håndlavet sæbe skal helbrede, når den er lavet. De fleste produkter bør hærde i mindst 4 til 6 uger, afhængigt af fugtigheden og temperaturen i miljøet. Længere hærdetider giver hvert produkt mulighed for at vare længere, når det bruges, hvilket gør det nødvendigt at forudse markedets krav. (Otte hektar)

# 2. Cirka 118 millioner amerikanere siger, at de bruger mindst en type fugtgivende bar -sæbe i løbet af et år. (Statista)

# 3. Mere end 8 millioner amerikanere bruger 13 eller flere barer sæbe i løbet af et år, baseret på offentliggjorte 2018 -tal. (Statista)

# 4. 60% af kvinderne siger, at de bruser 3-5 gange om ugen. De fleste mænd (54%) siger, at de bruser mindst hver dag, og 13% rapporterer mere end syv brusere om ugen. (Reddit)

# 5. Pleje præferencer dikterer ofte mængden af ​​tid brugt badning og brug af sæbe. 89% af mennesker siger, at den ideelle mand har kort hår, mens 84% ​​siger, at den perfekte kvinde barberer benene. (SCA)

# 6. Sæbeindustrien i USA har oplevet et fald på 0,4% i beskæftigelsen siden 2013, men antallet af virksomheder, der i øjeblikket opererer i denne sektor, er steget med 3,9%, blandt andet på grund af stigning i enkeltindehaver håndværkssæbe selskaber. (IBIS World)

# 7. Det amerikanske segment af bade- og bruseindustrien er værdiansat til $ 5,5 mia. Barsæbe kategorien tilbyder detailsalg på 1,7 milliarder dollar hvert år, hvilket er større end håndsprit, badetilbehør og flydende håndsæbesegmenter tilsammen. (Mintel)

# 8. Det globale håndlavede sæbesegment i verdensindustrien er værdiansat til $ 150 millioner. (Værdimarkedsundersøgelser)

# 9. Et håndlavet sæbeprodukt holder rekorden for at være den dyreste sæbe i verden. Produceret af en libanonbaseret familievirksomhed, er dens Qatari-sæbe beriget med guldstøv og diamanter og sælger for $ 2.800. (Dr. Squatch)

# 10. 66% af amerikanske forbrugere siger, at de køber flydende sæbe regelmæssigt sammenlignet med 64% af forbrugere, der køber bar -sæbe som en del af deres rutine. (Stephenson personlig pleje)

# 11. 6% af bar sæbe på markedet i dag lover eksfolierende ejendomme som en af ​​deres fordele. (Stephenson personlig pleje)

# 12. 61% af forbrugerne er villige til at bruge mere på håndværksprodukter som håndlavede sæber, men ønsker at foretage disse indkøb sjældnere. Kvalitetsingredienser og luksusfordele som aromaterapi er topprioriteter i dette segment. (Stephenson personlig pleje)

Tendenser og analyse af den håndlavede sæbeindustri

Sæbeindustrien oplevede sin største stigning i begyndelsen af ​​1900’erne. Markedsførere legede med tanken om, at nye kontorarbejdere, ofte i umiddelbar nærhed, havde brug for rengøring mere regelmæssigt. Det betød, at det ugentlige bad blev til et dagligt brusebad og forbrug af sæbe steg i vejret.

Denne tendens hjælper håndværkerens sæbeindustri, fordi forbrugerne leder efter naturlige produkter, der ikke indeholder dufte eller hårde kemikalier ud over det blegemiddel, der bruges til at skabe produktet i første omgang. De fleste håndlavede sæber indeholder urter, æteriske olier og organiske elementer til at skabe unikke produkter. Håndlavede produkter indeholder også glycerin, som hjælper med at blødgøre og hydrere huden.

Selvom gennemsnitsprisen på $ 10 for en bar håndlavet sæbe er for høj for forbrugerne i forhold til kommercielt producerede varer, tilbyder denne branche-niche et stort potentiale som et industrisegment på entry-level. Med flere mennesker, der hver dag udforsker denne mulighed som en forretningsmulighed, kan branchen nå en samlet global værdi på mere end 220 millioner dollars i de næste fem år.