29 Statistik og tendenser for finansiel rådgivning

En af de største frygt, den finansielle rådgiverbranche oplever lige nu, er automatiseringsprocessen. Fordi 85% af husstandene i USA på nuværende tidspunkt ikke modtager relevant industrirådgivning, kan kommunikation på unikke og innovative måder gentage det, der skete, da pengeautomater blev introduceret i 1970’erne.

Folk frygtede, at bankfortællere ville miste deres job på grund af de tjenester, som automatiseret udstyr kunne levere til deres kunder. Virkeligheden viste sig at være, at der var en stigning i efterspørgslen efter menneskelige arbejdere frem for et fald, fordi teknologiens effektivitet hjalp med at udvide hver arbejdstagers rækkevidde.

Derfor er antallet af muligheder på dette område steget på trods af de mange udfordringer, industrien står over for i dag. Finansielle rådgivere er ved at blive gamle, men det er deres kunder også. Kvinder er også hårdt nødvendige på dette område og tegner sig kun for 15,7% af medarbejderne på dette område.

Der er millioner af mennesker, der kunne bruge hjælp fra en finansiel planlægger, og 40% af de nuværende rådgivere, der i øjeblikket har ansættelseskontrakter, planlægger at gå på pension i løbet af de næste 10 år.

Væsentlig statistik om finansiel rådgivning

# 1. Baby Boomers pensionering i den finansielle rådgivningsindustri skaber behovet for nye formueforvaltere i yngre generationer. 56% af branchens fagfolk er i øjeblikket 50 eller ældre for branchen sammenlignet med kun 5%, der er under 30 (Ernst og Young).

# 2. Generationer X og Y forventes at akkumulere cirka $ 46 billioner i aktiver inden udgangen af ​​2022, hvilket inkluderer $ 18 billioner i arv fra deres forældre, der var Baby Boomers. (Ernst og Young)

Finansrådgiver Branchestatistik om gennemsnitlig årsløn efter branche

# 3. Gennemsnitsalderen for en finansiel rådgiver i USA er nu 50, og det tal fortsætter med at stige. Kun en ud af fem finansielle rådgivere på dette tidspunkt er under 40 år (Ernst og Young).

# 4. For hver kandidat, der gennemgår et college finansielt planlægningsprogram og går ind i branchen, er der to rådgivere, der vil være berettiget til at modtage deres sociale sikringsydelser for første gang. (Ernst og Young)

# 5. Selvom den samlede befolkning af finansielle rådgivere er faldet med mere end 4% siden 2007, stiger det samlede antal job fortsat. Behovet for mere end 66.000 finansielle rådgivere i USA forventes inden 2022. (Ernst og Young)

# 6. En tredjedel af amerikanerne har ingen pensionsopsparing lige nu. Yderligere 50% af dem har mindre end $ 10.000 gemt på deres bankkonti. (Investeringsnyheder)

# 7. Medianlønnen for 2017 for en finansiel rådgiver i USA var $ 90.000 om året, hvilket svarer til cirka $ 43,50 pr. Time. Der er i øjeblikket mere end 271.000 mennesker ansat med denne stillingsbetegnelse i USA på nuværende tidspunkt. (US Bureau of Labor Statistics)

# 8. Finansiel planlægning og rådgivning er en branche, der har oplevet et enormt værditilvækst siden 2013 og opnået en årlig gennemsnitlig rente på 6,4% for i alt $ 57,6 mia. (IBIS World)

# 9. Der er i øjeblikket 55.000 virksomheder, der er aktive i USA inden for finansiel planlægning og rådgivning, og beskæftigelsen i branchen er forbedret med 3,6% siden 2013. Antallet af virksomheder, der i øjeblikket driver forretning i denne branche, har den også steget med 3,6% .. (IBIS World)

# 10. 70% af finansielle rådgivere udfører i dag stadig transaktionsaktiviteter på papir. (Ernst og Young)

Amerikanske finansielle rådgivere branchestatistik

# 11. Kvinder over 65 år er tre gange mere tilbøjelige til at blive enke end mænd, mens 46% af dem over 75 bor alene. (AICPA)

# 12. 55% af kvinderne mellem 25 og 34 år siger, at de foretrækker at arbejde med andre kvinder, der er ansat som finansielle rådgivere. (AICPA)

# 13. Kun en tredjedel af kvinderne i en nylig Prudential -undersøgelse sagde, at de var foran eller på vej til deres pensionsplan. (AICPA)

# 14. I løbet af første halvår af 2018 var 16 af de 20 bedste fonde efter nettostrømme passive investeringsforeninger og ETF’er, der indsamlede $ 143 mia. Det betyder, at langsigtede lederes prioriteter i branchen er mere akutte end dem, der fungerer mere som en suppleant. (Deloitte)

#femten. Globale ETF -aktiver blev værdiansat til 4,8 billioner dollars i 2018. De kunne nå 25 billioner dollars inden 2025. (State Street Global)

#seksten. Mere end 86% af de aktive fonde i USA har underperformet deres benchmark netto efter gebyrer siden 2007. Europa har oplevet lignende resultater, hvor ca. 85% af sine aktiefonde har underperformet reference i samme periode. (Deloitte)

# 17. Mellem 2014 og 2017 var topinvesteringsforvaltere i stand til at øge deres mediane driftsmarginer til 35%, hvilket overgik deres jævnaldrende med 4 procentpoint, mens de administrerede i alt 35 billioner dollars i finansielle ressourcer. Fortsat succes giver dem mulighed for at drage fordel af en 19% satspræmie i forhold til konkurrencen. (Deloitte)

# 18. Der var flere $ 1 mia. Erhvervelsestilbud i investeringsåret 2018 end de foregående fem år tilsammen i den finansielle rådgivningsindustri. (Deloitte)

# 19. Vækstpotentialet på det kinesiske marked for finansiel rådgivning er stort set uudnyttet. Det var 250 millioner dollars værd i 2006, men for 2018 bidrog det med 30 milliarder dollar til den globale industri. (Deloitte)

# 20. Fem af de otte topfondsforhandlere har trukket mere end 4.900 midler fra deres platforme siden 2016. Disse virksomheder reducerede mængden af ​​midler, der tilbydes med i gennemsnit 28%. (Deloitte)

Amerikanske finansielle rådgivere Industristatistik efter beskæftigelsessektor

# 21. Det samlede antal aktiver under kontrol af den finansielle rådgivningsindustri steg med 16,7% fra 2017 til 2018, en stigning på næsten $ 12 billioner i løbet af den tid. (Financial Advisor Magazine)

# 22. Der er mere end 34 millioner kunder, der arbejder med den globale finansielle rådgivningsindustri, hvor mere end 12.500 virksomheder administrerer deres økonomi. (Financial Advisor Magazine)

# 23. Finansrådgiverbranchen betjener 20% flere kunder end i 2013, med et samlet løft på 14% flere medarbejdere til rådighed for at hjælpe med at opfylde behovene hos selv små investorer nu. (Financial Advisor Magazine)

# 24. Kunder med høj nettoværdi i den finansielle rådgivningsindustri repræsenterer kun 12,3% af det samlede kundekreds. Rådgivere administrerer omkring $ 10 billioner i formue på vegne af denne demografiske gruppe. (Financial Advisor Magazine)

# 25. De største investeringsrådgivere, eller dem, der forvalter mere end $ 100 milliarder i lovgivningsmæssige aktiver, er vokset hurtigere end de mindste rådgivere siden 2013. (Financial Advisor Magazine)

# 26. De fleste SEC-registrerede investeringsrådgivere i USA kvalificerer sig som små virksomheder, hvor 57% siger, at de beskæftiger ti eller færre ikke-ledende medarbejdere. 87,5% af disse virksomheder rapporterer også, at de beskæftiger 50 personer eller mindre. (Financial Advisor Magazine)

# 27. De 108 største virksomheder i den finansielle rådgivningsindustri beskæftiger mere end 52% af alle ikke-ledende medarbejdere, der er ansat i denne sektor globalt. (Financial Advisor Magazine)

# 28. Private equity -fonde repræsenterer 38,5% af private tilbudsfonde, mens hedgefonde repræsenterer 31,7% af dette areal. Den samlede værdi af private midler var $ 13,3 billioner i 2018, op fra $ 11,5 billioner i 2017 (Financial Advisor Magazine).

# 29. Ca. 14% af de finansielle rådgivningsfirmaer, der er aktive i branchen i dag, har stødt på mindst et disciplinært problem på deres arbejde. (Financial Advisor Magazine)

Trends og analyser inden for finansiel rådgivning

Manglen på tilgængelige midler fra sine kunder, kombineret med ændringer i sine gebyrplaner, vil skabe udfordrende tider for finansrådgiverbranchen i de kommende dage. Der er allerede mange platforme, der giver folk mulighed for at tage en selvstyret tilgang, der tilskynder til flere besparelser og investeringer, men det er en service, som kun 30% af rådgiverne i øjeblikket tilbyder deres fuldt servicekunder.

Der er også en aldrende krise inden for denne branche at overveje. Efterhånden som nutidens finansielle rådgivere begynder at gå på pension, vil der være et væld af jobmuligheder til rådighed for yngre generationer. Vanskeligheden her er, at antallet af nye eksperter, der kommer ind på feltet, er langt færre end dem, der forlader det. Der er kun to mulige resultater her: Disse fremtidige finansielle rådgivere vil jonglere med en tungere klientbelastning, eller der vil kræves højere formuetærskler for at involvere sig i branchen.

Folk skal spare og investere i at bygge rigdom. De har brug for hjælp til at nå deres økonomiske mål. Der vil altid være et sted for denne branche. Men hvordan det vil se ud i de næste 10 år, er nogens gæt på grund af de forskellige overgange, der i øjeblikket finder sted.