39 Statistik, tendenser og analyse af koldkødsindustrien

Forbrugerne kræver mere end nogensinde friske råvarer fra dagligvarebutikker og supermarkeder. Denne ændring i præferencer har fået mange detailvirksomheder til at tilføje en deli -afdeling som en af ​​deres tjenester. Det er en af ​​de mest markante ændringer, som pølseindustrien har gennemgået de seneste år.

Betydningen af ​​delikatesser for denne industri fortsætter med at vokse. Det dækker flere kategorier, herunder kød, ost, tilberedte fødevarer og drikkevarer. Nogle butikker indeholder endda et frisk bageri, der henvender sig til dette markedssegment.

Kombinationen af ​​emballeret kød og selvbetjente delikatesser i køleskabe opnåede en samlet markedsandel på 14,1% i alle detailsalget i 2016. Som en enkelt kategori havde sushi det højeste vækstniveau, mens den mest betydningsfulde underkategori involverede den tilberedte kylling . Butikker var i gennemsnit mere end $ 4.000 i salg om dagen med dette kødprodukt i 2015.

Væsentlig statistik over pølseindustrien

# 1. Salget af delikatesseforretninger i USA udgjorde mere end 27 milliarder dollars i 2016. Det var ansvarligt for 28% af detailhandelssalget, der fandt sted i landet i løbet af året. (Statista)

# 2. 28% af detailsalget af fødevarer, der forekommer i en delikatesseafdeling, involverede tilberedte kyllingeprodukter. Det er højere end 19% af pakkede salater, 14% af pastaprodukter og 2% af hovedretterne. (Statista)

# 3. Mere end 171 millioner mennesker i USA siger, at de spiser frisk skåret eller koldt kødprodukter, de får fra deres lokale delikatesseforretning mindst en gang i det forløbne år. (Statista)

# 4. Færdigskårne pølseprodukter dominerer deliindustrien i USA og viser en salgsvækst på 7,5% for 2018. Bulk kød og delikatessekød havde et fald på 0,1% i det samlede salg i samme periode. (Statista)

# 5. 83% af forbrugerne, der køber delikatesseforretninger i dag, siger, at de snack mindst en gang om dagen. Dette tal var kun 76% i 2014. Det viser, at forbrugerne skifter til delikatesseprodukter som en måde at tilfredsstille trang til før måltidet. (Landets bedste pålæg)

# 6. Den samlede værdi af delikatessegmentet i USA er $ 9 milliarder om året. Efterspørgslen efter friske fødevarer har genereret næsten 1,5 milliarder dollar i salgsresultat siden 2017. (Nielsen)

# 7. Pakket frokostkød oplevede en stigning på 12,8% i salgsmængden i 2018 med en tilsvarende stigning i den samlede værdi på 2,1%, når man ser på økologiske produkter. (Nielsen)

# 8. Afhentningskategorien for delikatessekød i butikkerne er ansvarlig for 11% af det samlede kødsalg i dollar, som branchen i øjeblikket oplever i USA. 88% af dollars i dette segment kommer fra de fem bedste mærker i segmentet. (Nielsen)

# 9. 52% af pølsekøberne er af branchen klassificeret som tunge pakkebrugere, hvilket betyder, at de bruger mindst 70% af deres penge på pakkede pølseprodukter. 29% er delikatesseforbrugere, der bruger det samme beløb ved skranken. (Nielsen)

# 10. Forbrugernes præference for at købe produkter, der indeholder fem ingredienser eller derunder, er steget med 9% siden 2017. De øverste tendenser i dette segment for pølseindustrien omfatter varer, der er fri for kunstige, organiske, bæredygtige ingredienser og kommer fra et rent miljø . etiket. (Winsight købmandsvirksomhed)

# 11. Selvom 64% af amerikanerne siger, at de stoler på, at deres børns skolefrokoster er sunde, har detailhandlere og producenter i deliindustrien også mulighed for at hjælpe forældre med at tilskynde til spisevaner. Sundere. Deli Tyrkiet følger en anden tendens med en volumenvækst på 5% og en 1,7% dollarstigning på samme tid, mens andre produkter ser fald bag disken. (Nielsen)

# 12. Når man overvejer delikatesser som et industrisegment, har produkter med et økologisk mærke oplevet en vækst på 13,8% i dollars og en stigning på 18,5% i volumen siden 2016. (Nielsen)

# 13. 96% af amerikanerne siger, at de gør fjerkræ og kødprodukter til en fast del af deres kost. (Meat Institute of North America)

# 14. Data frigivet af den amerikanske regering viser, at mænd i gennemsnit indtager 6,9 ounces kød om dagen, mens kvinder spiser cirka 4,4 ounces om dagen. (Meat Institute of North America)

#femten. Det globale marked for pølseindustrien var 112,78 milliarder dollar i 2016. Dette tal omfatter pølser, produkter med økologiske mærker, hypermarkeder og supermarkeder. (Technavio)

#seksten. Skinkepølser er det oftest spiste produkt af forbrugere i USA, hvor 172,13 millioner amerikanere sagde, at de spiste dette delikatesseprodukt mindst en gang i det forløbne år. (Statista)

# 17. Mere end 16 millioner amerikanere rapporterer at have spist mere end 8 pund koldt kødprodukter i de sidste 12 måneder. (Statista)

# 18. Oscar Mayer er det mest populære pølsemærke i USA, hvor mere end 72,3 millioner amerikanere hævder at have købt mindst én vare fra fødevareproducenten i de sidste 12 måneder. (Statista)

# 19. Salget af delikatesseforretninger købt på delikatesseforretninger i USA voksede med 22% i 2017. (Statista)

# 20. Pølseprodukter bidrager også til restaurantindustrien med hurtig service i form af sandwich, hvis omsætning nåede 19,6 milliarder dollar i 2018 (IBIS World).

# 21. Sandwichleverandører i restauranten med hurtig service havde 1,3 milliarder dollar i overskud i løbet af 2019, mens de gav 4,8 milliarder dollar i løn. Der er i øjeblikket omkring 25.000 virksomheder aktive på dette område. (IBIS World)

# 22. Subway er den førende udbyder af delikatesseforretninger i et QSR -miljø med en andel på 62% af branchen. Jimmy John’s er et fjernt sekund med en markedsandel på 6,8%. (IBIS World)

# 23. Siden 2013 er sandwich-underbutikken og franchiseindustrien, der støtter deliindustrien, vokset med en årlig hastighed på 2,7%. (IBIS World)

# 24. Salget af naturlige delikatesser i dollar steg 2,3% i 2017 i forhold til året før. (Nielsen)

# 25. Det mest populære delikatessekød i USA er kalkun, hvor 34% af forbrugerne rapporterer det som deres foretrukne præference. Skinke kom på andenpladsen (men fører det samlede salg) med en præference på 31%. Oksekødspølser rangerede på tredjepladsen med 11,7%, efterfulgt af kylling (8%), salami (6%) og mortadella (4%). (Statista)

# 26. Selvom USA har en præference for røde kødprodukter, rangerer det fjerde på listen over oksekødsforbrug i verden med 24,5 kg pr. Person. Argentina fører an med 41,6 kg, efterfulgt af Uruguay (37,9 kg) og derefter Brasilien (27 kg). (Statista)

# 27. Når man ser på markedet for friske fødevarer på 40 milliarder dollars, tegner kødprodukter sig for 33,7% af industriens indtægter. Kun frisk frugt og grønt (45,6%) har en større andel. (Roy Morgan Research)

# 28. Forbrugere i pølseindustrien vil have dem til at kunne lide mærket lige så meget som de tilbudte madmuligheder. 35% af kunderne siger, at de forsøger at købe socialt ansvarlige mærker. Dette tal stiger til 47% for årtusinder. (IDDBA)

# 29. 30% af kunderne siger, at de går ud af at støtte et pølsemærke, der arbejder med velgørende formål. Dette tal stiger til 44% for årtusinder. (IDDBA)

# 30. 27% af de amerikanske forbrugere siger, at de køber mærker, der forbliver autentiske i forhold til deres etniske arv, hvilket er et tal, der stiger til 40%, når de taler med Millennials og shoppere med børn derhjemme. (IDDBA)

# 31. Cirka 39% af de varer, du finder i en tusindårs indkøbskurv, repræsenterer økologiske produkter, inklusive varer, der er “naturlige” i USA. Det er 14 procentpoint højere end medianen for alle amerikanske købere (IDDBA).

# 32 26% af Millennials siger, at de foretrækker at handle i omkredsen af ​​deres lokale købmand og derefter shoppe i udvalgte gange for at sikre, at de lagerfører de varer, de har brug for. (IDDBA)

# 33. 60% af de handlende, der foretrækker at spise frisk pålæg, forventer at bruge mindst 25% af deres indkøbsbudget via onlinekanaler inden 2026. (IDDBA)

# 34. 36% af forbrugerne siger, at hovedårsagen til, at de køber flere færdiglavede varer end for et år siden, er, at sorten af ​​varer er blevet bedre. 35% siger, at der også er sket en forbedring af produkternes overordnede kvalitet. Mindre tid (32%), bekvemme steder (32%) og forbedret service (31%) var andre hovedårsager. (IDDBA)

# 35. Kun 12% af kunderne siger, at de tænker på at besøge den lokale delikatesseforretning som et alternativ til at lave aftensmad, når de ikke har lyst til at arbejde i køkkenet. (Food Industry News)

# 36. Canadierne har oplevet en stigning i kyllingeforbruget, fra cirka 15 kg pr. Person i 1980’erne til over 30 kg i 2014. Forbruget af svinekød, kalkun og oksekød faldt i løbet af 1980’erne. Samme periode. (Alberta Landbrug og Skovbrug)

# 37. Gennemsnitprisen pr. Kilo fortsætter med at stige i USA og Canada, når efterspørgsleniveauerne stiger. I 2010 var prisen på frokostkød på dette målingsniveau $ 13, men det var $ 15 i 2015. Pølse- og baconprodukter oplevede lignende stigninger. (Alberta Landbrug og Skovbrug)

# 38. Engrossalg af oksekød og svinekød i USA genererer yderligere 54 milliarder dollars i omsætning, hvoraf en del går til pølseindustrien. Dette segment har oplevet et gennemsnitligt årligt fald på 0,9% siden 2013, selvom beskæftigelsesvæksten er steget med 0,4%. (IBIS World)

# 39. Folk, der spiser pålægsprodukter, både børn og voksne, har et højere indtag af protein, calcium, kalium, mættet fedt, natrium og kalorier sammenlignet med ikke-forbrugere. (National Institutes of Health)

Tendenser og analyse af kolde kødindustrien

Pølseindustrien oplever en stigning i værdi for amerikanske virksomheder, fordi forbrugerne finder smag for kød og ost som mellemmåltid frem for slik eller andet slik. En grund til denne ændring i præferencer kan være ønsket om friskere mad i huset, men der er også et aspekt ved deling, der skal overvejes. En stigning i Instagram-interessen fra madrelaterede indlæg, der viser forskellige opslag og tavler med delikatesseprodukter, er en tendens, der ikke bremser.

45% af millennials identificerer sig også som multikulturelle eller etniske på en eller anden måde, hvilket øger efterspørgslen efter delikatessebranchen til at producere produkter med unikke og dristige smag. De mest populære varer, der blev fundet på delikatesseforretningen i 2017, var bøffel-, chorizo-, cajun- og teriyaki -varer.

Husstandene har mere travlt nu end nogensinde, da de forsøger at kompensere for 30 års indkomsttilbagegang. Millennials begynder først nu at tjene så meget som tidligere generationer gjorde. De vil have frisk mad, der kan hjælpe dem med at forblive sunde og føle sig mætte, mens de er på farten. 62% af denne generations demografi sagde, at de købte mindst en deli-tilberedt mad i den forløbne uge.

Delikatesseforretningen vil fortsat opleve en hurtig vækst, efterhånden som flere mennesker opdager værdien af ​​at spise sundere snacks og friskere mad i deres måltider. Med innovative emballagemuligheder, portionskontrol og rimelige priser forventes denne industri at fortsætte med at vokse med gennemsnitligt 4% hvert år frem til 2029, hvis de økonomiske forhold forbliver ens.