28 Statistik og tendenser i fragtbranchen

De første speditionsbureauer begyndte at dukke op i begyndelsen af ​​1800 -tallet i Europa og udviklede netværk af dampbåde og jernbanetransporter for at flytte varer på tværs af kontinentet eller til Nordamerika.

Der er mange metoder til transport af varer. Jernbaner, lastbiler, fly og skibe er alle almindelige metoder til transport af varer. Når omfattende forsendelseskrav er nødvendige, kan en speditør bruge disse fire transportmetoder til at flytte varer til deres endelige destination.

Interessant statistik fra fragtbranchen

# 1. Verdenshandelsvæksten var i gennemsnit 3% i 2015 i forhold til det foregående år. Kun 5 år i de sidste 5 årtier har oplevet en stigning på 2% eller mindre i verdenshandelen. (KPMG)

# 2. I 2010 havde maritime speditionsvirksomheder en omsætning på € 1,3 mia. (Statista)

Speditionsindustriens statistik

# 3. Den samlede værdi af varer importeret til USA var 192,2 milliarder dollar i 2016. (Statista)

# 4. I 2016 blev den samlede værdi af opførelsen af ​​nye private lagre i USA til støtte for speditionsindustrien værdiansat til 19,6 mia. (Statista)

# 5. Eksportværdien af ​​månedlige fragtstrømme i Nordamerika, direkte tilskrevet NAFTA, blev værdiansat til 2,1 milliarder dollar i august 2017. (Statista)

# 6. Jernbanegodsmængder i USA nåede 2,3 billioner ton-miles i 2016. I 2040 forventes det samlede gods ton-miles i USA at nå 8 billioner. (Statista)

# 7. Markedets størrelse for tredjepartslogistik i USA er værdiansat til knap 200 milliarder dollar årligt. (Statista)

# 8. Omkostningerne ved forsendelse af pakker i USA beløber sig til omkring $ 99 milliarder om året. UPS (United Parcel Service) kontrollerer i øjeblikket cirka 22% af speditionsindustriens globale markedsandel. (Statista)

# 9. United States Postal Service håndterer i øjeblikket mere end 149 milliarder poststykker hvert år som en del af speditionsindustrien. (Statista)

# 10. Cirka 296.000 klasse 3 -lastbiler sælges hvert år i USA for at understøtte arbejdet i speditionsindustrien. (Statista)

Statistik for USA's godstransportindustri

# 11. De flyselskaber, der er baseret i USA, støtter industrien ved at levere 15,8 milliarder ton-miles hvert år. Mere end 7.100 flyselskaber er en del af den nuværende kommercielle flåde i USA. (Statista)

# 12. Fragtvækst i amerikanske lufthavne vokser med en gennemsnitlig årlig rente på 1,6%. (Statista)

# 13. 68% af de virksomheder, der er aktive i fragtindustrien, har specialiseret sig i at arrangere og sende varer på vegne af transportører. Yderligere 26% af virksomhederne er konsulenter, facilitatorer eller tilføjer værdi til processen på en anden måde. (Tendenser og logistikviden)

# 14. 44% af kunderne, der bruger godstjenester, siger, at de værdsætter leverandørens forretningserfaring eller de lave priser, de får. Yderligere 18% foretrækker lethed og tidsbesparelser ved booking af gods inden for branchen. (Tendenser og logistikviden)

#femten. 46% af de speditionsmuligheder, der findes i dag, er i Nordamerika. 42% af mulighederne er i Asien-Stillehavsområdet. Europa er kun ansvarlig for 8% af branchens muligheder. (Tendenser og logistikviden)

#seksten. 46% af udbydere i fragtbranchen siger, at e-handelsplatforme er deres mest lovende mulighed. Det efterfølges af højteknologiske industrier (14%), detailhandel (12%) og sundhedsydelser (12%). (Tendenser og logistikviden)

# 17. 40% af online fragtmarkeder opfattes som en mulighed for industrien. Kun 13% af platformene opfattes som en trussel mod branchen. (Tendenser og logistikviden)

# 18. 86% af branchens fagfolk siger, at digitalisering er “ekstremt vigtig” eller “vigtig” for deres overordnede forretningsstrategi. (Tendenser og logistikviden)

# 19. 30% af virksomhederne siger, at de planlægger at bygge deres egne digitaliseringsaktiver i fremtiden, sammenlignet med 28% af virksomhederne, der siger, at de vil bruge en klar-til-gå-løsning. (Tendenser og logistikviden)

# 20. 34% af speditører siger, at brugerdefinerede mæglermuligheder giver dem den største mulighed for at krydssælge. Det efterfølges af kontraktlogistik (28%), ordreopfyldelse (22%) og sidste mils leveringstjenester (16%). (Tendenser og logistikviden)

# 21. 54% af branchens fagfolk siger, at intern afsenderrekruttering er deres største trussel mod deres fremtidige økonomiske sikkerhed. (Tendenser og logistikviden)

# 22. Tøj og fodtøj repræsenterer mere end 440.000 TEU (tyve fodækvivalente enheder) i nuværende mængder til speditionsindustrien. Computere og kontoret svarer i gennemsnit til 195.000 TEU, mens legetøj i gennemsnit 163.000 TEU. (Shipwire)

# 23. Los Angeles Shipping Port håndterer i gennemsnit 4 millioner containere hvert år til støtte for speditionsindustrien. (Shipwire)

# 24. Udgifterne til transport- og logistikindustrien, der understøtter godstransport, udgjorde $ 1,48 billioner i 2015. I USA repræsenterer det 8% af BNP. (Vælg USA)

# 25. Luft- og ekspresleveringstjenester repræsenterer en industri til en værdi af 82 milliarder dollar i USA. (Vælg USA)

# 26. Der er over 140.000 miles af jernbane, der understøtter fragtindustrien, med et gennemsnit på 5 millioner tons gods om dagen. (Vælg USA)

# 27. Godstoget i USA flytter omkring 5,2 millioner jernbanevogne kul, hvilket repræsenterer 70% af den samlede forsyning i landet. Godstransportindustrien er også ansvarlig for 58% af råmetalerne, 13,7 millioner containere og 1,6 millioner vogne med landbrugsprodukter. (Vælg USA)

# 28. I 2016 var lastbilens omsætning mere end 676 milliarder dollar, hvor lastbiler flyttede mere end 10 milliarder tons gods. (American Trucking Associations)

Tendenser og analyse af fragtindustrien

Godstransportindustrien har oplevet en stigning i volumen i de seneste år, da virksomheder og husejere har søgt bekvemmeligheden ved produktleverancer. I stedet for at købe personligt handler flere mennesker online, indhold for at vente på deres varer. For at støtte disse kunder har virksomheder som Amazon og Walmart skabt 2-dages forsendelsesmuligheder, som denne industri derefter opfylder.

Forvent, at den samlede værdi af den globale speditionsindustri fortsat vil stige gennem 2028, selvom der opstår en periode med økonomisk recession. Dagens kunder er værdibevidste, hvilket betyder, at de er mere tilbøjelige til at handle online end personligt, når budgetterne er stramme.

Lokale speditionstrends vil også begynde at dukke op. Kig efter virksomheder, der begynder at tilbyde leveringstjenester for ordrer, der er placeret i fællesskabet, for at udvide dine bekvemmelighedsmuligheder. Intern godstransport vil blive udviklet til at understøtte denne infrastruktur.