20 Statistik, tendenser og analyse af køretøjsindustrien

Det, der gør samkørsel til en attraktiv mulighed frem for biludlejning, er reduktionen af ​​begrænsninger. Alt er selvbetjening, hvilket betyder, at der ikke er begrænsninger på kontortiden. Køretøjets placeringer distribueres på tværs af lokalsamfund eller er tilgængelige efter anmodning via reservationssystemer. Det gør det muligt for folk at rejse, hvor de vil, når de vil.

Der er flere faktorer, der driver væksten i bildelingstjenester i bysamfund. En stigning i trafikken, med længere ventetider i overbelastning plus skiftende tanker om bilejerskab, konvergerer for at understøtte højkonjunkturen i bildelingsindustrien. Branchen er vokset nok til, at The Economist rapporterer, at et aktivt køretøj til delt brug erstatter 15 privatejede køretøjer.

Vigtig statistik fra samkørselsindustrien

# 1. I 2017 registrerede Uber, at 17,7 millioner smartphone -brugere havde haft adgang til sin bildelingsapp. Yderligere 16,6 millioner mennesker var mobil-brugere. 6,8% brugte en stationær computer til at booke en rejse, mens 1,2% brugte en tablet. (Statista)

# 2. 44,8 millioner mennesker brugte deleøkonomiske tjenester i USA i 2016. Det tal forventes at blive fordoblet inden 2022. (Statista)

Global Vehicle Sharing Industry Statistik

# 3. Cirka 7 millioner mennesker brugte en bildelingstjeneste mindst en gang i 2015 (Statista).

# 4. Den aktuelle værdi af bildelingsindustrien er en milliard dollars i USA. Mellem 2012 og 2017 voksede indtægterne med en gennemsnitlig årlig rente på 21,3%. (IBIS World)

# 5. Der er i øjeblikket 168 virksomheder, der opererer inden for bildelingsindustrien i USA. Bortset fra lejede chauffører giver de beskæftigelsesmuligheder for omkring 3.600 mennesker. (IBIS World)

# 6. I 2010 blev køretøjslejeindtægter værdiansat til $ 335 millioner. Hertz havde den største andel af biludlejningsindtægterne på 21%. De blev efterfulgt af Avis (15,9%), National (12,7%) og Alamo (12,4%) (American Association of Airport Executives).

# 7. Den nuværende værdi af den globale biludlejningsindustri er $ 58,2 mia., Direkte understøttet af rejseindustriens præstationer. Den globale BNP -vækst gik fra 3,1% til 3,5% i 2017, hvilket førte til en stigning i rejser. (Carlson Wagonlits rejse)

# 8. I 2006 var udviklingen på bildelingsmarkedet i Europa kun 0,2%. I 2014 var det steget til 2,2%. I 2022 kan markedsudviklingen nå 15,6%med mere end 15 millioner brugere inden for branchen. (Deloitte)

# 9. I 2016 havde Tyskland 1,2 millioner aktive brugere inden for bildelingsindustrien. Der var også 150 aktive leverandører og 16.000 biler inden for branchen, hvilket gør det til det største marked i Europa. (Deloitte)

# 10. Selvom 88% af mennesker er klar over de bildelingstjenester, der er tilgængelige for dem, er det kun 2,5% af mennesker, der rent faktisk bruger tjenesten. (McKinsey)

Global Vehicle Sharing Industry Statistik

# 11. 75% af forbrugerne i carpool -branchen ejer et køretøj. De ser tjenester som Lyft og Uber som en ekstra bil, der er tilgængelig for dem frem for en erstatning for et køretøj. (McKinsey)

# 12. Når du sammenligner en flåde af bildeling med 10% af elbiler med en flåde af private køretøjer, er der en reduktion på 13% i kuldioxidemissioner i løbet af begge flåders levetid. (McKinsey)

# 13. I øjeblikket er der mere end 1.000 byer rundt om i verden, der har tilladt bildelingstjenester. (Worldwide Carshare Consortium)

# 14. I øjeblikket er det største bildelingsfirma i verden car2go, med mere end 2,5 millioner registrerede medlemmer. De har også en flåde på 14.000 køretøjer med 26 steder i alt på 3 kontinenter. Zipcar ligger på andenpladsen med mere end 750.000 registrerede medlemmer og 11.000 tilgængelige køretøjer. (Zipcar)

#femten. I USA er omkring 1,4 millioner mennesker i øjeblikket registrerede medlemmer af en bildelingstjeneste. Der er yderligere 511.000 registrerede medlemmer i Canada, hvoraf 10.000 er registreret i Mexico. (United States Environmental Protection Agency)

#seksten. I øjeblikket er mere end 17.000 køretøjer registreret med bildelingstjenester i USA. Canada har mere end 7.400 registrerede køretøjer. I Mexico er der kun registreret 39 køretøjer, hvilket repræsenterer et fald på mere end 50% i forhold til 2015 -tallene. (United States Environmental Protection Agency)

# 17. Den gennemsnitlige amerikanske husstand sparer mindst $ 154 om måneden efter at have tilsluttet sig et bildelingsnetværk. Nogle husstande kan spare mere end $ 430 om måneden. (United States Environmental Protection Agency)

# 18. I Nordamerika reducerer husstande, der udelukkende bruger car2go -tjenester, deres drivhusgasemissioner med hele 18%. (United States Environmental Protection Agency)

# 19. For folk, der bruger Zipcar, siger 80% af folk, at de ikke har en bil på grund af tilgængeligheden af ​​samkørsel. 43% af Zipcar -brugere siger, at de har solgt deres bil eller afstået fra at købe en anden på grund af tjenesten. (United States Environmental Protection Agency)

# 20. Det sydlige USA har oplevet de største fordele ved bildelingstjenester, idet der er set en reduktion i bykøretøjets miles tilbagelagt med 4,3%. Canada har oplevet en reduktion på 5% i de tilbagelagte kilometers miles. (United States Environmental Protection Agency)

Analyse og tendenser i den delte bilindustri

Bildelingsindustrien vil fortsætte med at vokse. Se efter flere muligheder for at nå forbrugere i flere byer rundt om i verden gennem 2028, med en stigning i valg af køretøjer som et vægtpunkt. Kig efter afhentningsbiler, elbiler og luksusbiler for at begynde at tiltrække flere markedsandele.

På samme tid skal du kigge efter bildelingsnetværk for også at fortsætte med at udvikle og udvide. Biludlejning vil fortsat levere nødvendige tjenester i formelle transportcentre. Industrien kunne vurderes til mere end 6 milliarder dollar i 2022. I 2028 kunne værdien af ​​bildelingsindustrien for første gang overstige 10 milliarder dollar.

Der er et par svage punkter at være opmærksom på undervejs. Chauffører med tjenester som Uber og Lyft har undersøgt valgmuligheder for fagforeninger, som kan øge forbrugerpriserne. Ændringer i den globale økonomi kan reducere vækstprojekter, efterhånden som forbrugerne reducerer deres rejseplaner.

Imidlertid ser industrien som helhed ud til at være sund og fortsat blomstre.