25 Shampoo Industristatistik, tendenser og analyse

# 1. Shampooindustrien er det største segment på det amerikanske hårplejemarked. I 2015 tegnede det sig for 34% af markedsindtægterne, der blev værdiansat til mere end $ 4 mia. (Kens forskning)

# 2. Cirka 70% af kvinderne er interesserede i at bruge et hårkonditioneringsprodukt med en co-wash rensende balsam til regelmæssig brug. (Kens forskning)

Samlet salg efter mærke Shampoo branchestatistik

# 3. Top 3 hårplejeproducenter i USA repræsenterer 60% af detailmarkedsandelen. (Kens forskning)

# 4. Når de er inkluderet i den samlede toiletartikelfremstillingsindustri, til en værdi af $ 35,2 mia., Udgør hårpreparater og shampoo -produkter 12,24% af den samlede årlige omsætning. (Statistisk hjerne)

# 5. Den gennemsnitlige person i Amerika bruger omkring $ 325 hvert år på toiletartikler til sig selv. Det betyder, at hver person bruger omkring $ 35 om året på shampoo. (Statistisk hjerne)

# 6. Ca. 60.000 mennesker er ansat i USA af toiletartiklerindustrien af ​​cirka 850 producenter i alt. Når de kombineres, overstiger deres gennemsnitlige årlige lønningsliste 3 milliarder dollars (statistisk hjerne)

# 7. Californien fører USA i fremstilling af toiletartikler, med næsten 200 faciliteter i øjeblikket i drift. New Jersey ligger på andenpladsen med knap 100 produktionsvirksomheder. New York, Florida og Pennsylvania runder top 5. (statistik hjerne)

# 8. OGX var det førende shampoo -mærke i USA i 2017 og tegnede sig for 4,9% af det samlede markedssalg. Suave Professionals var det næstførende mærke, der repræsenterede 2,76% af alt salg. Disse blev efterfulgt af Garnier, Dove Men og Suave Essentials. (Statista)

# 9. 62% af forbrugerne siger, at de typisk køber de shampooer, de har brug for, i en stor detailbutik, såsom Walmart. Omkring 32% af befolkningen siger, at de regelmæssigt køber shampoo i deres lokale supermarked. Yderligere 31% siger, at de også køber shampoo på deres lokale apotek. Kun 12% siger, at de køber shampoo online. (Statista)

# 10. Gennem 2025 forventes det globale kæledyrspleje -marked, der inkluderer kæledyrshampoo, at vokse med en CAGR på 4,7%. (Business Wire)

Shampoo Industristatistik Markedsandel efter mærke

# 11. Hårstylingshjælpemidler og hårfarvning, begge segmenter af shampooindustrien, er værdiansat til henholdsvis 1,8 milliarder og 1,7 milliarder dollars. Disse tal er ikke inkluderet i shampooindustriens værdi på næsten 5 milliarder dollars. (Mordors intelligens)

# 12. Etnisk hårpleje og multikulturelle hårplejeprodukter tegner sig for en andel på 8% af den nuværende shampooindustri. (Spørgsmål om skønhed)

# 13. I shampooindustrien er omkring 1 ud af 4 salg af et konditioneringsprodukt. Balsam udgør 24% af det samlede hårplejemarked i USA. (Spørgsmål om skønhed)

# 14. I 2022 forventes den globale shampooindustri at nå en nettoværdi på næsten 32 milliarder dollars. (Forføre)

#femten. Specialbutikker forventes at være den førende distributionskanal for den globale shampooindustri. I 2016 havde specialbutikker globalt en samlet markedsomsætningsandel på $ 21,08 mia. Disse butikker forventes at vokse med en CAGR på 3,2%. (Inkwood Research)

#seksten. Den europæiske omsætning, der blev genereret af shampooindustrien i 2016, udgjorde i alt 17 milliarder dollar i 2016. Yderligere mærker og muligheder i overkommelige kategorier har hjulpet med at drive salget til et punkt, hvor de næsten matcher indtægterne på det nordamerikanske marked. (Inkwood Research)

# 17. Den kinesiske shampoo markedsværdi anslås at overstige 6,3 milliarder dollars. Den amerikanske markedsværdi er cirka 5,2 milliarder dollars. Japan har den tredjestørste anslåede værdi til $ 2,85 mia. (Mintel)

# 18. I kategorien generel hårpleje er shampoo førende på alle større markeder undtagen Storbritannien og Japan. Købere i Storbritannien og Japan køber flere hårbehandlingsprodukter end shampoo hvert år. (Mintel)

# 19. Sydøstasien er det stærkeste marked for shampoo, i forhold til andre hårprodukter. I Kina genererer shampoo 48% af hårplejebranchens indtægter. I Vietnam er 56% af indkomsten skabt af shampooer. (Mintel)

# 20. Urte- og botaniske shampooer er den mest populære type købt i den globale industri i dag. I 2014 tegnede disse typer shampoo sig for 58% af det samlede salg. (Mintel)

Shampoo Industristatistik Gennemsnitpris pr. Mærke

# 21. Det mest populære stilkrav, der findes inden for shampooindustrien, er udtrykket “langvarig.” Salget af denne beskrivelse nåede 41% i 2014. Det slog udtrykket “glans” med 36% og “botanisk” med 21%. (Mintel)

# 22. Dimethicone er den mest populære silikone i balsam og tegnede sig for 36% af salget i kategorien mellem 2008 og 2014. Amodimethicone var den næstmest populære og tegnede sig for cirka 25% af det samlede salg. (Mintel)

# 23. Fra 2014 -salgstal indeholdt 56% af shampoo -produkter olie eller smør. 54% af hårbehandlingerne indeholdt også en. De fleste shampooer bruger arganolie, men sheasmør, kokosolie og olivenolie er også populære tilsætningsstoffer. (Mintel)

# 24. I 2013 tegnede olier sig for 15% af nye produktlanceringer i kategorien hårbehandling (Mintel)

# 25. Mænd under 24 år er mere tilbøjelige (29%) end mænd over 45 (7%) til at bruge hårvækst eller restaureringsprodukter, der kan omfatte shampoo. (Mintel)

Shampoo Industry Trends and Analysis

Så længe folk har et behov for sikkert at fjerne uønsket ophobning fra deres hår, vil der være behov for shampoo. Denne industri har mere end to århundreders erfaring på sit marked og går ingen steder.

Hvad vi vil se i fremtiden er en fortsat mangfoldighed af etablerede navnemærker i branchen. Garnier, Suave og Dove tegnede sig for 60% af de 10 mest solgte mærker på det amerikanske marked i 2017. Da forbrugerne søger efter nicheshampooer, der opfylder deres unikke hårbehov, vil hvert mærke se efter at imødekomme den efterspørgsel. Med nye mærker, der holder produktionsmærke konstant.

Kæledyrshampoo -produkter vil fortsat tjene et nicheområde i denne industri. Væksten kan være begrænset, da efterspørgslen er noget statistisk, men innovation på dette område kan generere store indtægtsgevinster.

Kig efter forbrugere for også at lede efter nye steder at købe shampoo i den næste 5-årige periode. Forbrugerne vil typisk fortsætte med at købe shampoo fra lokale butikker eller supermarkeder, men online shopping vil helt sikkert være stærkere.