25 Dubai Oil Industry Statistik og tendenser

Du finder Dubai beliggende i De Forenede Arabiske Emirater, en nation, der besidder betydelige energireserver for sin samlede størrelse. I 2018 var landet den syvende største producent af råolie i verden. Det blev også rangeret som fjerde som producent af olieolie af OPEC.

Dubais olieindustri rangerer endda 7. i de samlede naturgasreserver i verden i dag. Kulbrinteproduktion er afgørende for De Forenede Arabiske Emiraters samlede økonomi. Cirka 65 milliarder dollar, hvilket er 20% af landets eksportindtægter, er tilgængeligt på grund af tilstedeværelsen af ​​råolie.

Da oliepriserne toppede i 2013, genererede industrien i UAE 123 milliarder dollars i omsætning. Selvom Dubai er den største by i landet, kontrollerer den ikke det meste af den produktion, der produceres. Denne sondring tilhører Abu Dhabi, der ejer 94% af de samlede påviselige reserver.

Dubai har anslået 4 milliarder tønder råolie, der kan udvindes på et tidspunkt. Hvert emirat er ansvarligt for at forvalte denne ressource inden for sine grænser for at støtte nationen som helhed. Denne struktur skaber en kombination af produktionsdelingsaftaler og servicekontrakter.

Dubais øverste energiråd fører tilsyn med koordineringen og udviklingen af ​​energipolitikken i emiratet.

Vigtig statistik over Dubai olieindustrien

# 1. UAE producerer i gennemsnit 3,7 millioner tønder olie og andre petroleumsafledte væsker om dagen. Cirka 2,9 millioner tønder var råolie i 2016. (US Department of Commerce)

# 2. Dubai er UAE’s tredjestørste olieproducent. Byen ejer i øjeblikket 1,5% af de kendte reserver, der er tilgængelige for industrien i dag. (US Department of Commerce)

# 3. Ca. 30% af landets brutto naturgasproduktion er blevet injiceret i sine oliefelter ved hjælp af EOR -teknikker til at forbedre produktionen. Naturgasreserver i UAE har et relativt højt svovlindhold, hvilket gør behandlingen af ​​denne ressource til en økonomisk udfordring. (US Department of Commerce)

# 4. Olieraffineringskapacitet i UAE måler 1,12 millioner tønder om dagen. UAE udvidede for nylig denne kapacitet i 2015 ved at bringe Ruwais -anlægget online, som har en kapacitet på 417.000 tønder om dagen. (US Department of Commerce)

# 5. Efterspørgslen efter olie i Dubai og resten af ​​landet når 789.000 tønder om dagen. I 2017 eksporterede De Forenede Arabiske Emirater mere end 2,3 millioner tønder råolie om dagen. (OPEC)

# 6. UAE eksporterer også mere end 653.000 tønder om dagen olieprodukter, der er nyttige til at skabe flere produkter. (OPEC)

# 7. UAE måtte skære udgifterne med 20% i 2015 og derefter yderligere 17% i 2016 på grund af faldende oliepriser. På sit højeste var olien på $ 110 pr. Tønde. Da ulykken sluttede, var det omkring $ 30 pr. Tønde. Derfor blev en moms på 5% implementeret i 2018 for at hjælpe med at understøtte den samlede økonomi. (Mubasher)

# 8. Selvom verdensgennemsnitlige olieindvinding er omkring 35%, ønsker olieindustrien i Dubai at øge sine indvindingsgrader med op til 70% inden for sine felter. Nye EOR -teknologier forventes at begynde at reducere branchens driftsomkostninger, samtidig med at den forlænger levetiden for de i øjeblikket producerende felter. (US Department of Commerce)

# 9. Dubais økonomi blev oprindeligt bygget på indtægter fra olieindustrien, men med skiftet til Abu Dhabi for produktion, udgør indtægterne fra naturgas og olie nu mindre end 5% af emiratets BNP. (Bloomberg)

# 10. Olieproduktion tegnede sig engang for 50% af BNP i Dubai, men nu bidrager det med mindre end 1% af bruttonationalproduktet i dag. (Bloomberg)

# 11. Da økonomien styrtede ned i 2009, forsøgte Dubai World at starte en stagnation i at betale sin gæld. Det statslige holdingselskab måtte omstrukturere en gæld på 25 milliarder dollar, da låntagere forlod emiratet på grund af ændringen i olieindtægterne. (Bloomberg)

# 12. Dubai forventer at have opfyldt mindst 25% af sit energibehov gennem vedvarende ressourcer inden 2028. (Bloomberg)

# 13. Siden 2003, hvor oliepriserne begyndte at bevæge sig mod deres all-time highs, faldt korrelationen mellem aktiekurserne i ejendomsselskaber i Dubai og oliepriserne fra 0,7 til 0,3, hvilket har praktisk talt ingen sammenhæng med, hvad der sker i industrien. i dag. (Bloomberg)

# 14. For at hjælpe med at øge indtægterne i landet til at tage højde for faldende olieindtægter implementerede UAE -regeringen en skat på 50% på kulsyreholdige drikkevarer og en 100% skat på drikkevarer. Energi og tobaksvarer. En told på 200% blev også implementeret på svinekødsprodukter og levende dyr, der kræver importlicenser. (HKDTC)

#femten. Det er udfordrende for Dubai at konkurrere med Abu Dhabi på grund af den måde, oliereserverne er struktureret på i UAE. Det konkurrerende emirat indtager mere end 80% af jordens overflade og 90% af den olierigdom, der kommer fra regionen. (Council on Arab-Australian Relations)

#seksten. Cirka 10% af den påviselige globale forsyning af råoliereserver findes i De Forenede Arabiske Emirater i dag. Når Dubais olieindustri kombineres med Abu Dhabis, er der nok energiressourcer til at imødekomme nationale krav i UAE i de næste 100 år. (Council on Arab-Australian Relations)

# 17. Cirka 40% af den råolie, der handles globalt, sendes gennem Hormuz-strædet på 55 kilometer. Rørledninger i denne region kunne bære op til 6,5 millioner tønder olie om dagen, hvis kapaciteten skulle nå maksimal kapacitet. (Council on Arab-Australian Relations)

# 18. Cirka 61.000 job blev tilføjet til UAE’s økonomi mellem 2017 og 2018 på grund af en stigning i ejendoms- og byggeaktiviteter. Beskæftigelsen inden for service- og fremstillingssektoren faldt 0,8% i den periode, hvilket gav job til henholdsvis 1,11 millioner og 469.000 mennesker. (Tider for Khaleej)

# 19. 90% af virksomheder, der er involveret i ikke-olieaktiviteter, forventer at ansætte nye medarbejdere inden regnskabsåret 19, der slutter juni 2019. 64% af marketing-, PR- og reklamevirksomheder siger, at de også ansætter. I stedet for olie- og gasjobs i Dubai er de mest populære beskæftigelsessektorer kunstig intelligens, robotik og it -beskæftigelse. (Tider for Khaleej)

# 20. MENA -regionen har den højeste arbejdsløshed i verden i dag med 19%. 60% af befolkningen i GCC -lande siger, at de mener, at deres regering er en gunstig arbejdsgiver sammenlignet med job i den private sektor. (Go-Golf)

# 21. 50% af medarbejderne i MENA -regionen er under 29 år. 2/3 af de ansatte arbejdere siger, at deres lønninger er lavere end dem, der betales af andre virksomheder i den samme branche rundt om i verden. (Go-Golf)

# 22. 73% af de ansatte, der arbejder i Dubai-olieindustrien, er i fuldtidsstillinger i løbet af det gennemsnitlige år. Kun 6% af dem er klassificeret som deltidsarbejdere, hvilket betyder, at de er ansat mellem 8 og 29 timer i løbet af ugen. (Go-Golf)

# 23. 1 ud af 4 medarbejdere siger, at de har arbejdet i 2 år eller mindre hos deres nuværende arbejdsgiver. Kun 15% af arbejdstagerne i branchen har været ansat på samme job i otte år eller mere. (Go-Golf)

# 24. 36% af arbejderne i Dubai siger, at de har haft to job i de sidste 5 år. Yderligere 22% siger, at de har haft tre job i løbet af denne tid. (Go-Golf)

# 25. Dubais olieindustri rangerer fjerde som den foretrukne industri for beskæftigelse i Dubai, hvor 28% af folk siger, at de foretrækker en stilling der. 35%mente, at banksektoren var den bedste beskæftigelsesindustri efterfulgt af byggeri (32%) og telekommunikation (31%). (Go-Golf)

Dubai Oil Industry Trends and Analysis

Olieproduktionen i Dubai og De Forenede Arabiske Emirater omfatter tjæresand, skiferolie, råolie og naturgasvæsker (NGL). Industrien var i stand til at producere op til 3,94 millioner tønder af alle petroleumsrelaterede brændstofprodukter i 2017. Der var også yderligere ressourcer i kulderivater og biomasse indsamlet af virksomhederne.

Som med de andre OPEC -lande afhænger UAE for stærkt af indtægter fra olie- og gasindustrien til at understøtte sin økonomi. Selvom de tilgængelige reserver i Dubai og resten af ​​landet fortsat vil støtte denne befolkning i nogen tid, nærmer uret sig langsomt en deadline for producenterne. Medmindre andre indtægtskilder bliver en væsentlig faktor, kan et fald i prisen på råolie eller overforbrug af industriressourcer presse nationen ind i en alvorlig recession.

Vi har allerede set virkningen af, hvordan oliepriser kan påvirke indkomsten i et land som De Forenede Arabiske Emirater. Med mindre end 50% af de midler, der i øjeblikket er tilgængelige i forhold til 2013-indtægter, driver stigende og faldende råvarepriser beslutningsprocessen i Dubai i dag. Indtil en anden økonomisk ressource bliver tilgængelig, vil dette være den tendens, som investorer, producenter og landet som helhed vil opleve gennem aktiviteterne i Dubai -olieindustrien.