18 Klar til at spise Fødevareindustri Statistik, tendenser og analyse

Alle ser ud til at have mere travlt i disse dage med alt det ansvar, familier bærer. Uanset om det er et langt skift på arbejdspladsen eller behovet for at transportere børn til forskellige aktiviteter, vender folk sig mere end nogensinde til fødevareindustrien, der er klar til at spise. Selvom hjemmelavede fødevarer betragtes som nærende og overkommelige, er produkter tilgængelige via RTE -industrien bedre egnet til den moderne livsstil.

Der findes flere forskellige produktkategorier i fødevareindustrien, der er klar til at spise. Bagværk, kødprodukter, ikke-letfordærvelige fødevarer og forskellige emballerede varer bringer indkomst til denne industri. Nogle gange er frosne fødevarer også inkluderet i statistikken.

Den nuværende værdi af alle foodservice -aktiver i verden er mere end $ 1,3 billioner. Når alt fødevaresalg er beregnet i de transaktioner, som folk starter for de varer, de vil spise, overstiger den nuværende værdi 8 billioner dollars.

Når man ser på den fulde værdi af madindustrien, der er klar til at spise, har de en meget lille del af, hvad folk bruger på de varer, de vælger at spise.

Vigtig statistik over fødevareindustrien

# 1. Omsætningen i det amerikanske fødevareindustri, der er klar til at spise, beløb sig til $ 65,4 milliarder i 2018. Markedet forventes at fortsætte med at vokse med en hastighed på 3,6% frem til 2022. (Statista)

# 2. Den gennemsnitlige person i USA brugte cirka $ 200 i 2018 på spiseklare fødevarer. Det er en stigning på 3,5% i forhold til det beløb, amerikaneren brugte året før. (Statista)

# 3. Den gennemsnitlige person i USA vil forbruge omkring 28 kg mad, der er klar til at spise i løbet af en periode på 12 måneder. (Statista)

# 4. 45% af mennesker siger, at grunden til at de købte madvarer fra fødevareindustrien, er at de ikke har tid til at lave mad derhjemme. 31% indrømmer, at RTE -måltider er overkommelige for deres livsstil. (Statista)

# 5. 21% af mennesker siger, at de foretrækker færdigretter, fordi de ikke laver særlig godt mad, når de prøver at lave et hjemmelavet måltid. (Statista)

# 6. 13% af mennesker siger, at de bor alene og ikke vil lave mad selv, så de foretrækker RTE -måltider. 11% siger, at de ikke ved, hvordan de skal lave mad. (Statista)

# 7. 5% af de mennesker, der spiser færdigretter, siger, at de tror, ​​at de fødevarer, de køber, er sundere, end hvad de ville vælge at spise derhjemme, hvis de gjorde noget. (Statista)

# 8. Italiensk mad er det valgfrie køkken, når man køber færdigretter. Mere end $ 500 millioner værd af disse varer blev solgt i Europa sidste år. Det engelske køkken sælger mere end 400 millioner dollars i mad, der er færdig til at spise, mens det indiske køkken indbringer yderligere 250 millioner dollars. (Kantar World Panel)

# 9. Fordelen ved spiseklare måltider er, at de ikke kræver yderligere tilberedning, før de kan indtages. Denne struktur reducerer potentialet for virale midler i fødevareforsyningen. 58% af fødevarebårne sygdomme i USA skyldes norovirus. (Kæmp Bac Partnerskab for Fødevaresikkerhed)

# 10. Det tager kun 18 virale partikler i en fødevare at skabe en infektion efter indtagelse. Der kræves kun 10 virale partikler for at et rotavirus kan gøre det samme. (Kæmp Bac Partnerskab for Fødevaresikkerhed)

# 11. Den britiske fødevareindustri, der er klar til at spise, skaber en markedsandel på 4 milliarder dollars hvert år. (BBC)

# 12. I 2012 tegnede det nedkølede segment i industrien klar til at spise 57% af salget i Storbritannien. (BBC)

# 13. 90% af forbrugerne siger, at de har købt mindst en vare fra denne industri i et traditionelt supermarked i det sidste år. Dette tal er faktisk to procentpoint lavere end 2012 -tallene. (Product Marketing Association)

# 14. 72% af forbrugerne siger, at de har købt mindst et RTE -måltid i en massebutik i 2015. Det tal er fem procentpoint mindre end dataene fra 2012 (Product Marketing Association)

#femten. 43% af forbrugerne siger, at de har købt en vare fra en specialbutik, en stigning på seks procentpoint fra undersøgelsesresultaterne i 2012. En anden 33% siger, at de har købt noget fra et luksus supermarked eller i en frisk butik. (Product Marketing Association)

#seksten. Lagerklubber er et andet populært sted at købe mad, der er klar til at spise, hvor 57% af medlemmerne siger, at de har købt noget der i 2015. (Produce Marketing Association)

# 17. Hver tredje forbruger vil spise noget lavet af virksomheder i denne branche mindst en gang om ugen. Kvinder har en tendens til at indtage flere fødevarer i denne kategori end mænd, hvor sandwich og supper er de foretrukne varer. (Retail Times)

# 18. 50% af forbrugerne, der forbruger varer produceret af denne industri, siger, at deres foretrukne ikke-vegetariske snack er kyllingekød. Blandt alle forbrugere er den mest populære vare, som denne industri serverer, pommes frites, hvor 70% siger, at det er deres yndlingsvare. (Retail Times)

Klar til at spise fødevareindustriens tendenser og analyse

Den globale madlavningsindustri forventes at fortsætte med at ekspandere med en CAGR på 7,2% frem til 2026. Hvis dette tal er opnåeligt, vil den samlede globale industriværdi være $ 195 milliarder på det tidspunkt.

Når man ser på de produkter, der er tilgængelige via fødevareindustrien, der er klar til at spise, vil kødprodukter fortsat have størstedelen af ​​værdien i denne prognoseperiode. Ca. 45% af markedet vil bestå af disse produkter. Distributionskanalerne vil fokusere på dagligvarebutikker, supermarkeder og hypermarkeder med en forventet vækst på 34% på dette område.

Da millennials fortsat påvirker arbejdsmarkederne i USA, Canada og Europa, vil deres udgiftsvaner fortsat bidrage til væksten i denne industri. Yderligere snacks, friske madvarer og stegte varer vil fortsat drive efterspørgslen efter RTE -varer. Med befolkninger, der hurtigt vokser i Asien-Stillehavsområdet, forventes CAGR at stige med 20% frem til 2026, selvom Nordamerika fortsat vil kontrollere mere end 40% af den samlede industri.