23 Statistik, tendenser og analyse af fiskerilokningsindustrien

Den moderne fiskeriindustri kom på markedet i slutningen af ​​1800 -tallet i USA takket være bestræbelserne fra Enterprise Manufacturing Company og en håndfuld dedikerede fiskeripionerer, såsom WD Chapman. Fra de tidlige dage af den moderne lokning til begyndelsen af ​​det 20. århundrede var metalske og spinnere de vigtigste produkter fremstillet og solgt.

I dag findes der mange former for fiskeri. Jigs, overflade lokker, propper, poppers, swimbait og fisk lokker er let tilgængelige. LED lokker er en af ​​de seneste innovationer i branchen, der bruger blinkende og strobe mønstre, med flere farver, for at tiltrække en fisk til en bid.

Fascinerende statistik fra fiskeriindustrien

# 1. 98% af fiskerne har foretaget mindst et fiskerirelateret køb i de sidste 12 måneder. (Basguitarist)

# 2. 56% af amerikanske almindelige fiskere har en årlig husstandsindkomst på $ 50.000 eller mere. 16% af fiskerne har en HHI på $ 100.000 eller mere. (Basguitarist)

US Fishing Lure Industry Statistics

# 3. Mere end halvdelen (56%) af lystfiskere fisker fra land og er afhængige af fiskeri for at hjælpe dem med at få deres fangst. (Basguitarist)

# 4. 77% af lystfiskere bruger en eller anden form for kunstigt lokkemad eller lokkemad, når de fisker. (Basguitarist)

# 5. Årlige fiskeriomkostninger i USA udgør i alt 45 mia. Mere end $ 16 milliarder af det går udelukkende til basfiskeriudstyr og tilbehør. I alt genererer fiskere i USA en økonomisk indvirkning på mere end 115 milliarder dollar om året. (Basguitarist)

# 6. I løbet af den 5-årige periode, der sluttede i 2017, oplevede den samlede fiskeindustri en markedssammenfald på 0,6% årligt. De fleste virksomheder inden for denne branche er enkeltmandsvirksomheder. (IBIS World)

# 7. Over 33 millioner amerikanere siger, at de har fisket mindst en gang i det forløbne år. Når de kombineres, hjalp de med at give direkte beskæftigelsesmuligheder til mere end 828.000 mennesker. (American Sport Fishing Association)

# 8. Fiskeriaktiviteter genererede mere end $ 15 mia. I skatteindtægter, herunder køb og brug af fiskeri. (American Sport Fishing Association)

# 9. Af de 45 milliarder dollars, der genereres af den amerikanske fiskeindustri, kommer omkring 15% af omsætningen fra redskaber. I alt genererer tackle omkring 6 milliarder dollar i detailsalget hvert år. (American Sport Fishing Association)

# 10. To tredjedele af den tackling, der er købt til fiskeri i USA, er til ferskvandsarter. Havabbor er den mest populære art fanget efterfulgt af ørreder, crappie, brødfisk og havkat. (American Sport Fishing Association)

# 11. Bas er også den mest almindelige saltvandsart, der fiskes i USA. Det efterfølges af skrubbe / helleflynder, rødfisk, skaldyr og blå fisk. (American Sport Fishing Association)

# 12. De mest almindelige lystfiskere beskriver sig selv som en “ivrig fisker” i alderen 35-44 år, hvilket også er, når de har den mest skønsmæssige indkomst at bruge på denne aktivitet. (American Sport Fishing Association)

# 13. 76% af indtægterne fra fiskeriindustrien kommer fra folk, der betegner sig selv som “gennemsnitsfiskere.” Ivrige lystfiskere bruger dog 2,5 gange mere på det redskab, de har brug for. (American Sport Fishing Association)

# 14. 22 af de 30 tacklingskategorier har oplevet stigninger i udgifterne i det sidste årti. Ledere har oplevet den største stigning med 45%. Stigningen i udgifterne til hård agn er 8,5%. Soft agn har derimod oplevet en stigning i udgifterne på kun 0,4%. (American Sport Fishing Association)

#femten. Uafhængige marine rekreative lokkemad og tackle detailbutikker bidrager med 2,3 milliarder dollar til den amerikanske økonomi, herunder 796 millioner dollars i omsætning og omkring 16.000 direkte beskæftigelsesmuligheder. (National Oceanic and Atmospheric Administration)

#seksten. Den gennemsnitlige forhandler, der kun har specialiseret sig i lokkemad og tackling, genererer omkring $ 426.000 i omsætning hvert år. (National Oceanic and Atmospheric Administration)

# 17. Næsten 11 millioner unge mennesker i USA er involveret i fiskeri og er involveret i fiskeriindustrien på en eller anden måde hvert år. (Statista)

# 18. Omkring 12% af husstandene i USA siger, at de regelmæssigt deltager i jagt eller fiskeri. (Statista)

# 19. Cirka 70% af mennesker siger, at de ville fiske oftere, hvis de havde lettere eller billigere adgang til både, der ville hjælpe dem med at nyde en rekreativ oplevelse. (Statista)

# 20. 1 ud af 5 amerikanere købte et fisketegn i det forløbne år. Den gennemsnitlige husstand, der køber et fisketegn, vil bruge omkring $ 52 på den tackling, de har brug for til en positiv oplevelse. (Statista)

# 21. 36% af de mennesker i USA, der fisker mellem 4 og 11 gange om året. (Statista)

# 22. 45% af kvinderne siger, at den mindst attraktive del af fiskeriet er de tidspunkter, hvor der ikke fanges fisk. (Statista)

# 23. Når bolig- og erhvervsfiskeri kombineres, skaber de en samlet effekt på $ 208 milliarder i salg. Florida ser størstedelen af ​​denne indflydelse med et salg på 28,7 milliarder dollar årligt. (National Oceanic and Atmospheric Administration)

# 24. Mere end 1,62 millioner job skabes direkte og indirekte af de kommercielle og rekreative fiskeriindustrier. Alene i Florida skabes mere end 177.000 job. (National Oceanic and Atmospheric Administration)

# 25. Den mest værdifulde art fanget gennem fiskeriindsats i USA er den amerikanske hummer, der genererer $ 618 millioner. Dette efterfølges af walleye pollock, rejer, stillehavslaks og tunger. (National Oceanic and Atmospheric Administration)

Fiskeri lokker branchens tendenser og analyse

Vi har praktisk talt fisket hele vores registrerede historie. Der er ingen tvivl om, at fiskeriindustrien fortsat vil tjene sports-, hobby- eller hobbyentusiaster.

Der er visse faktorer, der kan skabe tvivl om denne branches helbred i de kommende år. Mange fiskeribiotoper bliver overfisket. Mere end 30% af verdens fiskeri er allerede skubbet ud over deres naturlige biologiske støttegrænse. Noget kommercielt fiskeri har bragt arter til det punkt, hvor nogle fisk er blevet truet.

Mere end 55% af verdens rev er også overudnyttet. Nogle regioner, som Sydøstasien, har op til 95% af deres rev overfisket.

Uden bæredygtig praksis i disse kritiske områder kan der være mindre chance for at fiske for fremtidige generationer.

Fiskeriindustrien gør det muligt for næsten alle at nyde en dag med fiskeri, hvis de vil. Med god praksis og overkommelig tackling vil denne industri fortsat opfylde behovene hos ivrige eller gennemsnitlige lystfiskere, uanset hvilken type fisk de foretrækker at fiske.