23 Statistik og tendenser i informationsteknologiindustrien

Edtech er en forkortelse af “uddannelsesteknologi”. Det er en branche, der understøtter etiske undersøgelsespraksis, samtidig med at det letter læringsprocessen og forbedrer elevernes præstationer og produktivitet. Industrien skønnes i øjeblikket at være 8 milliarder dollars værd. Studenterpopulationen forventes at vokse til 2,7 milliarder dollar i 2035.

Fokus har en tendens til at være på avancerede teknologier, såsom computere og mobile enheder, inden for denne branche. På samme tid er alt fra skoleborde til tavler til blyanter også en del af denne branche. Selvom segmenterne er ret varierede, har hver det samme mål: at give det bedste uddannelsesformat for hver elev, så deres læringsmuligheder kan maksimeres.

Interessant statistik fra uddannelsesteknologibranchen

# 1. David Bainbridge forudsiger, at uddannelsesteknologiindustrien vil nå en global værdi på 252 milliarder dollars inden 2022. (Forbes)

# 2. Over 138 ventureaftaler i alt var USA-baserede uddannelsesteknologivirksomheder i stand til at rejse i alt $ 1,03 mia. Startups, der fokuserede på erhvervs- eller sekundærlæringsmarkedet, skaffede flest penge med i alt 593 millioner dollars i 2016. (Forbes)

Global statistik over uddannelsesteknologiindustrien

# 3. Uddannelsesmarkedet generelt er et af de største i verden i dag. Mere end $ 5 billioner bruges hvert år globalt på studerende på grundskole, sekundær og erhvervsuddannelse. (Tech Crunch)

# 4. Uddannelsesteknologisektoren bidrager allerede med 1 milliard pund til den britiske økonomi hvert år. Lige nu opererer mere end 1.000 startups i Storbritannien, hvilket fører verden i det samlede antal opstart. (Tech Crunch)

# 5. I 2014 var værdiansættelser for uddannelsesteknologiindustrien i USA anslået til 8,38 milliarder dollar. (Uddannelsesverden)

# 6. Investeringerne i uddannelsesteknologiindustrien i USA steg femdoblet mellem 2010 og 2015. Mere end 1,1 milliarder dollars nye investeringer gik til K-12-segmentet i uddannelsesteknologiindustrien i 2015. (EdSurge Research)

# 7. Globalt set repræsenterer investeringer i uddannelsesteknologi kun 2% af de 58,8 milliarder dollars, som VC -industrien investerede i 2015. Det er en stigning på 0,9% fra det marked, uddannelsesprogrammer modtog fra VC -industrien fra 1995 til 2011. (EdSurge Research)

# 8. Tre af de store uddannelsesteknologivirksomheder anvender en gratis forretningsmodel for lærere for at fremme mærkeeksponering og vækst. Edmodo, Class Dojo og Remind har mere end 100 millioner brugere verden over. (EdSurge Research)

# 9. Uddannelsesteknologimarkedet i Nordamerika forventes at fortsætte med at vokse hurtigt, med en CAGR -prognose på 9% til 2019 (Technavio).

# 10. Software og tjenester er det største segment i uddannelsesteknologiindustrien. I 2014 var markedsandelen for dette segment næsten 60%, og det vil fortsætte med at drive industrien mod rekordoverskud i de kommende år. (Technavio)

Uddannelse Teknologi Industri Statistik over verdensmarkedsstørrelse

# 11. Det globale marked for uddannelsesteknologi nåede næsten 18 milliarder dollars i omsætning på verdensplan i 2017. Fremskrivninger frem til 2022 indikerer, at CAGR når 18,3% for industrien. (Business Wire)

# 12. Uddannelsesteknologiindustrien i Kina forventes at vokse med en hastighed tæt på 20% om året. For at fremme denne vækst investerede globale investorer mere end 8 milliarder dollar i branchen i løbet af de første 10 måneder af 2017. Investeringer i kinesiske uddannelsesteknologivirksomheder nåede 1 milliard dollar for første gang i 2017. (Tech Crunch)

# 13. I 2022 forventes APAC -regionen at tegne sig for en andel på 54% af det globale marked for uddannelsesteknologi inden 2022. Mere end 600 millioner studerende er allerede indskrevet på folkeskoler i regionen, 10 gange antallet af studerende, der er tilmeldt USA .. (Tech Crunch)

# 14. Efterskoleundervisning forventes at vokse til et industrisegment på $ 90 mia. Inden 2022 i Kina. (IBIS Capital)

#femten. I Singapore bruger forældre mere end $ 70.000 om året på deres børns uddannelse. Det er næsten det dobbelte af verdensgennemsnittet. (Tech Crunch)

#seksten. Uddannelsesappemarkedet i USA blev værdiansat til 2,5 milliarder dollars i 2016. (Australian Trade and Investment Commission)

# 17. Der er over 15.000 beslutningstagere i øjeblikket involveret i uddannelsesteknologibranchen på skoledistriktniveau. Mere end 1.500 samfundskollegier og 3.500 universiteter er også aktivt involveret i den amerikanske industri (Australian Trade and Investment Commission)

# 18. Den amerikanske andel af uddannelsesteknologimarkedet blev vurderet til 33 milliarder dollar i 2016 og blev derefter forudsagt at ramme 43 milliarder dollars i 2019 (Australian Trade and Investment Commission).

# 19. Indtil valget i 2016 havde USA en officiel politik om, at 99% af de studerende skulle have forbindelse til internettet. (Australian Trade and Investment Commission)

# 20. USA har været verdensførende inden for fundraising inden for uddannelsesteknologi gennem midten af ​​2017 og repræsenterede i alt 58% af de globale aftaler, industrien nåede. (Australian Trade and Investment Commission)

# 21. Otte af de 12 højest vurderede uddannelsesteknologivirksomheder i verden var fra 2016 baseret i USA. Tre virksomheder, Age of Learning, PluralSight og Udacity, er blevet vurderet til mere end $ 1 mia. (Australian Trade and Investment Commission)

# 22. Næsten 500 tilbud, der har involveret uddannelsesteknologibranchen mellem 2011 og 2016, var baseret i San Francisco Bay Area. Regionen har mere end 250 skoledistrikter med mere end 80.000 studerende og mere end 90 gymnasier og universiteter. (Australian Trade and Investment Commission)

# 23. Siden 2010 har Californien investeret mere end 2,9 milliarder dollar i uddannelsesteknologiindustrien. New York har investeret $ 790 millioner, mens Utah har investeret omkring $ 459 millioner. Illinois, Texas, Massachusetts og Virginia har hver investeret mere end $ 100 millioner i branchen. (Australian Trade and Investment Commission)

Uddannelsesteknologi Industri Trender og analyse

Vores verden er et sted i forandring. Den nuværende generation af studerende har altid været udsat for computere, mobile enheder og andre teknologier, der har gjort vores liv lettere og mere produktivt. De ønsker naturligvis, at disse ting skal inkluderes i klasseværelset.

Nogle Millennials oplevede den samme type barndom. Da Apple gjorde MacIntosh til en overkommelig personlig computerplatform, voksede mange af nutidens forældre også op med avancerede teknologier i hjemmet. De har nydt godt af denne erfaring, så nu vil de også investere i denne oplevelse for den næste generation.

Hvor styrken på uddannelsesteknologimarkedet vil være i fremtiden er Kina og Stillehavsområdet. 70% af de virksomheder, der hæver ni tal for deres startups, er baseret i regionen. Næsten en milliard studerende vil tilmelde sig uddannelsesprogrammer i denne region.

Væksten inden for uddannelsesteknologiindustrien vil langt fra være jævn eller stabil. Efterhånden som teknologierne udvikler sig, vil nye muligheder overskygge de nuværende muligheder. Der vil vokse smerter, men det er svært at se denne industri gå andre steder end opad i en overskuelig fremtid.