23 Statistik og tendenser i brudekjoleindustrien

I en nylig meningsmåling foretaget af Vashi Dominguez sagde 80% af kvinderne, at de beklagede deres bryllupsdag. En af hovedårsagerne til, at kvinder angrede, var på grund af deres tøj. 30% af brudene sagde, at de ville have skiftet kjole til en anden efter at have kigget på deres fotos.

Det er den samme procentdel af kvinder, der ville have ansat en anden fotograf. De eneste andre emner, der forårsagede brudene mere beklagelse, var den bedste mands tale (52%), hans hår (40%) og mængden af ​​penge, der blev brugt på brylluppet (34%).

Selvom prisen på brudekjolen er steget de seneste år, er det ikke den eneste pris, der er forbundet med kjolen. New York Times rapporterer, at det gennemsnitlige beløb, en brud brugte på brudekjole tilbehør, nåede $ 226 i 2015, hvilket repræsenterer et fald på 1,3% fra året før. Det mest populære tilbehør til brudekjolen var sløret.

Fascinerende statistik fra brudekjoleindustrien

# 1. De gennemsnitlige omkostninger ved et bryllup nåede mere end $ 32.000 i 2016, hvilket var en all-time high i USA. (Knot Royal Wedding Study 2016)

# 2. Brudebutikker havde en omsætning på i alt 3 milliarder dollar i USA i 2017. Siden 2012 har branchen oplevet et statisk salg med en årlig vækstrate på kun 0,1%. (IBIS World)

Brudekjole industri statistik

# 3. Omkring 6.400 virksomheder opererer i øjeblikket inden for brudebutikssektoren i USA, hvilket giver omkring 20.000 mennesker direkte beskæftigelsesmuligheder. (IBIS World)

# 4. David’s Bridal er topsælgeren af ​​brudekjoler i USA, med en markedsandel på 28%. De fleste brudebutikker har en tendens til at være små, uafhængige og klassificeres som ikke ansat. (IBIS World)

# 5. Medianprisen på en brudekjole i Amerika er 1.100 dollars. Planlægning i forvejen kan spare brude for mere end 50% af de endelige omkostninger ved deres kjole. De fleste brude vil bruge mellem $ 400 og $ 1.700 på deres kjole. (Fox business)

# 6. For det øverste niveau i brudekjoleindustrien er den endelige pris for bruden $ 2.600 eller mere. (Bryllupskabel)

# 7. 75% af brudebutikker opkræver gebyrer for deres ændringer af stykket frem for at opkræve et fast gebyr for dem. Tilføjelse af ærmer til en kjole eller restyling af bodice har en tendens til at være de dyreste ændringer, bruderne beder om. (Bryllupskabel)

# 8. 30% af brudene vil prøve mindre end 3 kjoler, før de vælger den, de vil have. Kun 22% af brudene vil prøve mere end 10 kjoler, mens de handler. (POPSUGAR)

# 9. 68% af kvinderne siger, at de brugte mindre end $ 1.000 på deres brudekjole i en nylig undersøgelse af 1.200 gifte eller forlovede kvinder. (POPSUGAR)

# 10. 75% af kvinderne besøgte kun 1-3 butikker, før de fandt den brudekjole, de ønskede. 6% af kvinderne sagde, at de besøgte mere end 7 brudebutikker, før de fandt den perfekte brudekjole. (POPSUGAR)

# 11. 31% af kvinderne vælger en A-line kjole til deres bryllup, hvilket gør det til den mest populære kjolestil i USA. Havfruekjoler var det næste valg (17%), efterfulgt af boldkjoler (16%) og derefter rørkjoler (13%). (POPSUGAR)

# 12. 40% af kvinderne sagde, at de valgte en elfenbensfarvet brudekjole. 35% af brudene valgte en hvid brudekjole, mens 15% sagde, at deres foretrukne farve var “blød hvid”. (POPSUGAR)

# 13. 82% af brudene sagde, at de ikke købte en anden kjole, som de ville have på i receptionen. Det gør muligheder som et aftageligt tog til en populær funktion for den moderne brudekjole. (POPSUGAR)

# 14. 89% af parene har sat et bryllupsbudget, men 35% har brugt mere end de troede til at planlægge deres bryllup. 58% af parene siger, at de er villige til at øge deres budget for at få det bryllup, de ønsker. (Girlfriends Magazine)

#femten. 11% af brudene siger, at de vil have noget utraditionelt med deres brudekjole, f.eks. Iført andet end hvidt, en jumpsuit, en bluse eller en lang cocktailkjole. (Girlfriends Magazine)

#seksten. 54% af brudene vælger at bære et slør med deres brudekjole. (Girlfriends Magazine)

# 17. 7% af kvinderne vælger 3 kjoler til deres bryllup: en til ceremonien, en til receptionen og den tredje til en efterfest. (Girlfriends Magazine)

# 18. Klienfeld Bridal i Brooklyn sagde, at på trods af prisstigningerne sælger de lige så mange slør til brudekjoler som for 4-5 år siden. Selvom slør i butikken normalt starter ved $ 300, er nogle nu prissat til $ 10.000 eller mere. (New York Times)

# 19. For at opveje omkostningerne ved en brudekjole, vender mange kvinder sig til at leje, ligesom mænd gør med deres smoking, som en måde at spare penge på. Brudekjoleudlejning kan være så lavt som $ 75, med moderate kjoler i intervallet $ 250- $ 500. (Cost Helper)

# 20. En anden grund til, at brude overvejer at leje kjoler, er, at udgifterne til renseri ofte er inkluderet på regningen. Den gennemsnitlige pris for at rense en brudekjole i USA er omkring $ 200. (Omkostningsassistent)

# 21. 59% af brudene siger, at de bruger Pinterest til at finde inspiration til deres brudekjole. (Girlfriends Magazine)

# 22. Den gennemsnitlige brud vil beslutte sig for sin brudekjole 11 måneder før den faktiske bryllupsdato. (American Wedding Study)

# 23. 18% af brudene siger, at de har købt deres brudekjole online, og 32% vælger at købe fra en national brudekæde. (American Wedding Study)

Brudekjole branchetrends og analyse

Selvom par bliver mere prisbevidste om deres bryllup, er de også villige til at bruge mere på bestemte ting for at skabe den perfekte dag. For brudekjoleindustrien er det gode nyheder, fordi brudekjolen er en af ​​de varer, der betragtes som en “splurge” -artikel.

I løbet af den næste 5-årige periode, der slutter i 2023, forventes brudekjoleindustrien at opleve en gennemsnitlig årlig vækstrate på 6%. Selvom ikke alle detailhandlere vil opleve dette vækstniveau, vil stigningen i massemarkedsføring og e-handelsplatforme, der tilbyder brudekjoler, hjælpe med at støtte industrien.

Stigningen af ​​billige brudekjoler, prissat til under $ 400, vil også støtte industrien og tiltrække nye kunder, der normalt ville styre uden om de højere omkostninger ved en brudekjole.

Nordamerika vil fortsat være branchens førende marked globalt. Selvom indtægterne fra Asien-Stillehavsområdet vil være højere end dem, der opnås i Nordamerika, forventer markederne i USA og Canada vækst tæt på 8%.

For at tjene flere penge til kjolen skal du holde øje med, at par kan skære ned på andre bryllupsudgifter, såsom forplejning, fotografering eller endda bryllupsrejse.