23 Statistik og tendenser for fluefiskeriindustrien

Fluefiskeri er en fiskemetode, der simulerer brugen af ​​naturlige instinkter til at fange en fisk. Kunstige fluer placeres for enden af ​​en vægtet linje. Disse lokker lander derefter på overfladen af ​​vandet og replikerer, hvordan en normal flue ville opføre sig. Forskellige støbeteknikker bruges til den type vand, der fiskes, og arten, der målrettes mod.

Fluefiskeri kan udføres i fersk- eller saltvandslokationer. I USA adskiller fluefiskeriindustrien fluefiskeri fra koldt vand fra fluefiskeri med varmt vand.

Fascinerende statistik fra fluefiskeriindustrien

# 1. Hvis fiskeri var et selskab i USA, ville det blive inkluderet på Fortune 500 -listen på grund af dets økonomiske indvirkning. Licenserede fiskere genererede årligt omkring 48 milliarder dollars i detailsalget. (American Sport Fishing Association)

# 2. Den økonomiske virkning af fritidsfiskeri i USA er værdiansat til 115 milliarder dollars. Mere end 825.000 mennesker er direkte ansat på grund af fiskernes aktiviteter hvert år. (American Sport Fishing Association)

Amerikansk fluefiskerisektor statistik efter alder

# 3. Fluefiskeriindustrien udgør en lille brøkdel af den samlede fritidsfiskeriindustri. I 2012 rapporterede branchen en økonomisk indvirkning på omkring 1 milliard dollar. (American Sport Fishing Association)

# 4. Der er omkring 3,8 millioner lystfiskere i USA, der regelmæssigt rapporterer fluefiskeri. 85% af dem, der deltager i fluefiskeri, er mænd. (Mark og stream)

# 5. 64% af fluefiskeriaktiviteterne finder sted i ferskvandssteder. Det mest almindelige sted at flyve fiskeri er i Rocky Mountains, hvor 31,5% af industrien findes. (Mark og stream)

# 6. Fysiske detailsteder er ansvarlige for størstedelen af ​​salget genereret af fluefiskeriindustrien. I 2012 blev 83% af alt salg foretaget i en fluefiskeributik. Yderligere 13% var salg af e-handel. Resten af ​​branchens indtægter genereres via postordrekataloger. (Mark og stream)

# 7. Fluer er den mest populære vare, der er købt af fiskere i branchen, og tegner sig for 18,6% af alle genererede indtægter. De efterfølges af stænger (8,3%), ruller (6,4%) og ledere (5,6%). Hvis fluebindermaterialer fjernes fra flueindtægterne, repræsenterer det 7,8% af industriens omsætning. (Mark og stream)

# 8. Juli til september er den mest populære tid til fluefiskeri i USA. Cirka 36% af fiskeriaktiviteterne finder sted i løbet af disse måneder. Til sammenligning finder kun 15% af fiskeriet sted fra januar til marts. (Mark og stream)

# 9. Guidede ture tegner sig for næsten 13% af bruttosalget, som fluefiskeriindustrien kan opnå hvert år. (Mark og stream)

# 10. Samlet salg genereret af små og mellemstore virksomheder i fluefiskeriindustrien genererede omkring 750 millioner dollars i årlig omsætning. Det nationale gennemsnit for en detailfluefiskeri er 315.000 dollars i omsætning. (American Fly Fishing Trade Association)

Amerikansk fluefiskerisektor statistik efter geografisk placering

# 11. 15,8% af den amerikanske befolkning rapporterer, at de deltager i fiskeriaktiviteter mindst en gang om året. Den gennemsnitlige person fisker cirka 19 gange om året. Det betyder mere end 890 millioner fisketure hvert år. (The Outdoor Foundation)

# 12. Cirka 44% af de unge, der er interesseret i fiskeri, er piger og drenge er mere tilbøjelige end teenagere til at være interesserede i fluefiskeri. (The Outdoor Foundation)

# 13. 98% af de mennesker, der beskriver sig selv som fiskere, siger, at de vil tage mindst en fisketur i løbet af de næste 12 måneder. (The Outdoor Foundation)

# 14. 32% af de fiskere, der deltager i fiskeriaktiviteter, er universitetsuddannede eller har en kandidatgrad. (The Outdoor Foundation)

#femten. Omkring 60% af fiskerne i USA tjener mindst 50.000 dollar om året i familieindkomst. 25% af fiskerne har en familieindkomst på mere end $ 100.000 om året. (The Outdoor Foundation)

#seksten. Cirka 39% af de aktive fiskere er over 45 år. Yderligere 29% er i aldersgruppen 25-44 år. (The Outdoor Foundation)

# 17. 15% af voksne over 25 år siger, at fiskeri er deres foretrukne udendørs aktivitet. (The Outdoor Foundation)

# 18. Kun 5,3% af de mennesker, der fiskede i 2014, sagde, at de fiskede for første gang. Yderligere 7,7% sagde, at de ikke havde fanget fisk i de sidste 12 måneder, da de tog på fiske det år. (The Outdoor Foundation)

# 19. 81% af fiskerne gik på fiske for første gang i et ferskvandssted. Kun 2,7% af fiskerne siger, at deres første fiskeoplevelse var fluefiskeri. (The Outdoor Foundation)

# 20. 3.6 millioner mennesker siger, at de regelmæssigt fisker i ferskvand og flyver. Yderligere 1,9 millioner mennesker siger, at de fisker på saltvand og fluefiskeri. 1,6 millioner amerikanere siger, at de regelmæssigt deltager i alle former for fiskeri. (The Outdoor Foundation)

Amerikansk fluefiskerisektor statistik efter markedsstørrelse

# 21. 63% af fiskerne siger, at de fisker, fordi det er en god måde at dyrke motion på, hvilket gør det til den mest populære grund til at fiske. Dette efterfølges af at være sammen med familie eller venner (58,9%), være tæt på naturen (54%) og nyde naturens lyde eller lugte (52%). (The Outdoor Foundation)

# 22. Den etniske opdeling af fiskere i USA ligner noget af demografien i den generelle befolkning. Asiatiske og stillehavsøboere er overrepræsenteret med næsten 100%, mens spanske husstande er underrepræsenteret med over 50%. (The Outdoor Foundation)

# 23. Næsten 13% af fluefiskerideltagerne er nye inden for sporten i et givet år. De fleste fluefiskeriaktiviteter finder sted inden for 2 timer efter fiskerens hjem. Kun 30% af fluefiskeriaktiviteterne involverer en tur på 4 timer eller mere. (The Outdoor Foundation)

Fluefiskeritendenser og -analyse

Fluefiskeri er en overkommelig fritidsaktivitet, som alle i familien kan nyde. Selvom mænd udgør størstedelen af ​​fiskere, stiger antallet af kvinder, der driver fluefiskeri, dramatisk. Kvinders deltagelse i fluefiskeri er steget med 25% siden 2006.

Denne industri er unik i det faktum, at det er en hovedsagelig offline virksomhed, der sker i lokale butikker. Selvom der er en lille og voksende e-handels tilstedeværelse for industrien, genereres onlinesalg primært af de største mærker i fluefiskeriindustrien. Den gennemsnitlige person går derhen, hvor han vil fiske, køber forsyninger lokalt og fører en opgørelse over fluer og forsyninger, som de opbevarer til fremtidig fiskeriindsats.

Omkring 21 millioner mennesker overvejer at engagere sig i fiskeri næste år, og det er alene i USA. Det betyder, at fluefiskeriindustrien har et stort vækstpotentiale, selvom det kun er en lille del af den samlede fiskeindustri.